Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (3 januari)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Drama, romantiek, actie, comedy, horror, avontuur ... voor elk wat wils. We zetten het jaar in met een pak nieuwe films. Vergeet de frisse donkere winterse avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Drama, romantiek, actie, comedy, horror, avontuur ... voor elk wat wils. We zetten het jaar in met een pak nieuwe films. Vergeet de frisse donkere winterse avonden en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.


Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

Meer weten over Proximus TV?
Ook in januari zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus!

Juliet, Naked

Annie is al 15 jaar samen met Duncan, een docent filmkunde en enorme fan van Tucker Crowe, een rockmuzikant die na de verschijning van zijn succesvolle album 'Juliet' 25 jaar geleden volledig uit beeld is geraakt. Annies frustratie over haar ongelukkige relatie en Duncans gedweep met Tucker Crowe reageert ze af door op Duncans website een pas opgedoken demo met akoestische versies van Tuckers liedjes volledig neer te sabelen. Tot haar grote verbazing krijgt ze via e-mail een reactie van Tucker Crowe zélf.

Romantische komedie van Jesse Peretz, met Rose Byrne, Ethan Hawke en Chris O'Dowd

Juliet, Naked is vanaf 17 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Book Club

Diane is een weduwe. Vivian geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden. En het huwelijk van Carol zit in een sleur. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey in hun boekenclub lezen. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe...

Komedie van Bill Holderman, met Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia, Alicia Silverstone, Craig T. Nelson en Don Johnson

Book Club is vanaf 18 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Sollers Point

Keith is een drugsdealer die niet veel voorstelt. Hij heeft huisarrest en woont in bij zijn vader Carol in Baltimore. Aldaar komt hij in aanraking met een gemeenschap die gekenmerkt wordt door werkloosheid, verwaarlozing en diepgewortelde segregatie. Keith komt langzamerhand in opstand tegen zijn eigen situatie en tracht te ontsnappen aan zijn innerlijke gevangenis.

Drama van Matthew Porterfield, met McCaul Lombardi, Jim Belushi en Tom Guiry

Sollers Point is vanaf 18 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Burning

Jong-soo werkt parttime als bezorger in Seoul, maar droomt ervan zijn eerste roman te schrijven. Wanneer hij terug verhuist naar zijn geboortedorp, waar zijn vader heeft het aan de stok met autoriteiten, komt hij Hae-mi terug tegen, met wie hij nog samen op de schoolbanken had gezeten. Na een kortstondige affaire vraagt ze hem om tijdens haar vakantie in Afrika op haar kat te passen. Wanneer Hae-mi terugkeert, stelt ze Jong-soo voor aan Ben. De mysterieuze jongen die ze in Afrika heeft ontmoet, blijkt een duistere hobby te hebben. Beide kemphanen nemen het tegen elkaar op en na een epische avond worden geheimen uitgewisseld die beter onuitgesproken waren gebleven.

Drama van Lee Chang-dong, met Ah-In Yoo, Steven Yeun en Jong-seo Jeon

Burning is vanaf 18 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

On Chesil Beach

Het is juli 1962. Edward en Florence denken dat hun huwelijk hen geluk, vertrouwen en vrijheid zal brengen en hun ware dromen zal verwezenlijken. De mooie belofte voor de toekomst kan echter niet hun zorgen over de huwelijksnacht wegnemen. Edward, die weinig ervaring heeft met vrouwen, ergert zich aan zijn seksuele bekwaamheid. Florence haar angsten zijn nog groter. Ze heeft last van tegenstrijdige emoties en angst voor het moment dat ze zich zal overgeven.

Romantisch drama van Dominic Cooke, met Saoirse Ronan, Anne-Marie Duff, Emily Watson, Samuel West en Billy Howle

On Chesil Beach is vanaf 18 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Equalizer 2

In The Equalizer 2 kruipt Denzel Washington voor de tweede keer in de schoenen van Robert McCall. Op het eerste gezicht, een wat oudere man die met een taxi rondrijdt in Boston. Maar wee je gebeente als je hem kwaad maakt. Want McCall is een CIA-agent op rust. Met een groot rechtvaardigheidsgevoel en zeer weinig geduld met slechteriken die het voorzien hebben op onschuldige slachtoffers. Dan zet hij zonder pardon en keihard de puntjes op de i. Je kunt je al indenken wat er gebeurt als het slachtoffer ook nog eens iemand is van wie hij houdt...

Actiethriller van Antoine Fuqua, met Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders, Bill Pullman en Melissa Leo

The Equalizer 2 is vanaf 19 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Met Denzel Washington valt niet te sollen

De eerste film nog niet gezien, of zin om hem nog eens te bekijken? The Equalizer is nu te huur in onze catalogus!

Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?

