14 stomende series op Netflix

Februari is de maand van de liefde, met Valentijn als hoogtepunt. Nu kan je op die hoogdag van de liefde op restaurant of naar de bioscoop, maar je kan ook lekker rustig met jullie tweetjes thuisblijven. Een romantisch diner, met bij voorkeur enkele prikkelende ingrediënten op het menu, en een filmpje als dessert. Ben je die voorspelbare melige romcoms beu, dan kan je ook gaan voor het hardere werk.
14 stomende series op Netflix © IMDb

Een avondje in de zetel hangen met je lief hoeft helemaal niet saai te zijn. Als je de juiste series weet op te vinden, wordt het in no time een hitsige bedoening. Want Netflix heeft ook een steamy afdeling met films en series vol spannende affaires, stomende seksscènes en heel veel naakte lijven. Deze series brengen jullie alvast in the mood om aan het échte dessert te beginnen. 14 stomende series op Netflix voor een hete februari-avond.

The Affair

The Affair © IMDb

Met een titel als 'The Affair' weet je gewoon dat de serie bomvol stomende vrijpartijen zit. Elke aflevering bevat wel minstens één expliciete seksscène. En voor de dames: soms zelfs met full frontal naaktheid van de mannelijk hoofdrolspeler. Meer moet dat voor ons niet zijn...

In een resort aan in Montauk op Long Island beginnen Noah Solloway, een tweederangsschrijver, en Alison Bailey, een gedisillusioneerde serveerster die haar kind heeft zien overlijden, een gevaarlijke verhouding volg verborgen verlangens. Het knappe is dat de affaire vanuit twee standpunten wordt verteld: elke aflevering valt uiteen in één helft waarin de man zijn versie van de feiten geeft, en één met de (soms subtiel, soms minder subtiel verschillende) versie van de vrouw.

Het eerste seizoen van deze provocerende serie kreeg twee Golden Globes, o.a. voor Beste dramaserie

Hoofdrollen: Dominic West, Ruth Wolson en Maura Tierney

The Affair: 4 seizoenen beschikbaar op Netflix

Nymphs

Nymphs © IMDb

Mythologie en het dagelijkse leven komen samen in de Finse serie Nymphs. De reeks draait om Didi, een jonge vrouw die haar eerste seksuele ervaring heeft. Dat gaat niet zonder problemen, want door deze ervaring valt er een dode. Door deze gebeurtenis ontdekt ze langzaam maar zeker meer over haar familie en haar verleden. Wat blijkt? Ze is een nimf. Een mythologisch wezen dat maandelijks seks moet hebben om in leven te blijven. Ondertussen wordt ze ook achtervolgd door enkele satyrs, die niets liever doen van nimfen verleiden. Dat alles vindt gewoon plaats in het moderne Helsinki.

Hoofdrollen:  Sara Soulié, Rebecca Viitala en Manuela Bosco

Nymphs: 1 seizoen beschikbaar op Netflix

Easy

Easy © IMDb

In Easy gaat het over acht stellen uit Chicago die allemaal iets gemeen hebben. Ze zijn op zoek naar de liefde. De manier waarop loopt echter nogal uiteen. Variërend van een stel dat op zoek is naar een manier om hun huwelijk wat meer pit te geven, tot de gevolgen van een one night stand. Elke episode van de serie volgt weer een ander koppel. Af en toe gebeurt het dat een persoon uit de ene aflevering ook voorkomt in een andere, maar voor het grootste gedeelte zijn de aflevering op zichzelf te bekijken. Op deze manier ontstaat een collectie van korte, gedetailleerde en zeer persoonlijke verhalen over liefde, seks en relaties. Verschillende websites claimen dat Easy de beste seksscènes bevat die er ooit op televisie te zien waren. Er is ook een aflevering met Orlando Bloom, en één met de supersexy Emily Ratajkowski. Go see for yourself!

