De week in showbizzland

De week in showbizzland

Evi Hanssen is opnieuw het doelwit van fake news, overenthousiaste Willy Sommers-fans sloopten ei zo na de tent die het decor vormde voor zijn optreden in Diegem, sommige Thuis-kijkers stellen zich vragen bij de flinke dosis geweld die ze de laatste weken te slikken krijgen en Prins Harry mag van Meghan geen thee, koffie of alcohol meer drinken tot hun baby er is. Lees er hier alles over!

Fake news teistert Evi Hanssen: 'Ik heb helemaal geen lijn met schoonheidsproducten'

Fake news teistert Evi Hanssen: 'Ik heb helemaal geen lijn met schoonheidsproducten' © Isopix

Evi Hanssen is blijkbaar een geliefd doelwit voor verspreiders van fake news. Een paar maanden geleden dook het met een blauw oog getooide gezicht van de Antwerpse presentatrice al eens op in een advertentie voor anti-rimpelcrème, en nu is het opnieuw van dat: een website publiceerde een artikel waarin te lezen staat dat Evi ontslagen werd bij de Nederlandse omroep NPO omdat ze schoonheidsproducten van haar eigen lijn gebruikte, in de plaats van diegene die de zender voorschreef. Ze zou moeten kiezen hebben tussen een contractverlenging bij NPO, of het verderzetten van die lijn.

Maar het is allemaal zever in pakskes, benadrukt ze in de pers: ‘Van dat hele verhaal klopt werkelijk niets. Ik heb niet eens een eigen lijn met schoonheidsproducten. De foto’s die gebruikt werden zijn beelden uit enkele Nederlandse programma’s waar ik aan meewerkte. Ze nemen mijn naam en verzinnen een titel waarop lezers zouden klikken. Alleen al door het artikel aan te klikken komen er inkomsten binnen bij de website’, zo citeert HLN.be haar. Ze gaat klacht indienen.


'Er flitsten beelden van het Heizeldrama door mijn hoofd'

'Er flitsten beelden van het Heizeldrama door mijn hoofd' © Isopix

Willy Sommers is populairder dan ooit. De charmezanger mocht afgelopen zondagavond aan den lijve ondervinden wat hij in Vlaanderen losmaakt: tijdens een concert ter gelegenheid van een veldrit in Diegem zorgden zijn dolenthousiaste fans bijna voor een inferno. Het optreden moest al gedurende het eerste nummer, Laat De Zon In Je Hart, worden stilgelegd omdat heel wat aanwezigen als bezetenen op en neer begonnen te springen. Er viel één gewonde toen de dranghekken, nochtans versterkte exemplaren, kantelden.

‘De voorste rijen vielen plots naar voren, alsof de houten vloer het begaf. In eerste instantie flitsten er beelden van het Heizeldrama door mijn hoofd. Ik dacht: dat loopt hier niet goed af’, aldus Willy in een interview met Het Laatste Nieuws. Het optreden kon na een kort oponthoud doorgaan, maar de politie moest het hekwerk gedurende de rest van de show tegenhouden om te vermijden dat de boel opnieuw zou kapseizen. ‘Ik treed al 47 jaar op, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Dit overtreft alles’, besloot de heer De Gieter.

Geen alcohol, koffie of thee meer voor Prins Harry

Geen alcohol, koffie of thee meer voor Prins Harry © Isopix

Meghan Markle heeft tegenwoordig de bijnaam Duchess difficult, met dank aan de Britse blaadjes. De bevallige hertogin zou nogal wat divagedrag vertonen sinds ze getrouwd is met Prins Harry. Bovendien zou de Prins flink onder de knoet zitten bij Meghan: hij mag volgens de boekskes geen alcohol, koffie of thee meer drinken van zijn echtgenote. Het verbod zou gelden tijdens haar zwangerschap, om haar te steunen. ‘Een hele prestatie, zeker als je weet dat hij sinds hij een jonge tiener was altijd al veel alcohol en koffie gedronken heeft’, aldus een bron in het blad Express. En dat is nog niet alles: blijkbaar leeft Harry ook een pak gezonder dan voordien: hij doet aan sport en yoga en is gestopt met roken. Volgens de media heeft Meghan als tegenprestatie beloofd om niet meer te vloeken of op haar nagels te bijten.

