Geboren in 2018 en nu al beroemd

Ook bij de internationale sterren werden er het voorbije jaar veel baby's geboren. Bekijk hier een overzicht van een jaar lang babygeluk in Hollywood!
Geboren in 2018 en nu al beroemd © Instagram

Ook bij de internationale sterren werden er het voorbije jaar veel baby's geboren. Bekijk hier een overzicht van een jaar lang babygeluk in Hollywood!

Ontdek hier de BV’s die dit jaar nieuw leven mochten verwelkomen.

Kim Kardashian en Kanye West, Chicago

Kim Kardashian en Kanye West, Chicago © instagram/kimkardashian

Op 15 januari werden Kim Kardashian (38) en Kanye West (41) voor de derde keer mama en papa. Na North en Saint koos het koppel alweer voor een aparte naam. Dochter Chicago kwam ter wereld dankzij een draagmoeder. Kim Kardashian, die zelf uit een groot gezin komt, verklapte al dat ze graag nog een vierde kindje zou willen.

Kylie Jenner en Stormi

Kylie Jenner en Stormi © instagram/kyliejenner

Een van de halfzussen van Kim Kardashian, Kylie Jenner (21) beviel op 1 februari van dochter Stormi, haar eerste kindje. Vader is rapper Travis Scott.

Adam Levine en Behati Prinsloo, Gio Grace

Adam Levine en Behati Prinsloo, Gio Grace © www.instagram/behatiprinsloo

Zanger Adam Levine (39) van Maroon 5 en topmodel Behati Prinsloo (30) werden op 15 februari de trotse ouders van dochter Gio Grace, een zusje voor Dusty Rose.

Prinses Madeleine en prinses Adrienne

Prinses Madeleine en prinses Adrienne © Photonews

De Zweedse prinses Madeleine (36), de zus van kroonprinses Victoria, beviel op 9 maart van nummer drie, prinses Adrienne. Samen met haar echtgenoot Christopher O’Neill had ze al twee kinderen: prinses Leonore en prins Nicolas.

Eddie Redmayne en Luke Richard

Eddie Redmayne en Luke Richard © Photonews

Fantastic Beasts-acteur Eddie Redmayne (36) en zijn echtgenote Hannah Bagshawe mochten op 10 maart zoontje Luke Richard verwelkomen. Het koppel had al een dochtertje, Iris.

Ana Ivanovic en Bastian Schweinsteiger, zoon

Ana Ivanovic en Bastian Schweinsteiger, zoon © Photonews

De voormalige Servische toptennisster (31) en de voormalige Duitse topvoetballer (34), werden op 19 maart de trotse ouders van een zoon. De naam van hun eerstgeborene kon het koppel verborgen houden voor de media.

Rachel McAdams en zoon

Rachel McAdams en zoon © Photonews

Actrice Rachel McAdams (40) slaagt er verbazend goed in om haar privéleven uit de schijnwerpers te houden. Begin april zou ze bevallen zijn van een eerste kindje, naar verluidt een zoon. Vader is scenarioschrijver Jamie Linden. In een interview vertelde ze dat ze blij is dat ze gewacht heeft op het juiste moment om aan kinderen te beginnen.

Khloe Kardashian en True

Khloe Kardashian en True © instagram/khloekardashian

Babyboom in de familie Kardashian-Jenner want ook Khloe Kardashian (34) mocht in 2018 nieuw leven verwelkomen. Op 12 april beviel ze van dochter True, haar eerste boreling. Papa is basketbalspeler Tristan Thompson.

Dwayne Johnson en Tiana Gia

Dwayne Johnson en Tiana Gia © www.instagram/therock

Een derde dochter voor The Rock! Op 23 april beviel zijn vriendin van Tiana Gia, een zusje voor Jasmine Lia. Met zijn ex-vrouw heeft de acteur (46) een zestienjarige dochter, Simone Alexandra.

Prins William en Kate Middleton, prins Louis

Prins William en Kate Middleton, prins Louis © Photonews - Matt Porteous

Met de geboorte van prins Louis op 23 april lijkt het gezin van prins William en Kate Middleton (36) compleet. Louis is een broertje voor prins George en prinses Charlotte.

