De week in het showbizzuniversum

De week in het showbizzuniversum

Er circuleert een pikant filmpje op het internet met in de hoofdrol een jongedame die op Bab Buelens gelijkt, maar de Familie-actrice laat klaar en duidelijk weten dat zij het niet is, Ariana Grande wilde de Japanse vertaling van de titel van haar nieuwe album laten tatoeëren, maar eindigde met een tamelijk lachwekkende tekst over een barbecue, Mike Verdrengh geeft zijn mening over de BV's van tegenwoordig en hulpverleners voelen zich belachelijk gemaakt door een nieuwe VTM-reeks. Lees er hier alles over!

Bab Buelens over pikant internetfilmpje: ‘Dat ben ik niet’

Bab Buelens over pikant internetfilmpje: ‘Dat ben ik niet’ © Isopix

Er is heel wat te doen om een online seksfilmpje met een jongedame in de hoofdrol, waarvan de auteur beweert dat het om niemand minder dan Familie-actrice Bab Buelens gaat. Die ontkent dat echter met klem op Instagram.

‘Laten we dit kort houden. Eerst vooral wil ik duidelijk maken dat ik dit niet ben. Buiten misschien enkele gezichtskenmerken is er dan ook geen enkele verdere gelijkenis met mij. Bedankt voor jullie bezorgdheid, maar ook een fuck you aan iedereen die mij naar aanleiding van deze roddel ongepaste berichten stuurt’, schreef ze, met enkele screenshots ter illustratie. ‘Verder wil ik wel de problematiek rond wraakporno, seksuele intimidatie en cyberpesten aankaarten. Hoewel eerder genoemd filmpje geen betrekking heeft op mij, gaat het hier vermoedelijk wel om een slachtoffer van ‘revenge porn’', aldus Bab.

Ariane Grande liet fout in tatoeage verbeteren, maar het liep weer mis

Ariane Grande liet fout in tatoeage verbeteren, maar het liep weer mis © Belga

De nieuwe single van Ariana Grande, 7 Rings, is een succes. De zangeres besloot daarom de titel van het nummer als tatoeage te laten vereeuwigen op haar handpalm. Ze wilde de tekst in het Japans, maar daar had de tatoeëerder blijkbaar weinig kaas van gegeten, want na afloop van de sessie stond er ‘kleine barbecue’ op haar handpalm. Iemand wees haar op de fout nadat ze een foto postte van het kunstwerk, met het bijschrift ‘It hurt like Fuck’. Uiteraard werden lacherige reacties haar deel. ‘Laat mij en m’n barbecue alsjeblieft met rust. Bedankt’, postte juffrouw Grande later op de sociale media. Ondertussen deed ze verwoede pogingen om de fout te verbeteren, maar blijkbaar kwam de zangeres nog steeds niet op het idee om iemand te consulteren die de Japanse taal machtig is: op haar handpalm staat nu de tekst ‘Japanse barbecuevinger’ te lezen.

Hulpverleners kwaad om VTM-serie: ‘Ze maken ons gewoon belachelijk’

Hulpverleners kwaad om VTM-serie: ‘Ze maken ons gewoon belachelijk’ © VTM

De Buurtpolitie is een weergaloos succes, en dus programmeert VTM meer scripted reality: de jongste telg uit die vijver heet SOS 112 en volgt enkele hulpverleners. Maar de soms lichtjes komische capriolen van de hoofdrolspelers vallen niet bij iedereen in de smaak: kijkers lieten Twittergewijs optekenen dat SOS 112 volgens hen ‘zelfs nog slechter is dan De Buurtpolitie’ en ook de echte hulpverleners vinden dat de bodem bereikt is: in één van de afleveringen kwam een bejaarde dame met haar teen vast te zitten in het afvoerputje van een bad, waarna de badkuip mee op de draagberrie moest, terwijl de ambulanciers druk discussieerden over hun bestelling bij de lokale sushibar.

Op Facebook regende het al gauw misnoegde reacties: ‘Wij doen onze job met passie, en die reeks maakt ons gewoon belachelijk', 'Wij zijn geen clowns’ of ‘Ze hebben jarenlang de politie vernederd, en nu willen ze dat ook met verplegend personeel doen’, werd er onder meer geschreven. Bij Zodiak, het productiehuis dat VTM onder de arm nam om het programma in te blikken, zien ze het probleem niet: ‘We hebben niet de ­bedoeling om een waarachtige docureeks te maken, maar wel een leuk vooravondprogramma voor het hele ­gezin, gebaseerd op ­echte verhalen’, luidde hun reactie.

