In de making-of van deze week vertellen Jennifer Lawrence, Joel Edgerton en Matthias Schoenaerts waarom je ‘Red Sparrow’ zeker gezien moet hebben. Te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Zin een een film vanavond, en kun je maar moeilijk kiezen? Bekijk hier een making-of van ‘Red Sparrow’ en laat je overtuigen!

Tegen haar wil wordt Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) opgeleid tot sparrow, een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Tot ze kracht vindt en uitgroeit tot een van de beste aanwinsten van het programma. Haar eerste doelwit is Nate Nash (Joel Edgerton), een CIA-agent die verantwoordelijk is voor een gevoelige infiltratie in de Russische inlichtingendienst. De twee jonge agenten komen terecht in een spiraal van aantrekkingskracht en bedrog, wat een bedreiging vormt voor hun carrière, hun loyaliteit en de veiligheid van beide landen. 

Red Sparrow is gebaseerd op het boek van de voormalige CIA-agent Jason Matthews. Ideaal voor wie zin heeft in een spannende actiethriller. Regisseur Francis Lawrence wist voor zijn film een geweldige cast te verzamelen: onder meer Jennifer Lawrence, Joel Edgerton en Matthias Schoenaerts hebben een rol.

  
Red Sparrow’ is tot 19 januari 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?