De beste tv-series van 2018 volgens de redactie

December, tijd voor een terugblik: een lijstje van onze favoriete series van het afgelopen jaar. 

De beste tv-series van 2018 volgens de redactie © Netflix - BBC - MGM

Ook dit jaar verorberde onze redactie heel wat tv-series. Stonden onder meer op het menu: koppige dienstmaagden, hormonale pubers en getroebleerde bodyguards. Dit zijn onze favoriete reeksen van het afgelopen jaar!

Donker bochtwerk

Donker bochtwerk © Netflix

The End of the Fucking World

Een geweldige hit op Netflix: gitzwart, bijzonder goed en met een geweldige soundtrack. En een verhaal dat zich gaandeweg ontspint, allerlei bochten neemt en vreselijk goed in elkaar zit.
 
In de hoofdrollen: James en Alyssa, twee getroebleerde tieners die ergens in Groot-Brittannië op roadtrip gaan. Een niet onbelangrijk detail: James is een zelfverklaarde psychopaat met een plan om het meisje te vermoorden. Alyssa heeft een problematische thuissituatie en vertrekt om op zoek te gaan naar haar vader, die wegging toen ze een ukkepuk was.
 
Een topper, deze!

Meer over The End of the Fu***ing World

Misdadig goed

Misdadig goed © Netflix

Collateral
 
Een vierdelige miniserie die Netflix produceerde met de BBC, met een verhaal dat zich afspeelt over een periode van vier dagen in Londen.
 
De misdaad: een pizzabezorger komt om het leven bij een schietincident, aan een huis waar elke week pizza wordt bezorgd. ‘Toevallig’ werd niet de normale bezorger eropuit gestuurd voor de levering, maar wel de Syrische vluchteling Abdullah Asif.
 
Carey Mulligan schittert als Kip Glaspie, de inspecteur die de moord moet onderzoeken.
 
Meer over Collateral

La Casa de Papel, deel 2
 
Een groep van acht criminelen laat zich opsluiten in de Koninklijke Munt van Spanje, met de bedoeling weer buiten te wandelen met een buit van – jawel – 2,4 miljard euro. Om dat gigantische bedrag te kunnen binnenhalen, hebben ze elf dagen toegang nodig tot de drukmachines van de Koninklijke Munt.
 
El Profesor en de zijnen zetten de energie van het eerste seizoen dit jaar verder met deel twee. Opgepast, deze serie is best verslavend! Nu op Netflix.
 
Meer over La Casa de Papel
 
Marcella, seizoen 2
 
De ideale mix tussen een Scandinavische crimeserie en Britse kwaliteit: Marcella is de eerste Engelstalige serie van de schrijver Hans Rosenfeldt, die ook The Bridge uit zijn pen liet vloeien.

Anna Friel kruipt in de huid van Marcella Backland, een politie-inspecteur die na jaren afwezigheid weer aan de slag gaat en terug op een oude zaak wordt gezet.

Probleem: Marcella heeft zo haar eigen demonen. En haar echtgenoot heeft haar net laten zitten voor een andere vrouw. Om maar te zeggen: Marcella zit niet zo goed in haar vel en heeft soms agressieve neigingen. En black-outs.

Momenteel zijn de eerste twee seizoenen beschikbaar op Netflix. Seizoen drie wordt in de loop van volgend jaar verwacht.

Meer over Marcella
 
Safe
 
Een gated community, of omheinde woonwijk. Veiligheid troef, zou je denken. Maar misschien loert daar wel evenveel gevaar als in de wereld buiten de hekken. Dat ondervindt ook Tom Delaney, een kinderchirurg die in actie schiet als zijn oudste dochter mysterieus verdwijnt na een feestje.
 
In de hoofdrol: Dexters Michael C. Hall! Nu te zien op Netflix.
 
Meer over Safe

Complotten en terreur

Complotten en terreur © Netflix - MGM

Bodyguard
 
De best bekeken serie van het jaar op de BBC, en wat ons betreft zeker op zijn plaats in dit rijtje.
 
Richard Madden speelt David Budd, een ex-militair die gehavend is teruggekomen uit Afghanistan en nu aan de slag is bij een beveiligingseenheid van de Londense politie. Wanneer hij erin slaagt een bomaanslag op een trein te voorkomen, wordt hij gepromoveerd tot lijfwacht van Julia Montague, de minister van Binnenlandse Zaken.
 
