All Kids presenteert … de zotste avonturen met Gumball, Lolly Lolbroek en Shimmer & Shine

Films | Elke dag en elk weekend legt de tv-optie All Kids jouw kroost en de rest van het gezin flink in de watten. Nu in de kijker: een dolgedraaide blauwe kat, een ondeugende bende en een tweeling met magie in de vingers!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Wonderlijke Wereld van Gumball

Een twaalfjarige, blauwe kat met een fijne neus voor … ongeluk en doldwaze avonturen. Dat is Gumball Watterson, die samen met zijn eigenaardige familie in Elmore woont en daar elke dag wel ergens in de problemen komt. Hij wordt op de voet gevolgd door zijn beste vriend en geadopteerde broertje Darwin en zijn geniale zus Anaïs.

Zet je schrap voor de fratsen van Gumball, elke weekdag om 16.15 uur op Cartoon Network. Deze zender is bij Proximus TV beschikbaar op kanaal 131 in Vlaanderen en kanaal 159 in Brussel.

Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!



Bingewatchen: Lolly Lolbroek, seizoen 2

Ken jij Lolly Lolbroek al? Lolly is de dochter van Lex Lolbroek, een uitvinder die vaak van huis is. Daardoor kan ze lekker doen waar ze zin in heeft, samen met haar vrienden Kara en Marx.

Hun favoriete bezigheid? Spelen met de uitvindingen van haar vader. En natuurlijk loopt er wel eens wat fout tijdens die experimenten … zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenspringt voor een stukje taart.

Ben jij benieuwd naar hun ondeugende streken? Het tweede seizoen van de serie is nu exclusief beschikbaar in de Studio 100 GO Pass, inbegrepen bij All Kids van Proximus TV.

Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!



Shimmer & Shine: weekendmagie op Nick Jr.
 
Een feest voor de kleintjes, Shimmer & Shine. Zaterdag 6 april om 10.20 uur krijgt deze geestige tweeling een special op Nick Jr.
Shimmer en Shine zijn een bijzondere tweeling… ze zijn namelijk geesten, en lief! Hun vriendinnetje Leah mag elke dag drie wensen doen en Shimmer en Shine doen er alles aan om die te laten uitkomen. Alleen hebben ze hun krachten nog niet zo goed onder de knie. Daardoor gaat er al eens iets fout … en moeten Shimmer en Shine al hun magie gebruiken om de boel weer recht te trekken.
 
In de aflevering van zaterdag is te zien hoe de meiden een geweldig avontuur beleven als er per ongeluk een piratengeestje op hun wolk belandt.

De zender Nick Jr. is inbegrepen bij de All Kids tv-optie van Proximus TV en is in Vlaanderen en Brussel te bekijken op kanaal 157.



All Kids

De All Kids tv-optie heeft álles om je kinderen te verwennen. Met de Kids Channels krijg je vijf extra zenders speciaal gericht op kleine en grotere bengels. Een uniek aanbod met de leukste tekenfilms, series én muziek, want ook Studio 100 HITS is inbegrepen.

Zoals gezegd krijg je daarnaast met All Kids ook de Studio 100 GO Pass, een uitgebreide selectie van series, musicals, films, muziek, boeken en spelletjes.

Ten slotte geeft All Kids je ook nog toegang tot een filmcatalogus (met Tarzan, Paddington, enz.) én het aanbod van Ketnet en Pebble TV op aanvraag. Zo kunnen jij en je kinderen de beste films en series bekijken wanneer jullie er maar zin in hebben.
 
Om een Kids tv-optie te bestellen, moet je eerst een tv-pack kiezen. All Kids is inbegrepen bij Tuttimus.

Meer info over het Proximus TV-aanbod voor kinderen? Klik hier!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top