Een nieuwe week, een nieuwe filmtip van Jan Verheyen. ‘Mom and Dad’ is een van Jans guilty pleasures: een ietwat bizarre thriller-horror-comedy, maar zeker de moeite waard. Bekijk hier waarom!

Zin in een film, maar nog geen idee wat je wil zien? Jan Verheyen steekt graag een handje toe. Zijn filmtip van deze week: Mom and Dad.
 
Wat als ouders zich ineens tegen hun kroost keren? Het is vooral die premisse die van ‘Mom and Dad’ een gewaagde, originele horrorthriller maakt. In een niet nader genoemd Amerikaanse stadje is er iets vreemds aan de hand, waardoor ouders zich opeens gewelddadig beginnen te gedragen tegenover hun eigen kinderen. Meer nog, ze staan ze naar het leven. Letterlijk. Dit veroorzaakt uiteraard een ware massahysterie, waarin een meisje en haar jongere broertje moeten de dreigende terreur zien te overleven.

‘Mom and Dad’ is een horror verpakt als satire, met bijzondere vertolkingen van Nicolas Cage en Selma Blair. Een publiekshit is deze film niet geworden, maar volgens Jan is hij zeker de moeite waard. Benieuwd wat jij ervan vindt!
 
 
Regie: Brian Taylor
Cast: Nicolas Cage, Selma Blair en Anne Winters
 
Mom and Dad’ is tot 23 december 2018 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Hoe een film huren uit onze catalogus?