Geboren in 2018 en nu al beroemd

Ook bij de internationale sterren werden er het voorbije jaar veel baby's geboren. Bekijk hier een overzicht van een jaar lang babygeluk in Hollywood!
Geboren in 2018 en nu al beroemd © Instagram

Ook bij de internationale sterren werden er het voorbije jaar veel baby's geboren. Bekijk hier een overzicht van een jaar lang babygeluk in Hollywood!

Ontdek hier de BV’s die dit jaar nieuw leven mochten verwelkomen.

Kim Kardashian en Kanye West, Chicago

Kim Kardashian en Kanye West, Chicago © instagram/kimkardashian

Op 15 januari werden Kim Kardashian (38) en Kanye West (41) voor de derde keer mama en papa. Na North en Saint koos het koppel alweer voor een aparte naam. Dochter Chicago kwam ter wereld dankzij een draagmoeder. Kim Kardashian, die zelf uit een groot gezin komt, verklapte al dat ze graag nog een vierde kindje zou willen.

Kylie Jenner en Stormi

Kylie Jenner en Stormi © instagram/kyliejenner

Een van de halfzussen van Kim Kardashian, Kylie Jenner (21) beviel op 1 februari van dochter Stormi, haar eerste kindje. Vader is rapper Travis Scott.

Adam Levine en Behati Prinsloo, Gio Grace

Adam Levine en Behati Prinsloo, Gio Grace © www.instagram/behatiprinsloo

Zanger Adam Levine (39) van Maroon 5 en topmodel Behati Prinsloo (30) werden op 15 februari de trotse ouders van dochter Gio Grace, een zusje voor Dusty Rose.

Prinses Madeleine en prinses Adrienne

Prinses Madeleine en prinses Adrienne © Photonews

De Zweedse prinses Madeleine (36), de zus van kroonprinses Victoria, beviel op 9 maart van nummer drie, prinses Adrienne. Samen met haar echtgenoot Christopher O’Neill had ze al twee kinderen: prinses Leonore en prins Nicolas.

Eddie Redmayne en Luke Richard

Eddie Redmayne en Luke Richard © Photonews

Fantastic Beasts-acteur Eddie Redmayne (36) en zijn echtgenote Hannah Bagshawe mochten op 10 maart zoontje Luke Richard verwelkomen. Het koppel had al een dochtertje, Iris.

Ana Ivanovic en Bastian Schweinsteiger, zoon

Ana Ivanovic en Bastian Schweinsteiger, zoon © Photonews

De voormalige Servische toptennisster (31) en de voormalige Duitse topvoetballer (34), werden op 19 maart de trotse ouders van een zoon. De naam van hun eerstgeborene kon het koppel verborgen houden voor de media.

Rachel McAdams en zoon

Rachel McAdams en zoon © Photonews

Actrice Rachel McAdams (40) slaagt er verbazend goed in om haar privéleven uit de schijnwerpers te houden. Begin april zou ze bevallen zijn van een eerste kindje, naar verluidt een zoon. Vader is scenarioschrijver Jamie Linden. In een interview vertelde ze dat ze blij is dat ze gewacht heeft op het juiste moment om aan kinderen te beginnen.

Khloe Kardashian en True

Khloe Kardashian en True © instagram/khloekardashian

Babyboom in de familie Kardashian-Jenner want ook Khloe Kardashian (34) mocht in 2018 nieuw leven verwelkomen. Op 12 april beviel ze van dochter True, haar eerste boreling. Papa is basketbalspeler Tristan Thompson.

Dwayne Johnson en Tiana Gia

Dwayne Johnson en Tiana Gia © www.instagram/therock

Een derde dochter voor The Rock! Op 23 april beviel zijn vriendin van Tiana Gia, een zusje voor Jasmine Lia. Met zijn ex-vrouw heeft de acteur (46) een zestienjarige dochter, Simone Alexandra.

Prins William en Kate Middleton, prins Louis

Prins William en Kate Middleton, prins Louis © Photonews - Matt Porteous

Met de geboorte van prins Louis op 23 april lijkt het gezin van prins William en Kate Middleton (36) compleet. Louis is een broertje voor prins George en prinses Charlotte.

