Het sappigste showbizznieuws van de week

Astrid Coppens lijkt eindelijk verlost van 'den John', Herman Brusselmans krijgt nog steeds giftige reacties op zijn relatie en George Clooney werd aangeklaagd voor mishandeling: ook deze week stond de wereld niet stil in showbizzland. Ontdek hier alles wat je moet weten om weer helemaal bij te zijn!
Het sappigste showbizznieuws van de week © Photonews, Isopix

Astrid Coppens lijkt eindelijk verlost van 'den John', Herman Brusselmans krijgt nog steeds giftige reacties op zijn relatie en George Clooney werd aangeklaagd voor mishandeling: ook deze week stond de wereld niet stil in showbizzland. Ontdek hier alles wat je moet weten om weer helemaal bij te zijn!

Astrid Coppens wint ook in beroep van 'den John'

Astrid Coppens wint ook in beroep van 'den John' © Photonews - Joel Hoylaerts

De nachtmerrie van Astrid Coppens is voorbij. Het beroep dat haar ex John Bryan had aangetekend in hun miljoenenproces is afgewezen door de rechtbank.

Astrid, die bekend raakte dankzij het tv-programma Vlaamse Hollywoodvrouwen, was zeven jaar getrouwd met de Amerikaanse zakenman, maar hun huwelijk mondde uit in een vechtscheiding. Bryan eiste 2 miljoen dollar van haar omdat ze tijdens hun huwelijk inkomsten voor hem verborgen zou gehouden hebben.

Vier jaar lang ging Astrid door de hel, maar eind vorig jaar ving 'den John' bot bij de rechtbank. Bovendien moest hij nog eens opdraaien voor alle gerechtskosten - goed voor meer dan 1 miljoen euro. Nu ook zijn beroep afgewezen is, is dat een nieuwe mokerslag. Volgens de advocaat van Coppens zou Bryan bovendien failliet zijn. Astrid zelf reageerde opgelucht bij Het Laatste Nieuws: "Gerechtigheid is eindelijk geschied".

Herman Brusselmans en zijn Lena nog altijd lastiggevallen voor hun relatie

Herman Brusselmans en zijn Lena nog altijd lastiggevallen voor hun relatie © Isopix

Lena, de 25-jarige vriendin van Herman Brusselmans, was onlangs te zien in een Nederlandse tv-show en dat leverde weer heel wat giftige reacties op. Voor de 35 jaar oudere schrijver was dat allerminst verrassend, zo vertelde hij in Dag Allemaal. "Lena en ik zijn nu ruim twee jaar samen en er wordt nog altijd vijandig gekeken en gereageerd. Je ziet ze gewoon denken: 'Dat meisje kan toch veel beter krijgen dan zo’n oude vent'! Daarom komen wij ook heel weinig buiten en gaan wij niet naar feestjes of recepties."

"We zijn zelfs al eens fysiek lastiggevallen. Lena lag op een bankje in het park op mijn schoot en ineens trok de één of andere gast haar bij haar benen terwijl hij haar uitschold voor hoer."

Brusselmans en zijn vriendin trekken zich niets aan van de reacties. "Wij zijn gewoon een koppel zoals een ander en wij zien elkaar graag."

Johnny Depp aangeklaagd voor mishandeling op de filmset

Johnny Depp aangeklaagd voor mishandeling op de filmset © Photonews

Johnny Depp heeft een klacht aan zijn been voor mishandeling. De acteur zou op de filmset van City of Lies medewerker Gregg Brooks enkele keren in de ribben hebben gestompt na een ruzie.

Het conflict ontstond toen de 55-jarige acteur te lang bleef filmen op een bepaalde plek en locatiescout Brooks moest ingrijpen. Na enkele harde woorden ging Depp over op fysiek geweld en moesten de bodyguards tussenkomen. Volgens Brooks rook Depps adem naar alcohol.