Er viel trouwens nog meer goed nieuws te rapen in de familie Middleton, want Kate’s jongere zus Pippa (35) beviel op 15 oktober van haar eerste kindje, zoon Arthur.

Kirsten Dunst en Jesse Plemons, Ennis

Kirsten Dunst en Jesse Plemons, Ennis © Photonews

Het acteurskoppel Kirsten Dunst (36) en Jesse Plemons (30) kon hun eerste zwangerschap lang verborgen houden. Op 3 mei zag hun zoontje Ennis Howard het levenslicht.

Chrissy Teigen en John Legend, Miles

Chrissy Teigen en John Legend, Miles © instagram/chrissyteigen

Soulzanger John Legend (40) en topmodel Chrissy Teigen (33) moesten net als bij hun dochtertje Luna een beroep doen op een ivf-behandeling om zwanger te geraken. Op 16 mei kwam hun tweede wondertje ter wereld: zoon Miles. Het koppel denkt ondertussen luidop na over nummer drie.

Alec Baldwin en Romeo

Alec Baldwin en Romeo © instagram/alecbaldwininsta

Alec Baldwin (60) en zijn vrouw Hilaria laten er geen gras over groeien. Het koppel kreeg op 17 mei al hun vierde kindje op vier jaar tijd. Zoontje Romeo is een broertje voor Carmen, Rafael en Leonardo. Alec Baldwin heeft ook al een volwassen dochter uit zijn relatie met Kim Basinger, Ireland.

Eva Longoria en Santiago Enrique

Eva Longoria en Santiago Enrique © instagram/evalongoria

Op haar 43ste werd actrice Eva Longoria voor het eerst mama. Zoontje Santiago Enrique kwam op 19 juni ter wereld. Papa is zakenman José Baston, voor wie het zijn vierde kindje is.

Rachel Weisz en Daniel Craig, dochter

Rachel Weisz en Daniel Craig, dochter © Photonews

Eind augustus kregen Rachel Weisz en Daniel Craig hun eerste kindje samen, een dochter wiens naam niet bekend is. De 48-jarige actrice kreeg eerder al een zoon met regisseur Darren Aronofsky, Henry (11). Daniel Craig (50) had al een dochter van 18 uit een eerdere relatie.

Claire Danes en Hugh Dancy, zoon

Claire Danes en Hugh Dancy, zoon © Photonews

Homeland-actrice Claire Danes (39) beviel op 1 september van een zoon, een broertje voor Cyrus. De naam van haar tweede kindje met acteur Hugh Dancy (43) is voorlopig nog een mysterie.

Robbie Williams en Colette

Robbie Williams en Colette © instagram/aydafieldwilliams

Totaal onverwacht kondigden Robbie Williams (44) en zijn vrouw Ayda Field (39) begin september aan dat ze opnieuw ouders geworden waren. Dochtertje Colette (Coco) Josephine zag het levenslicht dankzij een draagmoeder. Theodora en Charlton zijn de fiere grote zus en grote broer.

Kate Hudson en Rani Rose

Kate Hudson en Rani Rose © instagram/katehudson

Kate Hudson (39) zette op 2 oktober dochter Rani Rose ter wereld. Het derde kindje al voor de actrice, met drie verschillende mannen. De vader van Rani is muzikant Danny Fujikawa. Eerder kreeg ze al twee zonen: Bingham met Muse-frontman Matt Bellamy en Ryder met Black Crowes-zanger Chris Robinson.

Charlotte Casiraghi en zoon

Charlotte Casiraghi en zoon © Photonews

Charlotte Casiraghi (32) beviel op 23 oktober van een tweede zoon. Voor de dochter van prinses Caroline van Monaco is het haar eerste kindje met haar verloofde Dimitri Rassam. Uit een eerdere relatie kreeg ze eind 2013 al zoon Raphaël.

Eerder dit jaar kreeg prinses Caroline er al een kleinkind bij, toen Andrea Casiraghi (34) in april voor de derde keer papa werd van zoontje Maximilian.