Geweld in Thuis lokt geïrriteerde reacties uit

Geweld in Thuis lokt geïrriteerde reacties uit © VRT

Frank die het slachtoffer van een carjacking en een inbraak werd, de moord op een hotelgast en een gijzeling: een vredig jaareinde zat er voor de Thuis-personages niet in. Sommige kijkers van de Eén-soap beginnen genoeg te krijgen van al het geweld dat hun favoriete feuilleton teistert, en op de fansites regende het dan ook reacties à la  ‘Is al dat geweld nu echt nodig?’, 'Wat gebeurt daar allemaal in Thuis? en ‘Is het de bedoeling om van Thuis een tweede Witse te maken?’ Producer Hans Roggen is van mening dat het moet kunnen: ‘Dit soort verhalen hoort bij dagelijkse fictie als Thuis. Soms nemen romantiek en vriendschap de bovenhand, op andere momenten is er veel spanning en onzekerheid’, vertelde hij in een reactie aan Dag Allemaal.

Josje en Clé verwelkomen zoon

Josje en Clé verwelkomen zoon © Isopix

Josje Huisman en haar vriend Clé zijn met Kerstmis de trotse ouders geworden van een zoon, die Kamari heet. Het nieuws raakte afgelopen zondag bekend, nadat de voormalige K3-zangeres de blijde mededeling op de wereld losliet middels een bericht op Instagram. ‘Hij is er! Geboren op 25 december 2018, lieve Kamari’, schreef ze.

Kanye West ziedend omdat Drake zijn vrouw volgde op Instagram

Kanye West ziedend omdat Drake zijn vrouw volgde op Instagram © Isopix

Kanye West en Drake ruziën met de regelmaat van de klok. Nu is het weer prijs omdat Drake Kim Kardashian, de vrouw van zijn rivaal, heeft gevolgd op Instagram. West vond dat klaarblijkelijk niet kunnen, en verstuurde daarover een reeks razende tweets. ‘Stel je voor: je hebt problemen met iemand, en gaat dan diens vrouw volgen op Instagram’, schreef hij onder meer. Na een tijdje haalde hij de tweets weg en verving hij ze door zoetgevooisde proza waarin hij wereldkundig maakte van iedereen te houden.

Broer Radja Nainggolan streng voor hem in Dag Allemaal

Broer Radja Nainggolan streng voor hem in Dag Allemaal © Isopix

Manuel Nainggolan, de oudere broer van Radja, leest hem stevig de levieten in de jongste editie van Dag Allemaal. De ex-Rode Duivel, die niet geselecteerd werd voor het voorbije WK voetbal, moest vertrekken bij AS Roma en heeft zich volgens de Italiaanse pers nu ook bij Internazionale in nesten gewerkt: hij zou met de harde kern van de prestigieuze voetbalclub geruzied hebben in een discotheek en kwam naar verluidt meermaals te laat op training. ‘Dit is zo lomp van hem. Wat er precies aan de hand is, weet ik niet. Ik probeer hem te bellen, maar hij neemt niet op. Hij luistert niet naar mij. De mensen zeggen dat ik veel strenger voor hem moet zijn, maar het is alsof mijn woorden al hun effect op hem verloren zijn. Hij verkloot zijn hele carrière met dit soort fratsen’, stelt de man klaar en duidelijk.

Komt Beverly Hills 90210 terug?

Komt Beverly Hills 90210 terug? © Isopix

Bij de Amerikaanse tv-zender CBS zouden ze naarstig werken aan een nieuwe versie van de cultjeugdserie Beverly Hills 90210. De originele cast doet wellicht ook mee, al zullen ze niet hun oude rollen vertolken. Jason Priestly (foto), Jennie Garth, Tori Spelling, Ian Ziering en Brian Austin Green werden opgemerkt toen ze samen koffie gingen drinken, wat de geruchtenmolen op gang bracht.  Ook Luke Perry en Shannon Doherty werden wereldberoemd dankzij de reeks, al werd over hen met geen woord gerept. De reeks was in de jaren ’90 waanzinnig populair en was ook te zien op vtm.
 