De locatiescout werd naar eigen zeggen drie dagen na het incident ontslagen op de set omdat hij niet wou afzien van zijn recht om Johnny Depp aan te klagen.

Eline De Munck niet langer samen met Christophe

Eline De Munck niet langer samen met Christophe © Photonews - Joel Hoylaerts

Op professioneel vlak gaat het Eline De Munck voor de wind: met haar brillenlijn Odette Lunettes ontpopte ze zich tot succesvolle zakenvrouw. Ook privé leek ze het geluk gevonden te hebben met Christophe (42), een DJ en vader van drie kinderen, voor wie Eline zich een toegewijde plusmama toonde. Maar recent doofde de liefde tussen de twee toch uit.

Waarom het precies fout liep, wil Eline niet kwijt. "Het is nog te vroeg, ik wil dit nu eerst verwerken", aldus Eline in Dag Allemaal.

George Clooney betrokken bij ongeval met scooter op Sardinië

George Clooney betrokken bij ongeval met scooter op Sardinië © Photonews - Jim Ruymen

De Amerikaanse acteur George Clooney is dinsdagochtend op Sardinië lichtgewond geraakt bij een verkeersongeval met een scooter. De 57-jarige Clooney is in Olbia, in het noordwesten van het Italiaanse eiland, om een nieuwe tv-serie te draaien. De acteur reed dinsdagochtend op een scooter en botste tegen een wagen. Clooney belandde op de voorruit van de auto. De acteur van onder meer Ocean's Eleven werd naar het ziekenhuis gebracht met een wonde aan het been maar mocht het ziekenhuis dezelfde dag nog verlaten. De man die het ongeval veroorzaakte vertelde aan de Italiaanse media dat hij verblind was door de zon.

Blind Getrouwd-koppel Aljosja en Lieve wonen nu ook samen

Blind Getrouwd-koppel Aljosja en Lieve wonen nu ook samen © vtm

Bij aanvang leken de slaagkansen van Aljosja en Lieve in Blind Getrouwd beperkt, maar al snel groeiden de twee uit tot de publiekslievelingen. Na de stopzetting van het experiment bleven de twee getrouwd, maar beslisten ze nog niet samen te wonen. Maar ondertussen hebben ze die stap toch gezet.

"Ik ben bij Lieve gaan wonen", vertelt Aljosja in Dag Allemaal. "Lieve is opgegroeid in Brugge en heeft er een emotionele band mee. Gent verlaten was dus maar een kleine toegeving van mijn kant." Het koppel woonde natuurlijk al eens samen tijdens het programma, maar ziet dit toch als een belangrijke stap. Ook om de twijfels van de buitenwereld te counteren.

"Als mensen ons aanspraken, vroegen ze niet hoe het met ons ging, maar of we nog samen waren. Op de Sinksenfoor in Antwerpen werden zelfs stiekem foto’s van ons gemaakt. het verbaasde sommige mensen blijkbaar om ons nog samen te zien. Vandaar dat we dit nieuws nu delen, om duidelijk te maken dat al die twijfels niet meer nodig zijn."

Temptation Tim in het ziekenhuis met hernia

Temptation Tim in het ziekenhuis met hernia © VIJF

Tim Wauters, wereldberoemd in Vlaanderen na zijn deelname aan Temptation Island, kent voorlopig niet zo’n prettige zomer.

De 31-jarige man uit Aalst raakte bekend door zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn vriendin Deborah Leemans, die als sneeuw voor de zon smolt toen hij Cherish leerde kennen. Zo eindigde Temptation Island voor hem met een verlovingsring in het vuur en een dikke njet van Cherish.

Voorlopig lijkt het geluk van Temptation Tim niet te keren, want afgelopen week belandde hij in het ziekenhuis met een hernia en kapotte nekwervel. Om de pijn te bestrijden, kreeg hij een epidurale toegediend.

