De gebroken harten van 2018

Veel celebkoppels haalden het einde van 2018 niet. Heel wat sterren brachten de feestdagen dan ook in eenzaamheid door.
De gebroken harten van 2018 © Photonews

Veel celebkoppels haalden het einde van 2018 niet. Heel wat sterren brachten de feestdagen dan ook in eenzaamheid door. Anderen hebben ondertussen alweer een nieuwe partner aan hun zijde. Overspel, uit elkaar gegroeid, of overvolle agenda’s: redenen genoeg om een einde te maken aan een romance. Jennifer Aniston, Ariana Grande en in eigen land Frank Raes zijn maar een paar van de sterren die het jaar afsloten als single.

Lena Dunham en Jack Antonoff

Lena Dunham en Jack Antonoff © Photonews - Dennis Van Tine

Voor de Amerikaanse actrice Lena Dunham begon het jaar slecht: na een relatie van vijf jaar brak ze met haar vriend, producer Jack Antonoff. De Girls-actrice zette zelf een punt achter de relatie. In mei schreef ze in een column in Vogue dat ze na de breuk weer bij haar ouders ging wonen en kampt met eenzaamheid.

Jennifer Aniston en Justin Theroux

Jennifer Aniston en Justin Theroux © Photonews

In februari raakte bekend dat ook het tweede huwelijk van Jennifer Aniston op de klippen liep. De actrice was meer dan twee jaar getrouwd met Justin Theroux, die we kennen uit The Leftovers. "We zijn twee beste vrienden die beslist hebben om als koppel uit elkaar te gaan, maar we kijken ernaar uit om onze gewaardeerde vriendschap voort te zetten", aldus Aniston.

Elon Musk en Amber Heard

Elon Musk en Amber Heard © Photonews

Na de scheiding van Amber Heard en Johnny Depp in 2016 sloeg de vonk tussen de actrice en Elon Musk over. In augustus 2017 ging het koppel al een eerste keer uit elkaar omdat ze elkaar door hun drukke werkschema te weinig zagen. Maar begin 2018 gaf het koppel elkaar toch weer een kans. Na twee maanden besloot de Tesla-oprichter echter definitief een punt te zetten achter de relatie.

Channing Tatum en Jenna Dewan

Channing Tatum en Jenna Dewan © Photonews - Ian West

Channing Tatum en Jenna Dewan leerden elkaar in 2006 kennen tijdens de opnames van Step Up en stapten drie jaar later in het huwelijksbootje. Met Everly kregen ze ook een dochter samen. Maar negen jaar na hun jawoord scheidden hun wegen. "Er is niets veranderd aan hoeveel we van elkaar houden, maar liefde is een fantastisch avontuur dat ons naar andere paden heeft geleid", klonk het. Tatum heeft ondertussen een relatie met zangeres Jessie J.

Ariana Grande, Mac Miller en Pete Davidson

Ariana Grande, Mac Miller en Pete Davidson © Isopix, Photonews

Voor zangeres Ariana Grande was het geen goed jaar op liefdesvlak. In mei brak ze met rapper Mac Miller na een relatie van twee jaar. Een maand nadat ze uit elkaar gingen, verloofde Grande zich met zanger Pete Davidson. Later zei ze dat ze de relatie met Miller "ongezond" vond en dat "ze het beu was om zijn babysitter te zijn". Maar ook de relatie met Davidson bleek geen lang leven beschoren. Tot overmaat van ramp overleed Mac Miller in september na een overdosis.

Cheryl Cole en Liam Payne

Cheryl Cole en Liam Payne © Photonews

Cheryl Cole zag de tien jaar jongere Liam Payne voor het eerst toen hij auditie kwam doen bij X Factor. Uiteindelijk brak hij door bij One Direction. In 2016 sloeg de vonk over en een jaar later verwelkomden ze hun zoontje Bear. Afgelopen zomer kwam er een kink in de kabel. "Cheryl en ik zijn verdrietig dat we moeten aankondigen dat onze wegen scheiden. Het is een moeilijke beslissing voor ons geweest", aldus Payne.

