Nu in de bioscoop (15 augustus)

Films | In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film! Te warm buiten en geen zin om een terrasje te doen? Rep je dan naar de dichtst bijzijnde bioscoop en profiteer ervan om een filmpje mee te pikken!

Door Pickx

Deel dit nieuws

In dit dossier vind je niet enkel de nieuwe releases van deze week, maar ook de blockbusters die nog steeds in de zalen draaien. Zo mis je geen enkele goede film! Te warm buiten en geen zin om een terrasje te doen? Rep je dan naar de dichtst bijzijnde bioscoop en profiteer ervan om een filmpje mee te pikken!

De meeste films die nu in de bioscoop te zien zijn, verschijnen ongeveer vier maanden later in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.
 
Hoe een film huren uit onze catalogus?

The Equalizer 2

In The Equalizer 2 kruipt Denzel Washington voor de tweede keer in de schoenen van Robert McCall. Op het eerste gezicht, een wat oudere man die met een taxi rondrijdt in Boston. Maar wee je gebeente als je hem kwaad maakt. Want McCall is een CIA-agent op rust. Met een groot rechtvaardigheidsgevoel en zeer weinig geduld met slechteriken die het voorzien hebben op onschuldige slachtoffers. Dan zet hij zonder pardon en keihard de puntjes op de i. Je kunt je al indenken wat er gebeurt als het slachtoffer ook nog eens iemand is van wie hij houdt...

Regisseur: Antoine Fuqua
Met: Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders, Bill Pullman en Melissa Leo
Genre: Actie, Politie, Thriller

Deze film heeft een score van 7.1 op IMDb.

De eerste film nog niet gezien, of zin om hem nog eens te bekijken? The Equalizer is nu te huur in onze catalogus!

Hoe een film huren uit onze Op aanvraag-catalogus?

On Chesil Beach

Het is juli 1962. Edward en Florence denken dat hun huwelijk hen geluk, vertrouwen en vrijheid zal brengen en hun ware dromen zal verwezenlijken. De mooie belofte voor de toekomst kan echter niet hun zorgen over de huwelijksnacht wegnemen. Edward, die weinig ervaring heeft met vrouwen, ergert zich aan zijn seksuele bekwaamheid. Florence haar angsten zijn nog groter. Ze heeft last van tegenstrijdige emoties en angst voor het moment dat ze zich zal overgeven.

Regisseur: Dominic Cooke
Met: Saoirse Ronan, Anne-Marie Duff, Emily Watson, Samuel West, Billy Howle
Genre: Drama, Romantiek  

Deze film heeft een score van 6.4 op IMDb.

The Meg

In deze film wordt een onderzeeër - deel van een internationaal observatieprogramma - aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan... met de bemanning nog aan boord. Wanneer de tijd begint te dringen, wordt deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor gerekruteerd door een visionaire Chinese oceanograaf, tegen de wil van zijn dochter Suyin. Hij moet de bemanning en de oceaan redden van deze onstuitbare bedreiging: een ruim 22 meter lange prehistorische haai, bekend als de Megalodon. Wat niemand zich had kunnen voorstellen was dat Taylor jaren geleden hetzelfde angstaanjagende wezen al ontmoette. Nu, samen met Suyin, moet hij zijn angsten onder ogen zien en zijn eigen leven riskeren om iedereen die vastzit te redden. Opnieuw gaat hij de confrontatie aan met het grootste en meest gevreesde roofdier aller tijden.

Regisseur: Jon Turteltaub
Met: Jason Statham, Rainn Wilson, Ruby Rose, Bingbing Li, Winston Chao
Genre: Thriller, Actie, Horror

Deze film heeft een score van 6.2 op IMDb.

Under the Silver Lake

Op een mooie, zwoele avond in Los Angeles maakt de jonge Sam kennis met zijn aantrekkelijke buurvrouw Sarah. Wanneer zij de volgende ochtend op mysterieuze wijze blijkt te zijn verdwenen, begint Sam aan een surrealistische zoektocht. Beetje bij beetje ontsluiert hij een sinister complot dat de hele stad lijkt te beheersen.

Regisseur: David Robert Mitchell
Met: Andrew Garfield, Riley Keough, Topher Grace, Sydney Sweeney, Jimmi Simpson
Genre: Politie, Thriller

Deze film heeft een score van 6.5 op IMDb.