Niels Albert papa van dochtertje Alexine

Niels Albert papa van dochtertje Alexine © Photonews - Gregory Van Gansen

Heuglijk nieuws voor voormalige wereldkampioen veldrijden Niels Albert. Zijn vriendin Valeska beviel maandag van hun eerste kindje, dochtertje Alexine. De geboorte werd aangekondigd met een gedicht en een foto op Instagram:

Moet je nu eens horen,
Ik ben op mijn verjaardag geboren!
Ik kreeg de naam Alexine
en ben van alle vingers en teentjes voorzien.
Ik heb echt mijn best gedaan,
Ik meet 47,5cm en weeg 3.130kg zonder broekje aan.
Dat was toch behoorlijk zwaar
Voor die arme ooievaar.
Mijn mama en papa zijn heel fier
en ik vind het best gezellig hier.
Hopelijk mag ik jou ook snel ontmoeten,
Mama en papa doen je ook vele groeten.

Justin Bieber verloofd met Hailey Baldwin

Justin Bieber verloofd met Hailey Baldwin © Photonews

Justin Bieber (24) heeft zijn vriendin, model Hailey Baldwin (21) ten huwelijk gevraagd. Dat bevestigde de Canadese popster deze week zelf op Instagram. "Ik ging nog een tijdje wachten om het bekend te maken, maar het doet snel de ronde dus luister, het is heel simpel, Hailey ik hou zoveel van jou", klinkt het in het bericht. Bieber en Baldwin hadden al eens een relatie in 2015 en werden dit jaar weer samen gespot. Toen Baldwin ook nog eens met een grote ring aan haar vinger verscheen, waren de boekjes al snel zeker.

Kylie Jenner jongste miljardair ooit

Kylie Jenner jongste miljardair ooit © Photonews

Jonger dan Mark Zuckerberg (Facebook), Evan Spiegel (Snapchat) en Bill Gates (Microsoft): Kylie Jenner is op haar twintigste de jongste selfmade miljardair ooit. De halfzus van Kim Kardashian pronkt deze week dan ook op de cover van het Amerikaanse zakenblad Forbes.

Kylie Jenner dankt haar fortuin aan haar eigen make-uplijn, haar imperium op sociale media en haar bekende familienaam. Geheim wapen? Haar lippen, waarmee ze haar eigen cosmetica aan de lopende band promoot op sociale media. Haar bekende naam leverde haar bovendien miljoenendeals op met verschillende kleding- en schoenenmerken.

Waag je kans en win

Bekijk alles

Music Maestro

Bekijk alles
Dit waren de zomerhits van 2019

Dit waren de zomerhits van 2019

Niels Destadsbader won dan wel voor het derde jaar op rij de Radio 2 Zomerhit 2019 met 'Mee Naar Boven', er werden deze zomer nog heel wat andere zomerse hits gescoord! Wij zetten de nummers op een rij die je voor altijd zullen terug katapulteren naar de hete zomer van 2019!

De muzikanten met de kortste carrières

De muzikanten met de kortste carrières

Sommigen stierven vroegtijdig, anderen beslisten om andere dingen te gaan doen. En dan zijn er ook muzikanten die echt wel verrassende plotwendingen hebben meegemaakt. Een overzicht van de muzikanten van wie de carrière te snel voorbij was.

De tien meest misbegrepen lyrics

De tien meest misbegrepen lyrics

Ken Li! Of hoe je zingt wat je niet hoort! De tien meest misbegrepen songs ooit.  Herinner je je de doortocht van die Bulgaarse zangeres bij ‘Music Idol’ Bulgarije, die de songs ‘Ken Lee’ van Mariah Carey te berde bracht?

Start to hiphop: 10 must-have albums

Start to hiphop: 10 must-have albums

Sinds de jaren ‘70 heeft de hele hiphopcultuur de planeet veroverd. Van graffiti tot breakdance, van dj’en tot beatboxen. Zin om je te verdiepen in de rap? Maak alvast kennis met de 10 beste albums uit de gouden hiphoptijden, de periode tussen eind jaren ’80 en ’90 waarin het genre z’n hoogtepunt kende.

