De making-of van deze week neemt je mee achter de schermen van ‘Hostiles’. Te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Zin een een film vanavond, en kun je maar moeilijk kiezen? Scott Coopers ‘Hostiles’ is perfect voor liefhebbers van het Wilde Westen. Bekijk hier een making-of!

De film speelt zich af in 1892, ergens in New Mexico. Christian Bale speelt de harde legerkapitein Joseph Blocker, die een afkeer heeft van indianen en nota bene de opdracht krijgt een stervend stamhoofd en zijn familie veilig over te brengen naar zijn geboortegrond in Montana. Onderweg botsen ze op Rosalee Quaid (Rosamund Pike), de enige overlevende van een aanval van Comanche-indianen. Ze sluit zich aan bij het gezelschap, maar de spanningen in de groep lopen hoog op. En ondertussen loert overal gevaar…

Hostiles is een uitstekende film van regisseur Scott Cooper, met een uitstekende cast. Wees wel gewaarschuwd: het is geen ontspannen avondje film kijken. Het Wilde Westen toont zich hier wild, hard en gruwelijk.
  
Hostiles’ is tot 2 januari 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?