De week in showbizzland

De week in showbizzland

Jacques Vermeire heeft het aan de stok met Facebook door zijn filmpje met naakte paspoppen, Tina Turner vertelt dat Ike haar tijdens hun huwelijksnacht meenam naar een bordeel, Jeroen Van Dyck heeft een nieuw lief en de eerste verleidster uit het nieuwe Temptation Island-seizoen heet Kimberly. Lees er hier alles over!

Facebook verwijderde filmpje Jacques Vermeire door 'seksueel aanstootgevende' paspoppen

Facebook verwijderde filmpje Jacques Vermeire door 'seksueel aanstootgevende' paspoppen © Isopix

Opschudding bij Facebook: het sociale mediabedrijf verwijderde in allerijl een advertentie voor de zaalshow van Jacques Vermeire wegens zogenaamd aanstootgevende inhoud. Vermeire kon een lachstuip amper bedwingen toen bleek dat het ging om een filmpje waarin naakte paspoppen te zien waren. Dat nam hij samen met Ruben Van Gucht op om hun zaalshow Van 7 tot 77 te promoten. Facebook vond de ‘verspreiding van naaktbeelden’ niet kunnen. In Het Laatste Nieuws reageerden Jacques en zijn manager: 'Dit is echt belachelijk, het toppunt van Amerikaanse preutsheid. Het waren dan ook nog sobere etalagepoppen. Ik denk zelfs dat het mannen waren’, grinnikte hij. ‘Het is komedie, dit heeft niks met seks te maken. Dit is enorm lachwekkend’, voegde zijn manager eraan toe.

Tina Turner blikt terug op eerste huwelijksnacht: 'Hij nam me mee naar een bordeel'

Tina Turner blikt terug op eerste huwelijksnacht: 'Hij nam me mee naar een bordeel' © Lyvans Boolaky / Photo News

Dat het geen lolletje was, het huwelijk van Tina Turner met haar ex Ike, is wel het minste wat je kan zeggen. In een interview You Magazine vertelt ze over haar eerste huwelijksnacht: ‘Hij nam me mee naar een bordeel. Ik heb er live naar een seksshow moeten kijken. Daar zat ik dan, in een vuile zetel, uit mijn ooghoeken naar Ike te kijken. Ik heb dat verdrongen. In mijn hoofd heb ik een ander scenario gecreëerd van die avond, vol romantiek. Ik heb het nooit verteld omdat ik me schaamde. Mensen kunnen zich niet eens voorstellen wat voor iemand hij was’, liet ze zich ontvallen. Tijdens het huwelijk werd Tina meermaals mishandeld door haar echtgenoot. In 1976 scheidden ze, en later hertrouwde de zangeres met Erwin. Ike Turner overleed 11 jaar geleden.


Dit is de eerste verleidster uit het komende seizoen van Temptation Island

Dit is de eerste verleidster uit het komende seizoen van Temptation Island © Instagram

De opnames van Temptation Island zijn van start gegaan. De fans moeten nog wachten tot in het voorjaar, maar bij Het Laatste Nieuws menen ze de naam van de eerste verleidster al te kennen: het zou gaan om Kimberly, een 21-jarige jongedame uit Turnhout. Ze is naar verluidt bevriend met Andrea en Billy, die vorig jaar deelnamen. Volgens voornoemde krant werkt Kimberly als serveerster in Club Roxy te Antwerpen, maar geeft ze daar de brui aan omdat ze personal trainer wil worden.

