De gebroken harten van 2018

Films | Veel celebkoppels haalden het einde van 2018 niet. Heel wat sterren brachten de feestdagen dan ook in eenzaamheid door.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Veel celebkoppels haalden het einde van 2018 niet. Heel wat sterren brachten de feestdagen dan ook in eenzaamheid door. Anderen hebben ondertussen alweer een nieuwe partner aan hun zijde. Overspel, uit elkaar gegroeid, of overvolle agenda’s: redenen genoeg om een einde te maken aan een romance. Jennifer Aniston, Ariana Grande en in eigen land Frank Raes zijn maar een paar van de sterren die het jaar afsloten als single.

Lena Dunham en Jack Antonoff

Voor de Amerikaanse actrice Lena Dunham begon het jaar slecht: na een relatie van vijf jaar brak ze met haar vriend, producer Jack Antonoff. De Girls-actrice zette zelf een punt achter de relatie. In mei schreef ze in een column in Vogue dat ze na de breuk weer bij haar ouders ging wonen en kampt met eenzaamheid.

Jennifer Aniston en Justin Theroux

In februari raakte bekend dat ook het tweede huwelijk van Jennifer Aniston op de klippen liep. De actrice was meer dan twee jaar getrouwd met Justin Theroux, die we kennen uit The Leftovers. "We zijn twee beste vrienden die beslist hebben om als koppel uit elkaar te gaan, maar we kijken ernaar uit om onze gewaardeerde vriendschap voort te zetten", aldus Aniston.

Elon Musk en Amber Heard

Na de scheiding van Amber Heard en Johnny Depp in 2016 sloeg de vonk tussen de actrice en Elon Musk over. In augustus 2017 ging het koppel al een eerste keer uit elkaar omdat ze elkaar door hun drukke werkschema te weinig zagen. Maar begin 2018 gaf het koppel elkaar toch weer een kans. Na twee maanden besloot de Tesla-oprichter echter definitief een punt te zetten achter de relatie.

Channing Tatum en Jenna Dewan

Channing Tatum en Jenna Dewan leerden elkaar in 2006 kennen tijdens de opnames van Step Up en stapten drie jaar later in het huwelijksbootje. Met Everly kregen ze ook een dochter samen. Maar negen jaar na hun jawoord scheidden hun wegen. "Er is niets veranderd aan hoeveel we van elkaar houden, maar liefde is een fantastisch avontuur dat ons naar andere paden heeft geleid", klonk het. Tatum heeft ondertussen een relatie met zangeres Jessie J.

Ariana Grande, Mac Miller en Pete Davidson

Voor zangeres Ariana Grande was het geen goed jaar op liefdesvlak. In mei brak ze met rapper Mac Miller na een relatie van twee jaar. Een maand nadat ze uit elkaar gingen, verloofde Grande zich met zanger Pete Davidson. Later zei ze dat ze de relatie met Miller "ongezond" vond en dat "ze het beu was om zijn babysitter te zijn". Maar ook de relatie met Davidson bleek geen lang leven beschoren. Tot overmaat van ramp overleed Mac Miller in september na een overdosis.

Cheryl Cole en Liam Payne

Cheryl Cole zag de tien jaar jongere Liam Payne voor het eerst toen hij auditie kwam doen bij X Factor. Uiteindelijk brak hij door bij One Direction. In 2016 sloeg de vonk over en een jaar later verwelkomden ze hun zoontje Bear. Afgelopen zomer kwam er een kink in de kabel. "Cheryl en ik zijn verdrietig dat we moeten aankondigen dat onze wegen scheiden. Het is een moeilijke beslissing voor ons geweest", aldus Payne.

Cardi B en Offset

De Amerikaanse rapster Cardi B beleefde dit jaar haar doorbraak en mocht in juli met Kulture ook een eerste dochtertje verwelkomen. De relatie met de vader, rapper Offset, strandde evenwel niet zo veel later. "We zijn geen koppel meer. Het zal even tijd kosten om de scheiding te regelen. Ik zal sowieso altijd van hem houden als de vader van mijn kind", aldus Cardi B op Instagram. Het koppel was in september 2017 getrouwd.

Bekijk ook:
Geboren in 2018 en nu al beroemd

Kourtney Kardashian en Younes Benjima

De oudste van de Kardashians is na twee jaar terug single. Deze zomer maakte ze nog een romantisch tripje met haar vriend Younes Benjima en haar drie kinderen, die ze kreeg met haar ex Scott Disick. Maar toen bleek er al een kink in de kabel te zitten. Toen Kourtney een sexy foto van zichzelf deelde op sociale media reageerde hij in de commentaarsectie nogal bot met "Is dit wat je moet doen om likes te krijgen?". Dat schoot duidelijk in het verkeerde keelgat, want niet zo veel later werd Younes in het gezelschap van een andere dame gespot.

