Het sappigste nieuws van de showbizzweek

Het sappigste nieuws van de showbizzweek

Tanja Dexters vierde haar verjaardag met de lancering van een eigen gin die volgens haar even pittig smaakt als zijzelf, Adil uit Thuis start een rapgroep maar laat de aangebrande teksten achterwege, Dries Van Langenhove wilde deelnemen aan het nieuwe programma van Tom Waes maar vangt bot omdat het niet bedoeld is voor politici en Phaedra Hoste is ziedend omdat TV Familie uitpakte met haar nieuw lief. Lees er hier alles over!

Tanja Dexters vierde verjaardag met eigen gin: 'Straf spul, net als ik'

Tanja Dexters vierde verjaardag met eigen gin: 'Straf spul, net als ik' © Isopix

Tanja Dexters heeft haar tweeënveertigste verjaardag gevierd, en dat gebeurde in stijl: de blondine greep de feestelijke gelegenheid aan om uit te pakken met haar eigen gin. Dat goedje werd gestookt met hulp van een gerenommeerd ginbedrijf uit Knokke-Heist. ‘Straf spul, net als ik. Het is er één op basis van citrus, koriander en oranjebloesem. Heel lekker, die combinatie van fruitige en kruidige smaken. Het alcoholpercentage bedraagt 47 graden’, aldus een enthousiaste Tanja in Het Laatste Nieuws. Het verjaardagsfeestje in de Antwerpse Flamingo Bar, een etablissement dat haar eigendom is, mocht wat kosten: juffrouw Dexters huurde burlesquedanseressen in en voorzag optredens van Jessy en Noa Neal.  
'De RVA vroeg of ik me wilde omscholen tot busschauffeur'

'De RVA vroeg of ik me wilde omscholen tot busschauffeur' © Isopix

Bij de modale Vlaming leeft vaak de gedachte dat de acterende medemens een aardig centje verdient, maar dat is lang niet altijd zo. Filip Peeters weet waarover hij spreekt: ‘Uit onderzoek blijkt dat 93 procent niet kan rondkomen met zijn verdiensten als actrice of acteur. Dus moeten ze gaan bijklussen om geld op de plank te brengen, al is het gaan werken in een restaurant of aan de slag gaan als taxichauffeur’, zo begon hij zijn relaas toen Het Laatste Nieuws hem interviewde. ‘Ik heb enkele jaren geleden een brief gekregen van de RVA met de vraag of ik me wilde omscholen tot buschauffeur. Daarom is het heel goed dat De Acteursgilde, een belangenvereniging voor acteurs en actrices, bestaat. Zij kunnen het sociaal statuut helpen opkrikken', besloot Peeters, die tegenwoordig als oppositielid actief is in de gemeenteraad van zijn woonplaats Boechout.


TV Familie pakte uit met het nieuwe lief van Phaedra Hoste, en die kan daar niet om lachen

TV Familie pakte uit met het nieuwe lief van Phaedra Hoste, en die kan daar niet om lachen © Isopix

TV Familie pakte uit met het nieuws dat Phaedra Hoste een nieuw lief heeft. Het zou gaan om een zakenman uit Knokke. Op Instagram haalde het ex-model meteen hard uit naar het blad: ze zou willen dat de populaire pers meer aandacht heeft voor haar interieurwebwinkel, en niet paginagroot met haar liefdesleven uitpakt. Phaedra had met enkele posts op het sociale medium gehint naar haar nieuwe verovering, met wie ze onlangs een tripje zou hebben gemaakt naar Miami. Privacy is macht. Wat mensen niet weten, kunnen ze niet kapotmaken’, luidde haar reactie, waar ze nog aan toevoegde dat het om oud nieuws gaat, en dat ze niet inziet waarom mensen het zouden moeten weten.

