Een nieuwe week, een nieuwe filmtip van Jan Verheyen. Far From the Madding Crowd is een Brits kostuumdrama met Matthias Schoenaerts en Carey Mulligan. Smullen!

Zin in een film, maar nog geen idee wat je wil zien? Jan Verheyen steekt graag een handje toe. Zijn filmtip van deze week: Far From the Madding Crowd.
 
Far From the Madding Crowd vertelt het verhaal van Bathsheba Everdene (Carey Mulligan), een onafhankelijke en energieke jonge vrouw die haar ooms boerderij erft. De mooie, koppige en financieel onafhankelijke Bathsheba trekt de aandacht van drie compleet verschillende mannen die vastberaden zijn om haar te huwen: Gabriel Oak (Matthias Schoenaerts), een schapenhouder die gefascineerd is door haar halsstarrigheid; Frank Troy (Tom Sturridge), een knappe en roekeloze sergeant; en William Boldwood (Michael Sheen), een rijke, oudere vrijgezel. Wie zou haar de meeste vlinders in de buik bezorgen, denk je?
 
Een mooi, Brits kostuumdrama van de Deense regisseur Thomas Vinterberg, die eerder tekende voor Festen en Jagten. In de hoofdrollen zie je Cary Mulligan, Matthias Schoenaerts en Michael Sheen.
 
Regie: Thomas Vinterberg
Cast: Matthias Schoenaerts, Carey Mulligan, Michael Sheen en Tom Sturridge
 
 
Far From the Madding Crowd’ is tot 8 mei 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.