Temptation Tim wil meedoen aan Dancing With The Stars

Temptation Tim wil meedoen aan Dancing With The Stars © SBS Belgium

Tim Wauters, één der kleurrijkste figuren uit het jongste seizoen van Temptation Island, wil een vervolg breien aan zijn tv-carrière. De jongeman droomt van een deelname aan Dancing With The Stars en ziet Fabrizio, een andere opgemerkte figuur uit het Temptation-wereldje, als zijn grote voorbeeld.

‘Mijn deelname aan Temptation Island was zonder twijfel mijn hoogtepunt van 2018. Daarnaast vond ik het opmerkelijk dat Fabrizio meedeed aan ‘Dancing with the Stars’ op VIER. Ik had dat totaal niet verwacht, omdat ik weet dat Fabrizio niet echt een danser is. Maar hij is uit z’n comfortzone gestapt en hij heeft het toch maar gedaan. Mochten ze voor het tweede seizoen nog kandidaten zoeken: ik kan redelijk goed dansen, al zeg ik het zelf’, liet de jongeman optekenen in Het Laatste Nieuws. Een tijdje geleden gaf hij zichzelf op als verleider voor de volgende jaargang van Temptation Island, maar daar ving hij bot. ‘Ik ben ook beschikbaar voor een film of een ander realityformat’, maakte hij nog wereldkundig.

Waag je kans en win

Bekijk alles
Test je kennis over het WK Wielrennen en beleef een VIP-dag op de Kwaremont!

Test je kennis over het WK Wielrennen en beleef een VIP-dag op de Kwaremont!

Ben je klant bij Proximus? Dan kan je dankzij Enjoy! deze sublieme ervaring winnen.

Music Maestro

Bekijk alles
Compact Disk Dummies: beats of love!

Compact Disk Dummies: beats of love!

The National. 20 jaar oud. 2 keer Pukkelpop, zelfde editie.

The National. 20 jaar oud. 2 keer Pukkelpop, zelfde editie.

Billie Eilish: eerst Pukkelpop dan de wereld

Billie Eilish: eerst Pukkelpop dan de wereld

Als we de media mogen geloven - de andere media - dan is er voor Billie Eilish maar één scenario mogelijk: sterrendom. Talent, branie en songschrijfschap in één. En ze is nog niet eens twintig! Zeventien pas, ja!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Wat een affiche alweer, deze editie. Dat wordt schemaatjes maken en met het schaamrood op de wangen merken dat je wellicht niet alles kan zien wat je wil zien. Wij helpen je graag bij de selectie! Tien bands die je niet mag missen. Veel van eigen bodem ook!

Lost Frequencies: gevonden, een groot talent!

Lost Frequencies: gevonden, een groot talent!

Sommige bands of artiesten weten zich onder de radar van de pers en de media in de hoogste regionen van de pop- en rockcharts te manoeuvreren. Zonder noemenswaardige hype of grote marketingcampagne lossen ze een single, een album of een paar songs en – hup! – ze weten zich meteen gebeiteld in het geheugen van talloze muziekfans. Het overkwam Lost Frequencies, aka Frederik De Laet, die op een goeie dag een song ineenknutselde op zijn slaapkamer en twee jaar later de wereld rondtoerde.

Royal Blood: royaal riffs uitdelen!

Royal Blood: royaal riffs uitdelen!

Minimalisme in rock: The White Stripes, Black Box Revelation, The Black Keys en talloze andere bands bewijzen dat je niet met vijf hoeft te zijn om een lekker potje herrie te produceren. Ook Royal Blood past perfect in dat rijtje. Brits duo, met genoeg vuur in de kuiten om hele weides in vuur en vlam te zetten. Ook Pukkelpop, ja.

Kid Noize, maak kennis met de man met het apenhoofd!

Kid Noize, maak kennis met de man met het apenhoofd!