Hilary Duff en Banks Violet

Hilary Duff en Banks Violet © instagram/hilaryduff

Hilary 'Lizzy McGuire' Duff (31) en haar vriend, singer-songwriter Matthew Koma, werden op 25 oktober de trotse ouders van dochter Banks Violet Bair. Voor Duff is het haar tweede kindje: uit haar huwelijk met Mike Comrie volgde een zoon, Luca Cruz (6).

Diane Kruger en Norman Reedus, kind

Diane Kruger en Norman Reedus, kind © Photonews

De Duits-Amerikaanse actrice beviel begin november op haar 42ste van haar eerste kind. Het geslacht, de geboortedatum en de naam raakten niet bekend. Vader is The Walking Dead-acteur Norman Reedus (49). Reedus had al een zoon van 19 uit zijn relatie met Helena Christensen, Mingus. Kruger was eerder tien jaar samen met acteur Joshua Jackson.

Jessica Chastain en Giulietta

Jessica Chastain en Giulietta © Photonews

Actrice Jessica Chastain (41) en haar Italiaanse echtgenoot Gian Luca Passi werden in november voor het eerst gespot met hun baby. Dochter Giulietta zou toen zo’n vier maanden oud geweest zijn: ze kwam ter wereld dankzij een draagmoeder. Het koppel trouwde in 2017.

Ook nog

Ook nog © Photonews, instagram/kateupton

Voor de volledigheid geven we ook nog deze geboortes mee. Zanger Robin Thicke (foto links) mocht op 22 februari dochter Mia Love verwelkomen en ondertussen is zijn vriendin alweer zwanger. Zijn collega Michael Bublé werd op 26 juli voor de derde keer vader van dochter Vida. Billy Corgan van de Smashing Pumpkins hield op 2 oktober dochter Philomena voor het eerst in zijn armen.

Acteur Hugh Grant mocht in maart al zijn vijfde kind in zeven jaar in zijn armen houden, zijn derde met zijn Zweedse vriendin Anna Eberstein. Eddie Murphy doet nog beter: hij werd op 30 november voor de tiende keer papa van zoon Max. Josh Brolin breidde zijn nageslacht uit met dochter Westlyn Reign, terwijl hij al twee volwassen kinderen heeft.

Topmodel Miranda Kerr werd op 7 mei voor de tweede keer mama van zoontje Hart, haar eerste kindje met Snapchat-oprichter Evan Spiegel. Haar collega Candice Swanepoel beviel op 19 juni van een tweede zoon, Ariel. Ook Chanel Iman mocht met dochter Cali Clay op 10 augustus nieuw leven verwelkomen. Model en actrice Kate Upton (foto rechts) beviel op 7 november van haar eerste, dochter Genevieve.

Rapster Cardi B brak in 2018 helemaal door en werd ook voor het eerst mama: ze beviel op 10 juli van dochtertje Kulture. De relatie met papa rapper Offset liep ondertussen wel op de klippen.

Actrice America Ferrara, voor eeuwig in ons geheugen gegrift als Ugly Betty, beviel op 29 mei van haar eerste kindje, zoon Sebastian. Collega Shenae Grimes uit 90210 werd op 27 september voor het eerste mama van dochter Bowie Scarlett. Troian Bellisario uit Pretty Little Liars en Patrick J. Adams uit Suits werden begin oktober de trotse ouders van een dochter.

Yvonne Strahovski uit The Handmaid’s Tale mocht op 15 oktober een zoon verwelkomen. Voor Alfie Allen uit Game of Thrones was er dan weer een dochter als eerste boreling. Emilie de Ravin tenslotte, die we nog kennen uit Lost, werd op 9 december mama van Theodore, een broertje voor Vera.

Waag je kans en win

Bekijk alles

Music Maestro

Bekijk alles
2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

2019 is iets meer dan halfweg. Hoog tijd om vooruit te blikken op de bands en artiesten die hun opwachting maken voor 2020. We beperken ons in de keuze tot België. Talent genoeg van jonge - en iets oudere - muzikale duizendpoten die in 2020 potten zullen breken. Glazen bol-modus aan!

Tien tributebands om in de gaten te houden!

Tien tributebands om in de gaten te houden!