Cardi B en Offset

Cardi B en Offset © Photonews

De Amerikaanse rapster Cardi B beleefde dit jaar haar doorbraak en mocht in juli met Kulture ook een eerste dochtertje verwelkomen. De relatie met de vader, rapper Offset, strandde evenwel niet zo veel later. "We zijn geen koppel meer. Het zal even tijd kosten om de scheiding te regelen. Ik zal sowieso altijd van hem houden als de vader van mijn kind", aldus Cardi B op Instagram. Het koppel was in september 2017 getrouwd.

Bekijk ook:
Geboren in 2018 en nu al beroemd

Kourtney Kardashian en Younes Benjima

Kourtney Kardashian en Younes Benjima © Photonews

De oudste van de Kardashians is na twee jaar terug single. Deze zomer maakte ze nog een romantisch tripje met haar vriend Younes Benjima en haar drie kinderen, die ze kreeg met haar ex Scott Disick. Maar toen bleek er al een kink in de kabel te zitten. Toen Kourtney een sexy foto van zichzelf deelde op sociale media reageerde hij in de commentaarsectie nogal bot met "Is dit wat je moet doen om likes te krijgen?". Dat schoot duidelijk in het verkeerde keelgat, want niet zo veel later werd Younes in het gezelschap van een andere dame gespot.

Robert De Niro en Grace Hightower

Robert De Niro en Grace Hightower © Photonews - Patricia Schlein

Na twintig jaar zette Robert De Niro definitief een punt achter zijn huwelijk met Grace Hightower. Het koppel trouwde in 1997 en mocht een jaar later een zoon verwelkomen. Niet lang daarna ging het stel uit elkaar, maar in 2004 legden ze hun huwelijksgeloften opnieuw af. In 2011 volgde zelfs nog een dochter. Voor Robert De Niro was het zijn tweede huwelijk. Eerder was hij twaalf jaar getrouwd met Diahnne Abbott.

Paris Hilton en Chris Zylka

Paris Hilton en Chris Zylka © Photonews - Alberto Scarpinato

Nog altijd geen huwelijk voor Paris Hilton. Na twee jaar liep haar relatie met verloofde Chris Zylka op de klippen. Ondanks een verlovingsring met een joekel van een diamant. Paris Hilton postte na de breuk een veelbetekenend boodschap op Instagram. "Ik geloof dat alles gebeurt voor een reden. Mensen veranderen waardoor je leert los te laten. De dingen lopen verkeerd zodat je ze beter kunt appreciëren als ze goed lopen. Je gelooft leugens zodat je uiteindelijk leert dat je alleen jezelf kunt vertrouwen. En soms lopen goede dingen stuk zodat betere zaken samen kunnen komen."

Kristen Stewart en Stella Maxwell

Kristen Stewart en Stella Maxwell © Photonews

Vlak voor het einde van het jaar raakte bekend dat de relatie tussen actrice Kristen Stewart en model Stella Maxwell gedaan is. De twee zouden uit elkaar gegroeid zijn omdat ze beiden voor hun werk veel moesten reizen. Stewart zou ondertussen al een relatie hebben met haar styliste Sara Dinkin.

Karl Vannieuwkerke en Ellen

Karl Vannieuwkerke en Ellen © Photonews - Philippe Crochet

In eigen land zette VRT-sportjournalist Karl Vannieuwkerke begin dit jaar na achttien jaar een punt achter zijn huwelijk met Ellen Daems. Het koppel was uit elkaar gegroeid, mede door de ziekte van de presentator. "Ik had het anders moeten aanpakken, maar ik weet niet of het dan wel in orde was gekomen tussen Ellen en mij. We kijken vooral naar het belang van de kinderen. Jef en Marte zullen altijd mijn prioriteit zijn", aldus Vannieuwkerke op Radio 2. Ondertussen heeft hij met dierenarts Caroline een nieuwe vriendin, met wie hij dit jaar een kindje verwacht.

Laura Tesoro en Giovanni Kemper

Laura Tesoro en Giovanni Kemper © Photonews - Gregory Van Gansen

Ze verschenen begin dit jaar nog samen op de rode loper van de MIA’s en het Gala van de Gouden K’s, maar eigenlijk waren ze toen al geen koppel meer. Na een relatie van tweeënhalf jaar gingen zangeres en presentatrice Laura Tesoro en Nachtwacht-acteur Giovanni Kemper uit elkaar. Ondertussen zou Laura Tesoro wel opnieuw de liefde gevonden hebben.