Hoofdrollen: Jane Adams, Jacqueline Toboni en Zazie Beetz

Easy: 2 seizoenen beschikbaar op Netflix

You Me Her

You Me Her © IMDb

Jack en Emma, twee yuppies die in een Amerikaanse buitenwijk wonen, komen tot de conclusie dat hun seksleven wel een nieuwe impuls kan gebruiken. In een opwelling huurt Jack een escortdame in, Izzy. Wat ze beiden niet hadden kunnen verwachten was dat deze spontane actie zou uitlopen op iets serieus, wat het leven van alle drie de hoofdpersonen uiteraard volledig op zijn kop zet. De vraag waarmee de kijker wordt geconfronteerd is: wat zou jij doen als je simpele, maar relatief gelukkige relatie op deze manier volledig op zijn kop wordt gezet?

Hoofdrollen: Greg Poehler, Rachel Blanchard en Priscilla Faia

You Me Her: 3 seizoenen beschikbaar op Netflix

The Client List

The Client List © IMDb

Nadat de knappe alleenstaande moeder Riley Parks (Jennifer Love Hewitt) een baan in een kuuroord heeft aangenomen omdat haar man ervandoor ging, ontdekt ze een lucratieve wereld naast massagetherapie: een wereld van smerige geheimen en speciale klanten met 'bijzondere' wensen. Tussen alle erotiek door probeert ze toch een manier te vinden om alles te combineren.

Hoofdrollen: Jennifer Love Hewitt, Loretta Devine en Colin Egglesfield

The Client List: 2 seizoenen beschikbaar op Netflix

Wanderlust

Wanderlust © IMDb

Deze co-productie tussen Netflix en BBC One vertelt het verhaal van Joy (Toni Collette) en Alan (Steven Mackintosh), een schijnbaar gelukkig koppel van middelbare leeftijd met drie (post-)puberale kinderen. Een impasse in hun seksleven legt echter pijnlijk de gebreken op andere gebieden in hun relatie bloot, waarna ze tot een rigoreus besluit overgaan: de polygamie moet hun liefde opnieuw doen opbloeien.

Hoofdrollen: Toni Collette, Steven Mackintosh en Zawe Ashton

Wanderlust: 1 seizoen beschikbaar op Netflix

Gypsy

Gypsy © IMDb

Jean Halloway woont in New York en is actief als een succesvolle therapeute. Ze staat haar cliënten bij tijdens al hun moeilijkheden en helpt ze op weg, maar ze heeft zelf ook een duistere kant. Jean raakt namelijk regelmatig verwikkeld met gevaarlijke personen uit het leven van haar cliënten. Daardoor zet ze alles op het spel. Haar baan komt in het gevaar, maar op den duur is ze zo diep in haar dubbele leven verwikkeld dat ook haar leven op het spel staat. De lust heeft haar leven overgenomen en er is geen ontsnappen aan.

Hoofdrollen: Naomi Watts, Billy Crudup en Sophie Cookson

Gypsy: 1 seizoen beschikbaar op Netflix

Million Yen Women

Million Yen Women © IMDb

Even wat anders. Million Yen Women is een mysterieuze Japanse serie over een schrijver met een writer's block. Op een dag kloppen er vijf mooie, vreemde vrouwen aan zijn deur en krijgt hij een voorstel dat hij moeilijk kan weigeren. In ruil voor een behoorlijke smak geld komen de vrouwen bij hem wonen. Dat belooft wat!

Hoofdrollen: Yôjirô Noda, Rila Fukushima en Rena Matsui

Million Yen Women: 1 seizoen beschikbaar op Netflix


(de ondertitels bij deze trailer zijn misschien niet voor iedereen begrijpbaar, maar dat maakt niet uit : op Netflix is de serie beschikbaar met Nederlandse ondertiteling. Laat intussen de beelden voor zich spreken)

How to Get Away with Murder

How to Get Away with Murder © IMDb

How to Get Away with Murder is een serie gemaakt door Peter Nowalk, ook medeverantwoordelijk is voor 'Scandal' en 'Grey's Anatomy'. De reeks volgt het privé- en professionele leven van Annalise Keating (Viola Davis), een professor in strafrecht. Ze is getrouwd met Sam Keating, maar heeft stiekem een relatie met politie-inspecteur Nate Lahey. Ze selecteert een groep van haar beste studenten die mogen meewerken op haar prestigieuze advocatenkantoor. Haar persoonlijke en professionele leven raken verstrengeld, en ze wordt samen met haar studenten ongewild betrokken bij een moordcomplot.