Het is een fenomeen van de laatste jaren: tributebands. Tributebands verschillen van coverbands in die zin dat ze enkel het repertoire van één band spelen. En ze hebben succes, jazeker! Je zou denken: waarom beginnen muzikanten niet zelf een groep en schrijven ze geen eigen songs? Maar soms zit het plezier van het spelen gewoon in de vertolking van de muziek van je idolen. Tributebands zijn hot. We selecteerden er tien, waarvan sommige het succes van het origineel quasi benaderen...

New Wave: levend en wel!

New Wave: levend en wel!

New Wave leeft. En hoe! Wie de affiche van het jaarlijkse W-Fest bekijkt, belandt in een donkere oase van all things new wave. Oud en nieuw staan er broederlijk/zusterlijk naast elkaar. Dat kan maar één ding betekenen: new wave leeft.

De blues: een verzamelnaam voor heel wat stijlen…

De blues: een verzamelnaam voor heel wat stijlen…

De blues is in de loop van de 19de eeuw ontstaan op de plantages in het zuiden van de Verenigde Staten. Het zijn de klaagliederen van de zwarte slaven die onder sobere instrumentale begeleiding hun leed, armoede, ellende… onder woorden brengen. Muziek waarin heel wat mensen zich dus kunnen herkennen. Alleen al in de Verenigde Staten bestaan er een tiental verschillende soorten blues. En wereldwijd zijn er veel blueslike of bluesy genres te vinden die er wat van weg hebben.

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Augustus was opnieuw een maand waarin we afscheid moesten nemen van een paar muziekhelden. Een overzicht van de legendes die de voorbije maand niet overleefden.

Vlaanderen goed vertegenwoordigd op Zeeland Nazomerfestival

Vlaanderen goed vertegenwoordigd op Zeeland Nazomerfestival

Van 27 augustus tot en met 7 september barst de 19de editie van Zeeland Nazomerfestival los met theater op locatie in Zeeland en muziek op het Abdijplein in Middelburg. Deze nazomer staan er drie grote locatietheatervoorstellingen op het programma, en op het Abdijplein in Middelburg, traditiegetrouw het hart van het Zeeland Nazomerfestival, spelen ook dit jaar weer grote namen uit de Nederlandse muziekscene. Het het Vlaamse saxofoonkwartet BL!NDMAN gaat er tijdens de openingsavond van het Abdijplein de klassieke tour op met het bekroonde programma '32 FOOT / the Organ of Bach', en ook Zeeuws talent krijgt een podium, want het voorprogramma wordt dagelijks verzorgd door PopaanZee.

Start to jazz: deze 10 platen horen absoluut in je platenkast!

Start to jazz: deze 10 platen horen absoluut in je platenkast!

Door de ene verguisd, door de andere aan het hart gedrukt: jazz. Onder de noemer jazz huizen heel wat artiesten. Maar welke moet je bij wijze van introductie absoluut in je platenkast staan hebben?

De rode loper van de MTV Video Music Awards

De rode loper van de MTV Video Music Awards

Op de uitreiking van de 35ste MTV Video Music Awards ging Taylor Swift aan de haal met de hoofdprijs voor Beste Video. Ook Lil Nas X, Billy Ray Cyrus, Shawn Mendes en Camila Cabello vielen in de prijzen. Ontdek hier de foto’s vanop de rode loper!

De tien meest legendarische rockclubs ooit

De tien meest legendarische rockclubs ooit

We kennen allemaal de coolste Belgische rockzalen, zoals de AB, 4AD, De Vooruit, Reflektor... maar weet je ook welke clubs wereldwijd tot de meest legendarische gerekend worden? Wij zochten het even uit en kwamen terug van een reis vol rock-‘n-roll en verhalen.

Dit waren de zomerhits van 2019

Dit waren de zomerhits van 2019

Niels Destadsbader won dan wel voor het derde jaar op rij de Radio 2 Zomerhit 2019 met 'Mee Naar Boven', er werden deze zomer nog heel wat andere zomerse hits gescoord! Wij zetten de nummers op een rij die je voor altijd zullen terug katapulteren naar de hete zomer van 2019!