Leonardo DiCaprio Instagramde over Belgische klimaatbetogers

Leonardo DiCaprio Instagramde over Belgische klimaatbetogers © Photo News; Instagram

De bosbrossers blijven ook in Hollywood niet onopgemerkt: Leonardo DiCaprio plaatste een foto van de protesterende jongeren op zijn Instagrampagina. Hij voegde er een tekst uit The Guardian aan toe: ‘Duizenden Belgische tieners namen donderdag net als de voorbije weken deel aan een studentenactie voor het klimaat. Ongeveer 30 000 scholieren, onder wie ook leerlingen uit het basisonderwijs, zouden gespijbeld hebben voor betogingen in Brussel, Luik en Leuven. Enkele kinderen betoogden ook voor het huis van de Belgische milieuminister. Al 3 000 academici en wetenschappers hebben hun steun uitgesproken voor de protesten’, stond er te lezen. DiCaprio is een notoir milieu-activist. De acteur heeft meer dan 28 miljoen volgers op Instagram, en het bewuste bericht kreeg al ruim 920 000 likes.

Dries Van Langenhove stelde zich kandidaat voor programma met Tom Waes, maar ving bot: 'Niet voor politici die op nationaal niveau actief zijn'

Dries Van Langenhove stelde zich kandidaat voor programma met Tom Waes, maar ving bot: 'Niet voor politici die op nationaal niveau actief zijn' © VRT

Dries Van Langenhove, die bekend en berucht werd sinds hij in de Pano-reportage over Schild & Vrienden opdook, had het plan opgevat om zich kandidaat te stellen voor een nieuw programma met Tom Waes. Die was voor Kamp Waes op zoek naar mensen die de opleiding van de elite-eenheid van het leger willen volgen.

‘Ik ben gefascineerd door avontuur en uitdagingen. Het blijft natuurlijk een programma van de VRT. Of die mij goed gezind zijn, valt af te wachten’, schreef de heer Van Langenhove op Facebook. Hij kwam echter van een kale reis thuis: ‘We zijn niet op zoek naar politici die op nationaal niveau actief zijn. Daarvoor hebben we andere programma’s, waarin ze uiteraard welkom zijn’, was het antwoord dat hij van de openbare omroep kreeg.

Nieuwe VTM-misdaadserie met Kevin Janssens

Nieuwe VTM-misdaadserie met Kevin Janssens © VTM

Kevin Janssens krijgt de hoofdrol in een gloednieuwe VTM-misdaadserie. In Fair Trade krijgt hij Ella-June Henrard tegenover zich. De nieuwe reeks draait om een politiecommissaris en een hoofdinspecteur die verstrikt raken in het criminele milieu, en uiteindelijk verschillende bendes tegen elkaar proberen uit te spelen. In Het Nieuwsblad laat regisseur Marc Punt optekenen dat hij qua toonzetting op een reeks à la Matroesjka’s mikt. ‘Hard maar met een dosis cynische humor, dus. We verlaten het platgetreden pad van het lijk dat wordt gevonden, de held die een paar keer op het verkeerde spoor zit, maar uiteindelijk toch de zaak oplost. Ik zoom in op de politiemensen zelf, op wat de confrontatie met geweld, veel geld en sluwe advocaten met hen doet’, legde hij uit. De opnames starten op 18 februari, in en rond Antwerpen. 

Adil uit Thuis startte rapgroep

Adil uit Thuis startte rapgroep © Isopix

Nafwel Bardad-Daidj (Adil uit Thuis, hierboven rechts) start met z’n eigen rapgroep, Cliché. Dat doet hij samen met zijn vrienden Issam Daka en Soufiane Amrani. Ze willen hiphop maken, maar dan zonder de traditionele vuilbekkerij die daarbij hoort: ‘Een positief alternatief voor de clichérappers die zich negatief uitlaten over bepaalde doelgroepen of grof taalgebruik hanteren’, aldus de heren zelf. Hun eerste single werd zopas uitgebracht: het riedeltje heet Goeie Gast en is een 'funky hiphopnummer' volgens het drietal.

Niels Destadsbader scoorde 5 MIA's

Niels Destadsbader scoorde 5 MIA's © Isopix

Niels Destadsbader is de grote winnaar van de MIA’s, die donderdagavond in Brussel werden uitgereikt. De goedlachse zanger uit Deerlijk mocht maar liefst vijf van die Music Industry Awards mee naar huis nemen. Hij verzilverde daarmee zijn nominaties in de categorieën album, Nederlandstalig, pop, solo man en Vlaams populair. Enkele andere winnaars: The Scabs (de carrièreprijs 'Lifetime Achievement Award'), Angèle (doorbraak, artwork en solo vrouw), Tamino (alternative) en BLØF (hit van het jaar, voor Zoutelande met Geike Arnaert als zangeres).
 