Geschokte reacties na onthullingen in Michael Jackson-documentaire

Geschokte reacties na onthullingen in Michael Jackson-documentaire © Isopix

De documentaire Leaving Neverland, over het doen en laten van Michael Jackson, heeft heel wat ophef veroorzaakt. Twee mannen vertellen daarin hoe ze als kind door de popster werden misbruikt. Er werd ooit klacht tegen hem ingediend door verschillende betrokkenen, maar in één zaak werd hij vrijgesproken, en een ander geval werd ‘in der minne’ geregeld. Nadat het kijkstuk op het Sundance Film Festival werd vertoond, gaven heel wat mensen blijk van hun afgrijzen. De familie van Jackson blijft hem echter verdedigen en reageert verontwaardigd: ‘Dit is een openbare lynchpartij. Michael is hier niet meer om zich te verdedigen. Anders zouden deze beschuldigingen er niet gekomen zijn’, reageerden ze.

‘Beschrijf een erotische filmscène’: Elle publiceert Temptation-vragenlijst

‘Beschrijf een erotische filmscène’: Elle publiceert Temptation-vragenlijst © VIJF

Voor de ene vormt elk seizoen van Temptation Island een nieuw dieptepunt in de televisiegeschiedenis, de ander smult van de bedenkelijke uitspraken van de deelnemers en de onvermijdelijke scheefpoeperij. Hoe dan ook: het begin van een nieuwe jaargang nadert met rasse schreden, en ondertussen stelden de makers van de realityshow de verleidsters en verleiders aan hun likkebaardend kijkerspubliek voor. De redactie van het magazine Elle wist naar eigen zeggen de hand te leggen op een selectie van vragen die deze dames en heren moesten invullen voor ze werden geselecteerd. Dit zijn ze:

Vraag 1: Welk beroep wou je als kind uitoefenen?
Vraag 2: Wat is je mening over migranten?
Vraag 3: Beschrijf een erotische filmscène.
Vraag 4: Heb je een ochtendhumeur?
Vraag 5: Welke invloed heeft alcohol op jou?
Vraag 6: Wat doe je, naast sporten, om jezelf te ontspannen (hobby)?
Vraag 7: Beschouw je jezelf op seksueel vlak als beginner of gevorderd?
Vraag 8: Kan seks na de eerste date voor jou?
Vraag 9: Heb je een stabiele persoonlijkheid?
Vraag 10: Fobieën?
Vraag 11: Durf je je om te kleden voor de camera?
Vraag 12: Wanneer hield je voor het laatst een toespraak? Bracht je het er goed vanaf?
Vraag 13: Kun je goed zwemmen?

VIJF laat echter weten dat het gaat om een vragenlijst van vorig jaar: ‘Iedereen die zich inschrijft, krijgt die vragen te zien. Ze vormen dus helemaal geen staatsgeheim. Het is bovendien een selectie uit de vragenlijst van de vorige seizoenen, bepaalde vragen zaten er dit jaar niet tussen’, luidde hun reactie.

Lees ook: Maak kennis met de verleidsters en verleiders uit Temptation Island

Fans van Mooi en Meedogenloos moeten vroeg uit de veren

Fans van Mooi en Meedogenloos moeten vroeg uit de veren © Photo News

Het zijn barre tijden geweest voor fans van Mooi en Meedogenloos (The Bold And The Beautiful). De reeks liep ooit op het eerste net van de openbare omroep maar werd daar afgevoerd om later naar VTM ter verkassen. Toen ze aan de Medialaan ook geen zin meer hadden in de avonturen van Brooke, Ridge, Stephanie en de rest van de olijke bende, kwam VT4 met de redding, waarna de soap alweer naar VIJF verhuisde. Uiteindelijk kieperden die het feuilleton ook in de vuilnisbak, waarna het werd opgepikt door FOX. Maar het onvermijdelijke gebeurde: ook die zender zag geen brood meer in The Bold And The Beautiful, en loosde de langlopende serie bij Eclips TV, een kanaal voor de derde leeftijd dat er uiteindelijk ook mee stopte. Nu probeert Vitaya het nog eens: de uitzendingen zullen starten op 4 februari. De fans moeten er wel vroeg bijzijn: het feest begint elke weekdag al om 7 uur ’s morgens.
 