Olga Leyers en Simon Nuytten

Olga Leyers en Simon Nuytten © Photonews - Joel Hoylaerts

Twee jaar vormden presentatrice Olga Leyers en Bazart-gitarist Simon Nuytten een koppel, maar deze zomer kwam daar een eind aan. "We zijn allebei erg gefocust op onze projecten, iets wat we mekaar keihard gunnen. Onze wegen zijn uit elkaar gegaan. We hebben met respect en liefde die keuze gemaakt", aldus Leyers in Dag Allemaal.

Viktor Verhulst en Marthe De Pillecyn

Viktor Verhulst en Marthe De Pillecyn © Photonews - Joel Hoylaerts

K3-zangeres Marthe De Pillecyn en Viktor Verhulst zetten deze zomer na meer dan twee jaar een punt achter hun relatie. Zowel Marthe als de zoon van Gert Verhulst deden dat met volgende boodschap: "Na lange en intense gesprekken zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het beter is om elk onze eigen weg te gaan en ons leven verder te zetten als goede vrienden. We hebben samen een fantastisch mooie tijd beleefd en hebben elkaar altijd gesteund. Dit zal niet veranderen in de toekomst. We koesteren onze mooie periode samen en hebben voor altijd een plekje in elkaars hart. We gaan zonder ruzie uit elkaar en hopen dat onze privacy gerespecteerd wordt zodat we deze moeilijke beslissing een plaats kunnen geven."

Frank Raes en Cath Luyten

Frank Raes en Cath Luyten © Photonews - Gregory Van Gansen

Na vijftien jaar, waarvan veertien jaar getrouwd, is het over en uit tussen sportjournalist Frank Raes en presentatrice Cath Luyten. De breuk verliep in alle vriendschap en kwam er naar eigen zeggen in onderling overleg. De zorg voor hun tienjarige zoon Bill is nu hun grootste prioriteit. Cath Luyten zou volgens Dag Allemaal ondertussen wel al opnieuw de liefde gevonden hebben bij een medewerker van het programma Vandaag Over Een Jaar.

Lieve & Aljosja en Tim & Esther uit Blind Getrouwd

Lieve & Aljosja en Tim & Esther uit Blind Getrouwd © vtm

Het laatste seizoen van Blind Getrouwd was niet echt een succes te noemen. Marjolein en Mike gingen nog voor het einde van het programma uit elkaar en tussen Wendy en Damiano sloeg de vonk nooit over. Lieve en Aljosja en Tim en Esther gaven hun huwelijk na het programma wel nog een kans, maar uiteindelijk beslisten ze toch nog te scheiden. "Ondanks de vele mooie momenten samen, hebben we nu toch beslist om elk onze eigen weg te gaan", klonk het in november bij Lieve en Aljosja, zonder twijfel de publiekslievelingen. Enkel Frie en Toon blijven zo nog over uit het derde seizoen.

Waag je kans en win

Bekijk alles
Test je kennis over het WK Wielrennen en beleef een VIP-dag op de Kwaremont!

Test je kennis over het WK Wielrennen en beleef een VIP-dag op de Kwaremont!

Ben je klant bij Proximus? Dan kan je dankzij Enjoy! deze sublieme ervaring winnen.

Music Maestro

Bekijk alles
Compact Disk Dummies: beats of love!

Compact Disk Dummies: beats of love!

The National. 20 jaar oud. 2 keer Pukkelpop, zelfde editie.

The National. 20 jaar oud. 2 keer Pukkelpop, zelfde editie.

Billie Eilish: eerst Pukkelpop dan de wereld

Billie Eilish: eerst Pukkelpop dan de wereld

Als we de media mogen geloven - de andere media - dan is er voor Billie Eilish maar één scenario mogelijk: sterrendom. Talent, branie en songschrijfschap in één. En ze is nog niet eens twintig! Zeventien pas, ja!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Wat een affiche alweer, deze editie. Dat wordt schemaatjes maken en met het schaamrood op de wangen merken dat je wellicht niet alles kan zien wat je wil zien. Wij helpen je graag bij de selectie! Tien bands die je niet mag missen. Veel van eigen bodem ook!

Lost Frequencies: gevonden, een groot talent!

Lost Frequencies: gevonden, een groot talent!

