De smakelijkste showbizzhapjes van de week

Films | Wat gebeurde er in BV-land en Hollywood?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wendy en Franske zijn uit elkaar, Tom Waes heeft af te rekenen met iemand die met zijn naam een nepprofiel aanmaakte, in Het Witte Huis zijn ze kwaad op een rapper die een clip maakte met een strippende lookalike van de presidentsvrouw in de hoofdrol en Prins Laurent krijgt volgend jaar een financieel extraatje. Lees er hier alles over!

Wendy Van Wanten en Franske niet langer een koppel

Wendy Van Wanten en Frans ‘Franske’ Vancoppenolle zijn uit elkaar. De mededeling die Vancoppenolle op Instagram postte, doet de media vermoeden dat hij moeilijk door één deur kon met Wendy’s zoon Dylan. ‘Plots stond ik op straat. Met niets, en dat na twaalf jaar alles te hebben gedaan uit liefde voor haar. Helaas is iemand tussen ons komen te staan die van in het begin tegen mij was’, schreef hij onder meer. De zangeres reageerde zelf ook, eveneens op Instagram: ‘We hebben besloten om minstens tijdelijk uit elkaar te gaan en elkaar de tijd te geven om na te denken, te helen en tot rust te komen. We beseffen ook wel dat met een korte mededeling van deze feiten, het risico op een kwalijke geruchtenmolen niet onbestaande is. Geen vragen stellen en een beetje geduld hebben zou ons zeer veel helpen. Veel dankbaarheid bij voorbaat daarvoor, niet alleen van onszelf maar ook van de kinderen’, stond er in haar bericht te lezen. Wendy en Frans ontmoetten elkaar in het programma Wie Wordt De Man Van Wendy? op vtm.

Alex uit Temptation Island deelde klappen uit op straat

Alex en Niels, twee ex-Temptation Island-figuren, bekomen momenteel van een stevig rondje knokken op straat. Alex, die tijdens het programma de koffer in dook met Niels’ vriendin Rosanna, daagde zijn rivaal uit voor een gevecht in de ring. Toen Niels daar niet op inging, besloot hij de man aan te pakken op straat. ‘De grootste snotneus van Nederland Niels uitgedaagd om voor 1x te laten zien dat hij toch een beetje ballen heeft en een man is’, schreef Alex eerst op de sociale media. ‘Hij overviel ons samen met een vriend toen we een seksbeurs gingen bezoeken. Twee zielige mannetjes’, vertelde Rosanna in de pers. De heren kwamen er zonder kleerscheuren vanaf.

'Ik dronk een fles whisky, een fles porto en vijftien pinten per dag'

Herman Brusselmans heeft op de openbare omroep verteld dat hij vroeger een zware drinker was. Dat deelde hij met tv-kijkend Vlaanderen toen het in de talkshow Van Gils en Gasten ging over Tipsy, het nieuwe programma waarin Kat Kerkhofs en haar zus Lyn de invloed van dagelijkse alcoholinname onderzoeken. ‘Ik was een voetballer, dus ik dronk niet. Toen ik stopte met voetballen ben ik last beginnen te krijgen van angstaanvallen. Ik had veel minder last van die angstaanvallen – die echt wel heel erg waren en die heel mijn sociaal leven bepaalden – als ik dronk. Dus ik dronk eigenlijk niet omdat ik het lekker vond, niet omdat ik per se zat wilde zijn, maar om die angst te verdoven. En dat is op korte tijd uitgegroeid tot een verslaving. Ik dronk één fles whisky, één fles porto en vijftien pinten per dag. Ik had mezelf de regel opgelegd: ik mag niet drinken voor halfvijf ’s middags, maar ik stond pas op om vier uur. Je gaat allerlei dingen zoeken om toch maar te kunnen drinken’, aldus Brusselmans. Hij kon gelukkig stoppen voor de drank permanente schade aanrichtte.

Meghan Markle in verwachting, wedkantoren hebben namenlijst klaar

Meghan Markle is zwanger, en da’s groot nieuws aan de andere kant van Het Kanaal. Britse wedkantoren hebben al een lijstje met kanshebbers qua namen opgesteld. Alice, Victoria en Mary staan bovenaan bij de meisjesnamen, Alexander, Arthur en Philip voeren de rangschikking met jongensnamen aan. Anderen denken dan weer dat het een heel andere naam zal worden, omdat Meghan en Harry iets minder rekening houden met tradities dan de overige leden van het Britse hof.