Begin dit jaar bracht Kid Noize 'The Man with a Monkey Face' uit. De release ging samen met de publicatie van een stripverhaal: 'De Man Met Het Apenhoofd', dat uitkwam bij Uitgeverij Dupuis. Op 20 juli staat hij op het Ardeense festival Les Francofolies de Spa en op 22 november neemt hij de AB in. Wij spraken een tijd geleden met hem.

Tien weetjes over Pukkelpop!

Tien weetjes over Pukkelpop!

Dat je veel weet over het festival nemen we graag aan, maar wedden dat je van deze wist-je-datjes toch even schrikt? Of tenminste opkijkt… Tien weetjes over een van de fijnste festivals ter wereld! Je leest het hier allemaal.

Martin Solveig: koorknaap met skills

Martin Solveig: koorknaap met skills

Martin Solveig. Groot in Frankrijk en ver daarbuiten. Niet meteen een naam om een boeiende carrière mee te maken, want zeg nu zelf, als je de naam Martin Solveig hoort, denk je niet meteen aan een befaamd dj.

Laurent Garnier, een levende technolegende

Laurent Garnier, een levende technolegende

Op 11 juli staat de Franse technopionier Laurent Garnier op de planken van het Dour Festival. Garnier is zowat een levende legende in de clubscène. Een korte kennismaking.

Dimitri Vegas & Like Mike: Aim for the stars, land on the moon!

Dimitri Vegas & Like Mike: Aim for the stars, land on the moon!

Is er nog uitleg nodig bij de namen Dimitri Vegas & Like Mike? Spreek ze uit en je komt meteen uit bij Tomorrowland. Eigenlijk zijn de twee broers – né Dimitri & Michael Thivaios – in hun hoedanigheid als dj een household name geworden of zelfs meer: een merk.

Bon Jovi, een geoliede rockmachine

Bon Jovi, een geoliede rockmachine

Op zondag 14 juli is Bon Jovi de headliner op TW Classic. De Amerikaanse rockdinosaurussen zijn al 30 jaar bezig en scoorden een hele batterij aan hits. Wij zetten enkele markante feiten over de band op een rijtje.

Sport in de kijker

Bekijk alles
Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Is hij de beste speler ooit? Die vraag zal nooit een definitief antwoord kennen. Feit is wel dat Diego Armando Maradona een van de meest geniale voetballers ooit was. Ook naast het veld leidde hij een flitsend leven, al ging dat niet altijd even goed. Genoeg stof voor een uitgebreide film in ieder geval. 'Diego Maradona' van Asif Kapadia is vanaf 31 juli te bekijken in de bioscoop.

Vive le vélo: de beste koersfilms

Vive le vélo: de beste koersfilms

De karavaan van de Tour de France baant zich momenteel een weg door de mooiste landschappen van Frankrijk. Ook voor niet-wielerfanaten is de meest legendarische wielerwedstrijd ter wereld puur genieten (en niet alleen van de ontblote kuiten van de renners). En wij doen daar nog een flinke schep bovenop met deze reeks films die de koers, of op zijn minst de fiets in de kijker zet.

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Acht van de zestien eersteklassers en drie van de acht clubs uit de Proximus League wisselden deze zomer van trainer. Net niet de helft van de Belgische profclubs slaat dus een andere weg in. Wij stellen de nieuwe trainers even voor.

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Op 6 juli gaat de 106de editie van de Tour de France van start in Brussel. Door het afzeggen van Chris Froome en Tom Dumoulin lijkt de Tour dit jaar onthoofd.

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat Eddy Merckx zijn eerste van vijf eindzeges pakte in de Ronde Van Frankrijk. België had 30 jaar moeten wachten op een nieuwe Tourwinnaar, na Sylvère Maes die de Tour van 1939 had gewonnen. Om de 50e verjaardag van de eerste Tourzege van De Kannibaal te vieren, start de Ronde van Frankrijk in 2019 in Brussel. Wij blikken terug op een bewogen 1969 van Eddy Merckx.

