De week in showbizzland

Films | Wat gebeurde er in BV-land en Hollywood?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Jacques Vermeire heeft het aan de stok met Facebook door zijn filmpje met naakte paspoppen, Tina Turner vertelt dat Ike haar tijdens hun huwelijksnacht meenam naar een bordeel, Jeroen Van Dyck heeft een nieuw lief en de eerste verleidster uit het nieuwe Temptation Island-seizoen heet Kimberly. Lees er hier alles over!

Facebook verwijderde filmpje Jacques Vermeire door 'seksueel aanstootgevende' paspoppen

Opschudding bij Facebook: het sociale mediabedrijf verwijderde in allerijl een advertentie voor de zaalshow van Jacques Vermeire wegens zogenaamd aanstootgevende inhoud. Vermeire kon een lachstuip amper bedwingen toen bleek dat het ging om een filmpje waarin naakte paspoppen te zien waren. Dat nam hij samen met Ruben Van Gucht op om hun zaalshow Van 7 tot 77 te promoten. Facebook vond de ‘verspreiding van naaktbeelden’ niet kunnen. In Het Laatste Nieuws reageerden Jacques en zijn manager: 'Dit is echt belachelijk, het toppunt van Amerikaanse preutsheid. Het waren dan ook nog sobere etalagepoppen. Ik denk zelfs dat het mannen waren’, grinnikte hij. ‘Het is komedie, dit heeft niks met seks te maken. Dit is enorm lachwekkend’, voegde zijn manager eraan toe.

Tina Turner blikt terug op eerste huwelijksnacht: 'Hij nam me mee naar een bordeel'

Dat het geen lolletje was, het huwelijk van Tina Turner met haar ex Ike, is wel het minste wat je kan zeggen. In een interview You Magazine vertelt ze over haar eerste huwelijksnacht: ‘Hij nam me mee naar een bordeel. Ik heb er live naar een seksshow moeten kijken. Daar zat ik dan, in een vuile zetel, uit mijn ooghoeken naar Ike te kijken. Ik heb dat verdrongen. In mijn hoofd heb ik een ander scenario gecreëerd van die avond, vol romantiek. Ik heb het nooit verteld omdat ik me schaamde. Mensen kunnen zich niet eens voorstellen wat voor iemand hij was’, liet ze zich ontvallen. Tijdens het huwelijk werd Tina meermaals mishandeld door haar echtgenoot. In 1976 scheidden ze, en later hertrouwde de zangeres met Erwin. Ike Turner overleed 11 jaar geleden.


Dit is de eerste verleidster uit het komende seizoen van Temptation Island

De opnames van Temptation Island zijn van start gegaan. De fans moeten nog wachten tot in het voorjaar, maar bij Het Laatste Nieuws menen ze de naam van de eerste verleidster al te kennen: het zou gaan om Kimberly, een 21-jarige jongedame uit Turnhout. Ze is naar verluidt bevriend met Andrea en Billy, die vorig jaar deelnamen. Volgens voornoemde krant werkt Kimberly als serveerster in Club Roxy te Antwerpen, maar geeft ze daar de brui aan omdat ze personal trainer wil worden.

Ed Sheeran heeft een dag nodig om 86 000 euro binnen te halen

Ed Sheeran heeft een dag nodig om 86 000 euro te verdienen. Dat meldden de Britse media op basis van de belastingaangifte van zijn firma Ed Sheeran Limited, die openbaar werd gemaakt. Sheeran maakte vorig jaar 31 miljoen euro winst. Die cijfers maken van de roodharige zanger de rijkste solo-artiest ter wereld. Er werd ook wel toegevoegd dat Sheeran een enorm bedrag aan belastingen betaalt: op de winst van zijn bedrijf, die 31 miljoen euro bedroeg, moest hij 6 miljoen euro afdokken aan de fiscus. Maar toch zegt hij dat geld niet het belangrijkste voor hem is: ‘Een cent verdienen is een cent uitgeven voor mij. Ik hecht er niet veel belang aan, volgens mij is geld de wortel van al het kwaad. Ik ben zoveel vrienden kwijtgeraakt toen ik meer begon te verdienen. Ik vind het veel belangrijker dat mijn familie en vrienden ok zijn. Ik doneer bijvoorbeeld heel wat aan kinderziekenhuizen in mijn buurt en aan andere goede doelen. Als ik genoeg heb om comfortabel te leven, kan ik met de rest anderen helpen’, liet hij een tijd geleden optekenen.