Ed Sheeran heeft een dag nodig om 86 000 euro binnen te halen

Ed Sheeran heeft een dag nodig om 86 000 euro binnen te halen © Isopix

Ed Sheeran heeft een dag nodig om 86 000 euro te verdienen. Dat meldden de Britse media op basis van de belastingaangifte van zijn firma Ed Sheeran Limited, die openbaar werd gemaakt. Sheeran maakte vorig jaar 31 miljoen euro winst. Die cijfers maken van de roodharige zanger de rijkste solo-artiest ter wereld. Er werd ook wel toegevoegd dat Sheeran een enorm bedrag aan belastingen betaalt: op de winst van zijn bedrijf, die 31 miljoen euro bedroeg, moest hij 6 miljoen euro afdokken aan de fiscus. Maar toch zegt hij dat geld niet het belangrijkste voor hem is: ‘Een cent verdienen is een cent uitgeven voor mij. Ik hecht er niet veel belang aan, volgens mij is geld de wortel van al het kwaad. Ik ben zoveel vrienden kwijtgeraakt toen ik meer begon te verdienen. Ik vind het veel belangrijker dat mijn familie en vrienden ok zijn. Ik doneer bijvoorbeeld heel wat aan kinderziekenhuizen in mijn buurt en aan andere goede doelen. Als ik genoeg heb om comfortabel te leven, kan ik met de rest anderen helpen’, liet hij een tijd geleden optekenen.

Jeroen Van Dyck is niet langer vrijgezel

Jeroen Van Dyck is niet langer vrijgezel © Isopix

Jeroen Van Dyck, de ex van Nathalie Meskens, heeft een nieuw lief. De acteur heeft een relatie met Lena, de dochter van actrice Els Olaerts. Olaerts is bekend van haar rol als Annemie in de VRT-politiereeks Witse. Jeroen en Lena leerden elkaar eind vorig jaar kennen. ‘Ik moest voor mezelf een paar dingen op een rijtje zetten. Die scheiding heeft serieus op mij ingehakt. Bij een therapeut kon ik mijn hart luchten. Nu wil ik met Lena iets moois opbouwen, maar we willen niets overhaasten. Ze werkt als trouwplanner, maar voor trouwplannen is het nog veel te vroeg’, aldus Van Dyck in TV Familie.
 

Guy Van Sande wil geen publiek proces: 'Ben al genoeg gestraft'

Guy Van Sande wil geen publiek proces: 'Ben al genoeg gestraft' © Photo News

De raadkamer van Veurne boog zich afgelopen dinsdag over een mogelijke doorverwijzing van acteur Guy Van Sande in een zaak van kinderporno. Van Sande heeft deels schuld bekend, en hoopt daarmee een publiek proces te vermijden. ‘Ik ben al genoeg gestraft’, zo citeert Het Laatste Nieuws hem. Van Sande gaf toe dat hij louche chatrooms bezocht, en zijn verdediging vraagt opschorting van straf. De bal ging twee jaar geleden aan het rollen, toen het parket in het onderzoek naar een man uit Diksmuide een link vond met twee figuren uit het Antwerpse. Eén van hen was Van Sande, die toen ook aan een carrière in de politiek begonnen was. De entourage van de slachtoffers en Child Focus eisen dat de zaak wel voor de rechtbank komt: ‘We spreken hier over honderden kinderen die het slachtoffer zijn van seksueel misbruik. Dat mag zéker niet worden geminimaliseerd’, reageerde Heidi De Pauw van Child Focus. Uitspraak op 23 oktober.

Walter Grootaers naar ziekenhuis, opnames The Voice Senior opgeschort

Walter Grootaers naar ziekenhuis, opnames The Voice Senior opgeschort © Isopix

Vtm heeft de opnames van The Voice Senior tijdelijk opgeschort omdat Walter Grootaers, één van de coaches, naar het ziekenhuis moest worden afgevoerd. De zanger van de Kreuners voelde zich belabberd en werd uit voorzorg naar het hospitaal gebracht, zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws. Bij de grootste commerciële zender van Vlaanderen willen ze hem nu even rust gunnen. De uitzending van het programma staat gepland voor december.
 
