De making-of van deze week is er eentje van Pixar Animation Studios: de Incredibles zijn terug voor een tweede avontuur! Te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV uiteraard.

Zin in een film om met het hele gezien te bekijken? Bekijk hier een making-of van ‘Incredibles 2’, en zet je schrap voor een nieuw avontuur van de superheldenfamilie.
 
The Incredibles, de eerste Pixarfilm van regisseur Brad Bird kwam alweer veertien jaar geleden in de zalen. Het vervolg liet lang op zich wachten, maar pikt na al die jaren gewoon in waar zijn voorganger eindigde.
Door de gigantische verwoestingen die de stad in het verleden heeft moeten ondergaan, zijn superhelden nog steeds verboden. De steenrijke Winston Deavor en zijn zus Evelyn willen daar wat aan doen en besluiten een pr-campagne op poten te stellen om de publieke opinie aan hun kant te krijgen. Ze doen daarvoor een beroep op drie superhelden: Bob (Mr. Incredible), Helen (Elastigirl) en Lucius (Frozone). Tot grote verbijstering van Mr. Incredible wordt niet hij, maar Elastigirl aangeduid als boegbeeld van de campagne…

De rollen worden omgedraaid: in Incredibles 2 mag een vrouwelijke superheld de show stelen, terwijl manlief het huishouden bereddert. Geen gemakkelijke taak, met twee tieners en een baby. En niet helemaal naar de zin van de man in kwestie.
Verwacht je aan een leuke film, met prachtige decors! Ideaal om met het hele gezin te bekijken!
  
Incredibles 2’ is tot 10 februari 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?