De serie dendert binnen met een geweldige, zenuwslopende scène en laat je de volgende zes uur niet meer los. Een sterk verhaal waarin niet is wat het lijkt. Trefwoorden: actie, terreur en politiek drama. Nu op Netflix.
 
Meer over Bodyguard
 
Condor
 
Drama, spionage, verraad en terreur vind je ook in Condor, een bloedstollende spionagethriller met Max Irons en William Hurt.
 
De serie is gebaseerd op Sydney Pollacks Three Days of the Condor (1975) en brengt een moderne versie van het verhaal. Irons speelt Joe Turner, een techie die werkt voor de CIA en een paar jaar eerder een algoritme ontwikkelde om terroristen in het buitenland op te sporen. Op een dag worden al zijn collega’s op kantoor in koelen bloede doodgeschoten. Irons moet op de vlucht en kan niémand vertrouwen.

Nu in de Movies & Series Pass van Proximus TV. 
Meer over Condor 

Nordic noir

Nordic noir © Lumière

Een portie Scandinavische kwaliteit mag niet ontbreken in dit lijstje, want er was weer heel wat goeds te zien dit jaar. Hieronder drie series die op de redactie goed gesmaakt werden.
 
Hassel
 
Grove stoppelbaard, leren jack, zwart mutsje. Roland Hassel (Ola Rapace) is een stoere flik, een die wel eens de grenzen van de wet opzoekt om een zaak op te lossen. Samen met zijn team bindt hij de strijd aan tegen de georganiseerde misdaad in Stockholm, en dat durft er al eens hard aan toe gaan.

Nu in de Movies & Series Pass van Proximus TV.
Meer over Hassel 
 
Springvloed, seizoen 2
 
De prachtige Julia Ragnarsson was dit jaar terug voor het tweede seizoen van Springvloed. Ragnarsson stapt opnieuw in de schoenen van Olivia Rönning en krijgt in dit tweede deel het gezelschap van Kjell Bergqvist, als Tom Stilton, en Dar Salim, als haar vriend Abbas.
 
Moord en een ogenschijnlijke zelfmoord in Marseille en Stockholm, een spannend verhaal, duistere sfeer en sterke cast.

Nu in de Movies & Series Pass van Proximus TV.
Meer over Springvloed 
 
The Bridge, seizoen 4
 
Canvas verblijdde ons dit jaar met het vierde en laatste seizoen van topkrimi The Bridge, en dat was even sterk en spannend als de vorige seizoenen.
 
De eerste reeks begon met een moord op de Øresundbrug tussen Denemarken en Zweden. De tweede ging van start met een tanker die tegen diezelfde brug botste en de derde met de moord in Zweden op een Deense vrouw. Ook in de vierde reeks is er opnieuw een link tussen beide Scandinavische landen.
 
De eerste drie seizoenen van The Bridge zijn momenteel te zien op Netflix en het vierde laat niet erg lang meer op zich wachten: vanaf 1 januari is ook dat beschikbaar op de streamingdienst.

Comedy met soms een vleugje drama

Comedy met soms een vleugje drama © Netflix

Big Mouth

Big Mouth is een animated comedy van Nick Kroll en Andrew Goldberg over de heerlijke nachtmerrie die puberteit heet. Gierende hormonen, een lichaam dat niet luistert en gênante romances … deze periode in ons leven is niet altijd prettig, maar levert wel materiaal voor een geweldig grappige serie.

De makers lieten zich inspireren door hun eigen adolescentie in New York, en schuwen geen enkel onderwerp. Verwacht je aan veel ongepaste humor en grove beledigingen, maar vergis je niet: de serie kan ook slim en gevoelig uit de hoek komen.

Meer over Big Mouth en andere animatieseries voor volwassenen, nu te bekijken op Netflix.

GLOW, seizoen 2
 
Worstelende vrouwen, strakke glitterpakjes, body slams en véél haarlak. Gorgeous Ladies of Wrestling brengt het fictieve – maar op ware gebeurtenissen geïnspireerde – verhaal van een bont team van vrouwelijke pro-wrestlers in de jaren ’80.
 
Afgelopen jaar kwam het tweede seizoen online, en het is de moeite! Ook voor wie niet van worstelen houdt. GLOW brengt op Netflix een mix van comedy en drama, en een verrassend intiem verhaal met verschillende lagen. En alles baadt in de sfeer van de eighties.
 