 
 
 

Triggerfinger-drummer Mario Goossens schrijft muziek voor Fabeltjeskrant-film

Triggerfinger-drummer Mario Goossens schrijft muziek voor Fabeltjeskrant-film © Hollandse Hoogte / Photo News

Er komt een nieuwe reeks van het legendarische kinderprogramma De Fabeltjeskrant, en een film als toemaatje. Die film gaat De Fabeltjeskrant en De Grote Dierenbosspelen heten. En niemand minder dan Triggerfinger-drummer Mario Goossens mag de muziek schrijven voor de filmavonturen van Meneer De Uil, Juffrouw Ooievaar, Willem Bever en co. ‘Het is mijn eerste kinderfilm. Heel fijn om te doen, zeker omdat het nu anders mag dan vijftig jaar geleden. Moderner. Er zitten popliedjes in de film, maar ook een rocksong. Eén nummer klinkt als Blur, een ander is dan weer Beatles-achtig. Moet kunnen, vind ik: kinderen luisteren nu al op jonge leeftijd naar verschillende genres. Tegenwoordig vindt een peuter van 3 zelfs Metallica al goed’, vertelde hij in Het Nieuwsblad. Ook dj Armin Van Buuren blikte 2 nummers in voor de film, die in de krokusvakantie zijn intrede zal maken in ’s lands filmzalen.


Beckhams maakten flinke winst op verkoop villa

Beckhams maakten flinke winst op verkoop villa © Isopix

David en Victoria Beckham hebben hun villa in Beverly Hills verkocht met flinke winst: ze kregen er 28 miljoen euro voor. In 2007 tikten ze het stulpje op de kop voor om en bij de 15 miljoen euro. De villa staat op een grond van een halve hectare en heeft onder andere 6 slaapkamers, 10 badkamers, een mediaruimte, een muziekkamer, een lift, een bibliotheek en een zwembad. Victoria en David bezitten ook meerdere woningen in Londen en een landhuis in The Cotswolds.

Voormalig vtm-sportjournalist kreeg veroordeling voor zwartwerk

Voormalig vtm-sportjournalist kreeg veroordeling voor zwartwerk © Isopix

Ex-sportjournalist Robin Janssens kreeg een veroordeling wegens zwartwerk in zijn restaurant Roest op het Eilandje in Antwerpen. Het voormalige schermgezicht van vtm moet een boete van 8000 euro betalen, waarvan de helft effectief. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws. Janssens baat samen met ex-voetballer Bjorn Meeusse ook een keten van hamburgerrestaurants uit, waar eerder eveneens een inbreuk werd vastgesteld. Meeusse kreeg een effectieve boete van 8000 euro omdat hij verstek liet gaan.
 

Waag je kans en win

Bekijk alles

Music Maestro

Bekijk alles
De tien meest misbegrepen lyrics

De tien meest misbegrepen lyrics

Ken Li! Of hoe je zingt wat je niet hoort! De tien meest misbegrepen songs ooit.  Herinner je je de doortocht van die Bulgaarse zangeres bij ‘Music Idol’ Bulgarije, die de songs ‘Ken Lee’ van Mariah Carey te berde bracht?

Start to hiphop: 10 must-have albums

Start to hiphop: 10 must-have albums

Sinds de jaren ‘70 heeft de hele hiphopcultuur de planeet veroverd. Van graffiti tot breakdance, van dj’en tot beatboxen. Zin om je te verdiepen in de rap? Maak alvast kennis met de 10 beste albums uit de gouden hiphoptijden, de periode tussen eind jaren ’80 en ’90 waarin het genre z’n hoogtepunt kende.

Billie Eilish: eerst Pukkelpop, dan de wereld

Billie Eilish: eerst Pukkelpop, dan de wereld

Als we de media mogen geloven - de andere media - dan is er voor Billie Eilish maar één scenario mogelijk: sterrendom. Talent, branie en songschrijfschap in één. En ze is nog niet eens twintig! Zeventien pas, ja!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Wat een affiche alweer, deze editie. Dat wordt schemaatjes maken en met het schaamrood op de wangen merken dat je wellicht niet alles kan zien wat je wil zien. Wij helpen je graag bij de selectie! Tien bands die je niet mag missen. Veel van eigen bodem ook!

Tien Belgische topproducers? Hier zijn ze!

Tien Belgische topproducers? Hier zijn ze!