10 Touretappes om naar uit te kijken

10 Touretappes om naar uit te kijken

Op 6 juli is het weer zover: dan gaat met de Ronde van Frankrijk de jaarlijkse hoogmis van het wielrennen van start. En dit jaar ligt de Grand Départ in Brussel. Vanaf onze hoofdstad gaan we drie weken lang op zoek naar een opvolger voor Geraint Thomas. Naar welke tien ritten moeten we zeker uitkijken?

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Vanaf maandag 1 juli gaat Karl Vannieuwkerke op zoek naar de erfenis van Eddy Merckx. Zes dagen lang trekt hij door acht landen op drie continenten. Hij spreekt er met ex-ploegmaats, familieleden, journalisten, supporters, mecaniciens, vrienden en rivalen van de grootste wielrenner aller tijden, maar ook met toevallige passanten. Wat heeft Merckx voor hen betekend?

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in juli allemaal volgen bij Proximus

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in juli allemaal volgen bij Proximus

Hoezo, in juli ligt het voetbalseizoen stil? Het clubvoetbal mag dan wel een break nemen, maar de voetballiefhebber komt via Proximus ook tijdens de komende maand aan zijn trekken. Verder is het vooral uitkijken naar de Tour en Wimbledon, en is er traditioneel veel motorsport. Ook in juli zit je goed bij Proximus.

Andy Murray, de Britse tennislegende die Fred Perry deed vergeten

Andy Murray, de Britse tennislegende die Fred Perry deed vergeten

Andy Murray maakte onlangs zijn comeback in het dubbeltoernooi van Queen's na zijn operatie van de laatste hoop aan de heup. Met succes, want hij schreef het toernooi meteen op zijn naam. Ook in Wimbledon is hij van de partij in het dubbelspel, waar hij zijn natie in het verleden al in vervoering bracht. Fred wie?

Alles wat je moet weten over de Afrika Cup 2019

Alles wat je moet weten over de Afrika Cup 2019

Geen Europees kampioenschap of Wereldbeker voetbal deze zomer, maar dat wil niet zeggen dat er geen grote internationale voetbaltoernooien zijn. Voor vrouwenvoetbal moeten we op het WK in Frankrijk zijn, op het Amerikaanse continent zijn er de Copa América en de Gold Cup, de U21 spelen een EK en op het Afrikaanse continent is er de Afrika Cup, ook wel de Coupe d’Afrique des Nations of CAN genoemd. Het Afrikaanse landentoernooi wordt voor het eerst in de zomer en met 24 ploegen gespeeld. In Egypte wordt een opvolger gezocht voor Kameroen dat de vorige editie won.

Met bloed, zweet en tranen: de achtste titel op een rij voor Oostende

Met bloed, zweet en tranen: de achtste titel op een rij voor Oostende

Zoals de laatste jaren steeds het geval was, startte Oostende het nieuwe seizoen in de Euromillions League als topfavoriet. De kustploeg ging op zoek naar een achtste opeenvolgende landstitel. De geelhemden kregen zware tegenstand uit Antwerpen, maar slaagden toch in hun doel. Een overzicht van een mooi seizoen.

Ronde van Zwitserland: laatste rechte lijn naar de Tour

Ronde van Zwitserland: laatste rechte lijn naar de Tour

Wie niet voor het Critérium du Dauphiné koos om zich voor te bereiden op de Tour de France, warmt zich vanaf 15 juni op in de Ronde van Zwitserland. Onder hen Geraint Thomas en Egan Bernal. Je kan de rittenkoers live volgen op Proximus TV.

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Zomerfilms voor kinderen van 5 tot 95

Zomerfilms voor kinderen van 5 tot 95

Weet je niet altijd wat gedaan met je (klein)kinderen tijdens de zomervakantie? Twee maanden duren inderdaad lang, en je kan niet elke dag naar de speeltuin, het zwembad of een pretpark. Waarom niet eens een filmpje meepikken in de dichtstbijzijnde bioscoop? Wij maakten een selectie van kinderfilms die deze zomer bij ons in de zalen lopen en waar je met het hele gezin naartoe kan. Met de allerkleinsten kan je naar de Vlaams gesproken versies, iets ouderen kunnen best genieten van de originele films.