Meer over GLOW

Een portie horror?

Een portie horror? © Netflix

The Haunting of Hill House
 
Een familiedrama verpakt als een horrorverhaal. Wie zin heeft in een dosis hartverzakkingen en Michiel Huisman zit helemaal goed met deze serie.
 
Jaren 90. Henry en Olivia Crain nemen met hun vijf kinderen hun intrek in wat later het beroemdste spookhuis van Amerika zou worden. In het begin lijkt alles koek en ei, maar al snel blijken er paranormale krachten aan het werk.
Dertig jaar later zijn de kinderen volwassen en worden ze door een tragedie opnieuw samengebracht. Ze keren terug naar Hill House, en opnieuw wordt pijnlijk duidelijk dat de ellende nog niet gedaan is.
 
Meer over The Haunting of Hill House, nu te bekijken op Netflix.

Dystopieën en rampscenario’s

Dystopieën en rampscenario’s © Netflix - MGM

The Handmaid’s Tale, seizoen 2
 
Als er nu één serie was die in 2017 potten brak, was het wel ‘The Handmaid’s Tale’. Het eerste seizoen werd alom geprezen en kaapte maar liefst vijf Emmy’s en twee Golden Globes weg.
 
In 2018 kwam Elizabeth Moss terug voor een tweede seizoen, en dat was even sterk als het eerste. Prachtige en ijzingwekkende beelden, een meeslepend verhaal en een ijzersterke cast. Praise be!
 
Meer over The Handmaid’s Tale. Het tweede seizoen is nog steeds beschikbaar in de Movies & Series Pass, en het derde seizoen komt eraan in het voorjaar van 2019.
 
The Rain 
 
Een agressief virus in de regen. Eén druppel en je bent er geweest.
 
In de Deense survival-thriller The Rain wordt de Scandinavische bevolking bijna volledig uitgeroeid. Bijna, want er zijn enkele overlevenden. En die hebben een plan nodig om te kunnen overleven.
 
Een duistere, spannende serie over een virus waar niemand op zit te wachten, en een maatschappij waarin alles anders is na de apocalyps.
 
Meer over The Rain, nu te bekijken op Netflix.

Terug in de tijd

Terug in de tijd © Netflix - Isopix

Af en toe gaan we op de redactie eens graag terug in de tijd, maar dan wel met een serie die bijblijft.
 
Anne with an E, seizoen 2
Anne with an E kwam afgelopen zomer met een tweede seizoen naar Netflix. Een verhaal met een zonnige kant en ook (behoorlijk wat) schaduw. Showrunner en auteur van het scenario is Moira Walley-Beckett, die eerder werkte aan Breaking Bad.
Stijlvol gemaakt, met prachtige landschappen en hartverwarmende lessen over liefde, verlies en opgroeien. Voer voor fans van L.M. Montgomery’s Anne of Green Gables en hartverscheurend drama.
 
Versailles, seizoen 3
 
Fans van historische tv-series konden dit najaar op Eén kijken naar het derde en laatste seizoen van kostuumdrama Versailles. Een seizoen dat opnieuw draait rond drama, intrige en gekonkelfoes aan het hof van de Zonnekoning, die in deze derde reeks oppermachtig is.
 
Vikings, seizoen 4
 
Ook bij Q2 viel er historie te rapen dit jaar, en wel met het geweldige vierde seizoen van Vikings.
 
Realistisch en gruwelijk, met verhaallijnen die geïnspireerd zijn door ware gebeurtenissen: Vikings is een serie die bol staat van politieke spelletjes, lust, veroveringen en harde vechtpartijen. Het vierde seizoen draait rond Ragnar en zijn zonen, verraad en verandering.

Van Vlaamse bodem

Van Vlaamse bodem © VRT

Salamander, seizoen 2
 
Begin 2018 opende Eén opnieuw de jacht op Salamander. Met – uiteraard – Filip Peeters als politie-inspecteur Gerardi, die deze keer een samenzwering rond het bezit van diamantmijnen op het spoor komt.

Meer over Salamander
 
Professor T., seizoen 3 
 
Ook dit jaar: het derde en laatste seizoen van Professor T.
 