How to Get Away with Murder lijkt op het eerste gezicht niet echt in dit lijstje te passen, maar toch klopt het wel. Want naast het feit dat deze reeks razend spannend is, is ze ook nog eens heel erg sexy. Er gaat vrijwel geen aflevering voorbij zonder een scène waar de vonken vanaf spatten.

Hoofdrollen: Viola Davis, Billy Brown en Jack Falahee

How to Get Away with Murder: 4 seizoenen beschikbaar op Netflix

Sex Education

Sex Education © IMDb

En als het ook grappig mag zijn, is er nog 'Sex Education', een moderne coming-of-age serie over seks, liefde en relaties, met onder meer Asa Butterfield en Gillian Anderson. Otis Milburn is een onervaren, sociaal nogal onhandige puber met een sekstherapeut als moeder. Omringd door handleidingen, video's en vreselijk open gesprekken over seks, is Otis tegen wil en dank een soort expert geworden op dit gebied.

Wanneer zijn thuissituatie bekend wordt op school, beseft Otis dat hij zijn kennis kan gebruiken om aan populariteit te winnen. Samen met de bijdehante Maeve start hij een underground kliniek voor sekstherapie, om de soms vreemde maar bijzondere problemen van zijn medeleerlingen aan te pakken.

Hoofdrollen: Asa Butterfield, Gillian Anderson en Emma Mackey

Sex Education: 1 seizoen beschikbaar op Netflix

Spartacus

Spartacus © IMDb

In het verleden was men ook niet vies van een stevige vrijpartij, dus hoeft het niet te verwonderen dat sommige historische series bulken van de stomende seksscènes en de chemie en de lust bij wijlen van het scherm spat. Wanneer je niet vies bent van bloed en seks, moet je zeker Spartacus een kans geven. Aan rondslingerende ledematen, bezwete lichamen en erotische scenes geen gebrek in de historische actieserie over een arme slaaf die uitgroeit tot een gevreesd gladiator.

Hoofdrollen: Andy Whitfield, Lucy Lawless en Manu Bennett

Spartacus: 3 seizoenen beschikbaar op Netflix

Black Sails

Black Sails © IMDb

Black Sails is dé piratenserie van producer Michael Bay (o.a. Armageddon, Pearl Harbor, Transformer en Bad Boy). De reeks speelt zich af in Nassau (New Providence, Bahama's), waar kapitein Flint en Eleanor Guthrie de scepter zwaaien. De combinatie van het tijdperk, de exotische Caraïben, rum, piraten én een bordeel zorgen ervoor dat vooral in de eerste seizoenen met de regelmaat van de klok een steamy sekspartij voorkomt. Ook tussen vrouwen. En ook triootjes.

Hoofdrollen: Jessica Parker Kennedy, Toby Stephens, Hannah New, Luke Arnold, Toby Schmitz, Clara Paget en Mark Ryan

Black Sails: 4 seizoenen beschikbaar op Netflix

Reign

Reign © IMDb

Reign volgt het vroege leven van Mary Stuart, de 'Queen of Scots'. Het verhaal opent in 1557, aan het Franse hof, waar Mary uitkijkt naar haar huwelijk met Prins Francis. Beiden zijn al verloofd sinds Mary zes was. Het evenement zet heel wat radertjes in werking, zowel privé als professioneel en politiek. Machtsspellen krijgen een andere wending en Mary dient haar politieke koers te veranderen. Ondertussen moet ze haar ontluikende liefde voor Francis zien te controleren, net zoals de romantische aandacht die ze krijgt van diens halfbroer en bastaard, Bash.