Leave No Trace

Will leeft een paradijselijk bestaan in Forest Park, een regenwoud in Portland, met zijn dertienjarige dochter Tom. Door een misstap verandert hun leven voorgoed wanneer de autoriteiten hen uit hun verborgen woonomgeving haalt. Hierdoor moeten vader en dochter op zoek naar een nieuwe plek die ze hun thuis kunnen noemen.

Drama van Debra Granik, met met Ben Foster, Thomasin McKenzie en Jeff Kober

Leave No Trace is vanaf 19 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Disobedience

Het Engelstalige filmdebuut voor de Chileen Sebastián Lelio waagt zich opnieuw op onontgonnen gebied: een orthodox Joodse gemeenschap in Noord-Londen. Ronit, een jonge stijlvolle vrouw die in New York werkt als fotografe, keert naar haar geboortedorp terug om de begrafenis van haar vader bij te wonen. De man was een gerespecteerde rabbi. Ronit was zijn enige dochter. Ze ruilde destijds de verlammende rigide structuur van haar jeugd in voor een seculiere levensstijl. Een keuze die het hart van haar vader brak, en waarvoor ze zich steeds schuldig is blijven voelen. Ze kon de aantrekkingskracht voor haar beste vriendin Esti niet langer de baas. Wanneer ze elkaar zoveel jaren later opnieuw tegenkomen, wordt het duidelijk dat de vlam nog niet gedoofd is. Hun passie en de daarbij horende gemoederen laaien hoog op. Esti is intussen getrouwd met Dovid, de opvolger van de overleden patriarch.
'Disobedience' is veel meer dan een verboden liefdesverhaal . Het is een genuanceerde blik waarbinnen de grenzen van conventionaliteit en absurditeit bij de kijker worden gelegd. Een oprecht beresterk drama dat in deze tijden verplicht kijkvoer zou moeten zijn.

Romantisch drama van Sebastián Lelio, met Rachel McAdams, Rachel Weisz en Alessandro Nivola

Disobedience is vanaf 19 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Realms

Het verhaal speelt zich af in Bangkok, Thailand. Nadat een snelle achtervolging door de politie tot een onverwachte crash leidt, zoeken twee Amerikaanse bankovervallers en hun drie lokale gijzelaars hun toevlucht in een mysterieus herenhuis in het bos. Terwijl de criminelen hun volgende zet plannen en de gijzelaars proberen te ontsnappen, beginnen ze zich te realiseren dat niemand veilig is voor het kwaad dat in het huis op de loer ligt.

Horrorfilm van Daric Gates, met Ryan Kelley, Madison McKinley en Golf Pichaya Nitipaisalkul

Realms is vanaf 20 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

What Keeps You Alive

Jackie en Jules traden een jaar geleden in het huwelijksbootje. Ze besluiten hun huwelijksverjaardag te vieren met een trip naar de natuur waar ze omringd worden door de bergen en een meer. Hun reis verloopt anders dan verwacht wanneer Jackie haar ware gelaat aan haar echtgenote laat zien en Jules zich verraden voelt. De twee komen lijnrecht tegenover elkaar te staan en het wordt al snel een gevecht op leven en dood.

Thriller van Colin Minihan, met Hannah Emily Anderson, Brittany Allen en Martha Macisaac

What Keeps You Alive is vanaf 20 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

All the Devil's Men

Een ervaren premiejager wordt gedwongen om naar Londen te gaan om een klopjacht te starten op een verloochende CIA-agent. De jacht loopt echter niet helemaal zoals hij gepland had. Hij belandt in een dodelijk kat-en-muisspel met een voormalige kameraad uit zijn militaire verleden en zijn private leger.

Actiefilm van Matthew Hope, met William Fichtner, Milo Gibson en Sylvia Hoeks

All the Devil's Men is vanaf 20 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Agatha Christie's Crooked House

Het verhaal draait om drie generaties van de familie Leonid. Ze leven samen onder de rijke patriarch Aristide. Nadat Aristide door zijn eigen oogmedicijn is vergiftigd, vertelt zijn kleindochter Sophia haar verloofde Charles Hayward dat ze niet kunnen trouwen totdat de moordenaar gevonden is. De vader van Charles, 'The Old Man', is assistent commissaris bij Scotland Yard die onderzoek doet van binnen uit. Daarnaast onderzoekt de aangewezen rechercheur Taverner de zaak.

Misdaaddrama van Gilles Paquet-Brenner, met Christina Hendricks, Gillian Anderson en Glenn Close

Crooked House is vanaf 21 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

The Happytime Murders

In de onderwereld van Los Angeles leven puppets als tweederangsburgers samen met mensen. Wanneer een seriemoordenaar het gemunt heeft op de bekende puppets uit de kinderserie The Happytime Gang moet Detective Edwards noodgedwongen samenwerken met haar ex-partner Phil Philips. Maar als blijkt dat Phil’s ex-vriendin Jenny het volgende slachtoffer is, leiden alle sporen maar naar één dader: hijzelf.