Sommige bands of artiesten weten zich onder de radar van de pers en de media in de hoogste regionen van de pop- en rockcharts te manoeuvreren. Zonder noemenswaardige hype of grote marketingcampagne lossen ze een single, een album of een paar songs en – hup! – ze weten zich meteen gebeiteld in het geheugen van talloze muziekfans. Het overkwam Lost Frequencies, aka Frederik De Laet, die op een goeie dag een song ineenknutselde op zijn slaapkamer en twee jaar later de wereld rondtoerde.

Royal Blood: royaal riffs uitdelen!

Royal Blood: royaal riffs uitdelen!

Minimalisme in rock: The White Stripes, Black Box Revelation, The Black Keys en talloze andere bands bewijzen dat je niet met vijf hoeft te zijn om een lekker potje herrie te produceren. Ook Royal Blood past perfect in dat rijtje. Brits duo, met genoeg vuur in de kuiten om hele weides in vuur en vlam te zetten. Ook Pukkelpop, ja.

Kid Noize, maak kennis met de man met het apenhoofd!

Kid Noize, maak kennis met de man met het apenhoofd!

Begin dit jaar bracht Kid Noize 'The Man with a Monkey Face' uit. De release ging samen met de publicatie van een stripverhaal: 'De Man Met Het Apenhoofd', dat uitkwam bij Uitgeverij Dupuis. Op 20 juli staat hij op het Ardeense festival Les Francofolies de Spa en op 22 november neemt hij de AB in. Wij spraken een tijd geleden met hem.

Tien weetjes over Pukkelpop!

Tien weetjes over Pukkelpop!

Dat je veel weet over het festival nemen we graag aan, maar wedden dat je van deze wist-je-datjes toch even schrikt? Of tenminste opkijkt… Tien weetjes over een van de fijnste festivals ter wereld! Je leest het hier allemaal.

Martin Solveig: koorknaap met skills

Martin Solveig: koorknaap met skills

Martin Solveig. Groot in Frankrijk en ver daarbuiten. Niet meteen een naam om een boeiende carrière mee te maken, want zeg nu zelf, als je de naam Martin Solveig hoort, denk je niet meteen aan een befaamd dj.

Laurent Garnier, een levende technolegende

Laurent Garnier, een levende technolegende

Op 11 juli staat de Franse technopionier Laurent Garnier op de planken van het Dour Festival. Garnier is zowat een levende legende in de clubscène. Een korte kennismaking.

Dimitri Vegas & Like Mike: Aim for the stars, land on the moon!

Dimitri Vegas & Like Mike: Aim for the stars, land on the moon!

Is er nog uitleg nodig bij de namen Dimitri Vegas & Like Mike? Spreek ze uit en je komt meteen uit bij Tomorrowland. Eigenlijk zijn de twee broers – né Dimitri & Michael Thivaios – in hun hoedanigheid als dj een household name geworden of zelfs meer: een merk.

Bon Jovi, een geoliede rockmachine

Bon Jovi, een geoliede rockmachine

Op zondag 14 juli is Bon Jovi de headliner op TW Classic. De Amerikaanse rockdinosaurussen zijn al 30 jaar bezig en scoorden een hele batterij aan hits. Wij zetten enkele markante feiten over de band op een rijtje.

Sport in de kijker

Bekijk alles
Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Is hij de beste speler ooit? Die vraag zal nooit een definitief antwoord kennen. Feit is wel dat Diego Armando Maradona een van de meest geniale voetballers ooit was. Ook naast het veld leidde hij een flitsend leven, al ging dat niet altijd even goed. Genoeg stof voor een uitgebreide film in ieder geval. 'Diego Maradona' van Asif Kapadia is vanaf 31 juli te bekijken in de bioscoop.

Vive le vélo: de beste koersfilms

Vive le vélo: de beste koersfilms

De karavaan van de Tour de France baant zich momenteel een weg door de mooiste landschappen van Frankrijk. Ook voor niet-wielerfanaten is de meest legendarische wielerwedstrijd ter wereld puur genieten (en niet alleen van de ontblote kuiten van de renners). En wij doen daar nog een flinke schep bovenop met deze reeks films die de koers, of op zijn minst de fiets in de kijker zet.

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Acht van de zestien eersteklassers en drie van de acht clubs uit de Proximus League wisselden deze zomer van trainer. Net niet de helft van de Belgische profclubs slaat dus een andere weg in. Wij stellen de nieuwe trainers even voor.

