Het sappigste nieuws van de showbizzweek

Het sappigste nieuws van de showbizzweek

Tom Audenaert neemt het in Humo op voor Bart De Pauw en laat weten dat hij niet zou twijfelen om met hem samen te werken, twee actrices worden ervan verdacht dat ze flinke sommen geld betaalden om hun kinderen binnen te loodsen in prestigieuze Amerikaanse universiteiten, een konijn dat taalfouten maakt beroert de gemoederen en James Bond gaat uit milieu-overwegingen elektrisch rijden. Lees er hier alles over!

‘Bart De Pauw mag me meteen bellen’

‘Bart De Pauw mag me meteen bellen’ © Isopix

In de periode nadat Bart De Pauw door verschillende vrouwen werd beschuldigd van seksuele intimidatie, kreeg zijn productiehuis Koeken Troef amper opdrachten. Nu raakte bekend dat ze een sketchshow mogen maken voor VIER. Het gaat weliswaar om een proefversie die nog moet geëvalueerd worden.

Acteur Tom Audenaert, die recent te zien was in de komische serie De Luizenmoeder, breekt in Humo een lans voor De Pauw: ‘Los van wat er gebeurd is - en waarover iedereen klaarblijkelijk een uitgesproken mening heeft zonder te weten wat er echt aan de hand is - vind ik dat Bart wel heel zwaar gestraft is. Je kunt je niet inbeelden door welke hel zijn gezin wellicht ging. Als men dan in de krant zijn hoofd afbeeldt naast dat van Weinstein, een verkrachter, denk ik: gaat het een beetje? Wat er ook gebeurt in het lopende onderzoek, Bart is en blijft de top als televisiemaker in Vlaanderen, en ik hoop dat hij snel weer aan de slag kan. Hij mag me meteen bellen. Ik geloof dat heel wat mensen hem nog steeds een warm hart toedragen. En er zijn ook nog andere zenders dan de VRT, he?’, aldus Audenaert.

Actrices betaalden flinke sommen geld om hun kinderen Amerikaanse universiteiten binnen te loodsen

Actrices betaalden flinke sommen geld om hun kinderen Amerikaanse universiteiten binnen te loodsen © Isopix

Schandaal in de US of A: vijftig Amerikanen zijn in verdenking gesteld voor het betalen of ontvangen van steekpenningen om studenten toe te laten tot prestigieuze universiteiten. Onder hen vooraanstaande zakenlui, een bekende mode-ontwerper en twee actrices, Felicity Huffman (foto) uit Desperate Housewives en Lori Loughlin uit Full House. De krant New York Times pakte uit met het nieuws.

De fraude liep naar verluidt via de organisatie Edge College & Career Network van William Singer. Rijke ouders betaalden hem grof geld om hun dochters en zonen aan universiteiten zoals Yale te laten studeren. Daarbij was hun geschiktheid als universiteitsstudent - in de Verenigde Staten zijn er selectieprocedures - van geen belang. ‘Dit is het grootste schandaal over dit onderwerp dat ooit onderzocht werd door de Amerikaanse justitie’, aldus openbaar aanklager Andrew E. Lelling in de pers.
 

Temptation-verleider met de dood bedreigd door rivaal

Temptation-verleider met de dood bedreigd door rivaal © SBS Belgium

Dat de mannelijke koppelhelften op Temptation Island het niet zo goed kunnen vinden met de verleiders, is geen verrassing. Verleider Jaimy vertelde in een Nederlandse talkshow, die ex-deelnemers Mezdi en Cherish maken voor het blad Linda, dat de haat wel erg ver gaat: hij heeft het namelijk voorzien op Milou, de vriendin van Heikki (foto). Dat maakte Heikki furieus. ‘Ik snap best dat Milou zich tot mij aangetrokken voelde. Daarom had Heikki nul respect voor mij. Hij heeft me vanop zijn eiland zelfs met de dood bedreigd. En net daarom was ik van plan om met zijn vriendin naar bed te gaan’, vertelde Jaimy, die het vuurtje nog wat oppookte door Heikki ‘spuuglelijk’ te noemen.

