Op kerstvakantie met de sterren

Films | De kerstvakantie zit er weer op. Heel wat sterren trokken er de afgelopen weken op uit, op zoek naar een welverdiende break.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De kerstvakantie zit er weer op. Heel wat sterren trokken er de afgelopen weken op uit, op zoek naar een welverdiende break. Op het strand of in de sneeuw: ieder heeft zo zijn favoriete plek om tot rust te komen. Paris Hilton, Kanye West, Alessandra Ambrosio, Mariah Carey ... bekijk hier de leukste foto’s van de sterren op kerstvakantie!

Kim Kardashian en Kanye West

Kim Kardashian en Kanye West trokken met hun kinderen naar het mondaine skioord Aspen in Colorado. Kim gleed samen met haar dochter North naar beneden, trotse papa Kanye maakte foto’s.

Kim en Kourtney Kardashian

In haar roze skipak viel er ook op de skipiste niet naast Kim Kardashian te kijken. Ook van de partij in Aspen: oudste zus Kourtney Kardashian en haar kroost.

Kendall Jenner

Halfzusje Kendall Jenner, het best betaalde model van het afgelopen jaar, koos voor het snowboarden in Aspen.

Paris Hilton

Ook gespot in Aspen: Paris Hilton. Op de skilift met vriendin Sofia Richie hadden de twee duidelijk veel plezier.

Mariah Carey

Mariah Carey kon niet kiezen tussen sneeuw en zon. Eerst trok ze met haar tweeling Monroe en Moroccan richting Aspen…

Mariah Carey

…een week later genoot ze van het zonnetje en waterpret met vriend Bryan Tanaka in Saint-Barthélemy in de Caraïben. Dankzij de opbrengst van haar kersthit All I Want for Christmas kan ze zich dan ook het een en ander veroorloven!

Alessandra Ambrosio

Het topmodel vloog voor deze vakantie naar huis in Brazilië waar ze genoot van het strand met vriend Nicolo Oddi en vriendinnen. Een verfrissende kokosnoot kon niet ontbreken, maar let ook op het flesje Stella Artois op de voorgrond!

Demi Lovato

Demi Lovato is duidelijk aan de beterhand sinds ze deze zomer opgenomen werd in een afkickcentrum na een overdosis heroïne. Op vakantie in Aspen met haar nieuw lief Henri Levy zag ze er stralend uit.

Bekijk ook:
De grootste sterrenschandalen van 2018

Jennifer Aniston

Na de relatiebreuk met Justin Theroux beleefde Jennifer Aniston haar kerstvakantie dit jaar met goede vrienden Jason Bateman en Jimmy Kimmel. Plaats van afspraak: Jackson Hole in Wyoming.

Bekijk ook:
De gebroken harten van 2018

Jessica Alba

Jessica Alba genoot samen met haar kinderen van het strand in Puerto Vallarta, Mexico.

Busy Philipps

Actrice Busy Philipps en haar gezin verbleven samen met Jessica Alba in Mexico. Het weer was er duidelijk niet alle dagen even goed.

Kate Hudson

Kate Hudson mocht het voorbije jaar een eerste dochtertje verwelkomen. Samen met haar oudste zoon Ryder werd ze gespot in Aspen – waar anders? – voor wat sneeuwpret!

Bekijk ook:
Geboren in 2018 en nu al beroemd

Katy Perry en Orlando Bloom

Al een tijdje opnieuw gelukkig samen: Katy Perry en Orlando Bloom op weg naar een restaurant in Aspen voor een romantische avond.

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg koos ervoor de batterijen opnieuw op te laden in Bridgetown, Barbados, samen met zijn echtgenote Rhea Durham. Hij showde er meteen ook zijn uitgebreide collectie zwemshorts.

Natalie Portman

Natalie Portman koos voor quality time met de familie deze vakantie. Ze werd met haar ouders en kinderen gespot tijdens een wandeling in Los Feliz, Los Angeles.

Simon Cowell

Muziekproducent en tv-persoonlijkheid Simon Cowell ging samen met zijn zoontje Eric voor waterpret op vakantie in Barbados. Samen maakten ze een tochtje met de jetski.

Dua Lipa

Voor zangeres Dua Lipa was 2018 een druk jaar met heel wat hits en optredens. Om uit te rusten trok ze naar het zonnige Miami samen met haar familie.

Karrueche Tran

Karrueche Tran, actrice uit Claws, maakte er een ware bikinishow van in Miami. Ze beleefde er mooie momenten met haar vriend Victor Cruz. De zee intrekken met haar hoed op was wel niet haar beste idee...

Emily Ratajkowski

Actrice en model Emily Ratajkowski werd gespot in Mexico City, waar ze onder andere ging shoppen bij de lokale shops.

Natalia

Onze eigen Natalia trok met haar nieuwe vriend Frederik naar niet nader genoemde zonnigere oorden, waar ze duidelijk veel plezier beleefden aan het zwembad.

Louis Talpe

Louis Talpe en zijn verloofde Tiffany kozen voor een tropische bestemming met parelwitte stranden.

Bart Kaëll en Luc Appermont

Het bekendste homokoppel van Vlaanderen ging het nieuwe jaar in op een bootje.

Tatyana Beloy

Tatyana Beloy en haar vriend Konrad kozen voor Slovenië met zijn prachtige meren.

Linde Merckpoel

Na een week zwijgen voor de Warmste Week trok de radiopresentatrice met een groep vriendinnen naar Myanmar.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top