Alsof dat alles nog niet genoeg is, probeert haar aanstaande schoonmoeder, Catherine de Medici, in het grootste geheim ook nog eens stokken in de wielen van het huwelijk te steken. Nostradamus heeft haar immers in vertrouwen voorspeld dat het huwelijk regelrecht naar Francis' dood zal lijden. En onderaan de maatschappelijke ladder? Daar volgen we het leven van de Schotse handmeiden Kenna, Aylee, Lola en Greer. Aan het hof zijn ook zij op zoek naar een man van hun stand.

'Game of Thrones meets Gossip Girls meets Pretty Little Liars', zo zou je de serie kunnen omschrijven. Nogal lichtvoetig dus, en historisch correct is het ook allemaal niet, dus de echte geschiedenisfanaten kunnen zich beter onthouden. Maar met veel jong en mooi volk, een overdaad aan erotiek en genoeg sexy scènes kan deze reeks je waarschijnlijk wel bekoren.

Hoofdrollen: Adelaide Kane, Megan Follows, Celina Sinden, Torrance Coombs en Toby Regbo

Reign: 4 seizoenen beschikbaar op Netflix

Outlander

Outlander © IMDb

Prachtige kostuums, feminisme in het 18de eeuwse Schotland en seksuele spanning waar je U tegen zegt. What's not to like? Preuts is deze historische fantasyreeks allerminst. Zwijmel vanavond nog lekker weg, de eerste twee seizoenen staan op Netflix.

Outlander combineert romantiek, sciencefiction, geschiedenis en avontuur en volgt de epische reis van Claire Randall, een getrouwde WOII verpleegster (Caitriona Balfe), die per ongeluk door een partij Menhirs terug in de tijd 'valt' en terechtkomt in het Schotland van het jaar 1743, op dat moment in volle burgeroorlog. Daar komt ze Black Jack Randall tegen, een verre voorvader van haar man Frank die uiterlijk precies op hem lijkt, maar eigenlijk een sadistische bruut blijkt te zijn.

Door omstandigheden wordt Claire gedwongen te trouwen met de razend knappe maar vogelvrij verklaarde Highlander Jamie Fraser (Sam Heughan). Ze wordt verliefd op hem en ziet zichzelf verscheurd tussen twee mannen in totaal verschillende tijdperken. De chemie tussen Jamie & Claire spat van het scherm, en de reeks bulkt dan ook van de erotische scènes. Al word ook sadistisch seksueel geweld niet geschuwd. Maar laat je dat absoluut niet tegenhouden om deze uitstekende tv-reeks te bekijken!

Hoofdrollen: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix, Tobias Menzies, Graham McTavish, Nell Hudson en Lotte Verbeek

Outlander: 2 seizoenen beschikbaar op Netflix


Vind je in dit lijstje je gading niet, of heb je deze series al lang bekeken : tik dan gewoon 'steamy' in in het zoekvenster van Netflix en je vindt een gigantisch aanbod aan stomende films en series.

Love is in the air: 10 tips voor Valentijn op Netflix
De meest pikante tv-series
Historische actieseries om te zien op Netflix!

Al deze films zijn vanaf nu beschikbaar op Netflix. Start Netflix op Proximus TV via het menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204!

Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV en bekijk deze series rechtstreeks op je tv-scherm (menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204)!

Bekijk ook andere films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?
Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus!

Music Maestro

Clip van de week: Level of Concern

'We live in strange times', zoals de Engelse schrijver Douglas Adams placht te zeggen. In heel wat landen komt het openbare leven zoetjesaan weer op gang na enkele zware maanden van gedwongen zelfisol

De Muziekkapel brengt Beethoven op 17 juni tot in jouw huiskamer

Ondanks deze coronatijden worden de fans van klassieke muziek niet aan hun lot overgelaten. Op woendag 17 juni pakt de Muziekkapel Koningin Elisabeth namelijk uit met een Beethovenconcert dat je integ

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Er gaat geen maand voorbij zonder afscheid te moeten nemen van enkele muzikale grootheden. Een in memoriam.

