Actie verzekerd in dit zesde deel van de spionagefranchise ‘Mission: Impossible’. Bekijk hier een making-of over de spectaculaire stunts van geheim agent Ethan Hunt, allemaal uitgevoerd door Tom Cruise himself.

In deze zesde Mission: Impossible-film wordt Ethan Hunt samen met zijn IMF-team opnieuw op missie gestuurd. De tijd dringt om een nucleaire ramp te voorkomen. Hunt krijgt af te rekenen met de gevolgen van de keuzes die hij vroeger maakte. Zal hij, samen met zijn collega's Alan, Benji en Luther, in staat zijn om zijn verleden achter zich te laten en de gevaarlijke August Walker op tijd een halt toe te roepen?

Tom Cruise mag dan al een eind in de vijftig zijn, hij stunt en rent door de zesde Mission: Impossible dat het een lieve lust is. Cruise heeft al zijn stunts in Fallout zélf voor zijn rekening genomen, en dat is best indrukwekkend. De motorrit door Parijs, de parachutesprong, de helikopterscène en de vlucht over Londense daken, waarbij Cruise zijn voet brak …

In deze making-of vertellen Tom Cruise, regisseur Christopher McQuarrie, Henry Cavill en Rebecca Ferguson je er alles over!

Mission: Impossible – Fallout is tot 6 april 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?