De making-of van deze week neemt je mee achter de schermen van ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’. Bryce Dallas Howard en Chris Pratt vertellen je er alles over!

Jurassic World: Fallen Kingdom speelt zich af een paar jaar na de gebeurtenissen van de vorige film. Op Isla Nublar staat een vulkaan op uitbarsten en dreigt alle leven op het eiland uit te roeien. Wat met de dino’s die er achtergebleven zijn na de laatste film? Voormalig Jurassic Park-manager Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) en velociraptor-trainer Owen Grady (Chris Pratt) besluiten een reddingsoperatie op poten te zetten. Het doel: voorkomen dat de dino’s een tweede keer uitsterven… Wat er kan  misgaan? Zo’n beetje alles, uiteraard.
 
Jurassic World: Fallen Kingdom is een film van J.A. Bayona, naar een scenario van Colin Trevorrow (de regisseur van de vorige film) en Derek Connolly. In de cast zien we onder meer Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, James Cromwell, Jeff Goldblum en Justice Smith.

In deze making-of vertellen cast en crew waarom dit vijfde deel van de Jurassic Park-franchise zeker de moeite waard is.

Benieuwd? Jurassic World: Fallen Kingdom is tot 11 gebruari 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?