Robert De Niro en Grace Hightower

Na twintig jaar zette Robert De Niro definitief een punt achter zijn huwelijk met Grace Hightower. Het koppel trouwde in 1997 en mocht een jaar later een zoon verwelkomen. Niet lang daarna ging het stel uit elkaar, maar in 2004 legden ze hun huwelijksgeloften opnieuw af. In 2011 volgde zelfs nog een dochter. Voor Robert De Niro was het zijn tweede huwelijk. Eerder was hij twaalf jaar getrouwd met Diahnne Abbott.

Paris Hilton en Chris Zylka

Nog altijd geen huwelijk voor Paris Hilton. Na twee jaar liep haar relatie met verloofde Chris Zylka op de klippen. Ondanks een verlovingsring met een joekel van een diamant. Paris Hilton postte na de breuk een veelbetekenend boodschap op Instagram. "Ik geloof dat alles gebeurt voor een reden. Mensen veranderen waardoor je leert los te laten. De dingen lopen verkeerd zodat je ze beter kunt appreciëren als ze goed lopen. Je gelooft leugens zodat je uiteindelijk leert dat je alleen jezelf kunt vertrouwen. En soms lopen goede dingen stuk zodat betere zaken samen kunnen komen."

Kristen Stewart en Stella Maxwell

Vlak voor het einde van het jaar raakte bekend dat de relatie tussen actrice Kristen Stewart en model Stella Maxwell gedaan is. De twee zouden uit elkaar gegroeid zijn omdat ze beiden voor hun werk veel moesten reizen. Stewart zou ondertussen al een relatie hebben met haar styliste Sara Dinkin.

Karl Vannieuwkerke en Ellen

In eigen land zette VRT-sportjournalist Karl Vannieuwkerke begin dit jaar na achttien jaar een punt achter zijn huwelijk met Ellen Daems. Het koppel was uit elkaar gegroeid, mede door de ziekte van de presentator. "Ik had het anders moeten aanpakken, maar ik weet niet of het dan wel in orde was gekomen tussen Ellen en mij. We kijken vooral naar het belang van de kinderen. Jef en Marte zullen altijd mijn prioriteit zijn", aldus Vannieuwkerke op Radio 2. Ondertussen heeft hij met dierenarts Caroline een nieuwe vriendin, met wie hij dit jaar een kindje verwacht.

Laura Tesoro en Giovanni Kemper

Ze verschenen begin dit jaar nog samen op de rode loper van de MIA’s en het Gala van de Gouden K’s, maar eigenlijk waren ze toen al geen koppel meer. Na een relatie van tweeënhalf jaar gingen zangeres en presentatrice Laura Tesoro en Nachtwacht-acteur Giovanni Kemper uit elkaar. Ondertussen zou Laura Tesoro wel opnieuw de liefde gevonden hebben.

Olga Leyers en Simon Nuytten

Twee jaar vormden presentatrice Olga Leyers en Bazart-gitarist Simon Nuytten een koppel, maar deze zomer kwam daar een eind aan. "We zijn allebei erg gefocust op onze projecten, iets wat we mekaar keihard gunnen. Onze wegen zijn uit elkaar gegaan. We hebben met respect en liefde die keuze gemaakt", aldus Leyers in Dag Allemaal.

Viktor Verhulst en Marthe De Pillecyn

K3-zangeres Marthe De Pillecyn en Viktor Verhulst zetten deze zomer na meer dan twee jaar een punt achter hun relatie. Zowel Marthe als de zoon van Gert Verhulst deden dat met volgende boodschap: "Na lange en intense gesprekken zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het beter is om elk onze eigen weg te gaan en ons leven verder te zetten als goede vrienden. We hebben samen een fantastisch mooie tijd beleefd en hebben elkaar altijd gesteund. Dit zal niet veranderen in de toekomst. We koesteren onze mooie periode samen en hebben voor altijd een plekje in elkaars hart. We gaan zonder ruzie uit elkaar en hopen dat onze privacy gerespecteerd wordt zodat we deze moeilijke beslissing een plaats kunnen geven."

Frank Raes en Cath Luyten

Na vijftien jaar, waarvan veertien jaar getrouwd, is het over en uit tussen sportjournalist Frank Raes en presentatrice Cath Luyten. De breuk verliep in alle vriendschap en kwam er naar eigen zeggen in onderling overleg. De zorg voor hun tienjarige zoon Bill is nu hun grootste prioriteit. Cath Luyten zou volgens Dag Allemaal ondertussen wel al opnieuw de liefde gevonden hebben bij een medewerker van het programma Vandaag Over Een Jaar.

Lieve & Aljosja en Tim & Esther uit Blind Getrouwd

Het laatste seizoen van Blind Getrouwd was niet echt een succes te noemen. Marjolein en Mike gingen nog voor het einde van het programma uit elkaar en tussen Wendy en Damiano sloeg de vonk nooit over. Lieve en Aljosja en Tim en Esther gaven hun huwelijk na het programma wel nog een kans, maar uiteindelijk beslisten ze toch nog te scheiden. "Ondanks de vele mooie momenten samen, hebben we nu toch beslist om elk onze eigen weg te gaan", klonk het in november bij Lieve en Aljosja, zonder twijfel de publiekslievelingen. Enkel Frie en Toon blijven zo nog over uit het derde seizoen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top