14 stomende series op Netflix

Februari is de maand van de liefde, met Valentijn als hoogtepunt. Nu kan je op die hoogdag van de liefde op restaurant of naar de bioscoop, maar je kan ook lekker rustig met jullie tweetjes thuisblijven. Een romantisch diner, met bij voorkeur enkele prikkelende ingrediënten op het menu, en een filmpje als dessert. Ben je die voorspelbare melige romcoms beu, dan kan je ook gaan voor het hardere werk.
14 stomende series op Netflix © IMDb

Een avondje in de zetel hangen met je lief hoeft helemaal niet saai te zijn. Als je de juiste series weet op te vinden, wordt het in no time een hitsige bedoening. Want Netflix heeft ook een steamy afdeling met films en series vol spannende affaires, stomende seksscènes en heel veel naakte lijven. Deze series brengen jullie alvast in the mood om aan het échte dessert te beginnen. 14 stomende series op Netflix voor een hete februari-avond.

The Affair

The Affair © IMDb

Met een titel als 'The Affair' weet je gewoon dat de serie bomvol stomende vrijpartijen zit. Elke aflevering bevat wel minstens één expliciete seksscène. En voor de dames: soms zelfs met full frontal naaktheid van de mannelijk hoofdrolspeler. Meer moet dat voor ons niet zijn...

In een resort aan in Montauk op Long Island beginnen Noah Solloway, een tweederangsschrijver, en Alison Bailey, een gedisillusioneerde serveerster die haar kind heeft zien overlijden, een gevaarlijke verhouding volg verborgen verlangens. Het knappe is dat de affaire vanuit twee standpunten wordt verteld: elke aflevering valt uiteen in één helft waarin de man zijn versie van de feiten geeft, en één met de (soms subtiel, soms minder subtiel verschillende) versie van de vrouw.

Het eerste seizoen van deze provocerende serie kreeg twee Golden Globes, o.a. voor Beste dramaserie

Hoofdrollen: Dominic West, Ruth Wolson en Maura Tierney

The Affair: 4 seizoenen beschikbaar op Netflix

Nymphs

Nymphs © IMDb

Mythologie en het dagelijkse leven komen samen in de Finse serie Nymphs. De reeks draait om Didi, een jonge vrouw die haar eerste seksuele ervaring heeft. Dat gaat niet zonder problemen, want door deze ervaring valt er een dode. Door deze gebeurtenis ontdekt ze langzaam maar zeker meer over haar familie en haar verleden. Wat blijkt? Ze is een nimf. Een mythologisch wezen dat maandelijks seks moet hebben om in leven te blijven. Ondertussen wordt ze ook achtervolgd door enkele satyrs, die niets liever doen van nimfen verleiden. Dat alles vindt gewoon plaats in het moderne Helsinki.

Hoofdrollen:  Sara Soulié, Rebecca Viitala en Manuela Bosco

Nymphs: 1 seizoen beschikbaar op Netflix

Easy

Easy © IMDb

In Easy gaat het over acht stellen uit Chicago die allemaal iets gemeen hebben. Ze zijn op zoek naar de liefde. De manier waarop loopt echter nogal uiteen. Variërend van een stel dat op zoek is naar een manier om hun huwelijk wat meer pit te geven, tot de gevolgen van een one night stand. Elke episode van de serie volgt weer een ander koppel. Af en toe gebeurt het dat een persoon uit de ene aflevering ook voorkomt in een andere, maar voor het grootste gedeelte zijn de aflevering op zichzelf te bekijken. Op deze manier ontstaat een collectie van korte, gedetailleerde en zeer persoonlijke verhalen over liefde, seks en relaties. Verschillende websites claimen dat Easy de beste seksscènes bevat die er ooit op televisie te zien waren. Er is ook een aflevering met Orlando Bloom, en één met de supersexy Emily Ratajkowski. Go see for yourself!

