Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (10 januari)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een flinke portie drama, avontuur en actie en een intrigerende biografische documentaire... voor elk wat wils. Vergeet de frisse donkere winterse avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Een flinke portie drama, avontuur en actie  en een intrigerende biografische documentaire... voor elk wat wils. Vergeet de frisse donkere winterse avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

Meer weten over Proximus TV?
Ook in januari zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus!

McQueen

Lee' Alexander McQueens verhaal van armoedzaaier tot rijkaard. McQueen was een onopvallende jongen uit de arbeidersklasse van Oost-Londen. Hij besloot te breken met zijn donkere kant en werd een wereldwijd eenmansmodemerk en een van de meest iconische kunstenaars van de eeuw. Hoe heeft deze punker de wereld van de haute couture van Parijs omvergeworpen en het bedwelmende, revolutionaire tijdperk van 'Cool Britannia' ingeluid? En waarom heeft hij op het toppunt van zijn carrière en macht op schokkende wijze een einde gemaakt aan dit alles?

Biografische documentaire van Ian Bonhôte & Peter Ettedgui, met Alexander McQueen, Gary James McQueen, Kate Moss, Naomi Campbell, Grace Jones e.a.

McQueen is vanaf 8 januari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Alpha

Het verhaal speelt zich af in Europa 20.000 jaar geleden, tijdens het Paleolithicum, de laatste ijstijd. Een dappere jonge man neemt deel aan een jacht, maar het loopt verkeerd af en hij blijft alleen achter. Hij moet door de gevaarlijke en onherbergzame natuur trekken om zijn stam weer te vinden. Het wordt een gevecht op leven en dood om te overleven. Zal hij de woeste natuur de baas kunnen en zijn stam tijdig terugvinden?

Actiedrama van Albert Hughes, met Kodi Smit-McPhee, Leonor Varela en Natassia Malthe

Alpha is vanaf 9 januari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Under the Silver Lake

Op een mooie, zwoele avond in Los Angeles maakt de jonge Sam kennis met zijn aantrekkelijke buurvrouw Sarah. Wanneer zij de volgende ochtend op mysterieuze wijze blijkt te zijn verdwenen, begint Sam aan een surrealistische zoektocht. Beetje bij beetje ontsluiert hij een sinister complot dat de hele stad lijkt te beheersen.

Politierhriller van David Robert Mitchell, met Andrew Garfield, Riley Keough, Topher Grace, Sydney Sweeney en Jimmi Simpson

Under the Silver Lake is vanaf 10 januari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top