Auto’s uit Eigen Kweek te koop

Auto’s uit Eigen Kweek te koop © VRT

Het einde van het derde seizoen van Eigen Kweek is in zicht, en de verwoede fans van de komische serie kunnen binnenkort een zaakje doen: de oranje Opel Kadett waar Frank Welvaert zich mee voortbeweegt staat vanaf volgende week te koop, samen met een Citroen AX uit het eerste seizoen. Het startbod voor de Citroen bedraagt 1000 euro, biedingen voor de Opel starten vanaf 8000 euro. Bieden kan via de veilingsite Vavato.

Stalker Kylie Minogue sprak met de politie, maar werd niet opgepakt

Stalker Kylie Minogue sprak met de politie, maar werd niet opgepakt © Isopix

Kylie Minogue heeft af te rekenen met een stalker. De man vatte post bij haar woonst waar hij continu haar naam riep en belde om de haverklap aan. De politie had een gesprek met hem, maar arresteerde hem niet. De bevallige Australische zangeres schroeft nu de beveiliging in haar buurt op.
 
 
 
 

‘Tegenwoordig slaat de term BV op alles wat enigszins met haar of zijn kont kan schudden’

‘Tegenwoordig slaat de term BV op alles wat enigszins met haar of zijn kont kan schudden’ © Isopix

De VTM-taart telt dertig kaarsjes en dat vieren ze bij de commerciële zender met een groots verjaardagsgala, de nieuwe fictieserie Studio Tarara en nieuwe afleveringen van het legendarische koppelprogramma Blind Date. Mike Verdrengh stond samen met wijlen Guido Depraetere aan de wieg van de Vlaamse Televisiemaatschappij. Mike zette in Het Laatste Nieuws een boompje op over het begrip ‘Bekende Vlaming’, dat mede dankzij VTM werd gelanceerd. ‘Ik hoor die term eigenlijk niet graag. Tegenwoordig slaat BV op alles wat ook maar enigszins met haar of zijn kont kan schudden. Wij wilden van de mensen op het VTM-scherm vertrouwde gezichten maken. Sommigen waren al bekend in Vlaanderen, maar wij hebben hen een platform gegeven. Daardoor kwamen er veel meer acteurs, zangers en presentatoren, plus productiehuizen, platenfirma’s en studio’s. Zonder de generatie artiesten van Tien Om Te Zien zou er nu geen Liefde Voor Muziek gemaakt kunnen worden’, aldus Verdrengh, die er nog aan toevoegde dat er in de begindagen van VTM een groot Calimero-wij-tegen-de-rest-gevoel bestond.
 
 

‘Het is compleet ongepast om de identiteit van een minderjarige prijs te geven’

‘Het is compleet ongepast om de identiteit van een minderjarige prijs te geven’ © Isopix

Het werd Ann Lemmens een beetje te gortig toen ze vorige week een resem vunzige berichten ontving. De presentatrice besloot dan maar om het bericht van de poster te publiceren, met inbegrip van diens zichtbare accountnaam. Ondertussen zijn de poëtische zinssneden wel verdwenen. Nu blijkt dat de schrijver van al dat fraais minderjarig is, krijgt Lemmens niet mis te verstane kritiek te slikken: zowel kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen als pedagoge Marijke Bisschop laten in een interview met TV Familie weten dat de identiteit van jongeren te grabbel gooien, omdat ze een domme frats uithaalden, geen bijster slimme zet is en veel miserie kan veroorzaken. Een jeugdrechter sluit zich daarbij aan: Zulke berichten van minderjarigen delen op internet en zo hun privacy te grabbel gooien, is niet verstandig. Het is zelfs compleet ongepast om de identiteit van een minderjarige prijs te geven. Maar of het strafbaar is? Da’s minder duidelijk. Er is mij geen vergelijkbare zaak bekend’, besloot hij.
 

Waag je kans en win

Bekijk alles

Music Maestro

Bekijk alles
Start to hiphop: 10 must-have albums

Start to hiphop: 10 must-have albums

Sinds de jaren ‘70 heeft de hele hiphopcultuur de planeet veroverd. Van graffiti tot breakdance, van dj’en tot beatboxen. Zin om je te verdiepen in de rap? Maak alvast kennis met de 10 beste albums uit de gouden hiphoptijden, de periode tussen eind jaren ’80 en ’90 waarin het genre z’n hoogtepunt kende.