Hoofdrollen: Jane Adams, Jacqueline Toboni en Zazie Beetz

Easy: 2 seizoenen beschikbaar op Netflix

You Me Her

You Me Her © IMDb

Jack en Emma, twee yuppies die in een Amerikaanse buitenwijk wonen, komen tot de conclusie dat hun seksleven wel een nieuwe impuls kan gebruiken. In een opwelling huurt Jack een escortdame in, Izzy. Wat ze beiden niet hadden kunnen verwachten was dat deze spontane actie zou uitlopen op iets serieus, wat het leven van alle drie de hoofdpersonen uiteraard volledig op zijn kop zet. De vraag waarmee de kijker wordt geconfronteerd is: wat zou jij doen als je simpele, maar relatief gelukkige relatie op deze manier volledig op zijn kop wordt gezet?

Hoofdrollen: Greg Poehler, Rachel Blanchard en Priscilla Faia

You Me Her: 3 seizoenen beschikbaar op Netflix

The Client List

The Client List © IMDb

Nadat de knappe alleenstaande moeder Riley Parks (Jennifer Love Hewitt) een baan in een kuuroord heeft aangenomen omdat haar man ervandoor ging, ontdekt ze een lucratieve wereld naast massagetherapie: een wereld van smerige geheimen en speciale klanten met 'bijzondere' wensen. Tussen alle erotiek door probeert ze toch een manier te vinden om alles te combineren.

Hoofdrollen: Jennifer Love Hewitt, Loretta Devine en Colin Egglesfield

The Client List: 2 seizoenen beschikbaar op Netflix

Wanderlust

Wanderlust © IMDb

Deze co-productie tussen Netflix en BBC One vertelt het verhaal van Joy (Toni Collette) en Alan (Steven Mackintosh), een schijnbaar gelukkig koppel van middelbare leeftijd met drie (post-)puberale kinderen. Een impasse in hun seksleven legt echter pijnlijk de gebreken op andere gebieden in hun relatie bloot, waarna ze tot een rigoreus besluit overgaan: de polygamie moet hun liefde opnieuw doen opbloeien.

Hoofdrollen: Toni Collette, Steven Mackintosh en Zawe Ashton

Wanderlust: 1 seizoen beschikbaar op Netflix

Gypsy

Gypsy © IMDb

Jean Halloway woont in New York en is actief als een succesvolle therapeute. Ze staat haar cliënten bij tijdens al hun moeilijkheden en helpt ze op weg, maar ze heeft zelf ook een duistere kant. Jean raakt namelijk regelmatig verwikkeld met gevaarlijke personen uit het leven van haar cliënten. Daardoor zet ze alles op het spel. Haar baan komt in het gevaar, maar op den duur is ze zo diep in haar dubbele leven verwikkeld dat ook haar leven op het spel staat. De lust heeft haar leven overgenomen en er is geen ontsnappen aan.

Hoofdrollen: Naomi Watts, Billy Crudup en Sophie Cookson

Gypsy: 1 seizoen beschikbaar op Netflix

Million Yen Women

Million Yen Women © IMDb

Even wat anders. Million Yen Women is een mysterieuze Japanse serie over een schrijver met een writer's block. Op een dag kloppen er vijf mooie, vreemde vrouwen aan zijn deur en krijgt hij een voorstel dat hij moeilijk kan weigeren. In ruil voor een behoorlijke smak geld komen de vrouwen bij hem wonen. Dat belooft wat!

Hoofdrollen: Yôjirô Noda, Rila Fukushima en Rena Matsui

Million Yen Women: 1 seizoen beschikbaar op Netflix


(de ondertitels bij deze trailer zijn misschien niet voor iedereen begrijpbaar, maar dat maakt niet uit : op Netflix is de serie beschikbaar met Nederlandse ondertiteling. Laat intussen de beelden voor zich spreken)

How to Get Away with Murder

How to Get Away with Murder © IMDb

How to Get Away with Murder is een serie gemaakt door Peter Nowalk, ook medeverantwoordelijk is voor 'Scandal' en 'Grey's Anatomy'. De reeks volgt het privé- en professionele leven van Annalise Keating (Viola Davis), een professor in strafrecht. Ze is getrouwd met Sam Keating, maar heeft stiekem een relatie met politie-inspecteur Nate Lahey. Ze selecteert een groep van haar beste studenten die mogen meewerken op haar prestigieuze advocatenkantoor. Haar persoonlijke en professionele leven raken verstrengeld, en ze wordt samen met haar studenten ongewild betrokken bij een moordcomplot.