De muzikanten met de kortste carrières

De muzikanten met de kortste carrières

Sommigen stierven vroegtijdig, anderen beslisten om andere dingen te gaan doen. En dan zijn er ook muzikanten die echt wel verrassende plotwendingen hebben meegemaakt. Een overzicht van de muzikanten van wie de carrière te snel voorbij was.

De tien meest misbegrepen lyrics

De tien meest misbegrepen lyrics

Ken Li! Of hoe je zingt wat je niet hoort! De tien meest misbegrepen songs ooit.  Herinner je je de doortocht van die Bulgaarse zangeres bij ‘Music Idol’ Bulgarije, die de songs ‘Ken Lee’ van Mariah Carey te berde bracht?

Sport in de kijker

Bekijk alles
De UEFA Champions League is terug: dit moet je allemaal weten

De UEFA Champions League is terug: dit moet je allemaal weten

Op 17 september is het weer zover. Dan weerklinkt in verschillende stadions de hymne van de UEFA Champions League. Voor het zover is, praten we je nog even bij.

Tops en flops van week 1 in de NFL

Tops en flops van week 1 in de NFL

Lamar Jackson is de koning in de lucht, bij de Browns gaat het mis bij het opstijgen, de Jets missen hun landing en de Patriots zijn al van de grond.

De Euromillions Basketball League is er weer: wat moet je weten?

De Euromillions Basketball League is er weer: wat moet je weten?

De Belgische basketballiefhebber kan ontwaken uit zijn zomerslaap. De Euromillions Basketball League staat weer voor de deur, mét nieuwe formule. Wat moet je allemaal weten?

NFL: Ontdek de 32 ploegen die de Super Bowl willen spelen

NFL: Ontdek de 32 ploegen die de Super Bowl willen spelen

Het 100ste seizoen van de NFL gaat donderdag van start met een wedstrijd tussen de Chicago Bears en de Green Bay Packers, twee ploegen die al bestonden toen de competitie in 1920 werd opgericht. Gedurende 5 maanden zullen 32 teams een verwoede strijd leveren met als inzet de kwalificatie voor de play-offs en een plek in de Super Bowl, die op 2 februari in Miami zal doorgaan. Volg het spektakel op Proximus Pickx via Eleven Sports.

"Back to School" voor de Jupiler Pro League

"Back to School" voor de Jupiler Pro League

Het seizoen 2018/2019 kreeg met Racing Genk een mooie kampioen en zag met KV Mechelen een club uit de Proximus League de beker winnen. Het voorbije seizoen kende echter ook enkele minder fraaie momenten. De Operatie Propere Handen zorgde voor een schokgolf door de Belgische voetbalwereld.

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in september allemaal volgen bij Proximus Pickx

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in september allemaal volgen bij Proximus Pickx

In september draai je als sportliefhebber overuren. De Europese voebalcompetities zijn begonnen, er staan interlands gepland en de UEFA Champions League is gearriveerd. Daarnaast staat ook de vernieuwde Euromillions League basket voor de deur en is het uitkijken naar de ontknoping op de US Open en in de Vuelta, om nog maar te zwijgen van het WK wielrennen. Zoals je ziet: het aanbod van Proximus Pickx zit weer bomvol.

Tien om te zien op de US Open: de next generation bij de vrouwen

Tien om te zien op de US Open: de next generation bij de vrouwen

De US Open staat voor de deur. Terwijl bij de mannen andermaal wordt gekeken naar het trio Nadal-Federer-Djokovic, is het bij de vrouwen de vraag wie er ditmaal verrast. Er staat in ieder geval veel vrouwelijk talent klaar om de tennishemel te bestormen. We schotelen je 10 namen voor.

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

De Red Lions zijn momenteel de beste hockeyploeg ter wereld. Ze kroonden zich vorig jaar tot wereldkampioen en voeren de wereldranking aan. Maar hoe kwamen ze zover? Een bloemlezing.

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Het overlijden van onze landgenoot Bjorg Lambrecht deze week in de Ronde van Polen is de zoveelste klap voor de wielerwereld. Lambrecht is jammer genoeg niet de enige wielrenner die een ongeval tijdens een wedstrijd niet overleefde. Bekijk het tragische lijstje met enkele van zijn bekendste voorgangers.

