Regisseur Wes Ball en Dylan O’Brien vertellen in deze making-of waarom je het sluitstuk van The Maze Runner-saga niet mag missen!

In deze finale van de Maze Runner-saga leidt Thomas (Dylan O'Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het dodelijkste doolhof van allemaal. Laarders die hier levend uitkomen, krijgen antwoorden op vragen die hen al van bij het begin bezighouden…
 
De regie is in handen van Wes Ball, die eerder ook ‘The Maze Runner’ (2014) en ‘Maze Runner: The Scorch Trials’ (2015) afleverde. De cast bestaat onder meer uit Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter en Patricia Clarkson. Gebaseerd op de bestseller van James Dashner.
 
Bekijk hier een making-of met onder meer regisseur Wes Ball en acteurs Dylan O’Brien, Dexter Darden, Kaya Scodelario en Ki Hong Lee.
 
Maze Runner: The Death Cure’ is tot 1 december 2018 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?