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Op 6 juli gaat de 106de editie van de Tour de France van start in Brussel. Door het afzeggen van Chris Froome en Tom Dumoulin lijkt de Tour dit jaar onthoofd.

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat Eddy Merckx zijn eerste van vijf eindzeges pakte in de Ronde Van Frankrijk. België had 30 jaar moeten wachten op een nieuwe Tourwinnaar, na Sylvère Maes die de Tour van 1939 had gewonnen. Om de 50e verjaardag van de eerste Tourzege van De Kannibaal te vieren, start de Ronde van Frankrijk in 2019 in Brussel. Wij blikken terug op een bewogen 1969 van Eddy Merckx.

10 Touretappes om naar uit te kijken

10 Touretappes om naar uit te kijken

Op 6 juli is het weer zover: dan gaat met de Ronde van Frankrijk de jaarlijkse hoogmis van het wielrennen van start. En dit jaar ligt de Grand Départ in Brussel. Vanaf onze hoofdstad gaan we drie weken lang op zoek naar een opvolger voor Geraint Thomas. Naar welke tien ritten moeten we zeker uitkijken?

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Vanaf maandag 1 juli gaat Karl Vannieuwkerke op zoek naar de erfenis van Eddy Merckx. Zes dagen lang trekt hij door acht landen op drie continenten. Hij spreekt er met ex-ploegmaats, familieleden, journalisten, supporters, mecaniciens, vrienden en rivalen van de grootste wielrenner aller tijden, maar ook met toevallige passanten. Wat heeft Merckx voor hen betekend?

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in juli allemaal volgen bij Proximus

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in juli allemaal volgen bij Proximus

Hoezo, in juli ligt het voetbalseizoen stil? Het clubvoetbal mag dan wel een break nemen, maar de voetballiefhebber komt via Proximus ook tijdens de komende maand aan zijn trekken. Verder is het vooral uitkijken naar de Tour en Wimbledon, en is er traditioneel veel motorsport. Ook in juli zit je goed bij Proximus.

Andy Murray, de Britse tennislegende die Fred Perry deed vergeten

Andy Murray, de Britse tennislegende die Fred Perry deed vergeten

Andy Murray maakte onlangs zijn comeback in het dubbeltoernooi van Queen's na zijn operatie van de laatste hoop aan de heup. Met succes, want hij schreef het toernooi meteen op zijn naam. Ook in Wimbledon is hij van de partij in het dubbelspel, waar hij zijn natie in het verleden al in vervoering bracht. Fred wie?

Alles wat je moet weten over de Afrika Cup 2019

Alles wat je moet weten over de Afrika Cup 2019

Geen Europees kampioenschap of Wereldbeker voetbal deze zomer, maar dat wil niet zeggen dat er geen grote internationale voetbaltoernooien zijn. Voor vrouwenvoetbal moeten we op het WK in Frankrijk zijn, op het Amerikaanse continent zijn er de Copa América en de Gold Cup, de U21 spelen een EK en op het Afrikaanse continent is er de Afrika Cup, ook wel de Coupe d’Afrique des Nations of CAN genoemd. Het Afrikaanse landentoernooi wordt voor het eerst in de zomer en met 24 ploegen gespeeld. In Egypte wordt een opvolger gezocht voor Kameroen dat de vorige editie won.

Met bloed, zweet en tranen: de achtste titel op een rij voor Oostende

Met bloed, zweet en tranen: de achtste titel op een rij voor Oostende

Zoals de laatste jaren steeds het geval was, startte Oostende het nieuwe seizoen in de Euromillions League als topfavoriet. De kustploeg ging op zoek naar een achtste opeenvolgende landstitel. De geelhemden kregen zware tegenstand uit Antwerpen, maar slaagden toch in hun doel. Een overzicht van een mooi seizoen.

Ronde van Zwitserland: laatste rechte lijn naar de Tour

Ronde van Zwitserland: laatste rechte lijn naar de Tour

Wie niet voor het Critérium du Dauphiné koos om zich voor te bereiden op de Tour de France, warmt zich vanaf 15 juni op in de Ronde van Zwitserland. Onder hen Geraint Thomas en Egan Bernal. Je kan de rittenkoers live volgen op Proximus TV.