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

De wielerwereld is in rouw door het tragische overlijden van de 22-jarige Bjorg Lambrecht. De renner van Lotto-Soudal kwam maandag zwaar ten val in de Ronde van Polen en smakte met zijn borstkas tegen een betonnen duiker. Lambrecht werd nog gereanimeerd maar overleed later op de operatietafel.

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

In augustus trekken de Europese voetbalcompetities zich na een kleine zomerpauze opnieuw op gang. Daarnaast wordt er nog gefietst, gehockeyd, getennist en geracet dat het een lieve lust is. En zoals steeds is Proximus Pickx je vaste leidraad.

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Acht van de zestien eersteklassers en drie van de acht clubs uit de Proximus League wisselden deze zomer van trainer. Net niet de helft van de Belgische profclubs slaat dus een andere weg in. Wij stellen de nieuwe trainers even voor.

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Verborgen pareltjes op Netflix: onze kijktips voor deze maand

Verborgen pareltjes op Netflix: onze kijktips voor deze maand

Tussen al het nieuwe aanbod van Netflix zitten elke maand voldoende pareltjes. De grote producties krijgen volop aandacht, maar een aantal minder opvallende titels vallen vaak dikwijls uit de boot.

Tijd voor film: nu in de bioscoop (18 september)

Tijd voor film: nu in de bioscoop (18 september)

Zin in een avondje uit? Dan is een film meepikken altijd een uitstekend idee. Ontdek hier wat voor fraais je deze week kan gaan bekijken in 's lands filmzalen, en welke de meest bezochte bioscoopfilms van het moment zijn.

Exotische luxe en veel bling bling in Monacovrouwen

Exotische luxe en veel bling bling in Monacovrouwen

VIJF pakt dit najaar uit met de spraakmakende reeks Monacovrouwen.

De winnaars van de Ensors 2019

De winnaars van de Ensors 2019

Afgelopen zaterdag 14 september werden de Ensors uitgereikt tijdens een feestelijk gala in Oostende. Een overzicht van de winnaars!

De tv-tips van de week (van 16 t.e.m. 22 september)

De tv-tips van de week (van 16 t.e.m. 22 september)

Wat is er de komende dagen op de buis? Dat verneem je hier!

De beste documentaires op Netflix

De beste documentaires op Netflix

Sommige merken gebruiken hun bekendheid voor een doel dat ze belangrijk vinden. Bij outdoorspecialist Patagonia is de planeet hun grootste bezorgdheid.

Bradley Cooper in vorm: zijn beste films

Bradley Cooper in vorm: zijn beste films

De Amerikaanse superster Bradley Cooper is een veelgevraagde acteur en minstens even begeerd bij de vrouwen vanwege zijn looks. Hij startte relatief laat met acteren, op zijn 24ste, dankzij een rolletje in 'Sex and the City'. Maar sindsdien is zijn filmografie een lange lijst, verschijnt hij bijna elk jaar op het grote scherm en was hij zelfs drie jaar lang de best betaalde acteur. We sommen graag even de filmische hoogtepunten op uit zijn carrière.

Zij zoeken de liefde in Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Zij zoeken de liefde in Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Liefde kent geen grenzen, dat heeft het eerste seizoen van Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond dubbel bewezen met de mooie koppels Jan en Romina en Manu en Hilde. Ook dit jaar gaan vijf Vlaamse boeren in het buitenland, onder wie ook één vrouw, op zoek naar een lief van hier.

Het sappigste showbizznieuws van de week

Het sappigste showbizznieuws van de week

Er gaat geen week voorbij zonder verse showbizzroddels… Natalia is in blijde verwachting, ook Lesley-Ann Poppe gooit zich op de CBD-markt en Adele vraagt de scheiding aan. De opmerkelijkste nieuwtjes uit het BV- en Hollywooduniversum lees je hier!

