De rode loper van de American Music Awards

Films | De American Music Awards, een van de belangrijkste muziekprijzen in de Verenigde Staten, waren dit jaar een triomftocht voor Taylor Swift. Ook Cardi B, Camilla Cabello en Post Malone vielen meermaals in de prijzen. Op de rode loper waren er heel wat glitters, ruches en hoge splits te zien. Bekijk hier de opvallendste outfits van de avond!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De American Music Awards, een van de belangrijkste muziekprijzen in de Verenigde Staten, waren dit jaar een triomftocht voor Taylor Swift. Ook Cardi B, Camilla Cabello en Post Malone vielen meermaals in de prijzen. Op de rode loper waren er heel wat glitters, ruches en hoge splits te zien. Bekijk hier de opvallendste outfits van de avond!

Taylor Swift

Taylor Swift ging aan de haal met de prijs voor Beste Artiest van het Jaar en dat al voor de vierde keer, een unicum. Ze verbrak zo het record van Whitney Houston. Daarnaast won ze ook nog de prijzen voor Beste Vrouwelijke Artiest, Beste Tournee van het Jaar en Beste Popalbum. Op de rode loper zag ze eruit als een levensechte discobal in een zilverkleurige jurk van Balmain met bijpassende laarzen.

Camilla Cabello

Ook de Cubaans-Amerikaanse zangeres Camila Cabello, voormalig lid van de meidengroep Fifth Harmony, won vier prijzen: voor Beste Nieuwkomer, en voor het nummer 'Havana' met Young Thug kreeg ze prijzen voor Beste Samenwerking, Video en Popliedje. Bij aankomst droeg Cabello een zwarte outfit met glitterkorset van Armani Prive. Na afloop van de uitreiking pronkte ze in een old school glamour jurk met ditto handschoenen.

Post Malone

Post Malone won de awards voor Beste Mannelijke Pop/Rock Artiest en Beste Rap/Hip-Hop album voor Beerbongs & Bentleys. Ook hij had twee verschillende outfits meegebracht: twee heel erg opvallende kostuums.

Cardi B en Offset

Cardi B werd bekroond in de categorie Beste Hiphop-artiest en haar hit 'Bodak Yellow' kreeg de prijs voor Beste Hiphoplied. Ze verscheen samen met echtgenoot Offset op de rode loper in een jurk van Dolce & Gabbana met opvallende bloemenprint en bijhorend hoofddeksel.

Shawn Mendes

Ook Shawn Mendes mocht met een award naar huis. Hij droeg een opvallend hemd onder zijn kostuum.

Dua Lipa

Dua Lipa kon haar nominatie voor beste nieuwkomer niet verzilveren. Haar witte jurk met opvallend volume is een ontwerp van Giambattista Valli.

Carrie Underwood

Carrie Underwood won de prijs voor Beste Countryzangeres. Underwood is momenteel zwanger van haar tweede en zette haar bol buikje in de kijker in een zwarte, fluwelen jurk met goudkleurige tekening.

Khalid

Khalid won de prijs voor beste Soul/R&B en was de tweede man van de avond die een volledig roze outfit aandurfde.

Jennifer Lopez

Ook Jennifer Lopez was op de afspraak in het Nokia Theatre in Los Angeles. Zij droeg een felroze jurk van Georges Chakra met hoge split, decolleté én sexy ruguitsnijdingen.

Rita Ora

Rita Ora straalde in een grijze jurk van Giambattista Valli met opvallend volume.

Mariah Carey

Mariah Carey kwam haar nieuw nummer With You voorstellen tijdens de uitreiking. Op de rode loper koos ze voor een transparante zwarte jurk met glitters en veertjes.

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz bracht onlangs zijn elfde studioalbum uit en mocht niet ontbreken op de AMA’s, waar hij opviel met een soort maliënkolder en gigantische ketting.

Bebe Rexha

Bebe Rexha had twee nominaties op zak maar kon die niet verzilveren. In haar glitterjurk van Balmain straalde ze wel op de rode loper.

Gladys Knight

Gladys Knight zong Amazing Grace op het einde van de show als eerbetoon aan de onlangs overleden Aretha Franklin. Ze droeg een zwarte jurk met cape en glittertop.

Halsey en G-Eazy

Halsey, momenteel ook te zien in de film A Star is Born, mocht een van de optredens verzorgen tijdens de uitreiking. Haar jurk van Redemption was perfect afgestemd op haar kapsel, of was het omgekeerd? Ook G-Eazy viel op in zijn lederen broek en vest in fluweel.

Ashlee Simpson en Evan Ross

Ashlee Simpson is al een paar jaar getrouwd met Evan Ross, zoon van Diana. Het duo heeft net een eerste single uit. Op de rode loper straalde Ashlee in een blauwe glitterjurk van Monique Lhuillier met hoge split.

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens zal binnenkort samen met Jennifer Lopez te zien zijn in de film Second Act. Zij koos voor een jurk van Cushnie met gewaagd decolleté.

Amber Heard

Ook actrice Amber Heard was van de partij en straalde in een glitterjurk van Ralph & Russo.

Leighton Meester

Lang niet meer gezien op een rode loper: zangeres en actrice Leighton Meester, die we nog kennen uit Gossip Girl. Zij viel op in een jurk van Sonia Rykiel in zwart en wit.  

Luister naar deze artiesten in je favoriete streaming-apps met eindeloze mobiele data, dankzij Epic Beats.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top