How to Get Away with Murder lijkt op het eerste gezicht niet echt in dit lijstje te passen, maar toch klopt het wel. Want naast het feit dat deze reeks razend spannend is, is ze ook nog eens heel erg sexy. Er gaat vrijwel geen aflevering voorbij zonder een scène waar de vonken vanaf spatten.

Hoofdrollen: Viola Davis, Billy Brown en Jack Falahee

How to Get Away with Murder: 4 seizoenen beschikbaar op Netflix

Sex Education

Sex Education © IMDb

En als het ook grappig mag zijn, is er nog 'Sex Education', een moderne coming-of-age serie over seks, liefde en relaties, met onder meer Asa Butterfield en Gillian Anderson. Otis Milburn is een onervaren, sociaal nogal onhandige puber met een sekstherapeut als moeder. Omringd door handleidingen, video's en vreselijk open gesprekken over seks, is Otis tegen wil en dank een soort expert geworden op dit gebied.

Wanneer zijn thuissituatie bekend wordt op school, beseft Otis dat hij zijn kennis kan gebruiken om aan populariteit te winnen. Samen met de bijdehante Maeve start hij een underground kliniek voor sekstherapie, om de soms vreemde maar bijzondere problemen van zijn medeleerlingen aan te pakken.

Hoofdrollen: Asa Butterfield, Gillian Anderson en Emma Mackey

Sex Education: 1 seizoen beschikbaar op Netflix

Spartacus

Spartacus © IMDb

In het verleden was men ook niet vies van een stevige vrijpartij, dus hoeft het niet te verwonderen dat sommige historische series bulken van de stomende seksscènes en de chemie en de lust bij wijlen van het scherm spat. Wanneer je niet vies bent van bloed en seks, moet je zeker Spartacus een kans geven. Aan rondslingerende ledematen, bezwete lichamen en erotische scenes geen gebrek in de historische actieserie over een arme slaaf die uitgroeit tot een gevreesd gladiator.

Hoofdrollen: Andy Whitfield, Lucy Lawless en Manu Bennett

Spartacus: 3 seizoenen beschikbaar op Netflix

Black Sails

Black Sails © IMDb

Black Sails is dé piratenserie van producer Michael Bay (o.a. Armageddon, Pearl Harbor, Transformer en Bad Boy). De reeks speelt zich af in Nassau (New Providence, Bahama's), waar kapitein Flint en Eleanor Guthrie de scepter zwaaien. De combinatie van het tijdperk, de exotische Caraïben, rum, piraten én een bordeel zorgen ervoor dat vooral in de eerste seizoenen met de regelmaat van de klok een steamy sekspartij voorkomt. Ook tussen vrouwen. En ook triootjes.

Hoofdrollen: Jessica Parker Kennedy, Toby Stephens, Hannah New, Luke Arnold, Toby Schmitz, Clara Paget en Mark Ryan

Black Sails: 4 seizoenen beschikbaar op Netflix

Reign

Reign © IMDb

Reign volgt het vroege leven van Mary Stuart, de 'Queen of Scots'. Het verhaal opent in 1557, aan het Franse hof, waar Mary uitkijkt naar haar huwelijk met Prins Francis. Beiden zijn al verloofd sinds Mary zes was. Het evenement zet heel wat radertjes in werking, zowel privé als professioneel en politiek. Machtsspellen krijgen een andere wending en Mary dient haar politieke koers te veranderen. Ondertussen moet ze haar ontluikende liefde voor Francis zien te controleren, net zoals de romantische aandacht die ze krijgt van diens halfbroer en bastaard, Bash.

Alsof dat alles nog niet genoeg is, probeert haar aanstaande schoonmoeder, Catherine de Medici, in het grootste geheim ook nog eens stokken in de wielen van het huwelijk te steken. Nostradamus heeft haar immers in vertrouwen voorspeld dat het huwelijk regelrecht naar Francis' dood zal lijden. En onderaan de maatschappelijke ladder? Daar volgen we het leven van de Schotse handmeiden Kenna, Aylee, Lola en Greer. Aan het hof zijn ook zij op zoek naar een man van hun stand.