Er viel trouwens nog meer goed nieuws te rapen in de familie Middleton, want Kate’s jongere zus Pippa (35) beviel op 15 oktober van haar eerste kindje, zoon Arthur.

Kirsten Dunst en Jesse Plemons, Ennis

Kirsten Dunst en Jesse Plemons, Ennis © Photonews

Het acteurskoppel Kirsten Dunst (36) en Jesse Plemons (30) kon hun eerste zwangerschap lang verborgen houden. Op 3 mei zag hun zoontje Ennis Howard het levenslicht.

Chrissy Teigen en John Legend, Miles

Chrissy Teigen en John Legend, Miles © instagram/chrissyteigen

Soulzanger John Legend (40) en topmodel Chrissy Teigen (33) moesten net als bij hun dochtertje Luna een beroep doen op een ivf-behandeling om zwanger te geraken. Op 16 mei kwam hun tweede wondertje ter wereld: zoon Miles. Het koppel denkt ondertussen luidop na over nummer drie.

Alec Baldwin en Romeo

Alec Baldwin en Romeo © instagram/alecbaldwininsta

Alec Baldwin (60) en zijn vrouw Hilaria laten er geen gras over groeien. Het koppel kreeg op 17 mei al hun vierde kindje op vier jaar tijd. Zoontje Romeo is een broertje voor Carmen, Rafael en Leonardo. Alec Baldwin heeft ook al een volwassen dochter uit zijn relatie met Kim Basinger, Ireland.

Eva Longoria en Santiago Enrique

Eva Longoria en Santiago Enrique © instagram/evalongoria

Op haar 43ste werd actrice Eva Longoria voor het eerst mama. Zoontje Santiago Enrique kwam op 19 juni ter wereld. Papa is zakenman José Baston, voor wie het zijn vierde kindje is.

Rachel Weisz en Daniel Craig, dochter

Rachel Weisz en Daniel Craig, dochter © Photonews

Eind augustus kregen Rachel Weisz en Daniel Craig hun eerste kindje samen, een dochter wiens naam niet bekend is. De 48-jarige actrice kreeg eerder al een zoon met regisseur Darren Aronofsky, Henry (11). Daniel Craig (50) had al een dochter van 18 uit een eerdere relatie.

Claire Danes en Hugh Dancy, zoon

Claire Danes en Hugh Dancy, zoon © Photonews

Homeland-actrice Claire Danes (39) beviel op 1 september van een zoon, een broertje voor Cyrus. De naam van haar tweede kindje met acteur Hugh Dancy (43) is voorlopig nog een mysterie.

Robbie Williams en Colette

Robbie Williams en Colette © instagram/aydafieldwilliams

Totaal onverwacht kondigden Robbie Williams (44) en zijn vrouw Ayda Field (39) begin september aan dat ze opnieuw ouders geworden waren. Dochtertje Colette (Coco) Josephine zag het levenslicht dankzij een draagmoeder. Theodora en Charlton zijn de fiere grote zus en grote broer.

Kate Hudson en Rani Rose

Kate Hudson en Rani Rose © instagram/katehudson

Kate Hudson (39) zette op 2 oktober dochter Rani Rose ter wereld. Het derde kindje al voor de actrice, met drie verschillende mannen. De vader van Rani is muzikant Danny Fujikawa. Eerder kreeg ze al twee zonen: Bingham met Muse-frontman Matt Bellamy en Ryder met Black Crowes-zanger Chris Robinson.

Charlotte Casiraghi en zoon

Charlotte Casiraghi en zoon © Photonews

Charlotte Casiraghi (32) beviel op 23 oktober van een tweede zoon. Voor de dochter van prinses Caroline van Monaco is het haar eerste kindje met haar verloofde Dimitri Rassam. Uit een eerdere relatie kreeg ze eind 2013 al zoon Raphaël.

Eerder dit jaar kreeg prinses Caroline er al een kleinkind bij, toen Andrea Casiraghi (34) in april voor de derde keer papa werd van zoontje Maximilian.