AB Canape: New Wave rock van The Cure

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

AB Canape: sfeervolle genremix van The Cat Empire

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Canvas selecteert: een bloemlezing van de Koningin Elisabethwedstrijd

Nu de prestigieuze Koningin Elsabethwedstrijd deze jaargang uitgesteld is, komt Canvas met een alternatief op de proppen. De cultuurzender grasduinde in de geschiedenis van het concours en zendt het k

AB Canapé: de oorstrelende indietronica van gouden trio Alt-J

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Aflevering 3: Dena's Iraanse roots

In de derde aflevering van 'Topickx of the week' dompelt comédienne Dena Vahdani ons onder in haar Iraanse roots. Veel mensen kennen Iran voornamelijk als aartsvijand van de VS, maar de Brusselse toon

Mel B, van Spice Girl tot X Factor

Mel B doet bij iedereen een belletje rinkelen als voormalig lid van de Spice Girls. Toch houdt ze zich tot op de dag van vandaag op in de muziekwereld, zij het voornamelijk als jurylid bij talentensho

AB Canapé: classic rock uit het kraaiennest van The Black Crowes

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Clip van de week: I Wanna Go Outside

'We live in strange times', zoals de Engelse schrijver Douglas Adams placht te zeggen. In heel wat landen ligt het sociale leven nog steeds grotendeels plat. Ook wij Belgen moeten nog zoveel mogelijk

AB Canapé: de zoetgevooisde stem van singer-songwriter Suzanne Vega

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje bij beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Sport in de kijker

Ultimate Fighting Championship: de 10 blikvangers

Het coronavirus houdt de sportwereld nog steeds in zijn greep. Maar daar lijkt stilaan verandering in te komen.

One day, one goal: de dag dat Lionel Messi Jérôme Boateng vernederde

Lionel Messi wordt door velen aanzien als de beste voetballer ooit, en op 6 mei 2015 bewees hij zijn genialiteit. Tijdens die Champions League-avond was Jérôme Boateng van Bayern München zijn slachtof

De ultieme elf van de Rode Duivels: de centrale middenvelder (2/2)

Voor de negende aflevering in onze zoektocht naar het ultieme elftal van de Rode Duivels schotelen we jou opnieuw vier kandidaten voor om het felbegeerde tweede plaatsje als centrale middenvelder in t

One day, one goal: de verfijnde krulbal van stilist Thierry Henry

Thierry Henry behoort tot de beste voetballers die onze planeet ooit gekend heeft. Zijn doelpunt tegen Sparta Praag in de eerste groepswedstrijd van de Champions League editie 2005/2006 was daar één v

Tien ploegen op zoek naar de gloriedagen van weleer

De afgelopen tien weken liet Proximus Pickx haar licht schijnen over tien voormalige succesformaties die afgezakt zijn naar de lagere echelons van hun respectievelijke competities. Ploegen op zoek naa

Dodi Lukebakio: waardige kandidaat voor de Rode Duivels?

Hertha Berlijn gaat zaterdag op bezoek in de arena van Borussia Dortmund op de 30ste speeldag van de Bundesliga. De hoofdstedelingen rekenen als underdog opnieuw op hun rechterwinger Dodi Lukebakio om

Perugia dei miracoli: provincieclub Perugia eindigt ongeslagen seizoen zonder titel

Het seizoen 1978-1979 staat in gouden letters neergeschreven in de geschiedenis van het calcio. Dat seizoen verbijsterde het nietige Perugia de voetbalwereld door een heel seizoen lang ongeslagen te b

One day, one goal: de wereldgoal van Philippe Mexès tegen Anderlecht

Philippe Mexès zal die Champions League-avond op 21 november 2012 in Anderlecht niet snel vergeten. De Franse verdediger scoorde toen wellicht zijn mooiste doelpunt ooit. Op de sociale media komt de o

Nice to meet u ... Jadon Sancho

Na zijn hattrick tegen Paderborn en zijn eerbetoon aan de overleden George Floyd afgelopen weekend is Jadon Sancho nog meer dan voorheen de talk of the town in de voetbalwereld. De Britse voetbalsensa

