Muppets die een leven vol seks, drugs en geweld leiden, in een film van Brian Henson. Bekijk hier een making-of van ‘The Happytime Murders’.

De film speelt zich af in Los Angeles, waar puppets als tweederangsburgers samenleven met mensen. In ‘The Happytime Murders’ leiden ze echter een leven vol seks, drugs en geweld.

Sinds Phil Phillips na een incident ontslagen is werkt deze pop als privédetective die kort achter elkaar getuige is van twee moorden, waaronder die van zijn broer. Aangezien bij beide incidenten een hoofdrolspeler uit de tv-serie 'Happytime' om het leven kwam, komt Phil al snel tot de conclusie dat beide moorden door dezelfde persoon zijn gepleegd. Hij is vastbesloten de dader te ontmaskeren, maar daarvoor moet hij wel samenwerken met rechercheur Connie Edwards, zijn voormalige partner.

‘The Happytime Murders’ is een komedie van Brian Henson, zoon van de grote Muppets-bedenker Jim Henson. In de cast zie en hoor je onder meer Melissa McCarthy, Elizabeth Banks, Bil Barretta en Maya Rudolph. In deze making-of vertellen zij je waarom ‘The Happytime Murders’ de moeite waard is.
 
‘The Happytime Murders’ is tot 25 april 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.