Een toemaatje voor Prins Laurent

Het nieuws haalde maanden geleden alle kranten: Prins Laurent was kwaad omdat zijn dotatie verminderd werd. Hij had zonder toestemming in legeruniform een plechtigheid bijgewoond in de Chinese ambassade, en dus moest er een sanctie komen in de vorm van een boete. Sindsdien blijft Laurent weg van officiële plechtigheden. Nu blijkt dat die boete geen enkele invloed heeft op zijn dotatie: hij ontvangt volgend jaar zelfs meer geld. De Prins krijgt volgend jaar 320 000 euro, of 6000 euro meer dan dit jaar. ‘De eenmalige sanctie die hij opgelegd kreeg, wordt op een administratieve manier doorgevoerd, en hoeft dus niet opgenomen te worden in de begroting’, legt de kabinetschef van de kamervoorzitter uit. In totaal kost het Belgische koningshuis de belastingbetaler volgend jaar ongeveer 36,6 miljoen euro, of 200 000 euro meer dan dit jaar.

Stapt Lady Gaga weldra in het huwelijksbootje?

Tijdens een gala van het magazine Elle heeft Lady Gaga haar vriend Christian haar verloofde genoemd. Ze vormen sinds vorig jaar een koppel. Of er een officiële bevestiging komt, is niet geweten, want de zangeres vertelt niet graag honderduit over haar relatie. Een hele tijd geleden had ze ook trouwplannen met haar ex Taylor Kinney, maar het liep spaak tussen de twee.

Iemand maakte profiel aan op naam van Tom Waes

Tom Waes heeft te kampen met een nepversie van zichzelf. Op Instagram dan toch, want daar heeft iemand een profiel aangemaakt op naam van Waes. De onbekende copycat heeft zelfs de foto van het echte profiel gekopieerd. Het verschil tussen de echte versie en het nepaccount is een punt. ‘Ik ben tomwaes, de imitator heet tom.waes’, aldus de echte Tom Waes in een reactie.

Commotie in de U.S.A. om strippende nep-Melania Trump

De Amerikaanse rapper T.I. schopte keet met een filmpje waarin een dubbelgangster van Melania Trump voor hem stript in The Oval Office. De video kadert in de promotie van Dime Trap, het nieuwste album van de rapper. De dame in het filmpje draagt een jas met het opschrijft I really don’t care, do u?: da’s een verwijzing naar het kledingstuk dat Melania droeg tijdens haar bezoek aan migrantenkinderen in Texas. De nep-Melania trekt alles uit en begint poedelnaakt op een bureau te dansen. Intussen is de video al meer dan twee miljoen keer bekeken. Niet iedereen kan het grapje smaken: de actrice uit de clip kreeg zelfs doodsbedreigingen. Stephanie Grisham, de woordvoerder van Melania, roept op tot een boycot van de rapper: ‘Hoe kan dit acceptabel zijn?, vroeg ze zich af in een reactie.


Politie voert onderzoek naar Mel B. nadat man meppen kreeg

De politie voert een onderzoek naar ex-Spice Girl Mel B. Ze zou een mannelijk model twee keer geslagen hebben, zo meldde TMZ.com. Dat is naar verluidt afgelopen zaterdag gebeurd, toen de vrouw een modeshow in Los Angeles bezocht. De man had een foto van zichzelf met de zangeres, maar was niet tevreden met het resultaat en wilde een nieuw kiekje laten nemen. Dat was klaarblijkelijk niet naar de zin van de zangeres, waarna ze hem een mep zou hebben verkocht. Toen hij haar achtervolgde, zou ze dat opnieuw gedaan hebben. Hij raakte niet gewond maar nam wel contact op met de arm der wet, die nu blijkbaar een onderzoek voert.

Oplichters Véronique De Kock krijgen boete en celstraf

Twee mannen die een hele reeks klanten, onder wie Véronique De Kock, hebben opgelicht, zijn veroordeeld. Ze kregen beiden een effectieve celstraf van 37 maanden en een boete van 3000 euro. De heren namen handtassen en dure spullen over van klanten om die door te verkopen, maar die klanten kregen hun geld niet en de twee verdwenen spoorloos. Het spoor leidde de politie naar een winkel in Hasselt. In totaal zouden ze meer dan 20 slachtoffers hebben gemaakt. De daders hadden vooral dure handtassen, portefeuilles en juwelen in het vizier. Véronique De Kock heeft recht op een schadevergoeding van 18 650 euro en een rechtsplegingsvergoeding van 750 euro, maar of ze dat geld ooit zal zien is een hoogst onzekere zaak.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top