James Bond gaat elektrisch rijden

James Bond gaat elektrisch rijden © Isopix

James Bond gaat de milieuvriendelijke toer op: in zijn volgende film zal ’s werelds bekendste geheimagent zich voortbewegen in een elektrische auto. Hij blijft wel trouw aan Aston Martin, z’n vaste merk. De op elektriciteit aangedreven bolide is een Rapid E, een model van de Britse fabrikant dat eind dit jaar van de band moet rollen. Er worden in eerste instantie slechts 155 exemplaren geproduceerd, om het een beetje exclusief te houden. In de Britse media suggereert men dat de elektrische uitspatting een idee is van Cary Joji Fukunaga, de nieuwe Bond-regisseur, die in sommige media een ‘bomenknuffelaar’ werd genoemd. De opnames voor de nieuwe Bondfilm beginnen volgende maand, volgend jaar moet hij in de bioscoop te zien zijn. Het zal de laatste episode met Daniel Craig zijn.
 
 

Paul Severs getroffen door hartaanval

Paul Severs getroffen door hartaanval © Isopix

Paul Severs ligt in het ziekenhuis: de charmezanger werd gereanimeerd door een passant nadat hij onwel geworden was tijdens een fietstocht. Het bleek een hartaanval te zijn. Ondertussen regent het steunbetuigingen bij de familie van Severs, en hopen vrienden dat hij snel zal herstellen. Ook zangeres Hanny-D schrok van het nieuws: ‘Iedereen leeft met hem mee. Vorig jaar kwam Paul nog op bezoek bij ons. We beleefden een fijne avond tot in de late uurtjes. Ik heb hem toen verklapt dat hij mijn eerste idool was. Ik herinner me zelfs dat ik jaren geleden jaloers was toen ik hoorde dat hij met Paulette ging, trouwens. We hebben er samen goed moeten om lachen. We hopen dat hij snel herstelt’, luidde haar reactie in Het Laatste Nieuws.

Justin Bieber zit niet goed in zijn vel: ‘Ik wil jullie vragen om voor me te bidden’

Justin Bieber zit niet goed in zijn vel: ‘Ik wil jullie vragen om voor me te bidden’ © Isopix

Het gaat niet best met Justin Bieber: er circuleren al even geruchten als zou de Canadese popzanger aan een depressie lijden. Bieber gaf ook toe dat hij verslaafd was aan Xanax, een kalmeringsmiddel. Nu laat hij op Instagram weten dat hij zich niet bepaald florissant voelt: ‘Ik wilde jullie een kleine update geven over wat ik op dit moment doormaak. Ik worstel met mezelf, heb helemaal geen grip meer op mijn leven en voel me raar. Ik wilde contact met jullie zoeken en vragen om voor me te bidden’, schreef hij in een bericht.

Bookmakers Eurosongfestival: Nederland is topfavoriet, België maakt geen schijn van kans

Bookmakers Eurosongfestival: Nederland is topfavoriet, België maakt geen schijn van kans © Isopix

Nederland is volgens de bookmakers topfavoriet om het Eurosongfestival te winnen. Dat zou de eerste keer zijn sinds 1975, toen Teach-In de overwinning in de wacht sleepte met het nummer Dinge-dong. Dit keer trekt Duncan Laurence (foto) naar het liedjesfestijn met Arcade. De prognoses zetten Rusland (Sergey Lazarev met Scream) op nummer twee, en Zweden (John Lundvik met Too Late For Love) op de derde plaats. Wake Up van Eliot Vassamillet, de Belgische inzending, krijgt met een notering als achttiende weinig overwinningskansen toegedicht.