Billie Eilish: eerst Pukkelpop, dan de wereld

Billie Eilish: eerst Pukkelpop, dan de wereld

Als we de media mogen geloven - de andere media - dan is er voor Billie Eilish maar één scenario mogelijk: sterrendom. Talent, branie en songschrijfschap in één. En ze is nog niet eens twintig! Zeventien pas, ja!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Pukkelpop 2019: mis deze bands niet!

Wat een affiche alweer, deze editie. Dat wordt schemaatjes maken en met het schaamrood op de wangen merken dat je wellicht niet alles kan zien wat je wil zien. Wij helpen je graag bij de selectie! Tien bands die je niet mag missen. Veel van eigen bodem ook!

Tien Belgische topproducers? Hier zijn ze!

Tien Belgische topproducers? Hier zijn ze!

Belgische bands zijn hot. Sant in eigen land en alom bejubeld in het buitenland. Maar wie zit er achter de knoppen van pakweg de nieuwste van PEUK? Reena Riot? Faces on TV? Sennek? Belgische topproducers. Een greep uit het aanbod!

Ariana Grande, voorbij het drama

Ariana Grande, voorbij het drama

Op 30 augustus brengt Ariana Grande haar Sweetener World Tour naar het Sportpaleis. Het is haar langverwachte terugkeer naar België na het uitverkochte, geannuleerde concert van mei 2017.Sinds de aanslag tijdens haar concert in Manchester kwam Ariana Grande sterker terug dan ooit en bracht ze maar liefst twee succesalbums uit. Ontdek hier alles wat je moet weten over het populairste popsterretje van het moment!

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

In juli verloor de muziekwereld weer heel wat talent. De volgende sterren blijven schitteren in ons geheugen.

Twenty One Pilots: Kiewit in de broekzak!

Twenty One Pilots: Kiewit in de broekzak!

'Stressed Out'. Dat ken je. En je hebt hen misschien al eens live gezien, bij hun vorige doortochten op Pukkelpop. Hoe het ook zij: Twenty One Pilots is een band van nu. En ze maken muziek van morgen.

IDLES: kopstoten op Pukkelpop!

IDLES: kopstoten op Pukkelpop!

Nieuwe lichting postpunkers, garagerockers, vuilbekkers, ratjetoe aan heren die muilperen uitdelen aan de eerste rijen fans. IDLES is het allemaal. Met twee albums op hun conto belooft het een broeierig onderonsje te worden op Pukkelpop.

Electronic Dance Music: verschillende genres onder één vlag

Electronic Dance Music: verschillende genres onder één vlag

EDM… Drie letters die de pop en de elektronische muziek de laatste jaren helemaal op hun kop hebben gezet. De Electronic Dance Music slaat namelijk op het commerciële aandeel van de dance en de electro. EDM is zeker geen undergroundgenre en blijft dus ver weg van alle raveparty’s, maar wordt wel grijsgedraaid in nachtclubs, openluchtstadia en op festivals. Maar welke genres vallen nu eigenlijk onder deze noemer?

Sport in de kijker

Bekijk alles
Tien om te zien op de US Open: de next generation bij de vrouwen

Tien om te zien op de US Open: de next generation bij de vrouwen

De US Open staat voor de deur. Terwijl bij de mannen andermaal wordt gekeken naar het trio Nadal-Federer-Djokovic, is het bij de vrouwen de vraag wie er ditmaal verrast. Er staat in ieder geval veel vrouwelijk talent klaar om de tennishemel te bestormen. We schotelen je 10 namen voor.

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

De Red Lions zijn momenteel de beste hockeyploeg ter wereld. Ze kroonden zich vorig jaar tot wereldkampioen en voeren de wereldranking aan. Maar hoe kwamen ze zover? Een bloemlezing.