Billie Eilish: eerst Pukkelpop, dan de wereld

Billie Eilish: eerst Pukkelpop, dan de wereld

Als we de media mogen geloven - de andere media - dan is er voor Billie Eilish maar één scenario mogelijk: sterrendom. Talent, branie en songschrijfschap in één. En ze is nog niet eens twintig! Zeventien pas, ja!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Wat een affiche alweer, deze editie. Dat wordt schemaatjes maken en met het schaamrood op de wangen merken dat je wellicht niet alles kan zien wat je wil zien. Wij helpen je graag bij de selectie! Tien bands die je niet mag missen. Veel van eigen bodem ook!

Tien Belgische topproducers? Hier zijn ze!

Tien Belgische topproducers? Hier zijn ze!

Belgische bands zijn hot. Sant in eigen land en alom bejubeld in het buitenland. Maar wie zit er achter de knoppen van pakweg de nieuwste van PEUK? Reena Riot? Faces on TV? Sennek? Belgische topproducers. Een greep uit het aanbod!

Ariana Grande, voorbij het drama

Ariana Grande, voorbij het drama

Op 30 augustus brengt Ariana Grande haar Sweetener World Tour naar het Sportpaleis. Het is haar langverwachte terugkeer naar België na het uitverkochte, geannuleerde concert van mei 2017.Sinds de aanslag tijdens haar concert in Manchester kwam Ariana Grande sterker terug dan ooit en bracht ze maar liefst twee succesalbums uit. Ontdek hier alles wat je moet weten over het populairste popsterretje van het moment!

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

In juli verloor de muziekwereld weer heel wat talent. De volgende sterren blijven schitteren in ons geheugen.

Twenty One Pilots: Kiewit in de broekzak!

Twenty One Pilots: Kiewit in de broekzak!

'Stressed Out'. Dat ken je. En je hebt hen misschien al eens live gezien, bij hun vorige doortochten op Pukkelpop. Hoe het ook zij: Twenty One Pilots is een band van nu. En ze maken muziek van morgen.

IDLES: kopstoten op Pukkelpop!

IDLES: kopstoten op Pukkelpop!

Nieuwe lichting postpunkers, garagerockers, vuilbekkers, ratjetoe aan heren die muilperen uitdelen aan de eerste rijen fans. IDLES is het allemaal. Met twee albums op hun conto belooft het een broeierig onderonsje te worden op Pukkelpop.

Electronic Dance Music: verschillende genres onder één vlag

Electronic Dance Music: verschillende genres onder één vlag

EDM… Drie letters die de pop en de elektronische muziek de laatste jaren helemaal op hun kop hebben gezet. De Electronic Dance Music slaat namelijk op het commerciële aandeel van de dance en de electro. EDM is zeker geen undergroundgenre en blijft dus ver weg van alle raveparty’s, maar wordt wel grijsgedraaid in nachtclubs, openluchtstadia en op festivals. Maar welke genres vallen nu eigenlijk onder deze noemer?

Compact Disk Dummies: beats of love!

Compact Disk Dummies: beats of love!

Waar was jij toen Compact Disk Dummies in 2012 HUMO's Rock Rally wonnen? Vlak voor het podium? Dan was je erbij toen er muziekgeschiedenis geschreven werd, want Compact Disk Dummies waren de eerste dance-act ooit die een Rock Rally op hun naam mochten schrijven.

The National: 20 jaar oud, 2 keer Pukkelpop, zelfde editie

The National: 20 jaar oud, 2 keer Pukkelpop, zelfde editie

Je zal het misschien niet geloven, maar The National bestaat al 20 jaar. Het grote succes kwam wel pas later, maar je ziet: wie op dezelfde spijker blijft meppen, raakt dieper.

Lost Frequencies: gevonden, een groot talent!

Lost Frequencies: gevonden, een groot talent!

Sommige bands of artiesten weten zich onder de radar van de pers en de media in de hoogste regionen van de pop- en rockcharts te manoeuvreren. Zonder noemenswaardige hype of grote marketingcampagne lossen ze een single, een album of een paar songs en – hup! – ze weten zich meteen gebeiteld in het geheugen van talloze muziekfans. Het overkwam Lost Frequencies, aka Frederik De Laet, die op een goeie dag een song ineenknutselde op zijn slaapkamer en twee jaar later de wereld rondtoerde.