'Game of Thrones meets Gossip Girls meets Pretty Little Liars', zo zou je de serie kunnen omschrijven. Nogal lichtvoetig dus, en historisch correct is het ook allemaal niet, dus de echte geschiedenisfanaten kunnen zich beter onthouden. Maar met veel jong en mooi volk, een overdaad aan erotiek en genoeg sexy scènes kan deze reeks je waarschijnlijk wel bekoren.

Hoofdrollen: Adelaide Kane, Megan Follows, Celina Sinden, Torrance Coombs en Toby Regbo

Reign: 4 seizoenen beschikbaar op Netflix

Outlander

Outlander © IMDb

Prachtige kostuums, feminisme in het 18de eeuwse Schotland en seksuele spanning waar je U tegen zegt. What's not to like? Preuts is deze historische fantasyreeks allerminst. Zwijmel vanavond nog lekker weg, de eerste twee seizoenen staan op Netflix.

Outlander combineert romantiek, sciencefiction, geschiedenis en avontuur en volgt de epische reis van Claire Randall, een getrouwde WOII verpleegster (Caitriona Balfe), die per ongeluk door een partij Menhirs terug in de tijd 'valt' en terechtkomt in het Schotland van het jaar 1743, op dat moment in volle burgeroorlog. Daar komt ze Black Jack Randall tegen, een verre voorvader van haar man Frank die uiterlijk precies op hem lijkt, maar eigenlijk een sadistische bruut blijkt te zijn.

Door omstandigheden wordt Claire gedwongen te trouwen met de razend knappe maar vogelvrij verklaarde Highlander Jamie Fraser (Sam Heughan). Ze wordt verliefd op hem en ziet zichzelf verscheurd tussen twee mannen in totaal verschillende tijdperken. De chemie tussen Jamie & Claire spat van het scherm, en de reeks bulkt dan ook van de erotische scènes. Al word ook sadistisch seksueel geweld niet geschuwd. Maar laat je dat absoluut niet tegenhouden om deze uitstekende tv-reeks te bekijken!

Hoofdrollen: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix, Tobias Menzies, Graham McTavish, Nell Hudson en Lotte Verbeek

Outlander: 2 seizoenen beschikbaar op Netflix


Vind je in dit lijstje je gading niet, of heb je deze series al lang bekeken : tik dan gewoon 'steamy' in in het zoekvenster van Netflix en je vindt een gigantisch aanbod aan stomende films en series.

Love is in the air: 10 tips voor Valentijn op Netflix
De meest pikante tv-series
Historische actieseries om te zien op Netflix!

Al deze films zijn vanaf nu beschikbaar op Netflix. Start Netflix op Proximus TV via het menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204!

Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV en bekijk deze series rechtstreeks op je tv-scherm (menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204)!

Bekijk ook andere films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?
Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus!

Music Maestro

Bekijk alles
De tien meest legendarische rockclubs ooit

De tien meest legendarische rockclubs ooit

We kennen allemaal de coolste Belgische rockzalen, zoals de AB, 4AD, De Vooruit, Reflektor... maar weet je ook welke clubs wereldwijd tot de meest legendarische gerekend worden? Wij zochten het even uit en kwamen terug van een reis vol rock-‘n-roll en verhalen.

Dit waren de zomerhits van 2019

Dit waren de zomerhits van 2019

Niels Destadsbader won dan wel voor het derde jaar op rij de Radio 2 Zomerhit 2019 met 'Mee Naar Boven', er werden deze zomer nog heel wat andere zomerse hits gescoord! Wij zetten de nummers op een rij die je voor altijd zullen terug katapulteren naar de hete zomer van 2019!

De muzikanten met de kortste carrières

De muzikanten met de kortste carrières

Sommigen stierven vroegtijdig, anderen beslisten om andere dingen te gaan doen. En dan zijn er ook muzikanten die echt wel verrassende plotwendingen hebben meegemaakt. Een overzicht van de muzikanten van wie de carrière te snel voorbij was.

De tien meest misbegrepen lyrics

De tien meest misbegrepen lyrics

Ken Li! Of hoe je zingt wat je niet hoort! De tien meest misbegrepen songs ooit.  Herinner je je de doortocht van die Bulgaarse zangeres bij ‘Music Idol’ Bulgarije, die de songs ‘Ken Lee’ van Mariah Carey te berde bracht?