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Het overlijden van onze landgenoot Bjorg Lambrecht deze week in de Ronde van Polen is de zoveelste klap voor de wielerwereld. Lambrecht is jammer genoeg niet de enige wielrenner die een ongeval tijdens een wedstrijd niet overleefde. Bekijk het tragische lijstje met enkele van zijn bekendste voorgangers.

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

De wielerwereld is in rouw door het tragische overlijden van de 22-jarige Bjorg Lambrecht. De renner van Lotto-Soudal kwam maandag zwaar ten val in de Ronde van Polen en smakte met zijn borstkas tegen een betonnen duiker. Lambrecht werd nog gereanimeerd maar overleed later op de operatietafel.

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

In augustus trekken de Europese voetbalcompetities zich na een kleine zomerpauze opnieuw op gang. Daarnaast wordt er nog gefietst, gehockeyd, getennist en geracet dat het een lieve lust is. En zoals steeds is Proximus Pickx je vaste leidraad.

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Stoelendans in 1A en 1B: deze clubs kozen voor een nieuwe coach

Acht van de zestien eersteklassers en drie van de acht clubs uit de Proximus League wisselden deze zomer van trainer. Net niet de helft van de Belgische profclubs slaat dus een andere weg in. Wij stellen de nieuwe trainers even voor.

Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Is hij de beste speler ooit? Die vraag zal nooit een definitief antwoord kennen. Feit is wel dat Diego Armando Maradona een van de meest geniale voetballers ooit was. Ook naast het veld leidde hij een flitsend leven, al ging dat niet altijd even goed. Genoeg stof voor een uitgebreide film in ieder geval. 'Diego Maradona' van Asif Kapadia is vanaf 31 juli te bekijken in de bioscoop.

Vive le vélo: de beste koersfilms

Vive le vélo: de beste koersfilms

De karavaan van de Tour de France baant zich momenteel een weg door de mooiste landschappen van Frankrijk. Ook voor niet-wielerfanaten is de meest legendarische wielerwedstrijd ter wereld puur genieten (en niet alleen van de ontblote kuiten van de renners). En wij doen daar nog een flinke schep bovenop met deze reeks films die de koers, of op zijn minst de fiets in de kijker zet.

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Vooruitblik op de Tour: wie zijn de kanshebbers?

Op 6 juli gaat de 106de editie van de Tour de France van start in Brussel. Door het afzeggen van Chris Froome en Tom Dumoulin lijkt de Tour dit jaar onthoofd.

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Eddy Merckx en de Ronde van Frankrijk 1969

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat Eddy Merckx zijn eerste van vijf eindzeges pakte in de Ronde Van Frankrijk. België had 30 jaar moeten wachten op een nieuwe Tourwinnaar, na Sylvère Maes die de Tour van 1939 had gewonnen. Om de 50e verjaardag van de eerste Tourzege van De Kannibaal te vieren, start de Ronde van Frankrijk in 2019 in Brussel. Wij blikken terug op een bewogen 1969 van Eddy Merckx.

10 Touretappes om naar uit te kijken

10 Touretappes om naar uit te kijken

Op 6 juli is het weer zover: dan gaat met de Ronde van Frankrijk de jaarlijkse hoogmis van het wielrennen van start. En dit jaar ligt de Grand Départ in Brussel. Vanaf onze hoofdstad gaan we drie weken lang op zoek naar een opvolger voor Geraint Thomas. Naar welke tien ritten moeten we zeker uitkijken?

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Merci Merckx: zesdelige ode aan de Kannibaal op Eén

Vanaf maandag 1 juli gaat Karl Vannieuwkerke op zoek naar de erfenis van Eddy Merckx. Zes dagen lang trekt hij door acht landen op drie continenten. Hij spreekt er met ex-ploegmaats, familieleden, journalisten, supporters, mecaniciens, vrienden en rivalen van de grootste wielrenner aller tijden, maar ook met toevallige passanten. Wat heeft Merckx voor hen betekend?