Ontdek de andere winnaars hier

Cold Case mocht dan toch uitgezonden worden

Cold Case mocht dan toch uitgezonden worden © VTM

Er was de afgelopen dagen heel wat te doen over een aflevering uit de misdaadreeks Cold Case op VTM, die donderdag werd uitgezonden. Daarin stond de moord op Sally Van Hecke centraal, en het onderzoek dat journalist Kurt Wertelaers (foto) over die zaak voerde. Het Antwerpse parket diende een verzoekschrift in om de uitzending te laten verbieden, desnoods op straffe van dwangsom, en een advocaat sprak over onjuistheden in de aflevering. Het hele gedoe stuitte aan de Medialaan op onbegrip. ‘Het productiehuis heeft er alles aan gedaan om het parket ter wille te zijn. Zo hebben ze inzage in de eerste aflevering gekregen, en zijn er zelfs bepaalde beelden verwijderd. De taak van de pers is kritisch zijn, ook tegen gerecht en magistratuur. Mochten er fouten zijn gemaakt, dan zal de aansprakelijkheid achteraf vastgesteld worden. Maar censuur kan en mag niet’, zo reageerde men bij de commerciële zender. Het parket van Antwerpen kreeg uiteindelijk ongelijk: de bevoegde rechter besliste dat het programma gewoon op de buis mocht.

Lauren Versnick en Jens Dendoncker vormen een koppel

Lauren Versnick en Jens Dendoncker vormen een koppel © Isopix

Jens Dendoncker heeft een relatie met Lauren Versnick, de dochter van Lynn Wesenbeek. Dat nieuws bevestigde de komiek in de Gazet Van Antwerpen. Het gerucht dat de twee iets hadden deed al langer de ronde, en donderdagavond verschenen ze samen op de rode loper van de MIA's. 'We kunnen ons niet langer verstoppen. We dachten: fuck it, we gaan gewoon', verklaarde hij. Lauren is 24 en Jens 28.

Waag je kans en win

Bekijk alles
Test je kennis over het WK Wielrennen en beleef een VIP-dag op de Kwaremont!

Test je kennis over het WK Wielrennen en beleef een VIP-dag op de Kwaremont!

Ben je klant bij Proximus? Dan kan je dankzij Enjoy! deze sublieme ervaring winnen.

Music Maestro

Bekijk alles
The National. 20 jaar oud. 2 keer Pukkelpop, zelfde editie.

The National. 20 jaar oud. 2 keer Pukkelpop, zelfde editie.

Billie Eilish: eerst Pukkelpop dan de wereld

Billie Eilish: eerst Pukkelpop dan de wereld

Als we de media mogen geloven - de andere media - dan is er voor Billie Eilish maar één scenario mogelijk: sterrendom. Talent, branie en songschrijfschap in één. En ze is nog niet eens twintig! Zeventien pas, ja!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Wat een affiche alweer, deze editie. Dat wordt schemaatjes maken en met het schaamrood op de wangen merken dat je wellicht niet alles kan zien wat je wil zien. Wij helpen je graag bij de selectie! Tien bands die je niet mag missen. Veel van eigen bodem ook!

Lost Frequencies: gevonden, een groot talent!

Lost Frequencies: gevonden, een groot talent!

Sommige bands of artiesten weten zich onder de radar van de pers en de media in de hoogste regionen van de pop- en rockcharts te manoeuvreren. Zonder noemenswaardige hype of grote marketingcampagne lossen ze een single, een album of een paar songs en – hup! – ze weten zich meteen gebeiteld in het geheugen van talloze muziekfans. Het overkwam Lost Frequencies, aka Frederik De Laet, die op een goeie dag een song ineenknutselde op zijn slaapkamer en twee jaar later de wereld rondtoerde.

Royal Blood: royaal riffs uitdelen!

Royal Blood: royaal riffs uitdelen!

Minimalisme in rock: The White Stripes, Black Box Revelation, The Black Keys en talloze andere bands bewijzen dat je niet met vijf hoeft te zijn om een lekker potje herrie te produceren. Ook Royal Blood past perfect in dat rijtje. Brits duo, met genoeg vuur in de kuiten om hele weides in vuur en vlam te zetten. Ook Pukkelpop, ja.