Belgische bands zijn hot. Sant in eigen land en alom bejubeld in het buitenland. Maar wie zit er achter de knoppen van pakweg de nieuwste van PEUK? Reena Riot? Faces on TV? Sennek? Belgische topproducers. Een greep uit het aanbod!

Ariana Grande, voorbij het drama

Ariana Grande, voorbij het drama

Op 30 augustus brengt Ariana Grande haar Sweetener World Tour naar het Sportpaleis. Het is haar langverwachte terugkeer naar België na het uitverkochte, geannuleerde concert van mei 2017.Sinds de aanslag tijdens haar concert in Manchester kwam Ariana Grande sterker terug dan ooit en bracht ze maar liefst twee succesalbums uit. Ontdek hier alles wat je moet weten over het populairste popsterretje van het moment!

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

In juli verloor de muziekwereld weer heel wat talent. De volgende sterren blijven schitteren in ons geheugen.

Twenty One Pilots: Kiewit in de broekzak!

Twenty One Pilots: Kiewit in de broekzak!

'Stressed Out'. Dat ken je. En je hebt hen misschien al eens live gezien, bij hun vorige doortochten op Pukkelpop. Hoe het ook zij: Twenty One Pilots is een band van nu. En ze maken muziek van morgen.

IDLES: kopstoten op Pukkelpop!

IDLES: kopstoten op Pukkelpop!

Nieuwe lichting postpunkers, garagerockers, vuilbekkers, ratjetoe aan heren die muilperen uitdelen aan de eerste rijen fans. IDLES is het allemaal. Met twee albums op hun conto belooft het een broeierig onderonsje te worden op Pukkelpop.

Electronic Dance Music: verschillende genres onder één vlag

Electronic Dance Music: verschillende genres onder één vlag

EDM… Drie letters die de pop en de elektronische muziek de laatste jaren helemaal op hun kop hebben gezet. De Electronic Dance Music slaat namelijk op het commerciële aandeel van de dance en de electro. EDM is zeker geen undergroundgenre en blijft dus ver weg van alle raveparty’s, maar wordt wel grijsgedraaid in nachtclubs, openluchtstadia en op festivals. Maar welke genres vallen nu eigenlijk onder deze noemer?

Compact Disk Dummies: beats of love!

Compact Disk Dummies: beats of love!

Waar was jij toen Compact Disk Dummies in 2012 HUMO's Rock Rally wonnen? Vlak voor het podium? Dan was je erbij toen er muziekgeschiedenis geschreven werd, want Compact Disk Dummies waren de eerste dance-act ooit die een Rock Rally op hun naam mochten schrijven.

The National: 20 jaar oud, 2 keer Pukkelpop, zelfde editie

The National: 20 jaar oud, 2 keer Pukkelpop, zelfde editie

Je zal het misschien niet geloven, maar The National bestaat al 20 jaar. Het grote succes kwam wel pas later, maar je ziet: wie op dezelfde spijker blijft meppen, raakt dieper.

Sport in de kijker

Bekijk alles
Tien om te zien op de US Open: de next generation bij de vrouwen

Tien om te zien op de US Open: de next generation bij de vrouwen

De US Open staat voor de deur. Terwijl bij de mannen andermaal wordt gekeken naar het trio Nadal-Federer-Djokovic, is het bij de vrouwen de vraag wie er ditmaal verrast. Er staat in ieder geval veel vrouwelijk talent klaar om de tennishemel te bestormen. We schotelen je 10 namen voor.

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

De Red Lions zijn momenteel de beste hockeyploeg ter wereld. Ze kroonden zich vorig jaar tot wereldkampioen en voeren de wereldranking aan. Maar hoe kwamen ze zover? Een bloemlezing.

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Het overlijden van onze landgenoot Bjorg Lambrecht deze week in de Ronde van Polen is de zoveelste klap voor de wielerwereld. Lambrecht is jammer genoeg niet de enige wielrenner die een ongeval tijdens een wedstrijd niet overleefde. Bekijk het tragische lijstje met enkele van zijn bekendste voorgangers.