Ouders krijgen het op hun heupen van konijn dat werkwoorden verkeerd vervoegt

Ouders krijgen het op hun heupen van konijn dat werkwoorden verkeerd vervoegt © BBC

Het konijn Bing is razend populair in kleuterland. Het knaagdier komt overgewaaid uit het Verenigd Koninkrijk, waar zijn bedenker hem een taalgebruik aanmat dat past bij zijn leeftijd: Bing is namelijk drie jaar oud en heeft dus problemen met werkwoordsvervoegingen. Dat is ook zo in de Nederlandstalige versie van de animatieserie, die nu ongeveer drie jaar op Ketnet loopt. Maar niet iedereen is blij met een konijn dat ‘helpte’ in de plaats van ‘hielp’ gebruikt.

‘In elke aflevering zitten er taalfouten. Ik vind dit eigenlijk niet kunnen en begrijp niet dat dit wordt uitgezonden’, aldus een ouder op de Facebookpagina van VRT Taal. Het is geen geïsoleerde mening: een peiling van het Genootschap Onze Taal toonde aan dat 72 % van de deelnemers het taalgebruik van Bing als pedagogisch onverantwoord zou omschrijven.

Bij de VRT verdedigen ze zich: ‘We hebben heel lang getwijfeld bij de aankoop van het programma. Maar dat de reeks op inhoudelijk vlak een pareltje is, gaf de doorslag. Ik vind het dan ook jammer dat ouders blijven vallen over die werkwoorden. Alle andere personages in de reeks praten trouwens wel correct Nederlands’, reageerde Telidja Klaï, die als psychologe bij Ketnet werkt. Maar Steven Gillis, professor taalkunde aan de Universiteit Antwerpen, is het daar allesbehalve mee eens: ‘De omgevingstaal van jonge kinderen zou het goede voorbeeld moeten zijn. Consequent foute werkwoorden gebruiken, hoort daar niet bij’, zo citeert Het Nieuwsblad hem.

Christopher, de man van Stephanie Planckaert, is zijn trouwring kwijt

Christopher, de man van Stephanie Planckaert, is zijn trouwring kwijt © Isopix

Christopher, de liefhebbende echtgenoot van Stephanie Planckaert, is zijn trouwring kwijt. Gelukkig kan zijn vrouw er mee lachen. Ze deed online een oproep met knipoog: ‘Zien jullie de trouwring van Christopher ook zo mooi blinken aan zijn hand? Wel, in De Panne is hij zijn ring verloren. Bijna 10 jaar heeft hij zijn ring flink aangehouden. Misschien is er een barmhartige samaritaan die ergens in De Panne een trouwring vindt en het ons wil laten weten? Eeuwige dankbaarheid gegarandeerd’, schreef ze op Facebook.

Waag je kans en win

Bekijk alles

Music Maestro

Bekijk alles
Start to hiphop: 10 must-have albums

Start to hiphop: 10 must-have albums

Sinds de jaren ‘70 heeft de hele hiphopcultuur de planeet veroverd. Van graffiti tot breakdance, van dj’en tot beatboxen. Zin om je te verdiepen in de rap? Maak alvast kennis met de 10 beste albums uit de gouden hiphoptijden, de periode tussen eind jaren ’80 en ’90 waarin het genre z’n hoogtepunt kende.

Billie Eilish: eerst Pukkelpop, dan de wereld

Billie Eilish: eerst Pukkelpop, dan de wereld

Als we de media mogen geloven - de andere media - dan is er voor Billie Eilish maar één scenario mogelijk: sterrendom. Talent, branie en songschrijfschap in één. En ze is nog niet eens twintig! Zeventien pas, ja!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Wat een affiche alweer, deze editie. Dat wordt schemaatjes maken en met het schaamrood op de wangen merken dat je wellicht niet alles kan zien wat je wil zien. Wij helpen je graag bij de selectie! Tien bands die je niet mag missen. Veel van eigen bodem ook!

Tien Belgische topproducers? Hier zijn ze!

Tien Belgische topproducers? Hier zijn ze!

Belgische bands zijn hot. Sant in eigen land en alom bejubeld in het buitenland. Maar wie zit er achter de knoppen van pakweg de nieuwste van PEUK? Reena Riot? Faces on TV? Sennek? Belgische topproducers. Een greep uit het aanbod!