Kid Noize, maak kennis met de man met het apenhoofd!

Kid Noize, maak kennis met de man met het apenhoofd!

Begin dit jaar bracht Kid Noize 'The Man with a Monkey Face' uit. De release ging samen met de publicatie van een stripverhaal: 'De Man Met Het Apenhoofd', dat uitkwam bij Uitgeverij Dupuis. Op 20 juli staat hij op het Ardeense festival Les Francofolies de Spa en op 22 november neemt hij de AB in. Wij spraken een tijd geleden met hem.

Tien weetjes over Pukkelpop!

Tien weetjes over Pukkelpop!

Dat je veel weet over het festival nemen we graag aan, maar wedden dat je van deze wist-je-datjes toch even schrikt? Of tenminste opkijkt… Tien weetjes over een van de fijnste festivals ter wereld! Je leest het hier allemaal.

Martin Solveig: koorknaap met skills

Martin Solveig: koorknaap met skills

Martin Solveig. Groot in Frankrijk en ver daarbuiten. Niet meteen een naam om een boeiende carrière mee te maken, want zeg nu zelf, als je de naam Martin Solveig hoort, denk je niet meteen aan een befaamd dj.

Laurent Garnier, een levende technolegende

Laurent Garnier, een levende technolegende

Op 11 juli staat de Franse technopionier Laurent Garnier op de planken van het Dour Festival. Garnier is zowat een levende legende in de clubscène. Een korte kennismaking.

Dimitri Vegas & Like Mike: Aim for the stars, land on the moon!

Dimitri Vegas & Like Mike: Aim for the stars, land on the moon!

Is er nog uitleg nodig bij de namen Dimitri Vegas & Like Mike? Spreek ze uit en je komt meteen uit bij Tomorrowland. Eigenlijk zijn de twee broers – né Dimitri & Michael Thivaios – in hun hoedanigheid als dj een household name geworden of zelfs meer: een merk.

Bon Jovi, een geoliede rockmachine

Bon Jovi, een geoliede rockmachine

Op zondag 14 juli is Bon Jovi de headliner op TW Classic. De Amerikaanse rockdinosaurussen zijn al 30 jaar bezig en scoorden een hele batterij aan hits. Wij zetten enkele markante feiten over de band op een rijtje.

Parov Stelar: de top van de electro swing op Dour!

Parov Stelar: de top van de electro swing op Dour!

Marcus Füreder. Zo heet-ie echt. 45 jaar oud. Producer en superstar dj. Ondertussen vind je hem aan de top van de electro swing. Niet zomaar toevallig. Sinds 2001 brengt de man ep's en albums uit met een ongekende efficiëntie en gemak. Bekend met 'Clap Your Hands'? Dat is alvast één hit! En dan hebben we het nog niet gehad over de dansende menigten en zijn nieuwste project Stelartronic.

Sport in de kijker

Bekijk alles
Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Is hij de beste speler ooit? Die vraag zal nooit een definitief antwoord kennen. Feit is wel dat Diego Armando Maradona een van de meest geniale voetballers ooit was. Ook naast het veld leidde hij een flitsend leven, al ging dat niet altijd even goed. Genoeg stof voor een uitgebreide film in ieder geval. 'Diego Maradona' van Asif Kapadia is vanaf 31 juli te bekijken in de bioscoop.

Vive le vélo: de beste koersfilms

Vive le vélo: de beste koersfilms

De karavaan van de Tour de France baant zich momenteel een weg door de mooiste landschappen van Frankrijk. Ook voor niet-wielerfanaten is de meest legendarische wielerwedstrijd ter wereld puur genieten (en niet alleen van de ontblote kuiten van de renners). En wij doen daar nog een flinke schep bovenop met deze reeks films die de koers, of op zijn minst de fiets in de kijker zet.

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Acht van de zestien eersteklassers en drie van de acht clubs uit de Proximus League wisselden deze zomer van trainer. Net niet de helft van de Belgische profclubs slaat dus een andere weg in. Wij stellen de nieuwe trainers even voor.

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Op 6 juli gaat de 106de editie van de Tour de France van start in Brussel. Door het afzeggen van Chris Froome en Tom Dumoulin lijkt de Tour dit jaar onthoofd.