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

De wielerwereld is in rouw door het tragische overlijden van de 22-jarige Bjorg Lambrecht. De renner van Lotto-Soudal kwam maandag zwaar ten val in de Ronde van Polen en smakte met zijn borstkas tegen een betonnen duiker. Lambrecht werd nog gereanimeerd maar overleed later op de operatietafel.

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

In augustus trekken de Europese voetbalcompetities zich na een kleine zomerpauze opnieuw op gang. Daarnaast wordt er nog gefietst, gehockeyd, getennist en geracet dat het een lieve lust is. En zoals steeds is Proximus Pickx je vaste leidraad.

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Acht van de zestien eersteklassers en drie van de acht clubs uit de Proximus League wisselden deze zomer van trainer. Net niet de helft van de Belgische profclubs slaat dus een andere weg in. Wij stellen de nieuwe trainers even voor.

Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Is hij de beste speler ooit? Die vraag zal nooit een definitief antwoord kennen. Feit is wel dat Diego Armando Maradona een van de meest geniale voetballers ooit was. Ook naast het veld leidde hij een flitsend leven, al ging dat niet altijd even goed. Genoeg stof voor een uitgebreide film in ieder geval. 'Diego Maradona' van Asif Kapadia is vanaf 31 juli te bekijken in de bioscoop.

Vive le vélo: de beste koersfilms

Vive le vélo: de beste koersfilms

De karavaan van de Tour de France baant zich momenteel een weg door de mooiste landschappen van Frankrijk. Ook voor niet-wielerfanaten is de meest legendarische wielerwedstrijd ter wereld puur genieten (en niet alleen van de ontblote kuiten van de renners). En wij doen daar nog een flinke schep bovenop met deze reeks films die de koers, of op zijn minst de fiets in de kijker zet.

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Op 6 juli gaat de 106de editie van de Tour de France van start in Brussel. Door het afzeggen van Chris Froome en Tom Dumoulin lijkt de Tour dit jaar onthoofd.

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat Eddy Merckx zijn eerste van vijf eindzeges pakte in de Ronde Van Frankrijk. België had 30 jaar moeten wachten op een nieuwe Tourwinnaar, na Sylvère Maes die de Tour van 1939 had gewonnen. Om de 50e verjaardag van de eerste Tourzege van De Kannibaal te vieren, start de Ronde van Frankrijk in 2019 in Brussel. Wij blikken terug op een bewogen 1969 van Eddy Merckx.

10 Touretappes om naar uit te kijken

10 Touretappes om naar uit te kijken

Op 6 juli is het weer zover: dan gaat met de Ronde van Frankrijk de jaarlijkse hoogmis van het wielrennen van start. En dit jaar ligt de Grand Départ in Brussel. Vanaf onze hoofdstad gaan we drie weken lang op zoek naar een opvolger voor Geraint Thomas. Naar welke tien ritten moeten we zeker uitkijken?

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Vanaf maandag 1 juli gaat Karl Vannieuwkerke op zoek naar de erfenis van Eddy Merckx. Zes dagen lang trekt hij door acht landen op drie continenten. Hij spreekt er met ex-ploegmaats, familieleden, journalisten, supporters, mecaniciens, vrienden en rivalen van de grootste wielrenner aller tijden, maar ook met toevallige passanten. Wat heeft Merckx voor hen betekend?

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Hi-la-risch: de beste komediefilms om te kijken met het hele gezin

Hi-la-risch: de beste komediefilms om te kijken met het hele gezin

Lachen, gieren, brullen en stiekem gniffelen om de ‘volwassen’ mopjes die de kleinsten nog niet helemaal begrijpen. Wat is er leuker dan met het hele gezin naar een komediefilm kijken? Plan wat quality time in en kijk gezellig samen naar de grappigste (kinder)films. We geven onze suggesties: huilen van het lachen verzekerd!