Ariana Grande, voorbij het drama

Ariana Grande, voorbij het drama

Op 30 augustus brengt Ariana Grande haar Sweetener World Tour naar het Sportpaleis. Het is haar langverwachte terugkeer naar België na het uitverkochte, geannuleerde concert van mei 2017.Sinds de aanslag tijdens haar concert in Manchester kwam Ariana Grande sterker terug dan ooit en bracht ze maar liefst twee succesalbums uit. Ontdek hier alles wat je moet weten over het populairste popsterretje van het moment!

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

In juli verloor de muziekwereld weer heel wat talent. De volgende sterren blijven schitteren in ons geheugen.

Twenty One Pilots: Kiewit in de broekzak!

Twenty One Pilots: Kiewit in de broekzak!

'Stressed Out'. Dat ken je. En je hebt hen misschien al eens live gezien, bij hun vorige doortochten op Pukkelpop. Hoe het ook zij: Twenty One Pilots is een band van nu. En ze maken muziek van morgen.

IDLES: kopstoten op Pukkelpop!

IDLES: kopstoten op Pukkelpop!

Nieuwe lichting postpunkers, garagerockers, vuilbekkers, ratjetoe aan heren die muilperen uitdelen aan de eerste rijen fans. IDLES is het allemaal. Met twee albums op hun conto belooft het een broeierig onderonsje te worden op Pukkelpop.

Electronic Dance Music: verschillende genres onder één vlag

Electronic Dance Music: verschillende genres onder één vlag

EDM… Drie letters die de pop en de elektronische muziek de laatste jaren helemaal op hun kop hebben gezet. De Electronic Dance Music slaat namelijk op het commerciële aandeel van de dance en de electro. EDM is zeker geen undergroundgenre en blijft dus ver weg van alle raveparty’s, maar wordt wel grijsgedraaid in nachtclubs, openluchtstadia en op festivals. Maar welke genres vallen nu eigenlijk onder deze noemer?

Compact Disk Dummies: beats of love!

Compact Disk Dummies: beats of love!

Waar was jij toen Compact Disk Dummies in 2012 HUMO's Rock Rally wonnen? Vlak voor het podium? Dan was je erbij toen er muziekgeschiedenis geschreven werd, want Compact Disk Dummies waren de eerste dance-act ooit die een Rock Rally op hun naam mochten schrijven.

The National: 20 jaar oud, 2 keer Pukkelpop, zelfde editie

The National: 20 jaar oud, 2 keer Pukkelpop, zelfde editie

Je zal het misschien niet geloven, maar The National bestaat al 20 jaar. Het grote succes kwam wel pas later, maar je ziet: wie op dezelfde spijker blijft meppen, raakt dieper.

Lost Frequencies: gevonden, een groot talent!

Lost Frequencies: gevonden, een groot talent!

Sommige bands of artiesten weten zich onder de radar van de pers en de media in de hoogste regionen van de pop- en rockcharts te manoeuvreren. Zonder noemenswaardige hype of grote marketingcampagne lossen ze een single, een album of een paar songs en – hup! – ze weten zich meteen gebeiteld in het geheugen van talloze muziekfans. Het overkwam Lost Frequencies, aka Frederik De Laet, die op een goeie dag een song ineenknutselde op zijn slaapkamer en twee jaar later de wereld rondtoerde.

Sport in de kijker

Bekijk alles
Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

De Red Lions zijn momenteel de beste hockeyploeg ter wereld. Ze kroonden zich vorig jaar tot wereldkampioen en voeren de wereldranking aan. Maar hoe kwamen ze zover? Een bloemlezing.

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Het overlijden van onze landgenoot Bjorg Lambrecht deze week in de Ronde van Polen is de zoveelste klap voor de wielerwereld. Lambrecht is jammer genoeg niet de enige wielrenner die een ongeval tijdens een wedstrijd niet overleefde. Bekijk het tragische lijstje met enkele van zijn bekendste voorgangers.

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

De wielerwereld is in rouw door het tragische overlijden van de 22-jarige Bjorg Lambrecht. De renner van Lotto-Soudal kwam maandag zwaar ten val in de Ronde van Polen en smakte met zijn borstkas tegen een betonnen duiker. Lambrecht werd nog gereanimeerd maar overleed later op de operatietafel.