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Zomerfilms voor kinderen van 5 tot 95

Zomerfilms voor kinderen van 5 tot 95

Weet je niet altijd wat gedaan met je (klein)kinderen tijdens de zomervakantie? Twee maanden duren inderdaad lang, en je kan niet elke dag naar de speeltuin, het zwembad of een pretpark. Waarom niet eens een filmpje meepikken in de dichtstbijzijnde bioscoop? Wij maakten een selectie van kinderfilms die deze zomer bij ons in de zalen lopen en waar je met het hele gezin naartoe kan. Met de allerkleinsten kan je naar de Vlaams gesproken versies, iets ouderen kunnen best genieten van de originele films.

Tv-tips van de week (22 t.e.m. 28 juli)

Tv-tips van de week (22 t.e.m. 28 juli)

Niets op tv? Dat dacht je maar. Wij halen de lekkerste hapjes uit het zendschema!

‘Orange is the new black’: toffe weetjes in de aanloop naar seizoen 7

‘Orange is the new black’: toffe weetjes in de aanloop naar seizoen 7

Nog één, en dan zit het erop. Het zevende en laatste seizoen van Orange is the New Black is vanaf 26 juli te zien op Netflix. Tot dan, enkele toffe weetjes.

De week in showbizzland

De week in showbizzland

Sorry Voor Alles gaat internationaal, Tom Coninx doet een boekje open over zijn aftocht bij VTM, de Flamingo Bar van Tanja Dexters lijkt definitief de deuren te sluiten en Katrin Kerkhofs oogst kritiek door haar dj-ambities. Wat gebeurde er in BV-land en Hollywood? Dat lees je hier!

Lashana Lynch getipt als nieuwe 007: gaat James Bond met pensioen?

Lashana Lynch getipt als nieuwe 007: gaat James Bond met pensioen?

Zwaait Daniel Craig weldra af als James Bond? Het gonst al jaren van de geruchten: de pers tipte Idris Elba, Tom Hiddleston en Henry Cavill als kanshebbers om de rol over te nemen. Nu menen ze bij de Britse tabloid The Daily Mail te weten dat Lashana Lynch, een Britse actrice die eerder een rol speelde in Captain Marvel, goed op weg is om de eerste vrouwelijke 007 te worden … maar geen vrouwelijke James Bond. Hoe zit dat precies?

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (18 juli)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (18 juli)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Programma's waarvan je reiskriebels krijgt

Programma's waarvan je reiskriebels krijgt

Geen budget om dit jaar op vakantie te gaan? Deze programma's nemen jou vanuit je zetel mee op reis.

Vive le vélo: de beste koersfilms

Vive le vélo: de beste koersfilms

De karavaan van de Tour de France baant zich momenteel een weg door de mooiste landschappen van Frankrijk. Ook voor niet-wielerfanaten is de meest legendarische wielerwedstrijd ter wereld puur genieten (en niet alleen van de ontblote kuiten van de renners). En wij doen daar nog een flinke schep bovenop met deze reeks films die de koers, of op zijn minst de fiets in de kijker zet.

La Casa de Papel: klaar voor deel 3!

La Casa de Papel: klaar voor deel 3!

Fans van La Casa de Papel en El Profesor maken hun agenda best vrij op 19 juli, want vanaf dan verschijnt het derde deel van de Spaanstalige hitserie op Netflix.

Tijd voor film: nu in de bioscoop (17 juli)

Tijd voor film: nu in de bioscoop (17 juli)

Zin in een avondje uit? Dan is een film meepikken altijd een uitstekend idee. Ontdek hier wat voor fraais je deze week kan gaan bekijken in 's lands filmzalen, en welke de meest bezochte bioscoopfilms van het moment zijn.

De tv-aanraders van de week (15 t.e.m. 21 juli)

De tv-aanraders van de week (15 t.e.m. 21 juli)

Bewolkt buiten? Op tv schijnt de zon altijd! Dit zijn onze tv-tips voor de komende dagen.

Van Blackadder tot Mister Bean: waarom Rowan Atkinson een onderschatte acteur is

Van Blackadder tot Mister Bean: waarom Rowan Atkinson een onderschatte acteur is

Wie kent hem niet? De hilarische Rowan Atkinson heeft al heel wat rollen mogen vertolken, maar blijft toch vooral bekend als Mister Bean, de knullige man met zijn teddybeer. Maar ken je ook de andere fenomenale films en series waarin hij zijn beste acteerkunsten mocht bovenhalen? Naast komedie speelde hij best ook al wat serieuze rollen. Wij geven je graag een overzicht van zijn palmares.