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat Eddy Merckx zijn eerste van vijf eindzeges pakte in de Ronde Van Frankrijk. België had 30 jaar moeten wachten op een nieuwe Tourwinnaar, na Sylvère Maes die de Tour van 1939 had gewonnen. Om de 50e verjaardag van de eerste Tourzege van De Kannibaal te vieren, start de Ronde van Frankrijk in 2019 in Brussel. Wij blikken terug op een bewogen 1969 van Eddy Merckx.

10 Touretappes om naar uit te kijken

10 Touretappes om naar uit te kijken

Op 6 juli is het weer zover: dan gaat met de Ronde van Frankrijk de jaarlijkse hoogmis van het wielrennen van start. En dit jaar ligt de Grand Départ in Brussel. Vanaf onze hoofdstad gaan we drie weken lang op zoek naar een opvolger voor Geraint Thomas. Naar welke tien ritten moeten we zeker uitkijken?

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Vanaf maandag 1 juli gaat Karl Vannieuwkerke op zoek naar de erfenis van Eddy Merckx. Zes dagen lang trekt hij door acht landen op drie continenten. Hij spreekt er met ex-ploegmaats, familieleden, journalisten, supporters, mecaniciens, vrienden en rivalen van de grootste wielrenner aller tijden, maar ook met toevallige passanten. Wat heeft Merckx voor hen betekend?

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in juli allemaal volgen bij Proximus

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in juli allemaal volgen bij Proximus

Hoezo, in juli ligt het voetbalseizoen stil? Het clubvoetbal mag dan wel een break nemen, maar de voetballiefhebber komt via Proximus ook tijdens de komende maand aan zijn trekken. Verder is het vooral uitkijken naar de Tour en Wimbledon, en is er traditioneel veel motorsport. Ook in juli zit je goed bij Proximus.

Andy Murray, de Britse tennislegende die Fred Perry deed vergeten

Andy Murray, de Britse tennislegende die Fred Perry deed vergeten

Andy Murray maakte onlangs zijn comeback in het dubbeltoernooi van Queen's na zijn operatie van de laatste hoop aan de heup. Met succes, want hij schreef het toernooi meteen op zijn naam. Ook in Wimbledon is hij van de partij in het dubbelspel, waar hij zijn natie in het verleden al in vervoering bracht. Fred wie?

Alles wat je moet weten over de Afrika Cup 2019

Alles wat je moet weten over de Afrika Cup 2019

Geen Europees kampioenschap of Wereldbeker voetbal deze zomer, maar dat wil niet zeggen dat er geen grote internationale voetbaltoernooien zijn. Voor vrouwenvoetbal moeten we op het WK in Frankrijk zijn, op het Amerikaanse continent zijn er de Copa América en de Gold Cup, de U21 spelen een EK en op het Afrikaanse continent is er de Afrika Cup, ook wel de Coupe d’Afrique des Nations of CAN genoemd. Het Afrikaanse landentoernooi wordt voor het eerst in de zomer en met 24 ploegen gespeeld. In Egypte wordt een opvolger gezocht voor Kameroen dat de vorige editie won.

Met bloed, zweet en tranen: de achtste titel op een rij voor Oostende

Met bloed, zweet en tranen: de achtste titel op een rij voor Oostende

Zoals de laatste jaren steeds het geval was, startte Oostende het nieuwe seizoen in de Euromillions League als topfavoriet. De kustploeg ging op zoek naar een achtste opeenvolgende landstitel. De geelhemden kregen zware tegenstand uit Antwerpen, maar slaagden toch in hun doel. Een overzicht van een mooi seizoen.

Ronde van Zwitserland: laatste rechte lijn naar de Tour

Ronde van Zwitserland: laatste rechte lijn naar de Tour

Wie niet voor het Critérium du Dauphiné koos om zich voor te bereiden op de Tour de France, warmt zich vanaf 15 juni op in de Ronde van Zwitserland. Onder hen Geraint Thomas en Egan Bernal. Je kan de rittenkoers live volgen op Proximus TV.