Jeroen Van Dyck is niet langer vrijgezel

Jeroen Van Dyck, de ex van Nathalie Meskens, heeft een nieuw lief. De acteur heeft een relatie met Lena, de dochter van actrice Els Olaerts. Olaerts is bekend van haar rol als Annemie in de VRT-politiereeks Witse. Jeroen en Lena leerden elkaar eind vorig jaar kennen. ‘Ik moest voor mezelf een paar dingen op een rijtje zetten. Die scheiding heeft serieus op mij ingehakt. Bij een therapeut kon ik mijn hart luchten. Nu wil ik met Lena iets moois opbouwen, maar we willen niets overhaasten. Ze werkt als trouwplanner, maar voor trouwplannen is het nog veel te vroeg’, aldus Van Dyck in TV Familie.
 

Guy Van Sande wil geen publiek proces: 'Ben al genoeg gestraft'

De raadkamer van Veurne boog zich afgelopen dinsdag over een mogelijke doorverwijzing van acteur Guy Van Sande in een zaak van kinderporno. Van Sande heeft deels schuld bekend, en hoopt daarmee een publiek proces te vermijden. ‘Ik ben al genoeg gestraft’, zo citeert Het Laatste Nieuws hem. Van Sande gaf toe dat hij louche chatrooms bezocht, en zijn verdediging vraagt opschorting van straf. De bal ging twee jaar geleden aan het rollen, toen het parket in het onderzoek naar een man uit Diksmuide een link vond met twee figuren uit het Antwerpse. Eén van hen was Van Sande, die toen ook aan een carrière in de politiek begonnen was. De entourage van de slachtoffers en Child Focus eisen dat de zaak wel voor de rechtbank komt: ‘We spreken hier over honderden kinderen die het slachtoffer zijn van seksueel misbruik. Dat mag zéker niet worden geminimaliseerd’, reageerde Heidi De Pauw van Child Focus. Uitspraak op 23 oktober.

Walter Grootaers naar ziekenhuis, opnames The Voice Senior opgeschort

Vtm heeft de opnames van The Voice Senior tijdelijk opgeschort omdat Walter Grootaers, één van de coaches, naar het ziekenhuis moest worden afgevoerd. De zanger van de Kreuners voelde zich belabberd en werd uit voorzorg naar het hospitaal gebracht, zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws. Bij de grootste commerciële zender van Vlaanderen willen ze hem nu even rust gunnen. De uitzending van het programma staat gepland voor december.
 
 
 
 

Triggerfinger-drummer Mario Goossens schrijft muziek voor Fabeltjeskrant-film

Er komt een nieuwe reeks van het legendarische kinderprogramma De Fabeltjeskrant, en een film als toemaatje. Die film gaat De Fabeltjeskrant en De Grote Dierenbosspelen heten. En niemand minder dan Triggerfinger-drummer Mario Goossens mag de muziek schrijven voor de filmavonturen van Meneer De Uil, Juffrouw Ooievaar, Willem Bever en co. ‘Het is mijn eerste kinderfilm. Heel fijn om te doen, zeker omdat het nu anders mag dan vijftig jaar geleden. Moderner. Er zitten popliedjes in de film, maar ook een rocksong. Eén nummer klinkt als Blur, een ander is dan weer Beatles-achtig. Moet kunnen, vind ik: kinderen luisteren nu al op jonge leeftijd naar verschillende genres. Tegenwoordig vindt een peuter van 3 zelfs Metallica al goed’, vertelde hij in Het Nieuwsblad. Ook dj Armin Van Buuren blikte 2 nummers in voor de film, die in de krokusvakantie zijn intrede zal maken in ’s lands filmzalen.


Beckhams maakten flinke winst op verkoop villa

David en Victoria Beckham hebben hun villa in Beverly Hills verkocht met flinke winst: ze kregen er 28 miljoen euro voor. In 2007 tikten ze het stulpje op de kop voor om en bij de 15 miljoen euro. De villa staat op een grond van een halve hectare en heeft onder andere 6 slaapkamers, 10 badkamers, een mediaruimte, een muziekkamer, een lift, een bibliotheek en een zwembad. Victoria en David bezitten ook meerdere woningen in Londen en een landhuis in The Cotswolds.

Voormalig vtm-sportjournalist kreeg veroordeling voor zwartwerk

Ex-sportjournalist Robin Janssens kreeg een veroordeling wegens zwartwerk in zijn restaurant Roest op het Eilandje in Antwerpen. Het voormalige schermgezicht van vtm moet een boete van 8000 euro betalen, waarvan de helft effectief. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws. Janssens baat samen met ex-voetballer Bjorn Meeusse ook een keten van hamburgerrestaurants uit, waar eerder eveneens een inbreuk werd vastgesteld. Meeusse kreeg een effectieve boete van 8000 euro omdat hij verstek liet gaan.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top