Hilary Duff en Banks Violet

Hilary Duff en Banks Violet © instagram/hilaryduff

Hilary 'Lizzy McGuire' Duff (31) en haar vriend, singer-songwriter Matthew Koma, werden op 25 oktober de trotse ouders van dochter Banks Violet Bair. Voor Duff is het haar tweede kindje: uit haar huwelijk met Mike Comrie volgde een zoon, Luca Cruz (6).

Diane Kruger en Norman Reedus, kind

Diane Kruger en Norman Reedus, kind © Photonews

De Duits-Amerikaanse actrice beviel begin november op haar 42ste van haar eerste kind. Het geslacht, de geboortedatum en de naam raakten niet bekend. Vader is The Walking Dead-acteur Norman Reedus (49). Reedus had al een zoon van 19 uit zijn relatie met Helena Christensen, Mingus. Kruger was eerder tien jaar samen met acteur Joshua Jackson.

Jessica Chastain en Giulietta

Jessica Chastain en Giulietta © Photonews

Actrice Jessica Chastain (41) en haar Italiaanse echtgenoot Gian Luca Passi werden in november voor het eerst gespot met hun baby. Dochter Giulietta zou toen zo’n vier maanden oud geweest zijn: ze kwam ter wereld dankzij een draagmoeder. Het koppel trouwde in 2017.

Ook nog

Ook nog © Photonews, instagram/kateupton

Voor de volledigheid geven we ook nog deze geboortes mee. Zanger Robin Thicke (foto links) mocht op 22 februari dochter Mia Love verwelkomen en ondertussen is zijn vriendin alweer zwanger. Zijn collega Michael Bublé werd op 26 juli voor de derde keer vader van dochter Vida. Billy Corgan van de Smashing Pumpkins hield op 2 oktober dochter Philomena voor het eerst in zijn armen.

Acteur Hugh Grant mocht in maart al zijn vijfde kind in zeven jaar in zijn armen houden, zijn derde met zijn Zweedse vriendin Anna Eberstein. Eddie Murphy doet nog beter: hij werd op 30 november voor de tiende keer papa van zoon Max. Josh Brolin breidde zijn nageslacht uit met dochter Westlyn Reign, terwijl hij al twee volwassen kinderen heeft.

Topmodel Miranda Kerr werd op 7 mei voor de tweede keer mama van zoontje Hart, haar eerste kindje met Snapchat-oprichter Evan Spiegel. Haar collega Candice Swanepoel beviel op 19 juni van een tweede zoon, Ariel. Ook Chanel Iman mocht met dochter Cali Clay op 10 augustus nieuw leven verwelkomen. Model en actrice Kate Upton (foto rechts) beviel op 7 november van haar eerste, dochter Genevieve.

Rapster Cardi B brak in 2018 helemaal door en werd ook voor het eerst mama: ze beviel op 10 juli van dochtertje Kulture. De relatie met papa rapper Offset liep ondertussen wel op de klippen.

Actrice America Ferrara, voor eeuwig in ons geheugen gegrift als Ugly Betty, beviel op 29 mei van haar eerste kindje, zoon Sebastian. Collega Shenae Grimes uit 90210 werd op 27 september voor het eerste mama van dochter Bowie Scarlett. Troian Bellisario uit Pretty Little Liars en Patrick J. Adams uit Suits werden begin oktober de trotse ouders van een dochter.

Yvonne Strahovski uit The Handmaid’s Tale mocht op 15 oktober een zoon verwelkomen. Voor Alfie Allen uit Game of Thrones was er dan weer een dochter als eerste boreling. Emilie de Ravin tenslotte, die we nog kennen uit Lost, werd op 9 december mama van Theodore, een broertje voor Vera.