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (16 augustus)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (16 augustus)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

MINDHUNTER, seizoen 2: Son of Sam, Charles Manson en veel gruwelijke misdaden

MINDHUNTER, seizoen 2: Son of Sam, Charles Manson en veel gruwelijke misdaden

Bijna twee jaar na het succesvolle eerste seizoen komt David Fincher met nieuwe afleveringen van MINDHUNTER. Vanaf 16 augustus op Netflix!

De week in showbizzland

De week in showbizzland

Danny Fabry verloor twee tanden na een ongelukje, Kaye Styles moet een gevangenisstraf uitzitten, Hof Ter Smissen uit Thuis gaat gedeeltelijk tegen de vlakte en Evy Gruyaert brengt een boek uit over migraine. Lees hier wat er de afgelopen dagen reilde en zeilde in BV-land en Hollywood!

Tijd voor film: nu in de bioscoop (14 augustus)

Tijd voor film: nu in de bioscoop (14 augustus)

Zin in een avondje uit? Dan is een film meepikken altijd een uitstekend idee. Ontdek hier wat voor fraais je deze week kan gaan bekijken in 's lands filmzalen, en welke de meest bezochte bioscoopfilms van het moment zijn.

Get moving: de meest sportieve films

Get moving: de meest sportieve films

Of het nu een warme zomeravond is of een regenachtige herfstdag, sporten is altijd gezond. Heb je je favoriete sport nog niet gevonden? Bekijk dan zeker deze 10 sportieve films en wie weet vind je een nieuwe hobby, van dans tot tennis, basketbal of zelfs boksen!

Las Chicas del Cable: alles over seizoen 4!

Las Chicas del Cable: alles over seizoen 4!

Goed nieuws voor liefhebbers van Spaanse series met een stevig vleugje zuiders drama: Las Chicas del Cable heeft er intussen een vierde seizoen bij.

De tv-tips van de week (12 t.e.m. 18 augustus)

De tv-tips van de week (12 t.e.m. 18 augustus)

Zomer, dus niets op tv? Toch wel! Wij zetten de interessantste programma's van de komende dagen op een rijtje!

Live action movies: ze zijn niet meer weg te denken uit de bioscoopzalen

Live action movies: ze zijn niet meer weg te denken uit de bioscoopzalen

Live-actionfilms zijn de laatste maanden niet meer weg te denken uit de cinemazalen. De techniek gebruikt fotografie in plaats van animatie. Vaak gaat het om een remake van originele animatiefilms, maar ook om actiefilms waarin mensen naast fictieve wezens spelen. Het mag dan ook niet verbazen dat Walt Disney een kei is in het maken van live action movies. Onze favoriete sprookjesfiguren en pluizige beestjes komen tot leven en ‘spelen’ zij aan zij naast echte acteurs. Maar ook actiefilms en superhelden krijgen een nieuwe dimensie dankzij live action.

True crime: nagelbijtende reeksen om je zomervakantie mee te vullen

True crime: nagelbijtende reeksen om je zomervakantie mee te vullen

True crime kent de laatste jaren een enorme stijging in populariteit. Waarom kijken mensen zo graag naar (onopgeloste) moordzaken? Het mysterie errond? Het grote whodunnit-gehalte? Of om in het brein van een moordenaar te kunnen kijken? Wij weten het niet, maar pluis gerust zelf deze tien series en documentaires over waargebeurde zaken uit en vorm je eigen mening!

Het heetste showbizznieuws van de week

Het heetste showbizznieuws van de week

Er gaat geen week voorbij zonder verse showbizzroddels… Brigitta Callens werd beschuldigd van diefstal, Jo Vally biechtte zijn overspel op en Rihanna haalde uit naar Donald Trump. De opmerkelijkste nieuwtjes uit het BV- en Hollywooduniversum lees je hier!

Straffe duo’s: de leukste buddyfilms

Straffe duo’s: de leukste buddyfilms

Na hun confrontatie in Fast & Furious 7, zijn FBI-agent Hobbs (Dwayne Johnson) en buitenbeentje Shaw (Jason Statham) terug in de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw.Een film waarbij twee qua karakter erg verschillende personen samen een klus moeten klaren: het is de succesformule van de buddyfilm. Wij zetten nog enkele onvergetelijke duo’s op een rij.