Start to hiphop: 10 must-have albums

Start to hiphop: 10 must-have albums

Sinds de jaren ‘70 heeft de hele hiphopcultuur de planeet veroverd. Van graffiti tot breakdance, van dj’en tot beatboxen. Zin om je te verdiepen in de rap? Maak alvast kennis met de 10 beste albums uit de gouden hiphoptijden, de periode tussen eind jaren ’80 en ’90 waarin het genre z’n hoogtepunt kende.

Billie Eilish: eerst Pukkelpop, dan de wereld

Billie Eilish: eerst Pukkelpop, dan de wereld

Als we de media mogen geloven - de andere media - dan is er voor Billie Eilish maar één scenario mogelijk: sterrendom. Talent, branie en songschrijfschap in één. En ze is nog niet eens twintig! Zeventien pas, ja!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Wat een affiche alweer, deze editie. Dat wordt schemaatjes maken en met het schaamrood op de wangen merken dat je wellicht niet alles kan zien wat je wil zien. Wij helpen je graag bij de selectie! Tien bands die je niet mag missen. Veel van eigen bodem ook!

Tien Belgische topproducers? Hier zijn ze!

Tien Belgische topproducers? Hier zijn ze!

Belgische bands zijn hot. Sant in eigen land en alom bejubeld in het buitenland. Maar wie zit er achter de knoppen van pakweg de nieuwste van PEUK? Reena Riot? Faces on TV? Sennek? Belgische topproducers. Een greep uit het aanbod!

Ariana Grande, voorbij het drama

Ariana Grande, voorbij het drama

Op 30 augustus brengt Ariana Grande haar Sweetener World Tour naar het Sportpaleis. Het is haar langverwachte terugkeer naar België na het uitverkochte, geannuleerde concert van mei 2017.Sinds de aanslag tijdens haar concert in Manchester kwam Ariana Grande sterker terug dan ooit en bracht ze maar liefst twee succesalbums uit. Ontdek hier alles wat je moet weten over het populairste popsterretje van het moment!

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

In juli verloor de muziekwereld weer heel wat talent. De volgende sterren blijven schitteren in ons geheugen.

Twenty One Pilots: Kiewit in de broekzak!

Twenty One Pilots: Kiewit in de broekzak!

'Stressed Out'. Dat ken je. En je hebt hen misschien al eens live gezien, bij hun vorige doortochten op Pukkelpop. Hoe het ook zij: Twenty One Pilots is een band van nu. En ze maken muziek van morgen.

IDLES: kopstoten op Pukkelpop!

IDLES: kopstoten op Pukkelpop!

Nieuwe lichting postpunkers, garagerockers, vuilbekkers, ratjetoe aan heren die muilperen uitdelen aan de eerste rijen fans. IDLES is het allemaal. Met twee albums op hun conto belooft het een broeierig onderonsje te worden op Pukkelpop.

Sport in de kijker

Bekijk alles
Tien om te zien op de US Open: de next generation bij de vrouwen

Tien om te zien op de US Open: de next generation bij de vrouwen

De US Open staat voor de deur. Terwijl bij de mannen andermaal wordt gekeken naar het trio Nadal-Federer-Djokovic, is het bij de vrouwen de vraag wie er ditmaal verrast. Er staat in ieder geval veel vrouwelijk talent klaar om de tennishemel te bestormen. We schotelen je 10 namen voor.

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

De Red Lions zijn momenteel de beste hockeyploeg ter wereld. Ze kroonden zich vorig jaar tot wereldkampioen en voeren de wereldranking aan. Maar hoe kwamen ze zover? Een bloemlezing.

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Het overlijden van onze landgenoot Bjorg Lambrecht deze week in de Ronde van Polen is de zoveelste klap voor de wielerwereld. Lambrecht is jammer genoeg niet de enige wielrenner die een ongeval tijdens een wedstrijd niet overleefde. Bekijk het tragische lijstje met enkele van zijn bekendste voorgangers.

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

De wielerwereld is in rouw door het tragische overlijden van de 22-jarige Bjorg Lambrecht. De renner van Lotto-Soudal kwam maandag zwaar ten val in de Ronde van Polen en smakte met zijn borstkas tegen een betonnen duiker. Lambrecht werd nog gereanimeerd maar overleed later op de operatietafel.