IJzingwekkende Franse horrorserie Marianne nu op Netflix

IJzingwekkende Franse horrorserie Marianne nu op Netflix

Netflix voegt dagelijks nieuwe titels toe aan het aanbod, en dat is deze week niet anders. Uitschieter is de nieuwe Franse horrorserie 'Marianne', die onze favoriete streamingsdienst op vrijdag 13 september - de datum is niet toevallig gekozen - op je loslaat. De eerste beelden zijn in elk geval bloedstollend en jagen je al onmiddelijk de stuipen op het lijf.

Netflixtoppers op Filmfestival Venetië

Netflixtoppers op Filmfestival Venetië

Vorig jaar ging de Gouden Leeuw voor het eerst naar een Netflixfilm, met name de prachtige zwartwitvertelling 'Roma' van Alfonso Cuarón, en ook dit jaar waren de Netfix (co)producties goed vertegenwoordigd op het filmfestival van Venetië. In de prijzen vielen ze deze keer niet, ook al waren Noah Baumbachs 'Marriage Story' en Steven Soderberghs 'The Laundromat' (foto) getipt voor een award. De hoofdprijs ging dit jaar naar 'Joker', een dure studiofilm over de legendarische Batman-slechterik van regisseur Todd Phillips met Joaquin Phoenix in de hoofdrol.

Maak kennis met de wereldbewoners van Donderen in Keulen

Maak kennis met de wereldbewoners van Donderen in Keulen

Met veel humor en een beetje show trapte Sven de Leijer zondagavond zijn gloednieuwe quiz Donderen in Keulen af.Sven heeft van negen erg uiteenlopende landen in de wereld – van Turkije en Colombia tot Senegal en de Verenigde Staten – telkens drie inwoners de kleren van het lijf gevraagd. Het is aan de quizzende Belgen om in dit mondiale kluwen hun eigen vooroordelen te ontmaskeren, en de stereotypen te bevestigen of ontkrachten.

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
“kioShiMa” gaat invallen voor G2

“kioShiMa” gaat invallen voor G2

CS:GO team G2 heeft aangekondigd dat Fabien “kioShiMa” Fiey voor hen zal invallen. Hij wordt de wisselspeler voor Richard “shox” Papillon voor de komende twee evenementen. Dat was een ontwikkeling die te verwachten was, nadat “shox” eerder al naar de bank werd verwezen door G2 nadat hij openlijk flirt met een transfer naar de Franse rivalen van G2, Team Vitality.

Envy klopt eUnited en vervolledigt deelnemerslijst DreamHack Malmö

Envy klopt eUnited en vervolledigt deelnemerslijst DreamHack Malmö

Envy heeft zich als laatste team kunnen plaatsen voor DreamHack Malmö met een overwinning tegen eUnited. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 3-1. De Amerikanen van Envy bleven ongeslagen in de upper bracket van de qualifier en moesten zich zelfs maar op 1 map gewonnen geven tegen de jongens van Swole Patrol.

BLAST Pro Series kondigt BLAST Premier aan met prijzenpot van 4.25 miljoen dollar

BLAST Pro Series kondigt BLAST Premier aan met prijzenpot van 4.25 miljoen dollar

BLAST Pro Series heeft een nieuw Counter-Strike: Global Offensive toernooi aangekondigd dat de naam BLAST Premier meekrijgt. Het toernooi zal een totale prijzenpot van 4.25 miljoen dollar tellen en zal doorgaan in 2020. Het circuit heeft twee Season Finals waarbij de winnaar telkens 500.000 dollar mee naar huis neemt. In de Global Final kan de winnaar zelfs 1.000.000 dollar winnen.

Esport team PSV promoveert Yusufcan Ercan

Esport team PSV promoveert Yusufcan Ercan

PSV Esports heeft zich versterkt met Yusufcan Ercan (19) voor hun FIFA team. PSV maakte het nieuws bekend via hun Twitter pagina en hun website. Ercan heeft grote schoenen om te vullen bij PSV, want hij moet fungeren als de vervanger van Belg Stefano Pinna, die bij PSV en internationaal hoge toppen kon scheren.