Deze iconische sportgebaren ondersteunen de strijd tegen discriminatie

Na de dood van de Afro-Amerikaan George Floyd, die geweldadig om het leven werd gebracht door een blanke politieagent in Minneapolis, staan de Verenigde Staten in rep en roer. Het lokte afgelopen week

One day, one goal: de raket van Benjamin Pavard bevrijdt Frankrijk

Net geen twee jaar geleden vestigde Benjamin Pavard definitief zijn naam door een magistraal doelpunt te scoren in de achtste finales van het WK in Rusland. Een keerpunt in het toernooi voor de Franse

Mythische Kop verschaft Anfield aura van onoverwinnelijkheid

De mythische voetbaltempel Anfield ademt voetbal. Onder impuls van de steeds passionele en rumoerige Kop worden de bezoekers van meet af aan bij de keel gegrepen. Maar The Reds zijn niet altijd de vas

Focus op films, series & tv

Dit moet je dit weekend zeker gezien hebben

Jawel, daar is het weekend weer. Nu er wolkensluiers en buien voorspelt worden voor het weekend is het misschien hét moment om enkele boeiende films of series op tv mee te pikken. Proximus Pickx selec

Cannes maakt officiële selectie bekend voor geschrapte filmfestival

Door het coronavirus werd het filmfestival van Cannes van de agenda geschrapt, maar de organisatie wil de beste films van dit jaar toch op één of andere manier in de bloemetjes zetten. Daarom komt het

"Mijn gaydar is kapot": de beste quotes uit 'First Dates'

Het internationale succesprogramma 'First Dates' heeft ondertussen ook Vlaanderen in zijn greep. Opnieuw maakten 8 singles hun opwachting, met geslaagde en iets minder geslaagde hofmakerij tot gevolg.

Beleef filmische vakantievibes met de mooiste filmlocaties uit ‘Game Of Thrones’

De zomer is in aantocht, en deze week kregen we groen licht om vanaf 15 juni weer naar het buitenland te reizen. Wij pakken onze koffers al, maar niet voordat we enkele mooie reisbestemmingen opgezoch

Deze hiphoppeuter steelt de show: bekijk de grappigste virale filmpjes van het moment!

Het einde van deze verdomde lockdown is zo stilaan in zicht, maar de laatste loodjes wegen het zwaarst. De virtuele uitlaatklep van de wereld levert een constante stroom aan komisch beeldmateriaal waa

Ontluisterend racisme: deze films stemmen tot nadenken

Na de dood van de Afro-Amerikaan George Floyd bij zijn arrestatie in Minneapolis door politiegeweld is in de hele Verenigde Staten protest uitgebroken tegen racisme. Dat racisme diepgeworteld is in Am

Maak kennis met de nieuwste tienersuperhelden: ‘Teen Titans Go!’

Zeg hallo tegen Robin, Cyborg, Starfire, Raven en Beastboy: jouw trouwe DC-superhelden maar dan in hun tienerjaren. Samen bestrijden deze vijf vrienden hun ergste vijanden en leren ze wat het betekent

VIER strikt Peter Van de Veire voor vernieuwde versie van 'Het Rad van Fortuin'

Goed nieuws voor de fans van 'Het Rad van Fortuin'. VIER heeft de terugkeer van het programma aangekondigd, met Peter Van de Veire als nieuwe presentator. 'Het Rad', zoals het vanaf heden door het lev

De 5 beste films van Angelina Jolie

Angelina Jolie wordt 45 en ter ere van haar verjaardag maakte Proximus Pickx voor jou een kleine selectie van haar beste films. 

Deze onnavolgbare Vlaamse sketchprogramma's trainden onze lachspieren

Vanavond is het weer schuddebuiken voor de buis met ‘Wat Als’ op VTM, de komische sketchshow van productiehuis Shelter die bekroond werd met een Emmy. Vlaanderen heeft een rijke traditie wat sketchsho

Aftellen naar het vierde seizoen van '13 Reasons Why' op 5 juni!

