Vier vriendinnen op leeftijd wagen zich aan ‘Vijftig Tinten Grijs’. Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen en Mary Steenburgen vertellen je er alles over in deze making-of van ‘Book Club’!

Zin in een avondje film en op zoek naar een leuke, ontspannende komedie met een sterke cast? ‘Book Club’ is een aanrader, en te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

De film volgt vier hartsvriendinnen die elkaar al jarenlang kennen: de weduwe Diane, de eeuwige vrijgezel Vivian, de gescheiden Sharon en de getrouwde Carol, die last heeft van de sleur in haar huwelijk. Elke maand komen de dames samen voor hun boekenclub. Hun levens veranderen voorgoed wanneer ze zich aan de reeks van Fifty Shades of Grey wagen. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe…

‘Book Club’ is een film van schrijver-regisseur Bill Holderman, met een sterke cast. De hoofdrollen zijn voor Jane Fonda, Candice Bergen, Diane Keaton en Mary Steenburgen. Aan hun zijde zie je onder meer Don Johnson, Andy Garcia, Richard Dreyfuss en Alicia Silverstone.

Bekijk hier een making-of van de film!
 
‘Book Club’ is tot 19 juni 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.