Tv-tips van de week (22 t.e.m. 28 juli)

Tv-tips van de week (22 t.e.m. 28 juli)

Niets op tv? Dat dacht je maar. Wij halen de lekkerste hapjes uit het zendschema!

‘Orange is the new black’: toffe weetjes in de aanloop naar seizoen 7

‘Orange is the new black’: toffe weetjes in de aanloop naar seizoen 7

Nog één, en dan zit het erop. Het zevende en laatste seizoen van Orange is the New Black is vanaf 26 juli te zien op Netflix. Tot dan, enkele toffe weetjes.

De week in showbizzland

De week in showbizzland

Sorry Voor Alles gaat internationaal, Tom Coninx doet een boekje open over zijn aftocht bij VTM, de Flamingo Bar van Tanja Dexters lijkt definitief de deuren te sluiten en Katrin Kerkhofs oogst kritiek door haar dj-ambities. Wat gebeurde er in BV-land en Hollywood? Dat lees je hier!

Lashana Lynch getipt als nieuwe 007: gaat James Bond met pensioen?

Lashana Lynch getipt als nieuwe 007: gaat James Bond met pensioen?

Zwaait Daniel Craig weldra af als James Bond? Het gonst al jaren van de geruchten: de pers tipte Idris Elba, Tom Hiddleston en Henry Cavill als kanshebbers om de rol over te nemen. Nu menen ze bij de Britse tabloid The Daily Mail te weten dat Lashana Lynch, een Britse actrice die eerder een rol speelde in Captain Marvel, goed op weg is om de eerste vrouwelijke 007 te worden … maar geen vrouwelijke James Bond. Hoe zit dat precies?

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (18 juli)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (18 juli)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Programma's waarvan je reiskriebels krijgt

Programma's waarvan je reiskriebels krijgt

Geen budget om dit jaar op vakantie te gaan? Deze programma's nemen jou vanuit je zetel mee op reis.

Vive le vélo: de beste koersfilms

Vive le vélo: de beste koersfilms

De karavaan van de Tour de France baant zich momenteel een weg door de mooiste landschappen van Frankrijk. Ook voor niet-wielerfanaten is de meest legendarische wielerwedstrijd ter wereld puur genieten (en niet alleen van de ontblote kuiten van de renners). En wij doen daar nog een flinke schep bovenop met deze reeks films die de koers, of op zijn minst de fiets in de kijker zet.

La Casa de Papel: klaar voor deel 3!

La Casa de Papel: klaar voor deel 3!

Fans van La Casa de Papel en El Profesor maken hun agenda best vrij op 19 juli, want vanaf dan verschijnt het derde deel van de Spaanstalige hitserie op Netflix.

Tijd voor film: nu in de bioscoop (17 juli)

Tijd voor film: nu in de bioscoop (17 juli)

Zin in een avondje uit? Dan is een film meepikken altijd een uitstekend idee. Ontdek hier wat voor fraais je deze week kan gaan bekijken in 's lands filmzalen, en welke de meest bezochte bioscoopfilms van het moment zijn.

De tv-aanraders van de week (15 t.e.m. 21 juli)

De tv-aanraders van de week (15 t.e.m. 21 juli)

Bewolkt buiten? Op tv schijnt de zon altijd! Dit zijn onze tv-tips voor de komende dagen.

Van Blackadder tot Mister Bean: waarom Rowan Atkinson een onderschatte acteur is

Van Blackadder tot Mister Bean: waarom Rowan Atkinson een onderschatte acteur is

Wie kent hem niet? De hilarische Rowan Atkinson heeft al heel wat rollen mogen vertolken, maar blijft toch vooral bekend als Mister Bean, de knullige man met zijn teddybeer. Maar ken je ook de andere fenomenale films en series waarin hij zijn beste acteerkunsten mocht bovenhalen? Naast komedie speelde hij best ook al wat serieuze rollen. Wij geven je graag een overzicht van zijn palmares.