Sinds augustus 2019 was het aftellen, en nu is het eindelijk zover: het vierde seizoen van de Netflix-sensatie ‘13 Reasons Why’ gaat op 5 juni in première op het streamingplatform. Als de lijn van de

Brainfood in coronatijden: verken je diepste innerlijke zelf met spiritualiteit op je scherm

Spiritualiteit om je geest te verbreden, je innerlijk bewustzijn aan te wakkeren of gewoon tot de diepste innerlijke rust te komen: zweef in hogere sferen met deze vijf films/series – of blijf netjes

Nieuws van het esports-front

Epic Games schrapt zijn WK Fortnite

Een teleurstelling voor de fans en een nieuwe klap voor esports: geconfronteerd met de gezondheidsbeperkingen besloot de speluitgever van Fortnite het WK eenvoudigweg te annuleren. Het is een nieuwe d

Red Bull Solo Q: het League of Legends 1vs1-toernooi is terug!

Red Bull heeft de terugkeer van zijn grote internationale circuit op League of Legends aangekondigd. Wie kroont er zich tot 1v1-kampioen? De competitie van de energiedrankproducent keert terug onder e

NumberOne: Apologis verslaat TheDice, Epsilon boekt eerste overwinning

Tussen verrassingen en bevestigingen door heeft de nieuwe speeldag van het NumberOne-circuit op Counter Strike: Global Offensive ons opnieuw heel wat spektakel aangeboden. © LouvardGame Speeldag vijf

Belgian League: Sector One en Anderlecht beginnen aan Summer Split met 6 op 6

De Belgian League op League of Legends is terug! Op deze eerste maandag van de competitie namen Sector One en Anderlecht al afstand van de rest. Afgelopen maandag is League of Legends terug van weggew

Esportskalender: juni

Elke maand vindt u dankzij Proximus Pickx de kalender met Belgische en internationale esportsevenementen die u niet mag missen! De maand juni wordt gekenmerkt door continuïteit en play-offs. Voor de

Proximus ePro League Play-offs: speeldag 2

De tweede van drie speeldagen staat voor de deur en sommige spelers kunnen zich al geen nederlaag meer veroorloven. Andere spelers kunnen zich dan weer nu al plaatsen voor de volgende ronde.Abdullah W

Proximus ePro League Play-offs: speeldag 1

De zes amateurspelers zijn bekend, de 10 profspelers zijn er klaar voor; de eindfase van de competitie kan eindelijk beginnen. Ook de poules zijn verdeeld en die beloven erg spannend te worden.In poul

G2 Esports European Brawl II: de Belgen blijven verbazen op Valorant

Sinds de komst van de game Valorant blijven verschillende Belgen zich onderscheiden op het internationale toneel. Dit was opnieuw het geval tijdens de European Brawl II, georganiseerd door de organisa

Belg Nivera is Frans kampioen op CSGO

Nivera, de jonge Belgische profspeler is met Team Heretics Frans kampioen geworden op Counter-Strike tijdens het ECN. Na een quasi perfect seizoen (13 overwinningen tegenover één nederlaag in dit seiz

Rainbow 6 Benelux League: mCon en uX gaming strijden om het laatste kwalificatieticket

Naarmate het einde van de groepsfase nadert, kennen meer en meer ploegen hun verdict. Terwijl drie teams nu al zeker zijn van de play-offs, zijn drie andere reeds uitgeschakeld. Een van de kleine nieu

NumberOne CSGO: Lamif en TheDice blijven aan de leiding, Clear veegt de nul weg

Terwijl Lamif en TheDice ongeslagen aan de top van het Legend Stage-klassement blijven, heeft Clear zijn eerste puntje beet in deze competitie op Counter Strike: Global Offensive. Naarmate de weken vo

Top 5 wedstrijden Regular Season van de Proximus ePro league

Het reguliere seizoen zit erop en we bleven zeker niet op onze honger zitten. In totaal hebben we 120 wedstrijden gezien. Wedstrijden die spannend waren, leuk om volgen en waarin vaak ook mooie doelpu

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.