In de making-of van deze week vertellen regisseur Eli Roth en enkele acteurs hoe het was om samen te werken met Bruce Willis in actiethriller ‘Death Wish’.

‘Death Wish’ is een film van Eli Roth en een remake van de gelijknamige film uit 1974 met Charles Bronson. Bruce Willis speelt in deze nieuwe versie de rol van Paul Kersey. Aan zijn zijde zie je onder meer Elizabeth Shue en Vincent D’Onofrio.

We volgen Paul Kersey, een chirurg in Chicago die geconfronteerd wordt met geweld als zijn vrouw en dochter op gruwelijke wijze slachtoffer worden van een stel straatcriminelen. Bij de misdaad wordt zijn dochter verkracht en raakt zijn vrouw levensgevaarlijk gewond. Van de politie krijgt hij echter te horen dat de daders waarschijnlijk nooit gevat zullen worden. Wanneer zijn vrouw overlijdt aan haar verwondingen en hij tijdens zijn werk van een patiënt een pistool krijgt, besluit hij het heft in eigen handen te nemen… Vanaf dat moment is geen enkele crimineel in Chicago nog veilig...
 
In deze making-of vertellen regisseur Eli Roth en enkele acteurs over hun ervaringen bij het maken van Death Wish. Nu te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Death Wish’ is tot 14 februari 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?