Waag je kans en win

Bekijk alles

Music Maestro

Bekijk alles
De tien favoriete platen van Sioen

De tien favoriete platen van Sioen

Frederik Sioen is een vaste waarde in het Belgische muzieklandschap. Als hij niet op tour is met zijn bevriende Zuid-Afrikaanse vrienden voor 'Calling Up Soweto' (de hommage aan 'Graceland' van Paul S

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

In de jaren ’80 introduceerde Gust De Coster de term Belpop: die sloeg op muziek van Belgische pop- en rockgroepen, voornamelijk uit dat decennium. De eighties waren een vruchtbare bodem voor het genr

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino kennen we allemaal: 'Pulp Fiction', 'Inglorious Bastards', 'One upon a time in Hollywood', 'From Dusk till Dawn', ... De man rijgt de fantastisch coole films gewoon aaneen. En hij do

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Donderdag werden de MIA’s, de prijzen van de Vlaamse muziekindustrie, uitgereikt. Angèle werd de grote winnares van de avond met maar liefst vijf MIA’s maar blonk ook uit door haar afwezigheid.De dert

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Valt Nick Cave te herleiden tot tien platen? In het geheel niet. 's Mans oeuvre is zodanig omvangrijk dat hij zelf een team van archivarissen nodig heeft om alles te catalogiseren. Met deze selectie v

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Ook in januari moesten we weer afscheid nemen van heel wat muzikaal talent. Van Lexii Alijai bijvoorbeeld. De naam zegt je misschien niet veel, maar de Amerikaanse rapster was goed bezig om de muziekw

De rode loper van de Grammy Awards

De rode loper van de Grammy Awards

Op de uitreiking van de 62ste Grammy Awards werden Billie Eilish en Lizzo de grote winnaars. De twee straalden op de rode loper, net als Ariana Grande, Dua Lipa en vele anderen. Bekijk hier een select

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Leve het internet! Leve YouTube en leve de creatieve geesten die muziekvideo's uploaden of de artiesten die menen dat hun muziek beter wordt bij gratie van een clipje. Het wereldwijde web onthoudt all

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

Leve Lady Gaga en alle vrouwen die vandaag het mooie weer maken in de rock, pop, dance etc. Give credit where credit is due. Vrouwelijke artiesten worden nog te vaak onderbelicht en te weinig naar waa

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

Sam Vloemans is muzikant, componist, arrangeur en producer. Hij is de drijvende kracht achter muziekcollectief Cargo Mas, naast eerdere projecten zoals zijn eigen band en Bord du Nord.

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

Hoog tijd om een blik te werpen op de bands en artiesten die hun opwachting maken voor 2020. We beperken ons in de keuze tot België. Talent genoeg van jonge - en iets oudere - muzikale duizendpoten di

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (december 2019)

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (december 2019)

December was opnieuw een donkere maand. Verschillende muziekhelden overleden, en schitteren voortaan verder aan de hemel.

Sport in de kijker

Bekijk alles
De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De groepsfase ligt al twee maanden achter ons, dus is het nu tijd voor de achtste finales in de UEFA Champions League. Zestien ploegen uit vijf landen maken hun opwachting in de race naar de beker met

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Het is weer feest in de NBA, want het All Star Weekend staat voor de deur. Het is editie nummer 69 van de jaarlijkse hoogmis in het Amerikaanse basketbal. Dit jaar nemen - net zoals vorig jaar - Team

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De wintermercato 2020 is er weer één voor de geschiedenisboeken. Het was een transferperiode om duimen en vingers bij af te likken. Zo trokken enkele jonge talenten naar de Europese topploegen en kwam

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

Wie is vertrokken, wie is erbij gekomen? We geven u per club een overzicht van de inkomende en uitgaande transfers. Zo kunt u zelf oordelen wie zich heeft versterkt en wie verzwakt is…

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

De eerste maand van het nieuwe jaar ligt alweer achter ons. En die bracht al een flinke dosis spanning mee in sportland. Dat belooft enkel maar goeds voor februari. Zo begint de UEFA Champions League

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

Het wereldkampioenschap veldrijden staat voor de deur. In het Zwitserse Dübendorf strijden de beste veldrijders van de wereld voor de befaamde regenboogtrui. Grote vraag bij de mannen is: wie klopt Ma

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Het NBA-seizoen draait intussen op volle toeren. Dat wil zeggen dat we een eerste balans kunnen opmaken. Tien zaken die ons opvielen, van de opkomst van de LA Lakers en een verbazingwekkende Luka Donc

Het gala van de Gouden Schoen

Het gala van de Gouden Schoen

Hans Vanaken van Club Brugge heeft voor het tweede jaar op rij de Gouden Schoen op zijn naam geschreven. De middenvelder bleef nipt Dieumerci Mbokani van Antwerp voor, ook al een ex-winnaar. Derde wer

