Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (5 oktober)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Drama, actie, misdaad, thriller, horror, sci-fi, avontuur, een aangrijpende documentaire en een gerestaureerde topfilm van de Russische grootmeester Andrei Tarkovsky... voor elk wat wils dus. Vergeet het frisse en druilerige herfstweer en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Drama, actie, misdaad, thriller, horror, sci-fi, avontuur, een aangrijpende documentaire en een gerestaureerde topfilm van de Russische grootmeester Andrei Tarkovsky...  voor elk wat wils dus. Vergeet het frisse en druilerige herfstweer en installeer je knus onder een dekentje voor je tv.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

Meer weten over Proximus TV?

Tramontane

De blinde Libanese muzikant Rabih heeft voor een optreden in Europa een paspoort nodig. Dan blijkt evenwel dat zijn identiteitskaart vervalst werd en dat zijn geboorteakte tijdens de burgeroorlog van 1989 verloren is gegaan. In een poging om zijn ware identiteit te achterhalen, begeeft hij zich op reis door het landelijke Libanon. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij mensen die hun eigen verhalen vertellen en verdere vragen doen rijzen.

Een film van Vatche Boulghourjian, met Barakat Jabbour, Julia Kassar en Raymond Haddouni

Tramontane is vanaf 1 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Félicité

Félicité is een vrijgevochten, onafhankelijke vrouw die de kost verdient als zangeres in een bar in Kinshasa. Haar zestienjarige zoon Samo voedt ze alleen op. Wanneer die na een motorongeval zijn been dreigt te verliezen als hij niet snel kan worden geopereerd, start Félicité een wanhopige tocht door de straten van Kinshasa, op zoek naar geld voor de operatie. In een bar ontmoet ze Tabu, die aanbiedt om haar te helpen.

Een film van Alain Gomis, met Véro Tshanda Beya Mputu, Gaetan Claudia en Papi Mpaka

Félicité is vanaf 1 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Casper en Emma maken theater (Karsten og Petra Lager Teater)

De kleuterschool van Casper en Emma doet zijn uiterste best om ook dit jaar op een leuke manier geld in te zamelen voor het goede doel. Nadat ze samen met de opvoeders naar het poppentheater zijn geweest, komen Casper en Emma op een geweldig leuk idee: met hun knuffels gaan ze zelf theater maken! Zal het hen lukken om genoeg geld in te zamelen om een weeshuis in India van elektriciteit te voorzien?

Een Noorse familiefilm van Aurora Gossé en Arne Lindtner Næss, met Oliver Dahl, Alba Ørbech-Nilssen en Anna Celine Bredal

Casper en Emma maken theater is vanaf 2 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Complete Unknown

Tom en zijn vrouw organiseren een etentje ter ere van zijn verjaardag. Een van hun vrienden neemt als date een vrouw mee die de naam Alice draagt. Tom is er van overtuigd dat hij de vrouw ergens van kent, maar ze heeft een andere identiteit aangenomen. Zij beweert echter dat het niet mogelijk is dat ze elkaar kennen.

Een film van Joshua Marston, met Rachel Weisz, Michael Shannon en Kathy Bates

Complete Unknown is vanaf 2 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Human Flow

Meer dan 65 miljoen mensen van over de hele wereld moesten gedwongen hun woning verlaten. Ze vluchtten van hongersnood, klimaatverandering en oorlog in de grootste volksverhuizing sinds de Tweede Wereldoorlog. Human Flow, een episch filmavontuur dat geleid wordt door de internationaal bejubelde kunstenaar Ai Weiwei, geeft deze massamigratie visueel heel krachtig weer. De documentaire heldert 2 dingen op: de onthutsende schaal van deze vluchtelingencrisis en de diepe menselijke impact.  

Een documentaire van Ai Weiwei

Human Flow is vanaf 3 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

An Actor Prepares

De alcoholicus en beroemd acteur Atticus Smith moet zich reppen tijdens zijn reis doorheen het land om het huwelijk van zijn dochter Annabelle bij te wonen. Zijn enige hoop om dit doel te bereiken ligt in handen van zijn zoon Adam, met wie hij geen goede band heeft. Naarmate vader en zoon hun avontuur voortzetten komen ze echter dichter bij elkaar en beseffen ze dat ze meer gemeen hebben dan aanvankelijk gedacht.

