In de making-of van deze week vertellen Amy Schumer, Michelle Williams en Naomi Campbell alles over ‘I Feel Pretty’! Te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Mag het eens wat luchtiger zijn, en heb je wel zin in een leuke comedy? Bekijk hier een making-of van ‘I Feel Pretty’ en laat je verleiden door een resem bekende actrices.
 
In I Feel Pretty kruipt comedy-ster Amy Schumer in de huid van de onzekere Renee, die na een pijnlijke val tijdens het sporten een compleet veranderd zelfbeeld krijgt. In plaats van een doorsnee onopvallende vrouw die worstelt met haar imperfecties en onzekerheden, ziet ze zichzelf als een van de meest prachtige en zelfverzekerde personen ter wereld. Met deze nieuwe versie van zichzelf is ze vastbesloten om alles uit het leven halen zonder dat haar nog iets in de weg staat. Maar wat gebeurt er wanneer ze erachter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is?

‘I Feel Pretty’ is een Amerikaanse komedie, geschreven en geregisseerd door Abby Kohn en Marc Silverstein, die hiermee hun regiedebuut afleveren en het hedendaagse schoonheidsideaal in vraag willen stellen.

In de cast zie je naast Amy Schumer onder meer ook Michelle Williams, Emily RatajkowskiNaomi Campbell en stand-upcomedian Rory Scovel. 

  
I Feel Pretty’ is tot 20 januari 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?