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
Ongemeen spannende eindfase in LEC

Ongemeen spannende eindfase in LEC

Dit weekend werden de laatste wedstrijden in het reguliere seizoen van de Summer Split in de LEC afgerond en met nog enkele teams die streden voor de laatste plekjes in de play-offs werd het ongemeen spannend.

NBA-ster Kevin Garnett investeert in esports

NBA-ster Kevin Garnett investeert in esports

Kevin Garnett, een voormalige ster uit de NBA, de Amerikaanse basketbalcompetitie, heeft via zijn bedrijf Big Ticket Sports geïnvesteerd in Triumph Esports, dat teams heeft in verschillende games.

Fortnite-wereldkampioen slachtoffer van swatting

Fortnite-wereldkampioen slachtoffer van swatting

Kyle “Bugha” Giersdorf, de 16-jarige winnaar van het solotoernooi op de Fortnite World Cup, is het slachtoffer geworden van swatting. Politie viel zo met getrokken wapens zijn kamer binnen.

Play-offtickets bijna allemaal verdeeld in LEC

Play-offtickets bijna allemaal verdeeld in LEC

De reguliere competitie van de Summer Split in de LEC nadert zijn conclusie. Het voorbije weekend was het voorlaatste voor de play-offs en de plekjes geraken stilaan ingevuld.

OpTic plaatst zich als laatste voor ESL One New York

OpTic plaatst zich als laatste voor ESL One New York

Alle deelnemers voor ESL One New York zijn bekend. OpTic was het laatste team dat zich kon plaatsen voor ESL One New York, nadat het zich de beste had getoond in de GG.BET New York Invitational.

Prijzenpot The International 9 blijft groeien

Prijzenpot The International 9 blijft groeien

We lieten onlangs al even vallen dat de prijzenpot van het Dota 2-toernooi The International 9 naar ongekende hoogtes was gestegen en een week voor de start van het toernooi blijft die prijzenpot maar groeien.

Sector One viert terugkeer van Tafikay

Sector One viert terugkeer van Tafikay

Sector One heeft woensdag de nieuwe truitjes voor het team gepresenteerd en heeft daarnaast de terugkeer van Eli 'Tafikay' Bonny gevierd. Die komt het team wel niet versterken als speler.

Belgische Street Fighter-pro presteert sterk op EVO 2019

Belgische Street Fighter-pro presteert sterk op EVO 2019

Het voorbije weekend vond EVO 2019 plaats, de hoogmis voor alle esporters in fighting games. Ook België was vertegenwoordigd en er werden zelfs mooie resultaten opgetekend.

Project Benelux stelt Rainbow Six-team voor

Project Benelux stelt Rainbow Six-team voor

Project Benelux heeft zijn line-up voor zijn Rainbow Six-team voorgesteld. Het team zal bestaan uit vijf Nederlanders en één Finse wisselspeler.

Spanning loopt op in eindfase Summer Split LEC

Spanning loopt op in eindfase Summer Split LEC

We naderen stilaan de eindfase van de reguliere competitie voor de Summer Split in de LEC en de spanning begint zachtjes toe te nemen. Dat zagen we ook dit weekend met enkele verrassende uitslagen.

FIFA eWorld Cup: Nieuwe kampioen is gekend

FIFA eWorld Cup: Nieuwe kampioen is gekend

Dit weekend werd de FIFA eWorld Cup afgehaspeld in de O2 Arena in Londen. Met Stefano Pinna hadden we ook een ijzer in het vuur, maar hij slaagde er jammer genoeg niet in om zijn prestatie van vorig jaar te herhalen.

AVANGAR laat fitch vertrekken

AVANGAR laat fitch vertrekken

Het Kazachse AVANGAR heeft laten weten dat Bektiyar "fitch" Bahytov voortaan een free agent is. De speler stond al een tijdje op de transferlijst, maar mag nu dus gewoon vertrekken.

Top