Een film van Steve Clark, met Jeremy Irons, Jack Huston, Mamie Gummer en Ben Schwartz

An Actor Prepares is vanaf 3 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Gemini

Een gruwelijke misdaad zet de relatie op scherp tussen een standvastige persoonlijk assistent en haar Hollywood-baas. De assistent reist door Los Angeles om het mysterie op te lossen. Ze moet telkens een vastberaden politieagent voor zien te blijven en zelf de confrontatie aangaan betreffende vriendschap, de waarheid en roem.

Een thriller van Aaron Katz, met Lola Kirke, Zoë Kravitz en John Cho

Gemini is vanaf 3 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Blue Iguana

Ex-gevangenen Eddie en Paul zijn voorwaardelijk vrij en werken in een restaurant in New York. Ze zijn de beste maatjes en vormen echt een team, maar hun leven loopt dood. Tot de Engelse advocaat Katherine Rookwood het restaurant binnenwandelt met een aanbod dat ze niet kunnen weigeren. Haar plan brengt hen naar Londen. Wat ze zoeken is een prachtig juweel genaamd de Blue Iguana. Tot dan toe hebben de capriolen van Eddie en Paul nooit ernstige gevolgen gehad maar deze keer staat er een psychotische misdaadbaas hen in de weg.

Een film van Hadi Hajaig, met Sam Rockwell, Phoebe Fox en Ben Schwartz

Blue Iguana is vanaf 4 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Stalker

Stalker, Andrei Tarkovsky's scifi-meesterwerk uit 1979, heeft een digitale opknapbeurt gekregen. Dit is een uitgelezen kans om nu een onmisbaar hoofdstuk uit de filmgeschiedenis te ontdekken.

De plot draait om de mysterieuze Zone, waar de natuurwetten niet meer gelden, en waarin zich een ruimte bevindt die de diepste wensen van de bezoekers waarmaken. De naamloze 'stalker' uit de titel is een mysterieuze figuur die als gids optreedt in deze zone: hij neemt een cynische schrijver en een sceptische wetenschapper mee, voorbij de door soldaten bewaakte buitengrens, op zoek naar de wenskamer de innigste wensen en de vurigste verlangens in vervulling kunnen gaan.

Een meesterlijke thriller van Andrei Tarkovsky, met Aleksandr Kajdanovsky, Nikolai Grinko en Anatoli Solonitsyn

Stalker is vanaf 4 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Josie

De grote liefde van de vereenzaamde vrijgezel Hank is een koppel schildpadden, voor wie hij een klein woestijnparadijs bouwt. Dan neemt de studente Josie haar intrek in het Pink Motel. Jong, mooi, en blijkbaar zonder ouders, toont ze interesse in Hank, maar ook in Marcus en Gator, studenten die zich steeds weer in de nesten werken. De verleidelijke Josie speelt een spelletje. Wat is de ware reden van haar komst in het slaperige stadje?

Een thriller van Eric England, met Sophie Turner, Dylan McDermott en Jack Kilmer

Josie is vanaf 4 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Het is vier jaar geleden dat het pretpark en luxe resort Jurassic World werd vernietigd door ontsnapte dinosaurussen.Terwijl de dinosaurussen probeerden te overleven in de junlge werd Isla Nubar verlaten door de mens. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland opnieuw tot leven komt, plannen Owen en Claire een missie om de resterende dinosaurussen te redden vooraleer ze uitgestorven zijn. Owen wil absoluut Blue, zijn hoofdraptor, terugvinden. Claire maakt er haar missie van om deze wonderbaarlijke wezens te redden. Eens aangekomen op het door lava geteisterde eiland, onthult hun expeditie een samenzwering die onze planeet kan vernietigen.

Een film van J.A. Bayona, met Chris Pratt, Bryce Dallas en Ted Levine  

Jurassic World: Fallen Kingdom is vanaf 10 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

De beste dinomusea ter wereld

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top