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Het Grand Slam-seizoen opent dit jaar op 20 januari en dat gebeurt naar goede gewoonte met de Australian Open in de Rod Laver Arena. Maar naar welke tennissers (m/v) moeten we uitkijken in 2020?Bekijk

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Op zondag 12 januari 2020 vindt het Belgisch Kampioenschap veldrijden plaats in Antwerpen. Vorig jaar won Toon Aerts dit BK. Hij haalde daarmee zijn eerste Belgische trui als prof binnen. Maar wie zij

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wint een speler van Club Brugge voor de vierde keer op rij de Gouden Schoen, wie wordt de beste Belg in het buitenland, wie wordt verkozen tot beste coach, wie is de doelman van het jaar, wie de belof

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in januari volgen via Proximus Pickx

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in januari volgen via Proximus Pickx

Wie dacht dat de topsporters in de wintermaanden een rustpauze zouden nemen, zit ernaast. Ja, de heren voetballers in België laden even de batterijen op met een winterstage, maar in andere sporttakken

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Een documentaire is vaak pakkender dan een ‘gewone’ film, omdat het verhaal echt gebeurd is. Een documentaire kan ook een hele nieuwe hoek belichten van een gekend verhaal. Scherp je kennis aan over e

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Wie zegt dat een film per se ontspannend moet zijn? Kies eens voor een film met een goed uitgedokterde plot(twist), raadselachtige mysteries of intriges en laat je uitdagen vanuit je woonkamer. Zo den

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

Nog tot 19 februari bekijk je de beste romantische komedies en feelgoodfilms op Proximus Pickx in de valentijnselectie. Neem een kijkje in de Op aanvraag-catalogus en kies voor ‘Valentijn voor iederee

Tv-tips van de week (10 t.e.m. 16 februari)

Tv-tips van de week (10 t.e.m. 16 februari)

Film, documentaire, serie of reality? Er is weer voor elk wat wils op tv de komende dagen. Ontdek hier onze aanraders!

Glamour op de rode loper van de Oscars

Glamour op de rode loper van de Oscars

Op de 92ste editie van de Academy Awards schreef Parasite geschiedenis door als eerste niet-Engelstalige film de prijs voor beste film in de wacht te slepen. De belangrijkste acteerprijzen gingen zoal

De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx

De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx

In de nacht van zondag op maandag werden de Academy Awards of de Oscars uitgereikt. Proximus Pickx pakt uit met een selectie Oscarwaardige films. Ontdek ze hier!Ga naar de Op aanvraag-catalogus van Pr

Films die in één take werden opgenomen

Films die in één take werden opgenomen

Ja, de schoonheid van '1917' schuilt vooral in het feit dat hij in lange takes werd gemaakt. Dat is een zeldzaamheid in de filmwereld. Maar we zijn er toch in geslaagd nog een paar andere dergelijke f

Deze nieuw toegevoegde docu's op Netflix moet je gezien hebben

Deze nieuw toegevoegde docu's op Netflix moet je gezien hebben

Netflix voegt regelmatig nieuwe films en series toe aan haar aanbod en daar zitten vaak schitterende documentaires bij. Elke documentaireliefhebber vindt er zijn gading: docu’s over de prachtige natuu

Ook in februari zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus en Familus!

Ook in februari zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus en Familus!

Februari durft al eens nat en stormachtig uit de hoek te komen. Het ideale weer dus om je gezellig in de zetel voor de tv te nestelen. Als Tuttimus en Familus-klant ook deze maand weer je keuze maken

Alles wat je wil weten over Blade Runner 2049

Alles wat je wil weten over Blade Runner 2049

‘Blade Runner 2049’ is de langverwachte terugkeer van Ridley Scotts cultfilm uit 1982, en het is een klepper van formaat. Wij zijn fan, en de film is nu te huur in de Movies & Series van Proximus Pick

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (7 februari)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (7 februari)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
Proximus ePro League : speeldag 11

Proximus ePro League : speeldag 11

De toppers volgen elkaar in een razend tempo op. Standard tegen Racing Genk en Anderlecht tegen KV Mechelen, dat is een strijd tussen de nummers 2 en 3 en tussen 4 en 5. De concurrenten liggen ondertu