Sport in de kijker

Bekijk alles
Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

De Red Lions zijn momenteel de beste hockeyploeg ter wereld. Ze kroonden zich vorig jaar tot wereldkampioen en voeren de wereldranking aan. Maar hoe kwamen ze zover? Een bloemlezing.

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Het overlijden van onze landgenoot Bjorg Lambrecht deze week in de Ronde van Polen is de zoveelste klap voor de wielerwereld. Lambrecht is jammer genoeg niet de enige wielrenner die een ongeval tijdens een wedstrijd niet overleefde. Bekijk het tragische lijstje met enkele van zijn bekendste voorgangers.

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

De wielerwereld is in rouw door het tragische overlijden van de 22-jarige Bjorg Lambrecht. De renner van Lotto-Soudal kwam maandag zwaar ten val in de Ronde van Polen en smakte met zijn borstkas tegen een betonnen duiker. Lambrecht werd nog gereanimeerd maar overleed later op de operatietafel.

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

In augustus trekken de Europese voetbalcompetities zich na een kleine zomerpauze opnieuw op gang. Daarnaast wordt er nog gefietst, gehockeyd, getennist en geracet dat het een lieve lust is. En zoals steeds is Proximus Pickx je vaste leidraad.

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Acht van de zestien eersteklassers en drie van de acht clubs uit de Proximus League wisselden deze zomer van trainer. Net niet de helft van de Belgische profclubs slaat dus een andere weg in. Wij stellen de nieuwe trainers even voor.

Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Is hij de beste speler ooit? Die vraag zal nooit een definitief antwoord kennen. Feit is wel dat Diego Armando Maradona een van de meest geniale voetballers ooit was. Ook naast het veld leidde hij een flitsend leven, al ging dat niet altijd even goed. Genoeg stof voor een uitgebreide film in ieder geval. 'Diego Maradona' van Asif Kapadia is vanaf 31 juli te bekijken in de bioscoop.

Vive le vélo: de beste koersfilms

Vive le vélo: de beste koersfilms

De karavaan van de Tour de France baant zich momenteel een weg door de mooiste landschappen van Frankrijk. Ook voor niet-wielerfanaten is de meest legendarische wielerwedstrijd ter wereld puur genieten (en niet alleen van de ontblote kuiten van de renners). En wij doen daar nog een flinke schep bovenop met deze reeks films die de koers, of op zijn minst de fiets in de kijker zet.

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Op 6 juli gaat de 106de editie van de Tour de France van start in Brussel. Door het afzeggen van Chris Froome en Tom Dumoulin lijkt de Tour dit jaar onthoofd.

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat Eddy Merckx zijn eerste van vijf eindzeges pakte in de Ronde Van Frankrijk. België had 30 jaar moeten wachten op een nieuwe Tourwinnaar, na Sylvère Maes die de Tour van 1939 had gewonnen. Om de 50e verjaardag van de eerste Tourzege van De Kannibaal te vieren, start de Ronde van Frankrijk in 2019 in Brussel. Wij blikken terug op een bewogen 1969 van Eddy Merckx.

10 Touretappes om naar uit te kijken

10 Touretappes om naar uit te kijken

Op 6 juli is het weer zover: dan gaat met de Ronde van Frankrijk de jaarlijkse hoogmis van het wielrennen van start. En dit jaar ligt de Grand Départ in Brussel. Vanaf onze hoofdstad gaan we drie weken lang op zoek naar een opvolger voor Geraint Thomas. Naar welke tien ritten moeten we zeker uitkijken?

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Vanaf maandag 1 juli gaat Karl Vannieuwkerke op zoek naar de erfenis van Eddy Merckx. Zes dagen lang trekt hij door acht landen op drie continenten. Hij spreekt er met ex-ploegmaats, familieleden, journalisten, supporters, mecaniciens, vrienden en rivalen van de grootste wielrenner aller tijden, maar ook met toevallige passanten. Wat heeft Merckx voor hen betekend?

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in juli allemaal volgen bij Proximus

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in juli allemaal volgen bij Proximus

Hoezo, in juli ligt het voetbalseizoen stil? Het clubvoetbal mag dan wel een break nemen, maar de voetballiefhebber komt via Proximus ook tijdens de komende maand aan zijn trekken. Verder is het vooral uitkijken naar de Tour en Wimbledon, en is er traditioneel veel motorsport. Ook in juli zit je goed bij Proximus.

