Nu in de bioscoop (3 oktober)

Films | In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film. Rep je naar de dichtst bijzijnde bioscoop en profiteer ervan om een filmpje mee te pikken!

Door Pickx

Deel dit nieuws

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film. Rep je naar de dichtst bijzijnde bioscoop en profiteer ervan om een filmpje mee te pikken!

De meeste films die nu in de bioscoop te zien zijn, verschijnen ongeveer vier maanden later in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze catalogus?

A Star is Born

In A Star Is Born schitteren viervoudig Oscar®-genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) en superster Lady Gaga. Het is haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm en Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur.

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziekbusiness zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dat lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.

Een film van Bradley Cooper, met Lady Gaga, Bradley Cooper en Sam Elliott
Genre : Muziek, Drama

Deze film heeft een score van 8.9 op IMDb.

De beste films over muziek
De meest verwachte films van het najaar

Final Score

Een gezellig avondje voetbal wordt een nachtmerrie voor 35.000 supporters in een afgeladen vol stadion. Terroristen nemen het stadion over, blokkeren alle uitgangen en dreigen alles op te blazen als hun eisen niet worden ingewilligd. Ex-soldaat Michael Know moet er alles aan doen om iedereen op tijd te redden.

Een film van Scott Mann, met Dave Bautista, Pierce Brosnan en Ray Stevenson
Genre : actie

Deze film heeft een score van 5.5 op IMDb.

The Predator

In deze heruitvinding van Shane Black's Predator, verplaatst de jacht zich van de ruimte naar de straten van de buitenwijken. De gevaarlijkste jagers van het universum zijn nu nog sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren, doordat ze zichzelf genetisch hebben verbeterd met het DNA van andere soorten. Wanneer een klein jongetje per ongeluk hun terugkeer naar de aarde triggert, kunnen alleen een groep ex-soldaten en een ontevreden docent wetenschappen het einde van de mensheid voorkomen.

Een film van Shane Black, met Boyd Holbrook, Trevante Rhodes en Jacob Tremblay
Genre : Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 6.0 op IMDb.

Alad'2

Aladdin heerst over Bagdad en verveelt zich. Maar dan meldt zich plots een wrede tiran die de stad én Aladdins vrouw opeist. Het begin van een reeks hilarische avonturen vol spectaculaire actie waar ze zelfs in Hollywood van zouden staan kijken!

Een film van Lionel Steketee, met Kev Adams, Jamel Debbouze en Vanessa Guide
Genre : Komedie

The Happy Prince

Rupert Everett schreef, regisseerde en speelt de hoofdrol in dit aangrijpende drama over de laatste levensjaren van Oscar Wilde. Hij gaat daarbij de hete hangijzers, waar men in vorige biopics in een ruime boog rond liep, niet uit de weg: zijn gevangenisstraf en zijn daaropvolgend leven als banneling in Napels en Parijs.

Ooit was de flamboyante Oscar Wilde een van de meest geliefde auteurs van Engeland, maar na zijn gevangenisstraf (twee jaar dwangarbeid wegens homofilie), brengt hij zijn laatste dagen in ballingschap in Parijs door. Zijn bourgondische leefstijl heeft zijn lichaam zwak en zwaar achtergelaten, maar hij is nog altijd scherp van geest. In het laatste hoofdstuk van zijn leven blikt hij terug op de mooie tijden die geweest zijn. Dat levert wondermooie klassieke cinema op.

Een film van Rupert Everett, met Rupert Everett, Colin Firth, Emily Watson, Miranda Richardson en Tom Wilkinson
Genre : Biografie, Drama

Deze film heeft een score van 6.6 op IMDb.

De meest verwachte films van het najaar

Just Charlie

Voetbalster Charlie heeft de wereld aan zijn voeten. Een topclub wil hem een contract aanbieden en zijn toekomst lijkt uitgestippeld. De tiener ziet het echter als één grote nachtmerrie. Charlie is eigenlijk een meisje dat geboren is in het lichaam van een jongen en ze wordt verscheurd door het moeten kiezen tussen de verwachtingen van haar vader en haar eigen geluk in een meer passend lichaam.

Een film van Rebekah Fortune, met Harry Gilby, Ewan Mitchell en Scot Williams
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 6.9 op IMDb.

Nos Batailles

De 39-jarige hardwerkende Olivier wil er alles aan doen om het onrecht te bestrijden. Wanneer zijn vrouw Laura op een dag echter haar biezen pakt moet hij een evenwicht vinden in het onderwijs van hun twee kinderen, het gezinsleven en zijn beroepsleven. De intussen verbijsterde Olivier wordt met zijn nieuwe verantwoordelijkheden als vader geconfronteerd. Een moeilijke klus, zeker wanneer duidelijk wordt dat Laura niet terugkeert.