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
Prijzenpot The International 2019 bereikt recordhoogte

Prijzenpot The International 2019 bereikt recordhoogte

Wie denkt dat het grote prijzengeld te vinden is in League of Legends of CS:GO, die willen we toch even wijzen op The International, het grootste DOTA-tornooi ter wereld. Die zal dit jaar immers de grootste prijzenpot ooit hebben.

Evil Geniuses wil geen Call of Duty-franchise beginnen

Evil Geniuses wil geen Call of Duty-franchise beginnen

Vanaf volgend seizoen begint Activision-Blizzard met een nieuwe competitie van Call of Duty. Die is gebaseerd op de huidige Call of Duty World League, maar met franchises. Evil Geniuses heeft nu al laten weten daar niet aan mee te doen.

G2 Esports neemt opnieuw de kop in LEC

G2 Esports neemt opnieuw de kop in LEC

Nadat het enkele weken geleden de leidersplaats nog aan Fnatic moest laten, is G2 nu opnieuw alleen leider in de Summer Split van de LEC. Dat had het vooral te danken aan een bijzonder verrassende nederlaag van Fnatic.

Liquid wint nu ook IEM Chicago

Liquid wint nu ook IEM Chicago

Het lijkt alsof we een beetje in herhaling vallen, maar het Amerikaanse Liquid heeft nog maar eens een groot tornooi op zijn naam geschreven. Dit weekend was het op IEM Chicago te sterk voor de tegenstand.

Vitality laat zich verrassen op IEM Chicago

Vitality laat zich verrassen op IEM Chicago

Gisteren vonden de eerste wedstrijden in de groepsfase van de IEM Chicago plaats. Over het algemeen vielen er weinig verrassingen te bespeuren, maar in groep B was er toch een onverwacht verlies van Vitality.

Misfits Gaming zet volledig roster op de bank

Misfits Gaming zet volledig roster op de bank

Bij Misfits Gaming kunnen ze duidelijk niet lachen met de huidige gang van zaken in de LEC, want na slechts twee winstpartijen na acht wedstrijden wordt de volledige line-up op de bank gezet.

Fnatic zet Rekkles op de bank

Fnatic zet Rekkles op de bank

Vreemde beslissing bij Fnatic dit weekend in de LEC, want voor de eerste wedstrijden van de vijfde week zet het Martin "Rekkles" Larsson op de bank. Zijn plek wordt ingenomen door wisselspeler Felix "MagiFelix" Boström.

MIBR krijgt plekje op BLAST Pro Series in Moskou

MIBR krijgt plekje op BLAST Pro Series in Moskou

De BLAST Pro Series in Los Angeles zijn nog niet zo lang achter de rug, maar de voorbereidingen op het toernooi in Moskou zijn al aan de gang. Zo heeft het Braziliaanse MIBR nu ook een uitnodiging gekregen.

Liquid en Vitality naar DreamHack Masters Malmö

Liquid en Vitality naar DreamHack Masters Malmö

De DreamHack Masters in Malmö hebben nog een aantal nieuwe teams uitgenodigd voor hun CS:GO-tornooi. Met Vitality en Liquid voegt het de twee finalisten van ESL One Cologne toe aan de line-up.

Intel past regels voor Grand Slam aan

Intel past regels voor Grand Slam aan

Nadat Astralis en Team Liquid in de eerste twee jaren aan de haal gingen met de Intel Grand Slam, en de bijhorende prijs van 1 miljoen dollar, heeft Intel nu besloten om de regels voor de derde jaargang ietwat aan te passen.

Michael “ODEE” O’Dell voegt zich bij Rogue

Michael “ODEE” O’Dell voegt zich bij Rogue

Michael "ODEE" O'Dell, oprichter van Dignitas en een van de bekendste namen binnen esports, gaat binnenkort aan de slag bij ReKTGlobal en Rogue.

Splyce stopt met Rocket League team

Splyce stopt met Rocket League team

Splyce heeft op Twitter aangekondigd dat het ophoudt met het eigen Rocket League team. Dat presteerde de afgelopen maanden beneden peil en de organisatie heeft geen zin om een nieuw team uit te bouwen.

Top