Proximus ePro League : speeldag 10

Proximus ePro League : speeldag 10

We kregen enkele serieuze verrassingen voorgeschoteld op speeldag 10. Zo liet leider STVV punten liggen tegen Eupen en kregen zowel Club Brugge als AA Gent een ferme tik te verwerken. De toppers op sp

Wegen van Belg “DRG” en Vitality scheiden

Wegen van Belg “DRG” en Vitality scheiden

De populairste Franse organisatie heeft zojuist het vertrek van een speler aangekondigd, en niet de minste, namelijk de Belg Evan “DRG” Depauw. Vitality ondergaat heel wat verschuivingen. Het team

Belgian League: KVM wint eerste keer, Sector One blijft ongeslagen

Belgian League: KVM wint eerste keer, Sector One blijft ongeslagen

Op de vierde speeldag van de Belgian League heeft KVM Esports eindelijk zijn eerste overwinning beet. Sector One gaat door op zijn elan en blijft leider in het klassement. In de eerste wedstrijd va

Drie nieuwe esports-categorieën op Belgian Game Awards 2020

Drie nieuwe esports-categorieën op Belgian Game Awards 2020

De ceremonie ter ere van de beste producties en studio’s van het land is een van de meest bijgewoonde evenementen op de volgende 1UP Conference & Expo. Deze zal plaatsvinden op 21 februari 2020 om 20u

CDC Londen: de Belg Denza verzamelt belangrijke punten

CDC Londen: de Belg Denza verzamelt belangrijke punten

Afgelopen weekend vond de Call of Duty Challengers van Londen plaats. De Belg Bjarne “Denza” Sleebus nam er deel met zijn “Team WaR”. De Call of Duty Challengers (CDC) is de springplank richting de

De ploeg en persoonlijke tactiek van Standard-speler “Sheva”

De ploeg en persoonlijke tactiek van Standard-speler “Sheva”

Na Sint-Truiden en Oostende komt vandaag de tactiek van Standard aan de beurt. Timour “Sheva” Warrimont vertegenwoordigt de Luikse club in de Proximus ePro League. FIFA Ultimate Team Omdat e

Six Invitational R6S: Belgen risze en Crapelle zijn reeds uitgeschakeld

Six Invitational R6S: Belgen risze en Crapelle zijn reeds uitgeschakeld

Zij waren de twee Belgen van het Rogue-team die mochten deelnemen aan de grootste competitie van het jaar op Rainbow Six Siege, maar Valentin “risze” Liradelfo en Laurent “Crapelle” Patriarche zijn de

De ploeg en persoonlijke tactiek van KVO-speler “Dns”

De ploeg en persoonlijke tactiek van KVO-speler “Dns”

Vorige week leerden we Zayror, de speler van STVV in de Proximus ePro League, kennen. Vandaag maken we tijd voor Kevin “Dns” Lenglet, de vertegenwoordiger van KV Oostende. Normaal gezien vertegenwo

Belgisch CSGO-icoon Ex6Tenz gaat op pensioen

Belgisch CSGO-icoon Ex6Tenz gaat op pensioen

Het bericht sloeg in als een bom op de Belgische esports-scene en meer bepaald op het spel Counter Strike: Global Offensive. Kévin “Ex6TenZ” Droolans beëindigt zijn carrière als professionele speler.

RSCA-kapitein Nicky “Taz” Riat: “We zijn van niemand bang!”

RSCA-kapitein Nicky “Taz” Riat: “We zijn van niemand bang!”

Met de Belgian League in volle gang gingen we naar de aanvoerder van het League of Legends-team van RSC Anderlecht. Hij vertelt ons over het debuut in de competitie en ook over de toekomst van de line

League of Legends: Belg Moopz heeft het moeilijk in LFL

League of Legends: Belg Moopz heeft het moeilijk in LFL

Onze enige vertegenwoordiger in de Franse competitie van League of Legends heeft moeite om met zijn team MCES te stijgen in het klassement. De kwalificatie voor de play-offs is in gevaar. We kondig

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.