De briljante - en de soms ook iets te directe - politieconsultant Jasper Teerlinck, alias professor T. (Koen De Bouw), schoot eind vorig seizoen de corrupte commissaris Serge Lauwers neer om zijn grote liefde Christina Flamant te beschermen. Het derde seizoen van Professor T. begon dus met Jasper achter tralies, en dat was een helse beproeving voor de man met autisme en smetvrees.
 
Professor T. is op zondagavond afgelost door Over water, een nieuwe serie van Tom Lenearts. Lees er hier alles over!

Music Maestro

AB Canapé: classic rock uit het kraaiennest van The Black Crowes

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Clip van de week: I Wanna Go Outside

'We live in strange times', zoals de Engelse schrijver Douglas Adams placht te zeggen. In heel wat landen ligt het sociale leven nog steeds grotendeels plat. Ook wij Belgen moeten nog zoveel mogelijk

AB Canapé: de zoetgevooisde stem van singer-songwriter Suzanne Vega

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje bij beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

AB Canapé: de experimentele postrock van Son Lux

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

Willy geeft Belgische artiesten duwtje in de rug

Het zijn geen fijne tijden voor artiesten, zeker niet nu alle massa-evenementen gedurende deze zomer zijn afgezegd. Radiozender Willy steunt artiesten al vanaf het begin van de coronacrisis en lanceer

Proximus Pickx Live bij je thuis – Elke avond om 21u: een exclusief concert (25 – 29 mei)

Het bedrijfsleven komt stilaan op gang, en shoppen behoort ook opnieuw tot de mogelijkheden maar het coronavirus maakt het nog altijd onmogelijk om live een concert bij te wonen. Proximus doet daarom

AB Canapé: de Schotse synthpop van Chvrches

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

AB Canapé: sidder en beef dankzij de intense post-metal van Amenra

Nu de lockdownmaatregelen beetje per beetje worden versoepeld, komt het normale leven stelselmatig weer op gang. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepi

Vijf filmsoundtracks die in het collectief geheugen gegrift staan

Een pakkende soundtrack leidt films naar hogere sferen: filmmuziek heeft dan ook het vermogen om van mediocre films een memorabele kijk- en luisterervaring te maken. Deze filmmuziek tilde zowel uitste

AB Canapé: fleurige flamenco met Rodrigo y Gabriela

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

'Topickx of the week' - Dena haalt de innerlijke gothic van stal

In de gloednieuwe Proximus Pickx-reeks 'Topickx of the week' zet comédienne Dena Vahdani elke week haar tanden in de wereld van de showbizz. In de tweede aflevering duikt de Brusselse in haar eigen ve

Klara biedt alternatief voor Koningin Elisabethwedstrijd

De laatste week van mei had normaal gezien de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano moeten plaatsvinden. Omwille van de coronacrisis is de prestigieuze internationale muziekwedstrijd ec

Sport in de kijker

Drievoudig Engels kampioen Blackburn Rovers verkommert in de Championship

In de loopgraven van de Championship mag Blackburn Rovers met een achterstand van slechts drie punten op een play-offplaats nog hopen op een ticketje voor de Premier League voor volgend seizoen. Maar

Jan Van den Bergh: "Of ik de promotiefinale bij OH Leuven kan meespelen, is een keuze die in mijn plaats genomen zal worden"

Een nieuwe week betekent een nieuwe aflevering van Proximus Sports Remote! Deze week bespreekt Nicolas De Brabander samen met zijn gasten Mo Messoudi en Jan Van den Bergh de Belgische en international

One day, one goal: Michael Owen bezorgt Argentijnse defensie een verkoudheid

Sommige doelpunten worden jaren na datum nog uitgebreid besproken, omwille van de schoonheid van uitvoering, de perfecte timing of de wedstrijdomstandigheden. Zo ook op het WK 1998, waar de amper 18-j

Het Signal Iduna Park of de arena van de gevreesde Gele Muur

Borussia Dortmund dankt zijn successen in grote mate aan zijn fervente supporters die iedere keer opnieuw en masse afzakken naar het Signal Iduna Park. Maar wat is het verhaal achter het mythische sta

One day, one goal: Pirlo etaleert zijn genialiteit tegen Parma

Sommige goals zijn iconisch vanwege de omstandigheden – een WK, bijvoorbeeld – andere behoren dan weer tot het grootboek der voetbalistieke wonderen omwille van hun intrinsieke schoonheid. Tot die laa

