In ‘Avengers: Infinity War’ bundelen alle superhelden uit het Marvel-universum hun krachten om het lot van het heelal te beslechten. Een hoogtepunt voor Marvel-fans, en een cast om u tegen te zeggen! Bekijk hier een making-of!

Na een nooit eerder vertoonde filmische reis waarbij in tien jaar het hele Marvel Cinematic Universe voorbijkwam, brengt Marvel Studios met Avengers: Infinity War de ultieme en dodelijkste krachtmeting aller tijden op het scherm. De Avengers en hun superhelden-bondgenoten moeten bereid zijn alles op te offeren in een poging de machtige Thanos te verslaan voordat zijn campagne vol verwoesting en verderf een einde maakt aan het universum.
 
Superhelden à volonté in deze film van Anthony en Joe Russo, die alle eerdere verhaallijnen van de Marvel-films laat samenkomen.
In de cast, sterren als Robert Downey Jr., Chris Pratt, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Benedict Cumberbatch, Scarlet Johansson, Chadwick Boseman, Gwyneth Paltrow, Elizabeth Olsen, enz. Zij vertellen je in deze making-of alles over hun ervaringen bij het draaien van de film.
 
 
Avengers: Infinity War’ is tot 1 december 2018 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?