Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV (14 september)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Drama, actie, misdaad, thriller, avontuur, animatie en een enkele knotsgekke komedies... niets wat een perfecte nazomeravond in de weg staat. Neem een aperitiefje op het terras en installeer je dan knus voor je tv.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Drama, actie, misdaad, thriller, avontuur, animatie en een enkele knotsgekke komedies... niets wat een perfecte nazomeravond in de weg staat. Neem een aperitiefje op het terras en installeer je dan knus voor je tv.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

Meer weten over Proximus TV?

Deadpool 2

Wade Wilson, die de naam Deadpool heeft aangenomen, rekruteert een team van mutanten. Samen vormen zij de X-Force. Ze stellen zich tot doel een jonge mutant te redden. Deze wordt gevangen gehouden door Cable, een supersoldaat met een robotarm die door de tijd kan reizen. Een zware taak, maar met Domino in hun midden staat het geluk altijd aan hun kant.

Een film van David Leitch, met Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin en Zazie Beetz

Deadpool 2 is vanaf 10 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Normandie nue

In het Normandische dorpje Mêle-sur-Sarthe zijn de inwoners ten einde raad. De snel dalende prijzen van vlees en melk drijven hen naar de rand van de afgrond. Een foto kan redding brengen, vindt burgemeester Georges Balbuzard. Hij overtuigt de Amerikaanse fotograaf Blake Newman – overduidelijk gebaseerd op Spencer Tunick - om het hele dorp te fotograferen op de weide van de lokale veeboer. Die heeft interesse in het project en ook de bewoners vinden het goed, totdat ze horen dat ze naakt moeten poseren. De meeste inwoners roepen dat ze betere dingen te doen hebben (pastis drinken, bijvoorbeeld), maar de burgemeester ziet in het kunstproject een uitgelezen kans om zijn door de crisis getroffen gehucht onder de aandacht van de wereldpers te brengen. Zal hij de dorpelingen kunnen overhalen om hun kleren af te stropen?

Een komedie van Philippe Le Guay, met François Cluzet, François-Xavier Demaison, Toby Jones en Julie-Anne Roth

Normandie nue is vanaf 11 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Afterburn/Aftershock

Gia Rossi is een ambitieuze zakenvrouw die vastberaden is om van haar nieuwe job een succes te maken. Haar leven wordt echter op zijn kop gezet wanneer haar ex-geliefde Jax Rutledge opduikt. Oude gevoelens komen bovendrijven en hun passionele relatie wordt terug aangewakkerd zowel in hun professionele leven als in de slaapkamer.

Een film van Tosca Musk, met Tyler Johnson, Caitlin Leahy, Donny Boaz, Greg Berney en Andrea Bordeaux

Afterburn/Aftershock is vanaf 11 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Gringo

Harold is een hardwerkende, maar ondergewaardeerde middenmanager die te horen krijgt dat hij ontslagen zal worden. Tijdens een businesstrip naar Mexico besluit hij zijn eigen ontvoering in scène te zetten om zo losgeld te kunnen eisen van zijn werkgever. Wanneer Harolds harteloze en hebzuchtige bazen ontdekken dat de bedrijfsverzekering hen meer geld oplevert als Harold dood is, draaien de rollen om. Plots wordt de radeloze Harold opgejaagd door dubieuze zakenlui, huurmoordenaars, drugsbaronnen en zelfs de DEA.

Een thriller van Nash Edgerton, met Joel Edgerton, Charlize Theron, David Oyelowo, Amanda Seyfried

Gringo is vanaf 11 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Hangman

De ervaren inspecteur Ray Archer en de profiler Will Ruiney gaan samen aan de slag om een seriemoordenaar te vangen. Ze krijgen hulp van de journaliste Christi. Er bestaat een verband tussen de slachtoffers en de moorden zijn geïnspireerd op het spel 'galgje'. Wie het spel ooit gespeeld heeft, kent het woord al voordat alle letters geraden zijn. Zal dat voor de speurders ook het geval zijn?

Een film van  Johnny Martin, met Al Pacino, Karl Urban en Brittany Snow

Hangman is vanaf 11 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Life of the Party

Deanna staat op het punt te scheiden van haar echtgenoot Dan, die op een veel jongere vrouw verliefd is geworden. Na drieëntwintig jaar huwelijk beseft Deanna bovendien dat ze geen diploma heeft, en ze beslist om terug naar school te gaan. Haar dochter Maddie vindt het natuurlijk niet zo leuk dat haar moeder nu bij haar in de klas zit. Deanna, die zichzelf Dee Rock noemt, wordt al snel razendsnel populair en geniet met volle teugen van het schoolleven.

Een knotsgekke komedie van Ben Falcone; met Melissa McCarthy, Gillian Jacobs en Debby Ryan

Life of the Party is vanaf 12 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Ted & het geheim van Koning Midas

Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen. De hereniging met Sara wordt verstoord wanneer een rijke slechterik haar ontvoert, om zo de talisman te vinden die oneindige rijkdom kan brengen. Samen met zijn vriendjes Belzoni de papegaai en Jeff de hond begint Ted aan een reis rond de wereld om Sara te redden. Onderweg ontmoet hij nieuwe vrienden... Maar ook nieuwe vijanden!

Een animatiefilm van David Alonso & Enrique Gato, met de stemmen van :  Óscar Barberán, Michelle Jenner, Adriana Ugarte (OV) / Eline De Munck, Dieter Troubleyn, Joost Claes, Marc Peeters, Tine Van Den Wyngaert e.a. (Vlaamse versie)

Ted & het geheim van Koning Midas is vanaf 12 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Death Wish

Chirurg Dr. Paul Kersey heeft dagelijks te maken met de gruwelijke gevolgen van geweld in zijn woonplaats Chicago. Het wordt voor hem persoonlijk wanneer zijn vrouw en dochter slachtoffer worden van een overval. Wanneer zijn vrouw overlijdt aan de verwondingen en de politie niets voor hem kan betekenen, weet Kersey één ding zeker: de daders mogen niet ongestraft blijven. Hij besluit het heft in eigen handen te nemen. Vanaf dat moment is geen enkele crimineel in Chicago meer veilig...

Een actie/misdaadfilm van Eli Roth, met Bruce Willis, Vincent D'Onofrio en Elisabeth Shue

Death Wish is vanaf 13 september beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top