Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (26 april)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, muziek, een ontroerende handgetekende animatiefilm, enkele spannende thrillers en angstaanjagende horrorfilms... voor elk wat wils dus. Ook al is het intussen 's avonds al wat langer klaar, de aprilse grillen zijn nog niet uitgeraasd, dus niets houdt je tegen om je toch maar knus onder een dekentje te installeren voor je tv.

Op aanvraag catalogus: de beste plaatsen voor de film? Je eigen zetel!
Druk op de 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Meer weten over Proximus TV?
Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus, Familus of Minimus!

Styx

In de proloog van 'Styx' zien we hoe de veertigjarige Rieke een diploma als eerstehulparts behaalt. Met haar zelfzekerheid en vastberadenheid belichaamt ze het ideaal van de westerse vrouw. Ze waagt zich aan een solozeiltocht met als eindbestemming een tropisch eiland middenin de Atlantische Oceaan. Onderweg stuit ze na een storm op een zwaar beschadigde boot vol met hulpeloze vluchtelingen.

Rieke wil hulp inschakelen maar lijkt er al gauw alleen voor te staan. Met spaarzame dialogen en een naturalistische beeldvoering, levert de Duitse regisseur Wolfgang Fischer een krachtig commentaar op de westerse onverschilligheid tegenover de vluchtelingencrisis. Cameraman Benedict Neuenfels geeft Riekes fysieke en morele uitputtingsslag in de onmetelijke oceaan een gevoel van verpletterende claustrofobie.

Thriller van Wolfgang Fischer, met Susanne Wolff, Gedion Oduor Wekesa en Felicity Babao

Styx
is vanaf 23 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Outlaws

'Outlaws' speelt zich af in het motorwereldje. Terwijl Knuck in de gevangenis zat, heeft Mark, bijnaam Paddo, de club bewaakt. Hij moderniseerde de activiteiten van de club, breidde de onderneming uit en bracht nieuwe leden in. Dat alles bedreigt Knucks positie bij zijn terugkeer. Beide mannen krijgen steun van hun even sterke en ambitieuze vrouwen. Wanneer Paddo's jongere broer Skink de club in de problemen brengt, lopen de spanningen hoog op. Dat laat Paddo achter met een keuze tussen zijn familie enerzijds en Knuck en de club anderzijds.

Misdaaddrama van Stephen McCallum, met Abbey Lee, Matt Nable en Ryan Corr

Outlaws
is vanaf 23 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

La Nuit A Dévoré le Monde / The Night Eats the World

Terwijl hij 's ochtends wakker wordt in het appartement waar de dag ervoor nog een feest in volle gang was, moet Sam de feiten onder ogen zien: hij is helemaal alleen en zombies dwalen door de straten van Parijs. Hij zal zichzelf moeten beschermen en het nodige moeten organiseren om te blijven leven. Maar is Sam echt de enige overlevende?

Horrorfilm van Dominique Rocher, met Anders Danielsen Lie, Golshifteh Farahani en Denis Lavant

La Nuit A Dévoré le Monde
is vanaf 25 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Hevi Reissu / Heavy Trip

Turo zit vast in een klein stadje in het noorden van Finland. Zijn enige lichtpunt in het leven is zijn amateurmetalband Impaled Rektum, waarvan hij de leadzanger is. Als ze een uitnodiging krijgen om te spelen op het grote metalfestival Northern Damnation in Noorwegen grijpen ze hun kans. Ze stelen een busje, een lijk en een grafkist, halen een drummer uit een inrichting en rijden naar Noorwegen.

Muzikale komedie van Juuso Laatio en Jukka Vidgren, met Johannes Holopainen, Samuli Jaskio en Chike Ohanwe

Hevi Reissu
is vanaf 25 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Anna and the Apocalypse

Wanneer het slaperige stadje Little Haven tijdens Kerstmis belaagd wordt door een zombieplaag, moeten Anna met haar schoolvrienden vechten, zingen en dansen om de horde ondoden te overleven. Ze proberen naar de middelbare school aan de andere kant van het dorp te vluchten, waar ze veilig zullen zijn. Al gauw ontdekken ze dat een tiener zijn net zo lastig is als overleven, zelf als het einde van de wereld nabij is.