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (16 augustus)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (16 augustus)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

MINDHUNTER, seizoen 2: Son of Sam, Charles Manson en veel gruwelijke misdaden

MINDHUNTER, seizoen 2: Son of Sam, Charles Manson en veel gruwelijke misdaden

Bijna twee jaar na het succesvolle eerste seizoen komt David Fincher met nieuwe afleveringen van MINDHUNTER. Vanaf 16 augustus op Netflix!

De week in showbizzland

De week in showbizzland

Danny Fabry verloor twee tanden na een ongelukje, Kaye Styles moet een gevangenisstraf uitzitten, Hof Ter Smissen uit Thuis gaat gedeeltelijk tegen de vlakte en Evy Gruyaert brengt een boek uit over migraine. Lees hier wat er de afgelopen dagen reilde en zeilde in BV-land en Hollywood!

Tijd voor film: nu in de bioscoop (14 augustus)

Tijd voor film: nu in de bioscoop (14 augustus)

Zin in een avondje uit? Dan is een film meepikken altijd een uitstekend idee. Ontdek hier wat voor fraais je deze week kan gaan bekijken in 's lands filmzalen, en welke de meest bezochte bioscoopfilms van het moment zijn.

Get moving: de meest sportieve films

Get moving: de meest sportieve films

Of het nu een warme zomeravond is of een regenachtige herfstdag, sporten is altijd gezond. Heb je je favoriete sport nog niet gevonden? Bekijk dan zeker deze 10 sportieve films en wie weet vind je een nieuwe hobby, van dans tot tennis, basketbal of zelfs boksen!

Las Chicas del Cable: alles over seizoen 4!

Las Chicas del Cable: alles over seizoen 4!

Goed nieuws voor liefhebbers van Spaanse series met een stevig vleugje zuiders drama: Las Chicas del Cable heeft er intussen een vierde seizoen bij.

De tv-tips van de week (12 t.e.m. 18 augustus)

De tv-tips van de week (12 t.e.m. 18 augustus)

Zomer, dus niets op tv? Toch wel! Wij zetten de interessantste programma's van de komende dagen op een rijtje!

Live action movies: ze zijn niet meer weg te denken uit de bioscoopzalen

Live action movies: ze zijn niet meer weg te denken uit de bioscoopzalen

Live-actionfilms zijn de laatste maanden niet meer weg te denken uit de cinemazalen. De techniek gebruikt fotografie in plaats van animatie. Vaak gaat het om een remake van originele animatiefilms, maar ook om actiefilms waarin mensen naast fictieve wezens spelen. Het mag dan ook niet verbazen dat Walt Disney een kei is in het maken van live action movies. Onze favoriete sprookjesfiguren en pluizige beestjes komen tot leven en ‘spelen’ zij aan zij naast echte acteurs. Maar ook actiefilms en superhelden krijgen een nieuwe dimensie dankzij live action.

True crime: nagelbijtende reeksen om je zomervakantie mee te vullen

True crime: nagelbijtende reeksen om je zomervakantie mee te vullen

True crime kent de laatste jaren een enorme stijging in populariteit. Waarom kijken mensen zo graag naar (onopgeloste) moordzaken? Het mysterie errond? Het grote whodunnit-gehalte? Of om in het brein van een moordenaar te kunnen kijken? Wij weten het niet, maar pluis gerust zelf deze tien series en documentaires over waargebeurde zaken uit en vorm je eigen mening!

Het heetste showbizznieuws van de week

Het heetste showbizznieuws van de week

Er gaat geen week voorbij zonder verse showbizzroddels… Brigitta Callens werd beschuldigd van diefstal, Jo Vally biechtte zijn overspel op en Rihanna haalde uit naar Donald Trump. De opmerkelijkste nieuwtjes uit het BV- en Hollywooduniversum lees je hier!

Straffe duo’s: de leukste buddyfilms

Straffe duo’s: de leukste buddyfilms

Na hun confrontatie in Fast & Furious 7, zijn FBI-agent Hobbs (Dwayne Johnson) en buitenbeentje Shaw (Jason Statham) terug in de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw.Een film waarbij twee qua karakter erg verschillende personen samen een klus moeten klaren: het is de succesformule van de buddyfilm. Wij zetten nog enkele onvergetelijke duo’s op een rij.