In de knettergekke komedie The Happytime Murders leiden de Henson puppets een leven vol seks, drugs en geweld. Geregisseerd door niemand minder dan Brian Henson (The Muppet Christmas Carol) en met Melissa McCarthy (Life of the Party, Ghostbusters, Bridesmaids), Bill Barretta (The Muppets, The Muppets Most Wanted) en Elizabeth Banks (The Hunger Games, Zack and Miri make a porno) in de hoofdrollen.

Misdaadkomedie van Brian Henson, met Melissa McCarthy, Bill Barretta, Elizabeth Banks en Maya Rudolph

The Happytime Murders is vanaf 24 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Super Troopers 2

John O'Hagen is de commandant van de Vermont State Trooper kazerne die hij runt met agenten Mac, Thorny, Foster, Rabbit en Farva. Wanneer er een internationaal grensgeschil ontstaat tussen de Verenigde Staten en Canada worden de 'Super Troopers' opgeroepen om een nieuw Highway-Patrol kantoor op te zetten in het betwiste gebied. Dat gaat niet helemaal zonder problemen.

Misdaadkomedie van Jay Chandrasekhar, met Rob Lowe, Emmanuelle Chriqui en Lynda Carter

Super Troopers 2 is vanaf 24 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Dog Days

Dog Days is een must-see voor iedereen die van romantische komedies en honden houdt! De film is een vrolijke, romantische ensemble-komedie die het leven van een aantal hondenbezitters en hun fluffy dierenvrienden in Los Angeles volgt. Vanessa Hudgens (High School Musical), Eva Longoria (Desperate Housewives), Nina Dobrev (The Vampire Diaries) en Finn Wolfhard (Stranger Things) zijn te zien in de aaneenschakeling van verhalen waarin honden de rode draad vormen. Een uitbundig honden verjaardagsfeestje, een zoektocht naar een spoorloze hond, een hond adopteren vanwege een crush op de dierenarts en een 'hondendate'. De brave viervoeters zorgen voor bijzondere ontmoetingen, vriendschappen en romances.

Romantische komedie van Ken Marino, met Vanessa Hudgens, Eva Longoria, Nina Dobrev en Finn Wolfhard

Dog Days is vanaf 27 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Only the Brave

Het waargebeurde verhaal van de leden van de Granite Mountain Hotshots, een groep brandweermannen die gespecialiseerd zijn in natuurbranden. Zij worden er medio 2013 op uit gestuurd om een grote brand in te dammen. Een groot deel van de bemanning komt echter vast te zitten, omdat de wind steeds meer toeneemt.

Biografisch drama van Joseph Kosinski, met Josh Brolin, Miles Teller en Jeff Bridges

Only the Brave is vanaf 28 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Kin

In een verlaten fabriek ontdekt Eli een mysterieus en krachtig wapen. Al snel ontdekt hij dat je zo'n machtig wapen niet ongestraft meeneemt: hij krijgt af te rekenen met een bende zware criminelen, de FBI en enkele mysterieuze figuren. Allemaal willen ze koste wat kost bemachtigen wat hij gevonden heeft. Voor Eli zit er maar één ding op: vluchten, samen met zijn oudere broer, een jonge danseres en ... het futuristische wapen.

Science fictionthriller van Jonathan & Josh Baker, met Zoë Kravitz, Jack Reynor, James Franco en Dennis Quaid

Kin is vanaf 29 december beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Renegades

Een Amerikaans team van Navy Seals krijgt de opdracht om op zoek te gaan naar een kist vol goud op de bodem van een meer in Servië. De kist werd tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers gestolen, maar de Servische dorpelingen bliezen de plaatselijke stuwdam op, waarna het hele gebied onder water kwam te staan en de kist met goud achterbleef op de bodem van het meer. De Navy Seals willen nu iets terugdoen voor de Serviërs, maar die hebben het helaas niet zo begrepen ...

Actiethriller van Steven Quale, met J.K. Simmons, Sullivan Stapleton en Sylvia Hoeks

Renegades is vanaf 2 januari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Zoo

Het verhaal gebaseerd op ware feiten speelt zich af begin de jaren veertig, bij het begin van de Tweede Wereldoorlog. Tom is een prille tiener wiens vader het huis heeft verlaten om voor zijn land te vechten. Hij werkte in de plaatselijke dierentuin, die net een babyolifant genaamd Buster had gekregen. Tom heeft een hechte band met het dier. Wanneer het gebied gebombardeerd wordt, roept Tom de hulp in van een groep tamelijk oppervlakkige maar niettemin plezierige vrienden.

Familiefilm van Colin McIvor, met Art Parkinson, Penelope Wilton en Toby Jones

Zoo is vanaf 2 januari beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top