Muzikale horrorkomedie van John McPhail, met Ella Hunt, Malcolm Cumming en Sarah Swire

Anna and the Apocalypse
is vanaf 25 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Drunk Parents

Frank en Nancy Teagarden zijn een lage upper-class familie met een glanzende, zwarte Range Rover en een smaakvolle Tudorstijl woning. Met knikkende knieën zetten ze hun dochter af voor haar eerste dag op de universiteit. De twee ouders konden niet trotser zijn. Wanneer echter kort daarna de deurwaarder op de stoep staat, lijkt hun rijkdom minder veilig dan gedacht. In een poging hun dochter op de universiteit te kunnen houden, besluiten ze een vrijmarkt te organiseren gevolgd door een nacht met veel drank. De volgende ochtend blijken ze een aantal betreurenswaardige beslissingen genomen te hebben.

Komedie van Fred Wolf, met Alec Baldwin, Salma Hayek en Joe Manganiello

Drunk Parents
is vanaf 25 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Chang-gwol / Rampant

Lee Chung is een prins uit de Joseondynastie, maar hij is gegijzeld door de Qing-dynastie. Hij geniet van drank, vrouwen en gokken. Hij is ook een uitstekende zwaardvechter. Zijn oudere broer Lee Young zal de troon bestijgen en brengt Lee Chung naar Joseon. Hij keert er terug na meer dan 10 jaar. Al snel staat Lee Chung tegenover veel monsters die de nacht onveilig maken.

Zuid-Koreaanse actiefilm van Sung-hoon Kim, met Dong-Gun Jang, Hyun Bin en Eui-sung Kim

Chang-gwol
is vanaf 25 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Abrakadabra

Lorenzo is een succesvolle goochelaar wiens vader per ongeluk gedood werd. Vlak voor een show wordt een vermoorde vrouw op het podium gevonden en de verdenking valt op Lorenzo. Maar hij heeft vermoedens dat een mysterieuze rokende man iets te maken heeft met de dood van zijn vader.

Horrorthriller van Luciano en Nicolás Onetti, met German Baudino, Raul Gederlini en Clara Kovacic

Abrakadabra
is vanaf 25 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Mary Poppins Returns

Meer dan 50 jaar na haar eerste avonturen, neemt de ongelooflijkste oppas haar paraplu opnieuw op en keert terug in de betoverende en compleet nieuwe film 'Mary Poppins Returns'. Ze schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische avond met de hele familie en zing en dans mee met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical.

Familiefilm/musical van Rob Marshall, met Emily Blunt, Meryl Streep, Colin Firth, Lin-Manuel Miranda , Emily Mortimer en Ben Whishaw

Mary Poppins Returns
is vanaf 26 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Mirai no Mirai

De vierjarige Kun is een enig kind - totdat zijn ouders zijn nieuwe zusje Mirai (het Japanse woord voor toekomst) meebrengen uit het ziekenhuis. Zijn heerschappij als kleine prins in huis is voorbij. Meteen beschouwt hij deze schattige kleine indringer als zijn aartsrivaal. Jaloezie broeit binnenin Kun en hij maakt zijn oververmoeide mama en papa hoorndol met zijn driftbuien.

Maar ondanks alle vertederende waarheden die deze anime herbergt, zijn ook de fantastische elementen nooit veraf. Kun zoekt toevlucht in de tuin, waar hij zijn fantasie ten volle kan beleven. Daar ontmoet hij de toekomstige tienerversie van Mirai, die haar broertje meeneemt op een onvergetelijke en ontroerende tijdreis langs hun familieleden in het verleden, heden en toekomst.

'Mirai no Mirai' is een handgetekende animatiefilm van regisseur en voormalig animator Mamoru Hosoda en zijn eigen studio Chizu. Deze Oscargenomineerde anime ging als eerste van zijn genre in wereldpremière op het festival van Cannes.

Mirai no Mirai
is vanaf 26 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top