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
Prijzenpot The International 2019 bereikt recordhoogte

Prijzenpot The International 2019 bereikt recordhoogte

Wie denkt dat het grote prijzengeld te vinden is in League of Legends of CS:GO, die willen we toch even wijzen op The International, het grootste DOTA-tornooi ter wereld. Die zal dit jaar immers de grootste prijzenpot ooit hebben.

Evil Geniuses wil geen Call of Duty-franchise beginnen

Evil Geniuses wil geen Call of Duty-franchise beginnen

Vanaf volgend seizoen begint Activision-Blizzard met een nieuwe competitie van Call of Duty. Die is gebaseerd op de huidige Call of Duty World League, maar met franchises. Evil Geniuses heeft nu al laten weten daar niet aan mee te doen.

G2 Esports neemt opnieuw de kop in LEC

G2 Esports neemt opnieuw de kop in LEC

Nadat het enkele weken geleden de leidersplaats nog aan Fnatic moest laten, is G2 nu opnieuw alleen leider in de Summer Split van de LEC. Dat had het vooral te danken aan een bijzonder verrassende nederlaag van Fnatic.

Liquid wint nu ook IEM Chicago

Liquid wint nu ook IEM Chicago

Het lijkt alsof we een beetje in herhaling vallen, maar het Amerikaanse Liquid heeft nog maar eens een groot tornooi op zijn naam geschreven. Dit weekend was het op IEM Chicago te sterk voor de tegenstand.

Vitality laat zich verrassen op IEM Chicago

Vitality laat zich verrassen op IEM Chicago

Gisteren vonden de eerste wedstrijden in de groepsfase van de IEM Chicago plaats. Over het algemeen vielen er weinig verrassingen te bespeuren, maar in groep B was er toch een onverwacht verlies van Vitality.

Misfits Gaming zet volledig roster op de bank

Misfits Gaming zet volledig roster op de bank

Bij Misfits Gaming kunnen ze duidelijk niet lachen met de huidige gang van zaken in de LEC, want na slechts twee winstpartijen na acht wedstrijden wordt de volledige line-up op de bank gezet.

Fnatic zet Rekkles op de bank

Fnatic zet Rekkles op de bank

Vreemde beslissing bij Fnatic dit weekend in de LEC, want voor de eerste wedstrijden van de vijfde week zet het Martin "Rekkles" Larsson op de bank. Zijn plek wordt ingenomen door wisselspeler Felix "MagiFelix" Boström.

MIBR krijgt plekje op BLAST Pro Series in Moskou

MIBR krijgt plekje op BLAST Pro Series in Moskou

De BLAST Pro Series in Los Angeles zijn nog niet zo lang achter de rug, maar de voorbereidingen op het toernooi in Moskou zijn al aan de gang. Zo heeft het Braziliaanse MIBR nu ook een uitnodiging gekregen.

Liquid en Vitality naar DreamHack Masters Malmö

Liquid en Vitality naar DreamHack Masters Malmö

De DreamHack Masters in Malmö hebben nog een aantal nieuwe teams uitgenodigd voor hun CS:GO-tornooi. Met Vitality en Liquid voegt het de twee finalisten van ESL One Cologne toe aan de line-up.

Intel past regels voor Grand Slam aan

Intel past regels voor Grand Slam aan

Nadat Astralis en Team Liquid in de eerste twee jaren aan de haal gingen met de Intel Grand Slam, en de bijhorende prijs van 1 miljoen dollar, heeft Intel nu besloten om de regels voor de derde jaargang ietwat aan te passen.

Michael “ODEE” O’Dell voegt zich bij Rogue

Michael “ODEE” O’Dell voegt zich bij Rogue

Michael "ODEE" O'Dell, oprichter van Dignitas en een van de bekendste namen binnen esports, gaat binnenkort aan de slag bij ReKTGlobal en Rogue.

Splyce stopt met Rocket League team

Splyce stopt met Rocket League team

Splyce heeft op Twitter aangekondigd dat het ophoudt met het eigen Rocket League team. Dat presteerde de afgelopen maanden beneden peil en de organisatie heeft geen zin om een nieuw team uit te bouwen.

Top