De week in showbizzland

Films | De opmerkelijkste nieuwtjes uit BV-land en Hollywood

Door Pickx

Deel dit nieuws

Evi Hanssen is opnieuw het doelwit van fake news, overenthousiaste Willy Sommers-fans sloopten ei zo na de tent die het decor vormde voor zijn optreden in Diegem, sommige Thuis-kijkers stellen zich vragen bij de flinke dosis geweld die ze de laatste weken te slikken krijgen en Prins Harry mag van Meghan geen thee, koffie of alcohol meer drinken tot hun baby er is. Lees er hier alles over!

Fake news teistert Evi Hanssen: 'Ik heb helemaal geen lijn met schoonheidsproducten'

Evi Hanssen is blijkbaar een geliefd doelwit voor verspreiders van fake news. Een paar maanden geleden dook het met een blauw oog getooide gezicht van de Antwerpse presentatrice al eens op in een advertentie voor anti-rimpelcrème, en nu is het opnieuw van dat: een website publiceerde een artikel waarin te lezen staat dat Evi ontslagen werd bij de Nederlandse omroep NPO omdat ze schoonheidsproducten van haar eigen lijn gebruikte, in de plaats van diegene die de zender voorschreef. Ze zou moeten kiezen hebben tussen een contractverlenging bij NPO, of het verderzetten van die lijn.

Maar het is allemaal zever in pakskes, benadrukt ze in de pers: ‘Van dat hele verhaal klopt werkelijk niets. Ik heb niet eens een eigen lijn met schoonheidsproducten. De foto’s die gebruikt werden zijn beelden uit enkele Nederlandse programma’s waar ik aan meewerkte. Ze nemen mijn naam en verzinnen een titel waarop lezers zouden klikken. Alleen al door het artikel aan te klikken komen er inkomsten binnen bij de website’, zo citeert HLN.be haar. Ze gaat klacht indienen.


'Er flitsten beelden van het Heizeldrama door mijn hoofd'

Willy Sommers is populairder dan ooit. De charmezanger mocht afgelopen zondagavond aan den lijve ondervinden wat hij in Vlaanderen losmaakt: tijdens een concert ter gelegenheid van een veldrit in Diegem zorgden zijn dolenthousiaste fans bijna voor een inferno. Het optreden moest al gedurende het eerste nummer, Laat De Zon In Je Hart, worden stilgelegd omdat heel wat aanwezigen als bezetenen op en neer begonnen te springen. Er viel één gewonde toen de dranghekken, nochtans versterkte exemplaren, kantelden.

‘De voorste rijen vielen plots naar voren, alsof de houten vloer het begaf. In eerste instantie flitsten er beelden van het Heizeldrama door mijn hoofd. Ik dacht: dat loopt hier niet goed af’, aldus Willy in een interview met Het Laatste Nieuws. Het optreden kon na een kort oponthoud doorgaan, maar de politie moest het hekwerk gedurende de rest van de show tegenhouden om te vermijden dat de boel opnieuw zou kapseizen. ‘Ik treed al 47 jaar op, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Dit overtreft alles’, besloot de heer De Gieter.

Geen alcohol, koffie of thee meer voor Prins Harry

Meghan Markle heeft tegenwoordig de bijnaam Duchess difficult, met dank aan de Britse blaadjes. De bevallige hertogin zou nogal wat divagedrag vertonen sinds ze getrouwd is met Prins Harry. Bovendien zou de Prins flink onder de knoet zitten bij Meghan: hij mag volgens de boekskes geen alcohol, koffie of thee meer drinken van zijn echtgenote. Het verbod zou gelden tijdens haar zwangerschap, om haar te steunen. ‘Een hele prestatie, zeker als je weet dat hij sinds hij een jonge tiener was altijd al veel alcohol en koffie gedronken heeft’, aldus een bron in het blad Express. En dat is nog niet alles: blijkbaar leeft Harry ook een pak gezonder dan voordien: hij doet aan sport en yoga en is gestopt met roken. Volgens de media heeft Meghan als tegenprestatie beloofd om niet meer te vloeken of op haar nagels te bijten.