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

In augustus trekken de Europese voetbalcompetities zich na een kleine zomerpauze opnieuw op gang. Daarnaast wordt er nog gefietst, gehockeyd, getennist en geracet dat het een lieve lust is. En zoals steeds is Proximus Pickx je vaste leidraad.

Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Is hij de beste speler ooit? Die vraag zal nooit een definitief antwoord kennen. Feit is wel dat Diego Armando Maradona een van de meest geniale voetballers ooit was. Ook naast het veld leidde hij een flitsend leven, al ging dat niet altijd even goed. Genoeg stof voor een uitgebreide film in ieder geval. 'Diego Maradona' van Asif Kapadia is vanaf 31 juli te bekijken in de bioscoop.

Vive le vélo: de beste koersfilms

Vive le vélo: de beste koersfilms

De karavaan van de Tour de France baant zich momenteel een weg door de mooiste landschappen van Frankrijk. Ook voor niet-wielerfanaten is de meest legendarische wielerwedstrijd ter wereld puur genieten (en niet alleen van de ontblote kuiten van de renners). En wij doen daar nog een flinke schep bovenop met deze reeks films die de koers, of op zijn minst de fiets in de kijker zet.

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Op 6 juli gaat de 106de editie van de Tour de France van start in Brussel. Door het afzeggen van Chris Froome en Tom Dumoulin lijkt de Tour dit jaar onthoofd.

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat Eddy Merckx zijn eerste van vijf eindzeges pakte in de Ronde Van Frankrijk. België had 30 jaar moeten wachten op een nieuwe Tourwinnaar, na Sylvère Maes die de Tour van 1939 had gewonnen. Om de 50e verjaardag van de eerste Tourzege van De Kannibaal te vieren, start de Ronde van Frankrijk in 2019 in Brussel. Wij blikken terug op een bewogen 1969 van Eddy Merckx.

10 Touretappes om naar uit te kijken

10 Touretappes om naar uit te kijken

Op 6 juli is het weer zover: dan gaat met de Ronde van Frankrijk de jaarlijkse hoogmis van het wielrennen van start. En dit jaar ligt de Grand Départ in Brussel. Vanaf onze hoofdstad gaan we drie weken lang op zoek naar een opvolger voor Geraint Thomas. Naar welke tien ritten moeten we zeker uitkijken?

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Vanaf maandag 1 juli gaat Karl Vannieuwkerke op zoek naar de erfenis van Eddy Merckx. Zes dagen lang trekt hij door acht landen op drie continenten. Hij spreekt er met ex-ploegmaats, familieleden, journalisten, supporters, mecaniciens, vrienden en rivalen van de grootste wielrenner aller tijden, maar ook met toevallige passanten. Wat heeft Merckx voor hen betekend?

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in juli allemaal volgen bij Proximus

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in juli allemaal volgen bij Proximus

Hoezo, in juli ligt het voetbalseizoen stil? Het clubvoetbal mag dan wel een break nemen, maar de voetballiefhebber komt via Proximus ook tijdens de komende maand aan zijn trekken. Verder is het vooral uitkijken naar de Tour en Wimbledon, en is er traditioneel veel motorsport. Ook in juli zit je goed bij Proximus.

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Tweelingen in films: dubbel acteertalent

Tweelingen in films: dubbel acteertalent

Zes nieuwe rechters in nieuw seizoen De Rechtbank

Zes nieuwe rechters in nieuw seizoen De Rechtbank

Een vader steekt zijn zoon neer en zegt zich niets meer te herinneren. Of je investeert met drie in een muziekstudio, maar krijgt dan ruzie. Op klaarlichte dag wordt iemand zeven keer beschoten voor de ogen van een bus schoolkinderen. Wat als je zoon zo agressief was dat je hem pas tot rede kan brengen in de rechtbank? Wat doe je als rechter als een vrouw plots haar hele verhaal van partnergeweld wijzigt? Of je moeder heeft geheugenproblemen en iemand heeft haar bankkaart gebruikt ... Met dit en nog zoveel meer worden zes nieuwe en vier bekende rechters vanaf maandag 26 augustus, geconfronteerd in het negende seizoen van De Rechtbank.

Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week

Er zit een haar in de boter tussen Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht, de nieuwe Eén-talkshow met Danira Boukhriss Terkessidis heet 'Vandaag', Rik Verheye maakt een nieuwe reeks met West-Vlaamse inslag, Dwayne Johnson is de best betaalde acteur en Flip Kowlier zorgt voortaan voor de muziek in 'De Ideale Wereld'. Wat reilde en zeilde er de afgelopen dagen in BV-land en Hollywood? Dat lees je hier!

Welke films en series moeten opgenomen worden in de Vlaamse canon?

Welke films en series moeten opgenomen worden in de Vlaamse canon?

Er is de laatste weken heel wat te doen over de Vlaamse canon, een voorstel dat de onderhandelaars die zich moeten buigen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering onder ogen kregen. Volgens het document is het ‘een lijst van ankerpunten uit onze Vlaamse cultuur en geschiedenis, die Vlaanderen als Europese natie typeren’. Meteen kwamen behulpzame Twitteraars op de proppen met allerlei voorstellen: Suske en Wiske, lintbebouwing, het Le Lac Du Connemara-dansje-inclusief-servietten dat op geen enkel feest mag ontbreken en F.C. De Kampioenen werden aangehaald als onmisbare fenomenen uit de Vlaamse cultuur. Maar welke films en series verdienen eigenlijk een plaatsje in zo’n canon? Wat volgt is alvast een verdienstelijke poging om een paar onvergetelijke meesterwerken op te lijsten.

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (22 augustus)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (22 augustus)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Deze nieuwe Vlaamse topfilms komen binnenkort in de zalen

Deze nieuwe Vlaamse topfilms komen binnenkort in de zalen

2018 was een uitstekend jaar voor de Belgische film, en die trend zet zich ook dit jaar voort. Er gingen al heel wat nieuwe Vlaamse en Waalse films in première tijdens de eerste helft van 2019. En het zit er nog niet op voor dit jaar, want aan het einde van deze zomer en in het najaar verschijnen er met o.a. 'De Patrick' (foto), 'The Best of Dorien B', 'Bastaard', 'Torpedo', 'Cleo' en 'Yummy' nog enkele parels van eigen bodem die je absoluut niet mag missen.

Tijd voor film: nu in de bioscoop (21 augustus)

Tijd voor film: nu in de bioscoop (21 augustus)

Zin in een avondje uit? Dan is een film meepikken altijd een uitstekend idee. Ontdek hier wat voor fraais je deze week kan gaan bekijken in 's lands filmzalen, en welke de meest bezochte bioscoopfilms van het moment zijn.

Deze films geven je een instant vakantiegevoel

Deze films geven je een instant vakantiegevoel

De Belgische zomer staat niet altijd garant voor zonnige dagen en zwoele temperaturen. Maar niet getreurd. Je kan het zomergevoel zelf maken en je woonkamer vullen met zon door naar een vrolijke, zomerse film te kijken. Van muzikale komedies gefilmd op zonnige locaties tot films over zomerse romances… Check onze 10 favoriete films om de vakantie tot bij jou te brengen.

De tv-tips van de week (20 t.e.m. 25 augustus)

De tv-tips van de week (20 t.e.m. 25 augustus)

Wat is er de komende dagen de moeite waard om op tv te bekijken? Dat lees je hier!

Cultrollen uit de koker van Quentin Tarantino

Cultrollen uit de koker van Quentin Tarantino

Met Once Upon a Time in Hollywood heeft Quentin Tarantino zonder twijfel een van zijn beste films afgeleverd. Met onvergetelijke rollen voor Leonardo DiCaprio als Rick Dalton, de tv-acteur die het probeert te maken in het veranderende Hollywood van 1969 en Brad Pitt als Cliff Booth, zijn vaste stuntdubbel, chauffeur en manusje-van-alles.

Hi-la-risch: de beste komediefilms om te kijken met het hele gezin

Hi-la-risch: de beste komediefilms om te kijken met het hele gezin

Lachen, gieren, brullen en stiekem gniffelen om de ‘volwassen’ mopjes die de kleinsten nog niet helemaal begrijpen. Wat is er leuker dan met het hele gezin naar een komediefilm kijken? Plan wat quality time in en kijk gezellig samen naar de grappigste (kinder)films. We geven onze suggesties: huilen van het lachen verzekerd!