Defusekids verliest nipt van Fnatic Rising op EU Masters

Defusekids verliest nipt van Fnatic Rising op EU Masters

Gisterenavond nam Defusekids het op tegen Fnatic Rising in z’n eerste wedstrijd binnen hun aartsmoeilijke groep. Een dik halfuur leek het erop dat Defusekids met de overwinning naar huis zou kunnen gaan, maar Fnatic Rising vocht terug en door een aantal foutjes bij Defusekids gaven ze de zege nog uit handen.

Nederlander “ChrisJ” naar DreamHack Malmö met mousesports

Nederlander “ChrisJ” naar DreamHack Malmö met mousesports

Nederlander Chris “ChrisJ” de Jong heeft zich met zijn CS:GO teamgenoten bij mousesports kunnen kwalificeren voor DreamHack Malmö. Ze klopten onderweg naar de finale teams als FATE en GamerLegion en keken in die finale dan het Servische CR4ZY in de ogen, dat ze uiteindelijk wisten te verslaan.

“DaddyJordi” en “ThomasLol” weg bij mCon Esports

“DaddyJordi” en “ThomasLol” weg bij mCon Esports

Esports organisatie mCon Esports heeft via hun Twitter pagina aangekondigd dat ze afscheid zullen nemen van Jordi “DaddyJordi” Bust en Thomas “ThomasLol” van Schaik, respectievelijk de jungler en support van hun League of legends team. Daardoor zal de organisatie op zoek moeten naar een nieuwe jungler. Een nieuwe support speler vonden ze al in Gijs “Gijsje” Boschman.

Splyce trekt naar play-in Worlds, Fnatic naar groepsfase

Splyce trekt naar play-in Worlds, Fnatic naar groepsfase

De afgelopen drie dagen vonden de Regional Qualifiers van de LEC plaats, waar vier teams het tegen elkaar opnemen voor twee plaatsjes op het wereldkampioenschap. Die teams waren Fnatic, Splyce, Schalke 04 en Origen. G2 Esports had al een plaatsje op worlds na hun overwinning in de LEC.

AVANGAR klopt ForZe en wint BLAST Pro Series Moskou

AVANGAR klopt ForZe en wint BLAST Pro Series Moskou

Het hing in de lucht na hun glansprestatie op de StarLadder Major in Berlijn waar ze de tweede prijs mee naar huis namen, maar nu wint AVANGAR ook BLAST Pro Series Moskou. Daarmee zet AVANGAR zichzelf nog wat extra in de verf als één van de meest interessante en veelbelovende CS:GO teams van het moment.

Sector One neemt afscheid van “Forsaken”, stelt “Nightmares” voor

Sector One neemt afscheid van “Forsaken”, stelt “Nightmares” voor

Belgische esports organisatie Sector One heeft op twitter een wijziging in hun League of Legends line-up aangekondigd. De Nederlander Dennis “Forsaken” Kroes, die voor Sector One de support rol invulde, zal het team gaan verlaten. Om de leegte die hij achterlaat op te vullen, doet de organisatie voortaan beroep op de kwaliteiten van Nederlander Richard “Nightmares” Gielisse

Heroic komt naar DreamHack Rotterdam

Heroic komt naar DreamHack Rotterdam

Het Deense CS:GO team Heroic zal aanwezig zijn op DreamHack Rotterdam. Dat heeft zowel het team als DreamHack bevestigd. Heroic kreeg een uitnodiging voor een rechtstreekse deelname aan het event, waardoor ze zich bij de vier eerder bevestigde teams mogen voegen, namelijk AVANGAR, DreamEaters, CR4ZY en Besiktas. Besiktas is het enige team dat niet werd uitgenodigd, maar zich kwalificeerde via de DreamHack Showdown in Valencia.

Luminosity laat volledige CS:GO roster gaan

Luminosity laat volledige CS:GO roster gaan

CS:GO team Luminosity heeft bevestigd dat het zijn volledig Braziliaans roster laat gaan. De spelers zelf zullen nog wel deelnemen aan de EPL en de ECS, maar doen dat onder eigen naam en dus niet meer die van Luminosity. Het nieuws komt niet meteen als een verrassing want geruchten dat de Canadese organisatie z’n roster aan de kant wil schuiven doken de laatste tijd wel vaker op.

Top