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

In augustus trekken de Europese voetbalcompetities zich na een kleine zomerpauze opnieuw op gang. Daarnaast wordt er nog gefietst, gehockeyd, getennist en geracet dat het een lieve lust is. En zoals steeds is Proximus Pickx je vaste leidraad.

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Acht van de zestien eersteklassers en drie van de acht clubs uit de Proximus League wisselden deze zomer van trainer. Net niet de helft van de Belgische profclubs slaat dus een andere weg in. Wij stellen de nieuwe trainers even voor.

Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Is hij de beste speler ooit? Die vraag zal nooit een definitief antwoord kennen. Feit is wel dat Diego Armando Maradona een van de meest geniale voetballers ooit was. Ook naast het veld leidde hij een flitsend leven, al ging dat niet altijd even goed. Genoeg stof voor een uitgebreide film in ieder geval. 'Diego Maradona' van Asif Kapadia is vanaf 31 juli te bekijken in de bioscoop.

Vive le vélo: de beste koersfilms

Vive le vélo: de beste koersfilms

De karavaan van de Tour de France baant zich momenteel een weg door de mooiste landschappen van Frankrijk. Ook voor niet-wielerfanaten is de meest legendarische wielerwedstrijd ter wereld puur genieten (en niet alleen van de ontblote kuiten van de renners). En wij doen daar nog een flinke schep bovenop met deze reeks films die de koers, of op zijn minst de fiets in de kijker zet.

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Op 6 juli gaat de 106de editie van de Tour de France van start in Brussel. Door het afzeggen van Chris Froome en Tom Dumoulin lijkt de Tour dit jaar onthoofd.

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat Eddy Merckx zijn eerste van vijf eindzeges pakte in de Ronde Van Frankrijk. België had 30 jaar moeten wachten op een nieuwe Tourwinnaar, na Sylvère Maes die de Tour van 1939 had gewonnen. Om de 50e verjaardag van de eerste Tourzege van De Kannibaal te vieren, start de Ronde van Frankrijk in 2019 in Brussel. Wij blikken terug op een bewogen 1969 van Eddy Merckx.

10 Touretappes om naar uit te kijken

10 Touretappes om naar uit te kijken

Op 6 juli is het weer zover: dan gaat met de Ronde van Frankrijk de jaarlijkse hoogmis van het wielrennen van start. En dit jaar ligt de Grand Départ in Brussel. Vanaf onze hoofdstad gaan we drie weken lang op zoek naar een opvolger voor Geraint Thomas. Naar welke tien ritten moeten we zeker uitkijken?

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Vanaf maandag 1 juli gaat Karl Vannieuwkerke op zoek naar de erfenis van Eddy Merckx. Zes dagen lang trekt hij door acht landen op drie continenten. Hij spreekt er met ex-ploegmaats, familieleden, journalisten, supporters, mecaniciens, vrienden en rivalen van de grootste wielrenner aller tijden, maar ook met toevallige passanten. Wat heeft Merckx voor hen betekend?

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in juli allemaal volgen bij Proximus

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in juli allemaal volgen bij Proximus

Hoezo, in juli ligt het voetbalseizoen stil? Het clubvoetbal mag dan wel een break nemen, maar de voetballiefhebber komt via Proximus ook tijdens de komende maand aan zijn trekken. Verder is het vooral uitkijken naar de Tour en Wimbledon, en is er traditioneel veel motorsport. Ook in juli zit je goed bij Proximus.

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (16 augustus)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (16 augustus)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

MINDHUNTER, seizoen 2: Son of Sam, Charles Manson en veel gruwelijke misdaden

MINDHUNTER, seizoen 2: Son of Sam, Charles Manson en veel gruwelijke misdaden

Bijna twee jaar na het succesvolle eerste seizoen komt David Fincher met nieuwe afleveringen van MINDHUNTER. Vanaf 16 augustus op Netflix!