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (16 augustus)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (16 augustus)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
Zes mensen opgepakt in zaak rond CS:GO-matchfixing

Zes mensen opgepakt in zaak rond CS:GO-matchfixing

In Australië heeft het gerecht zes mensen opgepakt in een zaak rond matchfixing binnen CS:GO. Ze zouden afspraken gemaakt hebben rond het vervalsen van wedstrijden om er vervolgens weddenschappen op af te sluiten.

Astralis Group komt ook met FIFA-team op de proppen

Astralis Group komt ook met FIFA-team op de proppen

Astralis Group, dat onlangs werd afgesplitst van RFRSH Entertainment om de teams in onder te brengen, heeft nu ook een eigen FIFA-team gelanceerd. Future FC komt zo naast Astralis en Origen terecht.

Brussels Guardians laat LoL-team gaan

Brussels Guardians laat LoL-team gaan

Brussels Guardians heeft gisteren op Twitter laten weten dat het zijn team in League of Legends heeft laten gaan. Die beslissing maakt het nadat het al een tijdje de zwakke prestaties aan elkaar rijgt.

Team Liquid opent nieuw complex in… Utrecht

Team Liquid opent nieuw complex in… Utrecht

Team Liquid, een van de grootste esportsorganisaties in de wereld, heeft aangekondigd dat het een nieuw trainingscomplex gaat openen. Dat krijgt zowaar een plek in Utrecht.

Amsterdam krijgt eigen esportsstadion

Amsterdam krijgt eigen esportsstadion

Rabobank en H20 Esports investeren samen in de creatie van het Rabo Esports Stadium Amsterdam. Dat moet het eerste volwaardige esportsstadion in Nederland worden.

Fnatic zet Xizt en Twist op de bank

Fnatic zet Xizt en Twist op de bank

Het CS:GO-team van Fnatic heeft met Xizt en Twist twee spelers op de bank gezet. Het hoopt met de veranderingen opnieuw te kunnen doorgroeien naar de top van de ranking.

Ford lanceert eigen esportsteam

Ford lanceert eigen esportsteam

Het Amerikaanse automerk Ford heeft met Fordzilla een eigen esportsteam opgericht. Het team zal in eerste instantie deelnemen aan toernooien in Forza Motorsport 7, maar ook andere games staan op het programma.

HEROIC haalt b0RUP binnen

HEROIC haalt b0RUP binnen

HEROIC heeft een vervanger gevonden voor Niels-Christain "NaToSaphiX" Sillassen. Die werd na amper drie maanden weggestuurd bij HEROIC. Zijn plek wordt nu ingenomen door Johannes "b0RUP" Borup.

Misfits en Kroenke kopen ook franchise in Call of Duty League

Misfits en Kroenke kopen ook franchise in Call of Duty League

Acitivision Blizzard heeft aangekondigd dat het nog eens twee slots in de vernieuwde Call of Duty League heeft verkocht. Kroenke Sports & Entertainment en Misfits Gaming vervoegen het lijstje.

Ongemeen spannende eindfase in LEC

Ongemeen spannende eindfase in LEC

Dit weekend werden de laatste wedstrijden in het reguliere seizoen van de Summer Split in de LEC afgerond en met nog enkele teams die streden voor de laatste plekjes in de play-offs werd het ongemeen spannend.

NBA-ster Kevin Garnett investeert in esports

NBA-ster Kevin Garnett investeert in esports

Kevin Garnett, een voormalige ster uit de NBA, de Amerikaanse basketbalcompetitie, heeft via zijn bedrijf Big Ticket Sports geïnvesteerd in Triumph Esports, dat teams heeft in verschillende games.

Fortnite-wereldkampioen slachtoffer van swatting

Fortnite-wereldkampioen slachtoffer van swatting

Kyle “Bugha” Giersdorf, de 16-jarige winnaar van het solotoernooi op de Fortnite World Cup, is het slachtoffer geworden van swatting. Politie viel zo met getrokken wapens zijn kamer binnen.

Top