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
‘Orange is the new black’: toffe weetjes in de aanloop naar seizoen 7

‘Orange is the new black’: toffe weetjes in de aanloop naar seizoen 7

Nog één, en dan zit het erop. Het zevende en laatste seizoen van Orange is the New Black is vanaf 26 juli te zien op Netflix. Tot dan, enkele toffe weetjes.

De week in showbizzland

De week in showbizzland

Sorry Voor Alles gaat internationaal, Tom Coninx doet een boekje open over zijn aftocht bij VTM, de Flamingo Bar van Tanja Dexters lijkt definitief de deuren te sluiten en Katrin Kerkhofs oogst kritiek door haar dj-ambities. Wat gebeurde er in BV-land en Hollywood? Dat lees je hier!

Lashana Lynch getipt als nieuwe 007: gaat James Bond met pensioen?

Lashana Lynch getipt als nieuwe 007: gaat James Bond met pensioen?

Zwaait Daniel Craig weldra af als James Bond? Het gonst al jaren van de geruchten: de pers tipte Idris Elba, Tom Hiddleston en Henry Cavill als kanshebbers om de rol over te nemen. Nu menen ze bij de Britse tabloid The Daily Mail te weten dat Lashana Lynch, een Britse actrice die eerder een rol speelde in Captain Marvel, goed op weg is om de eerste vrouwelijke 007 te worden … maar geen vrouwelijke James Bond. Hoe zit dat precies?

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (18 juli)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (18 juli)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Programma's waarvan je reiskriebels krijgt

Programma's waarvan je reiskriebels krijgt

Geen budget om dit jaar op vakantie te gaan? Deze programma's nemen jou vanuit je zetel mee op reis.

Vive le vélo: de beste koersfilms

Vive le vélo: de beste koersfilms

De karavaan van de Tour de France baant zich momenteel een weg door de mooiste landschappen van Frankrijk. Ook voor niet-wielerfanaten is de meest legendarische wielerwedstrijd ter wereld puur genieten (en niet alleen van de ontblote kuiten van de renners). En wij doen daar nog een flinke schep bovenop met deze reeks films die de koers, of op zijn minst de fiets in de kijker zet.

La Casa de Papel: klaar voor deel 3!

La Casa de Papel: klaar voor deel 3!

Fans van La Casa de Papel en El Profesor maken hun agenda best vrij op 19 juli, want vanaf dan verschijnt het derde deel van de Spaanstalige hitserie op Netflix.

Tijd voor film: nu in de bioscoop (17 juli)

Tijd voor film: nu in de bioscoop (17 juli)

Zin in een avondje uit? Dan is een film meepikken altijd een uitstekend idee. Ontdek hier wat voor fraais je deze week kan gaan bekijken in 's lands filmzalen, en welke de meest bezochte bioscoopfilms van het moment zijn.

De tv-aanraders van de week (15 t.e.m. 21 juli)

De tv-aanraders van de week (15 t.e.m. 21 juli)

Bewolkt buiten? Op tv schijnt de zon altijd! Dit zijn onze tv-tips voor de komende dagen.

Van Blackadder tot Mister Bean: waarom Rowan Atkinson een onderschatte acteur is

Van Blackadder tot Mister Bean: waarom Rowan Atkinson een onderschatte acteur is

Wie kent hem niet? De hilarische Rowan Atkinson heeft al heel wat rollen mogen vertolken, maar blijft toch vooral bekend als Mister Bean, de knullige man met zijn teddybeer. Maar ken je ook de andere fenomenale films en series waarin hij zijn beste acteerkunsten mocht bovenhalen? Naast komedie speelde hij best ook al wat serieuze rollen. Wij geven je graag een overzicht van zijn palmares.

Showbizznieuws heet van de naald

Showbizznieuws heet van de naald

Met welke strapatsen trokken BV's en Hollywoodberoemdheden de afgelopen dagen de aandacht? Je leest er hier alles over!

Een gehaat tv-personage vertolken is geen pretje

Een gehaat tv-personage vertolken is geen pretje

‘Ge zou toch eens wat minder aan de fles moeten zitten’: in de tijd dat Jacky Lafon nog de rol van het populaire Familie-personage Zatte Rita vertolkte, kreeg ze die goede raad met de regelmaat van de klok te horen. De groep tv-kijkers die het moeilijk heeft om het onderscheid te maken tussen fictie en realiteit lijkt de laatste jaren explosief te groeien, en dat mochten ook de volgende schermgezichten aan den lijve ondervinden.