Een film van Guillaume Senez, met Romain Duris, Laetitia Dosch en Laure Calamy
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 7.2 op IMDb.

Frères Ennemis

De twee jeugdvrienden Manuel en Driss groeiden op als een olijke tweeling in dezelfde stad. Maar op heden staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Manuel verzeilde in de criminele wereld en frequenteert de drugswereld. Driss daarentegen werd een politieagent. Wanneer één van de deals van Manuel misloopt zullen de twee mannen opnieuw op elkaar moeten rekenen om beiden uit de penarie te geraken…

Een film van David Oelhoffen, met Matthias Schoenaerts, Reda Kateb en Adel Bencherif
Genre : Drama, Politie

Deze film heeft een score van 5.8 op IMDb.

Amin

Amin is een immigrant uit Mauritanië die naar Frankrijk trekt om er te werken in de bouw. Maandelijks stuurt hij een goed deel van zijn loon naar zijn vaderland gericht aan zijn vrouw Aïcha en hun drie kinderen. Op een dag ontmoet Amin Gabrielle waarna hun leven voorgoed verandert.

Een film van Philippe Faucon, met Loubna Abidar, Emmanuelle Devos, Moustapha Mbengue, Fantine Harduin  en Ouidad Elma
Genre : Drama

Deze film heeft een score van 6.4 op IMDb.

Top 5: 1. The House with a Clock in its Walls

De nieuwe magische film van Amblin studio’s vertelt het verhaal van Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok. Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman en het huis, iets magisch! Lewis wordt meegenomen in de wereld van magie en bezweringen en probeert hiermee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen deze duistere krachten en zijn zij vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest.

Een film van Eli Roth, met Cate Blanchett, Jack Black, Sunny Suljic en Eli Roth
Genre : Horror, Fantasy

Deze film heeft een score van 6.3 op IMDb.

De meest verwachte films van het najaar

Top 5: 2. The Nun

The Nun is een angstaanjagende Amerikaanse horrorfilm van regisseur Corin Hardy en screenwriter Gary Daubermann (Annabelle & IT). De film is een spin-off van de veelbesproken 'The Conjuring 2' en is het vijfde deel van 'The Conjuring'-reeks.

Een non, een priester en een novice worden in 1952 naar het Roemeense Cârta-klooster gestuurd door het Vaticaan. Daar onderzoeken ze de mysterieuze zelfmoord van een non.

Regisseur: Corin Hardy
Met: Demián Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet
Genre: Horror

Deze film heeft een score van 5.8 op IMDb.

Top 5: 3. A Simple Favor

Mama en vlogster Stephanie (Anna Kendrick) gaat op zoek naar de waarheid achter de plotse verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively). Ze krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean (Henry Golding). Een sexy, stijlvolle thriller vol verrassingen, verraad, geheimen, onthullingen, liefde, moord en wraak. Een film van Paul Feig, gebaseerd op de roman 'Een kleine moeite' van Darcey Bell.

Een film van Paul Feig, met Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding, Andrew Rannells en Linda Cardellini
Genre : Thriller, Komedie

Deze film heeft een score van 7.2 op IMDb.

Top 5: 4. Mile 22

James Silva is een special agent binnen een elite-eenheid die wereldwijd onzichtbaar opereert. Wanneer Silva de opdracht krijgt om samen met zijn team een informant naar de luchthaven, 22 mijl verderop, te smokkelen beseft hij dat de ontsnappingsroute dwars door het centrum van de corrupte politiestaat loopt. Het vliegtuig heeft slechts 1 minuut om de informant op te pikken. Staan ze er niet, dan is het hele team overgeleverd aan de vijand. De klok tikt.

Een film van Peter Berg, met Mark Wahlberg, Iko Uwais, Lauren Cohan en John Malkovich
Genre : Actie

Deze film heeft een score van 6.1 op IMDb.

Top 5: 5. BlacKkKlansman

Ron Stallworth is begin jaren zeventig de eerste zwarte detective bij de politie van Colorado Springs. Om zijn naam te vestigen, begint hij aan een gevaarlijke missie: het infiltreren van de Ku Klux Klan om hun misdaden te onthullen. Daarbij rekruteert hij al snel een ervaren blanke collega, Flip Zimmerman. Samen proberen ze de extremistische haatgroep te ontmantelen, net op het moment deze organisatie haar imago probeert op te kalefateren om de macht te grijpen.

Regisseur: Spike Lee
Met: John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier
Genre: Politie, Komedie

Deze film heeft een score van 7.9 op IMDb.

Ontluisterend racisme: films over de zwarte geschiedenis in Amerika
De meest verwachte films van het najaar

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top