De week in showbizzland

De week in showbizzland

Danny Fabry verloor twee tanden na een ongelukje, Kaye Styles moet een gevangenisstraf uitzitten, Hof Ter Smissen uit Thuis gaat gedeeltelijk tegen de vlakte en Evy Gruyaert brengt een boek uit over migraine. Lees hier wat er de afgelopen dagen reilde en zeilde in BV-land en Hollywood!

Tijd voor film: nu in de bioscoop (14 augustus)

Tijd voor film: nu in de bioscoop (14 augustus)

Zin in een avondje uit? Dan is een film meepikken altijd een uitstekend idee. Ontdek hier wat voor fraais je deze week kan gaan bekijken in 's lands filmzalen, en welke de meest bezochte bioscoopfilms van het moment zijn.

Get moving: de meest sportieve films

Get moving: de meest sportieve films

Of het nu een warme zomeravond is of een regenachtige herfstdag, sporten is altijd gezond. Heb je je favoriete sport nog niet gevonden? Bekijk dan zeker deze 10 sportieve films en wie weet vind je een nieuwe hobby, van dans tot tennis, basketbal of zelfs boksen!

Las Chicas del Cable: alles over seizoen 4!

Las Chicas del Cable: alles over seizoen 4!

Goed nieuws voor liefhebbers van Spaanse series met een stevig vleugje zuiders drama: Las Chicas del Cable heeft er intussen een vierde seizoen bij.

De tv-tips van de week (12 t.e.m. 18 augustus)

De tv-tips van de week (12 t.e.m. 18 augustus)

Zomer, dus niets op tv? Toch wel! Wij zetten de interessantste programma's van de komende dagen op een rijtje!

Live action movies: ze zijn niet meer weg te denken uit de bioscoopzalen

Live action movies: ze zijn niet meer weg te denken uit de bioscoopzalen

Live-actionfilms zijn de laatste maanden niet meer weg te denken uit de cinemazalen. De techniek gebruikt fotografie in plaats van animatie. Vaak gaat het om een remake van originele animatiefilms, maar ook om actiefilms waarin mensen naast fictieve wezens spelen. Het mag dan ook niet verbazen dat Walt Disney een kei is in het maken van live action movies. Onze favoriete sprookjesfiguren en pluizige beestjes komen tot leven en ‘spelen’ zij aan zij naast echte acteurs. Maar ook actiefilms en superhelden krijgen een nieuwe dimensie dankzij live action.

True crime: nagelbijtende reeksen om je zomervakantie mee te vullen

True crime: nagelbijtende reeksen om je zomervakantie mee te vullen

True crime kent de laatste jaren een enorme stijging in populariteit. Waarom kijken mensen zo graag naar (onopgeloste) moordzaken? Het mysterie errond? Het grote whodunnit-gehalte? Of om in het brein van een moordenaar te kunnen kijken? Wij weten het niet, maar pluis gerust zelf deze tien series en documentaires over waargebeurde zaken uit en vorm je eigen mening!

Het heetste showbizznieuws van de week

Het heetste showbizznieuws van de week

Er gaat geen week voorbij zonder verse showbizzroddels… Brigitta Callens werd beschuldigd van diefstal, Jo Vally biechtte zijn overspel op en Rihanna haalde uit naar Donald Trump. De opmerkelijkste nieuwtjes uit het BV- en Hollywooduniversum lees je hier!

Straffe duo’s: de leukste buddyfilms

Straffe duo’s: de leukste buddyfilms

Na hun confrontatie in Fast & Furious 7, zijn FBI-agent Hobbs (Dwayne Johnson) en buitenbeentje Shaw (Jason Statham) terug in de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw.Een film waarbij twee qua karakter erg verschillende personen samen een klus moeten klaren: het is de succesformule van de buddyfilm. Wij zetten nog enkele onvergetelijke duo’s op een rij.

GLOW: seizoen 3 gaat voor de jackpot in Las Vegas

GLOW: seizoen 3 gaat voor de jackpot in Las Vegas

De Gorgeous Ladies of Wrestling zijn terug met een derde seizoen, en verhuizen voor de gelegenheid naar Las Vegas. Vanaf 9 augustus te bekijken op Netflix!