Figlia mia

De zomer van Vittoria, tien jaar oud, zal er een zijn van twee moeders om uit te dagen, te haten, lief te hebben en te vergeven. Verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina. Maar hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica haar biologische moeder is. Wanneer Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, vraagt ze om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina is het daarmee eens, getroost door het idee dat de vrouw binnenkort de stad zal verlaten. Zoekend naar iets diep en onverklaarbaars, brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door tegen Tina's wil...

Regisseur: Laura Bispuri
Met: Valeria Golino, Alba Rohrwacher, Sara Casu
Genre: Drama

Deze film heeft een score van 6.3 op IMDb.

Le Monde est à toi

François is een dealer die de droom koestert leverancier te worden van meneer Freeze in Noord-Afrika. Deze droom valt meteen in duigen wanneer hij te horen krijgt dat zijn moeder Dany al zijn spaargeld heeft uitgegeven. Gelukkig krijgt hij van ene Poutine het voorstel aangeboden om zijn handel in Spanje opnieuw op te starten. Alleen begint iedereen in zijn omgeving, waaronder zijn jeugdliefde Lamya, zijn voormalige schoonvader Henri en zijn criminele moeder, zich met zijn leven te bemoeien waardoor hij voor onverwachte gebeurtenissen staat.

Regisseur: Romain Gavras
Met: Karim Leklou, Isabelle Adjani, Oulaya Amamra, Vincent Cassel
Genre: Actie, Komedie  

Deze film heeft een score van 6.8 op IMDb.

Top 5: 1. Mission Impossible: Fallout

Some missions are not a choice. Tom Cruise is terug als Ethan Hunt in de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Mission: Impossible - Fallout. Samen met zijn IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) en terugkerende personages (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) bevindt Ethan zich in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt. Verder met o.a. Henry Cavill (Justice League), Angela Bassett (Black Panther) en Vanessa Kirby (The Crown). Mission: Impossible - Fallout is geregisseerd door Christopher McQuarrie (Mission: Impossible - Rogue Nation).

Regisseur: Christopher McQuarrie
Met: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, Alec Baldwin, Vanessa Kirby, Angela Bassett, Simon Pegg
Genre: Actie, Avontuur

Deze film heeft een score van 8.4 op IMDb.

De strafste stunts van Tom Cruise

Top 5: 2. The Spy Who Dumped Me

Audrey en Morgan zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey's ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een team van huurmoordenaars achter zich aan. Tot hun eigen grote verrassing belandt het duo midden in de actie en moeten ze dwars door Europa op de vlucht voor moordenaars en een verdachte maar ook zeer charmante Britse agent terwijl ze een plan maken om de wereld te redden.

Regisseur: Susanna Fogel
Met: Mila Kunis, Kate McKinnon, Sam Heughan, Gillian Anderson, Justin Theroux
Genre: Actiekomedie

Deze film heeft een score van 6.4 op IMDb.

Top 5: 3. The Incredibles 2

De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack, wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt!

Regisseur: Brad Bird
Met de stemmmen vanCraig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell (OV) / Ann Reymen, Karel Deruwe, Aline Goffin, Jack Crets, Ronny Mosuse, Dirk Denoyelle (Vlaamse versie)
Genre: Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 8.2 op IMDb.

Top 5: 4. Janneman Robinson & Poeh

De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.

Regisseur: Marc Forster
Met: Hayley Atwell, Ewan McGregor, Toby Jones / Vlaamse stemmen van o.a. Thomas Cordie, Marjan de Gendt & Lotte Heuten
Genre: Animatie, Familie

Deze film heeft een score van 7.9 op IMDb.

Top 5: 5. The Darkest Minds

Wanneer tieners op een mysterieuze wijze nieuwe, sterke krachten ontwikkelen, worden ze door de regering tot een bedreiging verklaard en opgesloten. De zestienjarige Ruby, één van de meest krachtige tieners ooit, ontsnapt uit haar kamp en sluit zich aan bij een groep weggelopen jongeren die op zoek zijn naar een veilig toevluchtsoord. Al snel beseft deze nieuwgevormde familie dat in een wereld met volwassenen aan de macht die hen hebben verraden, rennen niet meer genoeg is. Ze zullen weerstand moeten bieden door hun collectieve macht te gebruiken om op deze manier de controle over hun toekomst terug te nemen.

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Alexandra Bracken, in Nederland uitgebracht door Karakter Uitgevers als ‘The Darkest Minds-trilogie 1: De Overlevenden’.

Regisseur: Jennifer Yuh
Met: Bradley Whitford, Mandy Moore, Amandla Stenberg
Genre: Science fiction, Thriller

Deze film heeft een score van 5.5 op IMDb.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top