'Pacific Rim: Uprising' is er eentje voor liefhebbers van sciencefiction, actie en gigantische monsters. Bekijk hier een making-of!

Pacific Rim: Uprising is een sequel op de originele Pacific Rim uit 2013, waar Guillermo Del Toro de teugels in handen had. Dit vervolg is een film van Steven S. Denight, die niet alleen de regie voor zijn rekening nam, maar ook een hand had in het scenario.

De film speelt zich een aantal jaren later af dan de gebeurtenissen in Pacific Rim, waarin de mensheid het moest opnemen tegen gigantische Kaiju-monsters. Hoewel het gevaar geweken lijkt, blijft men zich voorbereiden op een eventuele nieuwe dreiging. En maar goed ook, want de piloten van de Jaeger-robots moeten opnieuw de strijd aangaan met allesvernietigende monsters. Een van hen is Jake Pentecost, zoon van Stacker Pentecost uit de eerste film, en broer van Mako Mori, de leidster van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging. Om te kunnen slagen, moet hij samenwerken met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert en de jonge Jaeger-hacker Amara.

In de cast zie je onder meer John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Burn Gorman, Charlie Day en Tian Jing. In deze making-of vertellen de regisseur en enkele acteurs je alles over deze film en zijn Kaiju-monsters en Jaegers.
 
Pacific Rim: Uprising’ is nog tot 26 november 2018 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?