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
NBA-ster Kevin Garnett investeert in esports

NBA-ster Kevin Garnett investeert in esports

Kevin Garnett, een voormalige ster uit de NBA, de Amerikaanse basketbalcompetitie, heeft via zijn bedrijf Big Ticket Sports geïnvesteerd in Triumph Esports, dat teams heeft in verschillende games.

Fortnite-wereldkampioen slachtoffer van swatting

Fortnite-wereldkampioen slachtoffer van swatting

Kyle “Bugha” Giersdorf, de 16-jarige winnaar van het solotoernooi op de Fortnite World Cup, is het slachtoffer geworden van swatting. Politie viel zo met getrokken wapens zijn kamer binnen.

Play-offtickets bijna allemaal verdeeld in LEC

Play-offtickets bijna allemaal verdeeld in LEC

De reguliere competitie van de Summer Split in de LEC nadert zijn conclusie. Het voorbije weekend was het voorlaatste voor de play-offs en de plekjes geraken stilaan ingevuld.

OpTic plaatst zich als laatste voor ESL One New York

OpTic plaatst zich als laatste voor ESL One New York

Alle deelnemers voor ESL One New York zijn bekend. OpTic was het laatste team dat zich kon plaatsen voor ESL One New York, nadat het zich de beste had getoond in de GG.BET New York Invitational.

Prijzenpot The International 9 blijft groeien

Prijzenpot The International 9 blijft groeien

We lieten onlangs al even vallen dat de prijzenpot van het Dota 2-toernooi The International 9 naar ongekende hoogtes was gestegen en een week voor de start van het toernooi blijft die prijzenpot maar groeien.

Sector One viert terugkeer van Tafikay

Sector One viert terugkeer van Tafikay

Sector One heeft woensdag de nieuwe truitjes voor het team gepresenteerd en heeft daarnaast de terugkeer van Eli 'Tafikay' Bonny gevierd. Die komt het team wel niet versterken als speler.

Belgische Street Fighter-pro presteert sterk op EVO 2019

Belgische Street Fighter-pro presteert sterk op EVO 2019

Het voorbije weekend vond EVO 2019 plaats, de hoogmis voor alle esporters in fighting games. Ook België was vertegenwoordigd en er werden zelfs mooie resultaten opgetekend.

Project Benelux stelt Rainbow Six-team voor

Project Benelux stelt Rainbow Six-team voor

Project Benelux heeft zijn line-up voor zijn Rainbow Six-team voorgesteld. Het team zal bestaan uit vijf Nederlanders en één Finse wisselspeler.

Spanning loopt op in eindfase Summer Split LEC

Spanning loopt op in eindfase Summer Split LEC

We naderen stilaan de eindfase van de reguliere competitie voor de Summer Split in de LEC en de spanning begint zachtjes toe te nemen. Dat zagen we ook dit weekend met enkele verrassende uitslagen.

FIFA eWorld Cup: Nieuwe kampioen is gekend

FIFA eWorld Cup: Nieuwe kampioen is gekend

Dit weekend werd de FIFA eWorld Cup afgehaspeld in de O2 Arena in Londen. Met Stefano Pinna hadden we ook een ijzer in het vuur, maar hij slaagde er jammer genoeg niet in om zijn prestatie van vorig jaar te herhalen.

AVANGAR laat fitch vertrekken

AVANGAR laat fitch vertrekken

Het Kazachse AVANGAR heeft laten weten dat Bektiyar "fitch" Bahytov voortaan een free agent is. De speler stond al een tijdje op de transferlijst, maar mag nu dus gewoon vertrekken.

Ninja verlaat Twitch voor Mixer

Ninja verlaat Twitch voor Mixer

Groot nieuws binnen de wereld van streamers en Fortnite, want een van de bekendste streamers ter wereld heeft besloten om Twitch achter zich te laten en over te stappen naar concurrent Mixer.

Top