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
Vitality laat zich verrassen op IEM Chicago

Vitality laat zich verrassen op IEM Chicago

Gisteren vonden de eerste wedstrijden in de groepsfase van de IEM Chicago plaats. Over het algemeen vielen er weinig verrassingen te bespeuren, maar in groep B was er toch een onverwacht verlies van Vitality.

Misfits Gaming zet volledig roster op de bank

Misfits Gaming zet volledig roster op de bank

Bij Misfits Gaming kunnen ze duidelijk niet lachen met de huidige gang van zaken in de LEC, want na slechts twee winstpartijen na acht wedstrijden wordt de volledige line-up op de bank gezet.

Fnatic zet Rekkles op de bank

Fnatic zet Rekkles op de bank

Vreemde beslissing bij Fnatic dit weekend in de LEC, want voor de eerste wedstrijden van de vijfde week zet het Martin "Rekkles" Larsson op de bank. Zijn plek wordt ingenomen door wisselspeler Felix "MagiFelix" Boström.

MIBR krijgt plekje op BLAST Pro Series in Moskou

MIBR krijgt plekje op BLAST Pro Series in Moskou

De BLAST Pro Series in Los Angeles zijn nog niet zo lang achter de rug, maar de voorbereidingen op het toernooi in Moskou zijn al aan de gang. Zo heeft het Braziliaanse MIBR nu ook een uitnodiging gekregen.

Liquid en Vitality naar DreamHack Masters Malmö

Liquid en Vitality naar DreamHack Masters Malmö

De DreamHack Masters in Malmö hebben nog een aantal nieuwe teams uitgenodigd voor hun CS:GO-tornooi. Met Vitality en Liquid voegt het de twee finalisten van ESL One Cologne toe aan de line-up.

Intel past regels voor Grand Slam aan

Intel past regels voor Grand Slam aan

Nadat Astralis en Team Liquid in de eerste twee jaren aan de haal gingen met de Intel Grand Slam, en de bijhorende prijs van 1 miljoen dollar, heeft Intel nu besloten om de regels voor de derde jaargang ietwat aan te passen.

Michael “ODEE” O’Dell voegt zich bij Rogue

Michael “ODEE” O’Dell voegt zich bij Rogue

Michael "ODEE" O'Dell, oprichter van Dignitas en een van de bekendste namen binnen esports, gaat binnenkort aan de slag bij ReKTGlobal en Rogue.

Splyce stopt met Rocket League team

Splyce stopt met Rocket League team

Splyce heeft op Twitter aangekondigd dat het ophoudt met het eigen Rocket League team. Dat presteerde de afgelopen maanden beneden peil en de organisatie heeft geen zin om een nieuw team uit te bouwen.

RFRSH Entertainment wil esportteams afsplitsen

RFRSH Entertainment wil esportteams afsplitsen

RFRSH Entertainment, de organisator van de BLAST Pro Series en de eigenaar van de teams Astralis en Origen, is van plan om zijn teams af te splitsen in een apart bedrijf, zodat het kan focussen op de organisatie van events.

Echo Fox krijgt meer tijd om racismezaak aan te pakken

Echo Fox krijgt meer tijd om racismezaak aan te pakken

Riot Games heeft de deadline die het Echo Fox had opgelegd om de racismezaak binnen het bedrijf op te lossen, verlengt. Normaal moest dat binnen 60 dagen geregeld zijn, maar de organisatie krijgt nu een week extra.

Groepen FIFA eWorld Cup zijn bekend

Groepen FIFA eWorld Cup zijn bekend

FIFA en EA Sports hebben de groepen voor de FIFA eWorld Cup, die volgende maand plaatsvindt in Londen, bekendgemaakt. Daarin vinden we alvast een bekende Belg in terug.

Eerste verlies voor Fnatic in LEC is een feit

Eerste verlies voor Fnatic in LEC is een feit

Het heeft lang geduurd, maar Fnatic is niet meer ongeslagen in de Summer Split van de LEC. Boosdoener was Splyce, dat op zaterdag slaagde waar alle andere teams tot nu toe niet in waren gelukt.

Top