GLOW: seizoen 3 gaat voor de jackpot in Las Vegas

GLOW: seizoen 3 gaat voor de jackpot in Las Vegas

De Gorgeous Ladies of Wrestling zijn terug met een derde seizoen, en verhuizen voor de gelegenheid naar Las Vegas. Vanaf 9 augustus te bekijken op Netflix!

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
NBA-ster Kevin Garnett investeert in esports

NBA-ster Kevin Garnett investeert in esports

Kevin Garnett, een voormalige ster uit de NBA, de Amerikaanse basketbalcompetitie, heeft via zijn bedrijf Big Ticket Sports geïnvesteerd in Triumph Esports, dat teams heeft in verschillende games.

Fortnite-wereldkampioen slachtoffer van swatting

Fortnite-wereldkampioen slachtoffer van swatting

Kyle “Bugha” Giersdorf, de 16-jarige winnaar van het solotoernooi op de Fortnite World Cup, is het slachtoffer geworden van swatting. Politie viel zo met getrokken wapens zijn kamer binnen.

Play-offtickets bijna allemaal verdeeld in LEC

Play-offtickets bijna allemaal verdeeld in LEC

De reguliere competitie van de Summer Split in de LEC nadert zijn conclusie. Het voorbije weekend was het voorlaatste voor de play-offs en de plekjes geraken stilaan ingevuld.

OpTic plaatst zich als laatste voor ESL One New York

OpTic plaatst zich als laatste voor ESL One New York

Alle deelnemers voor ESL One New York zijn bekend. OpTic was het laatste team dat zich kon plaatsen voor ESL One New York, nadat het zich de beste had getoond in de GG.BET New York Invitational.

Prijzenpot The International 9 blijft groeien

Prijzenpot The International 9 blijft groeien

We lieten onlangs al even vallen dat de prijzenpot van het Dota 2-toernooi The International 9 naar ongekende hoogtes was gestegen en een week voor de start van het toernooi blijft die prijzenpot maar groeien.

Sector One viert terugkeer van Tafikay

Sector One viert terugkeer van Tafikay

Sector One heeft woensdag de nieuwe truitjes voor het team gepresenteerd en heeft daarnaast de terugkeer van Eli 'Tafikay' Bonny gevierd. Die komt het team wel niet versterken als speler.

Belgische Street Fighter-pro presteert sterk op EVO 2019

Belgische Street Fighter-pro presteert sterk op EVO 2019

Het voorbije weekend vond EVO 2019 plaats, de hoogmis voor alle esporters in fighting games. Ook België was vertegenwoordigd en er werden zelfs mooie resultaten opgetekend.

Project Benelux stelt Rainbow Six-team voor

Project Benelux stelt Rainbow Six-team voor

Project Benelux heeft zijn line-up voor zijn Rainbow Six-team voorgesteld. Het team zal bestaan uit vijf Nederlanders en één Finse wisselspeler.

Spanning loopt op in eindfase Summer Split LEC

Spanning loopt op in eindfase Summer Split LEC

We naderen stilaan de eindfase van de reguliere competitie voor de Summer Split in de LEC en de spanning begint zachtjes toe te nemen. Dat zagen we ook dit weekend met enkele verrassende uitslagen.

FIFA eWorld Cup: Nieuwe kampioen is gekend

FIFA eWorld Cup: Nieuwe kampioen is gekend

Dit weekend werd de FIFA eWorld Cup afgehaspeld in de O2 Arena in Londen. Met Stefano Pinna hadden we ook een ijzer in het vuur, maar hij slaagde er jammer genoeg niet in om zijn prestatie van vorig jaar te herhalen.

AVANGAR laat fitch vertrekken

AVANGAR laat fitch vertrekken

Het Kazachse AVANGAR heeft laten weten dat Bektiyar "fitch" Bahytov voortaan een free agent is. De speler stond al een tijdje op de transferlijst, maar mag nu dus gewoon vertrekken.

Ninja verlaat Twitch voor Mixer

Ninja verlaat Twitch voor Mixer

Groot nieuws binnen de wereld van streamers en Fortnite, want een van de bekendste streamers ter wereld heeft besloten om Twitch achter zich te laten en over te stappen naar concurrent Mixer.

Top