Zij gaan naar de liveshows van The Voice van Vlaanderen

Films | De kandidaten die vanaf vrijdag aantreden in de liveshows van The Voice van Vlaanderen zijn bekend. Na de Blind Auditions, de Knockouts en de Battles blijven de twaalf absolute toppers over uit team Natalia, Alex, Koen en Bart. Het laatste te overwinnen stadium van de wedstrijd, de liveshows, wordt vanaf vrijdag 3 mei afgetrapt in de AED Studio’s in Lint. Tijdens de eerste show krijgen de twaalf kandidaten allemaal hun vuurdoop op het grote podium.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Elke coach heeft dus nog drie kandidaten in de running, maar slechts één talent mag zich na vier weken dé Voice van Vlaanderen noemen. "Ik kijk er naar uit om fantastische dingen met mijn team te doen tijdens de liveshows", zegt Natalia. En óf het fantastisch wordt. De twaalf beste stemmen van dit seizoen zullen voor heel wat muzikale hoogtepunten zorgen in de studio. Wij stellen ze kort aan je voor!

Bekijk The Voice van Vlaanderen elke vrijdag om 20u40 op VTM of waar je ook bent via proximustv.be of de Proximus TV-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Team Natalia - Jazz-Lynn

De 39-jarige Jazz-Lynn (Herent) wist alleen haar coach Natalia te overtuigen met haar versie van Purple Rain in de Blind Auditions. In de Knockouts verkoos Natalia haar versie van Don’t Let Go boven Moran en de 16-jarige Eva, nochtans een vierdraaier. In de Battles won ze nipt van Elien met Angel van Sarah McLachlan.

Team Natalia - Fee

De 24-jarige Fee uit Knesselare is de enige steal die het tot de lives heeft gestopt. Fee had na haar Blind Audition met Figures de keuze uit alle vier de coaches, maar koos voor Alex. Die verkoos echter Glen boven haar in de Knockouts, waar ze Sweet & Sour van Elli Ingram zong. In de Battles verkoos Natalia haar boven Benjamin met het nummer Hurt Somebody van Noah Kahan en Julia Michaels.

Team Natalia - Miro

Een van de meest speciale Blind Auditions van dit jaar staat op naam van Miro (26, Gent) met zijn androgyne versie van Summertime. In de Knockouts bracht hij alweer een overtuigende versie van Hello van Adele. In de Battles zong hij Daria naar huis met Say Something van Justin Timberlake en Chris Stapleton.

Team Alex - Christophe

De 28-jarige Christophe uit Brasschaat wist de vier coaches te overtuigen met zijn fluisterversie van Ironic in de Blind Auditions, maar Bart werd geblocked door Alex, waarna Christophe dan maar voor Team Alex koos. In de Knockouts kon hij zijn coach wel nog overtuigen met Pony van Ginuwine, maar zijn Battle met Glen op Champagne Supernova werd niet op applaus onthaald. Zijn zitje voor de lives heeft hij niettemin beet.

Team Alex - Charlotte

Charlotte (22) uit Ertvelde was gekomen voor Team Alex en kreeg wat ze wou toen hij als enige afdrukte voor haar versie van Dream a Little Dream. In de Knockouts overtuigde ze hem opnieuw met Bad van Michael Jackson en versloeg ze zo Tasha en Rachel, die wel gesteald werden. In de Battles stuurde ze Elise naar huis met haar uniek stemgeluid op Fade Into You.

Team Alex - Margarita

De verlegen Margarita (20) uit Wetteren verbaasde zichzelf toen de vier coaches zich omdraaiden voor haar versie van Cry Me A River van Justin Timberlake. In de Knockouts stuurde ze onder ander Zeyneb naar huis met Beggin’ van Madcon. In de Battles versloeg ze Nisrine op Tightrope van Janelle Monae.

Team Koen - Ibe

De amper 17-jarige Ibe (Genk) imponeerde tijdens zijn Blind Audition aan de piano met Tenerife Sea van Ed Sheeran toen de teams van Alex en Bart al vol zaten. In de Knockouts zong hij Fade van Lewis Capaldi. In de Battles zette hij Meant To Be van Bebe Rexha naar zijn hand, ten nadele van Amy.

Team Koen - Wannes

Met de 16-jarige Wannes uit Bocholt heeft Team Koen nog meer jong talent in huis. Koen drukte pas helemaal op het einde en als enige voor zijn versie van Locked Out of Heaven in de Blind Auditions. Met zijn Drunk in Love van Beyoncé in de Knockouts toonde hij zich ook een uitstekende entertainer. In de Battles overpowerde hij Tasha op Faith van Stevie Wonder en Ariana Grande.

Team Koen - Rune

Ook het derde teamlid van Team Koen is nog minderjarig. De 17-jarige Rune uit Schriek kon twee coaches overtuigen met haar Blind Audition op Skyscraper van Demi Lovato. In de Knockouts versloeg ze onder andere Leen met haar versie van If I Needed You. Samen met Brad zorgde ze voor een wondermooie Battle op Need You Now van Lady Antebellum.

Team Bart - Bram

De altijd vrolijke Bram (22) uit Zele wist tijdens zijn Blind Auditions na een paar seconden al drie van de vier coaches te overtuigen met zijn versie van Cannondale van Damien Rice en ook Koen zou nog volgen. Bij de Knockouts stuurde hij Iosune en Wilma naar huis met Dirty Rain van Ryan Adams. In de Battles versloeg hij de al even sterke Samuel op Senorita van Justin Timberlake.

Team Bart - Karim

Karim (27, Berchem) deed al eens mee aan het eerste seizoen van The Voice en belandde toen in het team van Natalia. Zij drukte nu opnieuw af voor zijn Blind Audition op Back to Black, net als Bart. In Team Bart stuurde hij Maxim en Emily naar huis tijdens de Knockouts met zijn intieme versie van Bittersweet Symphony. In de Battles verkoos Bart hem boven rocker Wim op White Room van Cream.

Team Bart - Petra

Met haar blauw haar is Petra (Malle), de oudste overgebleven kandidaat met haar 44, meteen ook een van de meest opvallende kandidaten. Met haar scheurende versie van Piece of My Heart van Janis Joplin overtuigde ze in de Blind Auditions drie coaches, maar Koen werd geblocked door Natalia. De uit Nederland afkomstige Petra vond onderdak bij Bart, die ze in de Knockouts opnieuw overtuigde met Make You a Believer van Sass Jordan. In de Battles stuurde ze Rachel naar huis op I’m Still Standing van Elton John.

Bekijk The Voice van Vlaanderen elke vrijdag om 20u40 op VTM of waar je ook bent via proximustv.be of de Proximus TV-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top