Nice to meet u ... Oliver Naesen

Nu het halve wielerpeloton omwille van de coronacrisis moet vrezen of ze volgend jaar überhaupt nog een werkgever zullen hebben, heeft Oliver Naesen zijn contract bij het Franse World Tour-team AG2R L

On this day: RSC Anderlecht wordt boven de doopvont gehouden

Dag op dag 112 jaar geleden werd Sporting Club Anderlecht opgericht. De Brusselse club zou uitgroeien tot de vaandeldrager van het Belgische voetbal en naast successen in eigen land eind jaren 70, beg

One day, one goal: Eden Hazard krijgt het stade Vélodrome stil

Voordat hij het mooie weer maakte bij Chelsea en Real Madrid, excelleerde Eden Hazard bij Lille. De Rode Duivel ontsteeg met zijn natuurtalent al snel de Ligue 1. Op 4 maart 2011 liet hij een staaltje

De ultieme elf van de Rode Duivels: de linkermiddenvelder

In de zesde aflevering in onze zoektocht naar het ultieme elftal van de Rode Duivels laten we je opnieuw kiezen uit een viertal kandidaten voor de felbegeerde positie van linkermiddenvelder.

One day, one goal: Kompany knalt City richting de titel

Vincent Kompany heeft gedurende de afgelopen 11 jaar in Engeland naam en faam gemaakt als één van de beste verdedigers ter wereld. Met Manchester City heeft hij meerdere malen op beslissende momenten

Tour de France: 10 klassementsrenners om naar uit te kijken

De wielerfans hebben opnieuw iets om naar uit te kijken!

Fratsen fnuiken tennistalent Nick Kyrgios

In de nieuwste aflevering van onze rubriek 'Enfants terribles' zoomen we in op Nick Kyrgios. De nog steeds maar 25-jarige tennisser draait al 7 jaar mee op het ATP-circuit, waarin hij vooral met zijn

Focus op films, series & tv

De vijf meest populaire soaps te zien op televisie!

Sturm der Liebe, Home and Away, Mooi en Meedogenloos, het zijn allemaal reeksen die je dagelijks op televisie tegen kan komen bij het zappen. Liefhebbers volgen de series, die allemaal al jarenlang lo

5 topfilms met een stevig Belgisch randje

Nu het er voor veel mensen steeds meer naar uit ziet dat ze de vakantie in eigen land zullen moeten doorbrengen, duikt Proximus Pickx in het filmarchief op zoek naar pareltjes die ons vaderland een pl

Van ongemakkelijk tot compleet absurd: dit zijn de meest spraakmakende datingshows

Het Britse datingprogramma Naked Attraction deed heel wat stof opwaaien over het Kanaal omwille van het expliciete, in your face-naakt dat op het scherm passeert. Toch, of misschien net daarom, is de

Ken je dit al in de Studio 100 GO Pass?

De Studio 100 GO Pass, dat is onbeperkt toegang tot alle series, films, shows, specials en muziekclips van Studio 100 op je tv en in de app, waar je ook 33 spelletjes vindt met jouw favoriete helden,

Hollywood, de nieuwe Netflix-serie die de naoorlogse cinema traceert

Streamingplatform Netflix stort zich op de gouden jaren van Hollywood in een zevendelige miniserie, met Ryan Murphy aan het roer.

Brainfood in coronatijden: deze TED-talks zijn eye-openers van formaat

Altijd verhelderend, meestal inspirerend, bijwijlen verbijsterend, niet zelden ontroerend, sporadisch komisch en soms zelfs verontrustend: deze TED-talks belichten de zwarte gaten in je kennis, verbre

Nieuw op Netflix deze week

Heb je je favoriete serie in één ruk uitgekeken? Niet getreurd, want Netflix verrijkt elke week haar platform met nieuwe releases. Een greep uit het aanbod voor deze week.

Nieuw op Netflix

Netflix vuurt deze keer verschillende topreeksen en -films met een futuristisch kantje op je af.

