Steven Spielberg, Tom Hanks en Meryl Streep vertellen je in deze making-of waarom je ‘The Post’ zeker gezien moet hebben. Te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV!

Een toppertje van Steven Spielberg met een indrukwekkende cast en een meeslepend, relevant en waargebeurd verhaal.

Amerika, 1971. De redactie van The New York Times onthult dat de Amerikaanse overheid het volk al jaren voorliegt over de oorlog in Vietnam, die illegaal en niet te winnen was. Het Witte Huis ziet dat uiteraard niet graag gebeuren en steekt al na één artikel een stokje voor de publicatie van de Pentagon Papers.

Over naar The Washington Post, waar we kennismaken met hoofdredacteur Ben Bradlee (Tom Hanks) en de eerste vrouwelijke uitgever van een grote krant, Kay Graham (Meryl Streep). Ook zij krijgen de Pentagon Papers in handen, en ook zij zien het als hun plicht om ze te publiceren. Ze riskeren daarmee niet alleen hun carrière, maar ook hun vrijheid en het voortbestaan van The Washington Post. Steven Spielbergs The Post volgt mee hoe ze te werk gaan en hun meningsverschillen aan de kant schuiven.

Een spannend politiek drama, gebaseerd op waargebeurde feiten en vertolkt door een cast om u tegen te zeggen. Naast Tom Hanks en Meryl Streep zie je onder meer Sarah Paulsen, Bob Odenkirk, Bradley Whitford en Alison Brie.

Deze film werd genomineerd voor twee Oscars en zes Golden Globes.
 
The Post’ is nog tot 23 oktober 2018 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?