Denzel Washington zet in onze Op aanvraag-catalogus met veel geweld de puntjes op de i als ex-spion Robert ‘The Equalizer’ McCall. Bekijk hier een making-of!

In ‘The Equalizer 2’ kruipt Denzel Washington voor de tweede keer in de schoenen van Robert McCall. Op het eerste gezicht, een wat oudere man die met een taxi rondrijdt in Boston. Maar wee je gebeente als je hem kwaad maakt. Want McCall is een CIA-agent op rust. Met een groot rechtvaardigheidsgevoel en zeer weinig geduld met slechteriken die het voorzien hebben op onschuldige slachtoffers. Dan zet hij zonder pardon en keihard de puntjes op de i. Je kunt je al indenken wat er gebeurt als het slachtoffer ook nog eens iemand is van wie hij houdt…

Een film van Antoine Fuqua (The Equalizer, Training day), met naast Denzel Washington onder meer Pedro Pascal (Narcos), Ashton Sanders (Moonlight), Bill Pullman (Independence Day) en Melissa Leo (The Fighter).
 
In deze making-of vertellen Denzel Washington, Pedro Pascal en regisseur Antoine Fuqua je waarom je The Equalizer 2 niet mag missen!
 
The Equalizer 2 is tot 14 april 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?