De winter is opnieuw op komst op CAZ

Vanavond zendt CAZ de allereerste aflevering van de fantasyserie ‘Game of Thrones’ uit, een mooie kans om opnieuw kennis te maken met de mythische wereld die George R.R. Martin heeft gecreëerd. De ser

Reizen Waes: een opmerkelijke kijk op Japan

Toen Tom Waes in februari naar Japan trok, had hij niet durven vermoeden dat dit zijn laatste buitenlandse reis van dit jaar zou worden. Het nieuwe coronavirus zou er anders over beslissen. Toch laat

Lance Armstrong: "Of ik kanker kreeg door dopinggebruik? Ik zeg niet 'neen'"

Zondagavond 24 mei ging de tweedelige ESPN-documentaire "Lance" in première. De documentaire, die in totaal 3 uur en 20 min in beslag neemt, overspant de jeugd, opmars en neergang van de voormalige 7-

Nieuw in de Op aanvraag-catalogus: ‘Bad Boys for Life’!

Tinseltown was het Vlaamse regisseursduo Adil El Arbi en Billal Fallah al een tijdje aan het opgeilen en met ‘Bad Boys for Live’ is het meteen raak: hun eerste Hollywoodfilm ooit werd een kassasucces

Nieuws van het esports-front

Kortrijk-speler Manse: “Mijn profiel paste heel goed bij de club”

Na de ontmoeting met REGO en Nycom hebben we een afspraak met Manse “Manse01” Bogaerts, de speler die al twee seizoenen lang de kleuren van KV Kortrijk vertegenwoordigt. Zonder echt te hebben gedroomd

NumberOne: Lamif springt naar de eerste plaats, ook TheDice blijft ongeslagen

Speeldag drie van het NumberOne-circuit op Counter Strike: Global Offensive is afgewerkt. Twee teams blijven ongeslagen, drie andere teams moeten hun eerste overwinning nog boeken. De avond begon opni

Verrassingen, teleurstellingen en sensaties: een terugblik op het reguliere seizoen van de Proximus ePro League

Enkele weken geleden volgde je de reguliere competitie van de Proximus ePro League. De competitie werd een adembenemend spektakel met heel wat verrassingen, omwentelingen en zelfs teleurstellingen. Di

VUB start met eerste universitaire opleiding e-sports

De Vrije Universiteit Brussel lanceert in oktober 2020 met "Expert Class in Esports Management" als eerste universiteit in de Lage Landen een postuniversitair programma voor e-sports als specifiek vak

European Leagues Stay2Score: volg de ontknoping live

De Stay2Score European Leagues-toernooi kent zijn ontknoping; de halve finales en de finale zijn live te volgen op zaterdag 23 mei op de zender Proximus Pickx Live en het Twitch-kanaal van Proximus.

Rainbow Six Benelux League: Epsilon in moeilijkheden, Defusekids is gekwalificeerd

Epsilon heeft een slechte week achter de rug. Het team valt van het podium en blijft binnen het bereik van de eerste achtervolgers. Defusekids onderstreept daarentegen zijn leiderschap. Achter DK volg

NumberOne: TheDice, Lamiff en Tenerife Titans nemen de leiding

Het Counter Strike: Global Offensive NumberOne-circuit is nu goed en wel vertrokken. Na de tweede kampioenschapsdag lijken drie teams zich te onderscheiden van de concurrentie. Donderdagavond begon me

Zijn de Belgische spelers op niveau op FIFA 20?

Deze week vergelijken we het niveau van de Belgische spelers op FIFA 20 met de andere spelers op de planeet. Worden onze landgenoten beter of slechter beoordeeld dan andere voetbalsterren? Je leest he

Proximus ePro League Play-offs: speeldag 1

De zes amateurspelers zijn bekend, de 10 profspelers zijn er klaar voor; de eindfase van de competitie kan eindelijk beginnen. Ook de poules zijn verdeeld en die beloven erg spannend te worden.

ESL One: Road to Rio: Belg Nivera verrast, ontgoocheling voor Keoz

De weg naar de Major van Rio wordt lang voor de teams die zich willen kwalificeren. Twee Belgen begonnen hun reis afgelopen weekend, ondanks een gelijkaardig resultaat, met een verschillend gevoel. De

NumberOne is terug: dit zijn de resultaten van de eerste speeldag

De Counter Strike: Global Offensive NumberOne-competitie is opnieuw van start gegaan. De eerste wedstrijden van de Legend Stage werden op dinsdagavond afgewerkt. Het NumberOne-circuit op CSGO, in eers

Rainbow Six Siege: Ubisoft onthult zijn grote metamorfose

Op woensdagavond onthulde Ubisoft zijn grote transformatie die reeds tijdens de laatste Six Invitational werd aangekondigd. Het gloednieuwe competitiesysteem begint met nationale competities. De herzi

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.