Geweld in Thuis lokt geïrriteerde reacties uit

Frank die het slachtoffer van een carjacking en een inbraak werd, de moord op een hotelgast en een gijzeling: een vredig jaareinde zat er voor de Thuis-personages niet in. Sommige kijkers van de Eén-soap beginnen genoeg te krijgen van al het geweld dat hun favoriete feuilleton teistert, en op de fansites regende het dan ook reacties à la  ‘Is al dat geweld nu echt nodig?’, 'Wat gebeurt daar allemaal in Thuis? en ‘Is het de bedoeling om van Thuis een tweede Witse te maken?’ Producer Hans Roggen is van mening dat het moet kunnen: ‘Dit soort verhalen hoort bij dagelijkse fictie als Thuis. Soms nemen romantiek en vriendschap de bovenhand, op andere momenten is er veel spanning en onzekerheid’, vertelde hij in een reactie aan Dag Allemaal.

Josje en Clé verwelkomen zoon

Josje Huisman en haar vriend Clé zijn met Kerstmis de trotse ouders geworden van een zoon, die Kamari heet. Het nieuws raakte afgelopen zondag bekend, nadat de voormalige K3-zangeres de blijde mededeling op de wereld losliet middels een bericht op Instagram. ‘Hij is er! Geboren op 25 december 2018, lieve Kamari’, schreef ze.

Kanye West ziedend omdat Drake zijn vrouw volgde op Instagram

Kanye West en Drake ruziën met de regelmaat van de klok. Nu is het weer prijs omdat Drake Kim Kardashian, de vrouw van zijn rivaal, heeft gevolgd op Instagram. West vond dat klaarblijkelijk niet kunnen, en verstuurde daarover een reeks razende tweets. ‘Stel je voor: je hebt problemen met iemand, en gaat dan diens vrouw volgen op Instagram’, schreef hij onder meer. Na een tijdje haalde hij de tweets weg en verving hij ze door zoetgevooisde proza waarin hij wereldkundig maakte van iedereen te houden.

Broer Radja Nainggolan streng voor hem in Dag Allemaal

Manuel Nainggolan, de oudere broer van Radja, leest hem stevig de levieten in de jongste editie van Dag Allemaal. De ex-Rode Duivel, die niet geselecteerd werd voor het voorbije WK voetbal, moest vertrekken bij AS Roma en heeft zich volgens de Italiaanse pers nu ook bij Internazionale in nesten gewerkt: hij zou met de harde kern van de prestigieuze voetbalclub geruzied hebben in een discotheek en kwam naar verluidt meermaals te laat op training. ‘Dit is zo lomp van hem. Wat er precies aan de hand is, weet ik niet. Ik probeer hem te bellen, maar hij neemt niet op. Hij luistert niet naar mij. De mensen zeggen dat ik veel strenger voor hem moet zijn, maar het is alsof mijn woorden al hun effect op hem verloren zijn. Hij verkloot zijn hele carrière met dit soort fratsen’, stelt de man klaar en duidelijk.

Komt Beverly Hills 90210 terug?

Bij de Amerikaanse tv-zender CBS zouden ze naarstig werken aan een nieuwe versie van de cultjeugdserie Beverly Hills 90210. De originele cast doet wellicht ook mee, al zullen ze niet hun oude rollen vertolken. Jason Priestly (foto), Jennie Garth, Tori Spelling, Ian Ziering en Brian Austin Green werden opgemerkt toen ze samen koffie gingen drinken, wat de geruchtenmolen op gang bracht.  Ook Luke Perry en Shannon Doherty werden wereldberoemd dankzij de reeks, al werd over hen met geen woord gerept. De reeks was in de jaren ’90 waanzinnig populair en was ook te zien op vtm.
 

Temptation Tim wil meedoen aan Dancing With The Stars

Tim Wauters, één der kleurrijkste figuren uit het jongste seizoen van Temptation Island, wil een vervolg breien aan zijn tv-carrière. De jongeman droomt van een deelname aan Dancing With The Stars en ziet Fabrizio, een andere opgemerkte figuur uit het Temptation-wereldje, als zijn grote voorbeeld.

‘Mijn deelname aan Temptation Island was zonder twijfel mijn hoogtepunt van 2018. Daarnaast vond ik het opmerkelijk dat Fabrizio meedeed aan ‘Dancing with the Stars’ op VIER. Ik had dat totaal niet verwacht, omdat ik weet dat Fabrizio niet echt een danser is. Maar hij is uit z’n comfortzone gestapt en hij heeft het toch maar gedaan. Mochten ze voor het tweede seizoen nog kandidaten zoeken: ik kan redelijk goed dansen, al zeg ik het zelf’, liet de jongeman optekenen in Het Laatste Nieuws. Een tijdje geleden gaf hij zichzelf op als verleider voor de volgende jaargang van Temptation Island, maar daar ving hij bot. ‘Ik ben ook beschikbaar voor een film of een ander realityformat’, maakte hij nog wereldkundig.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top