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Zes nieuwe rechters in nieuw seizoen De Rechtbank

Zes nieuwe rechters in nieuw seizoen De Rechtbank

Een vader steekt zijn zoon neer en zegt zich niets meer te herinneren. Of je investeert met drie in een muziekstudio, maar krijgt dan ruzie. Op klaarlichte dag wordt iemand zeven keer beschoten voor de ogen van een bus schoolkinderen. Wat als je zoon zo agressief was dat je hem pas tot rede kan brengen in de rechtbank? Wat doe je als rechter als een vrouw plots haar hele verhaal van partnergeweld wijzigt? Of je moeder heeft geheugenproblemen en iemand heeft haar bankkaart gebruikt ... Met dit en nog zoveel meer worden zes nieuwe en vier bekende rechters vanaf maandag 26 augustus, geconfronteerd in het negende seizoen van De Rechtbank.

Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week

Er zit een haar in de boter tussen Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht, de nieuwe Eén-talkshow met Danira Boukhriss Terkessidis heet 'Vandaag', Rik Verheye maakt een nieuwe reeks met West-Vlaamse inslag, Dwayne Johnson is de best betaalde acteur en Flip Kowlier zorgt voortaan voor de muziek in 'De Ideale Wereld'. Wat reilde en zeilde er de afgelopen dagen in BV-land en Hollywood? Dat lees je hier!

Welke films en series moeten opgenomen worden in de Vlaamse canon?

Welke films en series moeten opgenomen worden in de Vlaamse canon?

Er is de laatste weken heel wat te doen over de Vlaamse canon, een voorstel dat de onderhandelaars die zich moeten buigen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering onder ogen kregen. Volgens het document is het ‘een lijst van ankerpunten uit onze Vlaamse cultuur en geschiedenis, die Vlaanderen als Europese natie typeren’. Meteen kwamen behulpzame Twitteraars op de proppen met allerlei voorstellen: Suske en Wiske, lintbebouwing, het Le Lac Du Connemara-dansje-inclusief-servietten dat op geen enkel feest mag ontbreken en F.C. De Kampioenen werden aangehaald als onmisbare fenomenen uit de Vlaamse cultuur. Maar welke films en series verdienen eigenlijk een plaatsje in zo’n canon? Wat volgt is alvast een verdienstelijke poging om een paar onvergetelijke meesterwerken op te lijsten.

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (22 augustus)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (22 augustus)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Deze nieuwe Vlaamse topfilms komen binnenkort in de zalen

Deze nieuwe Vlaamse topfilms komen binnenkort in de zalen

2018 was een uitstekend jaar voor de Belgische film, en die trend zet zich ook dit jaar voort. Er gingen al heel wat nieuwe Vlaamse en Waalse films in première tijdens de eerste helft van 2019. En het zit er nog niet op voor dit jaar, want aan het einde van deze zomer en in het najaar verschijnen er met o.a. 'De Patrick' (foto), 'The Best of Dorien B', 'Bastaard', 'Torpedo', 'Cleo' en 'Yummy' nog enkele parels van eigen bodem die je absoluut niet mag missen.

Tijd voor film: nu in de bioscoop (21 augustus)

Tijd voor film: nu in de bioscoop (21 augustus)

Zin in een avondje uit? Dan is een film meepikken altijd een uitstekend idee. Ontdek hier wat voor fraais je deze week kan gaan bekijken in 's lands filmzalen, en welke de meest bezochte bioscoopfilms van het moment zijn.

Deze films geven je een instant vakantiegevoel

Deze films geven je een instant vakantiegevoel

De Belgische zomer staat niet altijd garant voor zonnige dagen en zwoele temperaturen. Maar niet getreurd. Je kan het zomergevoel zelf maken en je woonkamer vullen met zon door naar een vrolijke, zomerse film te kijken. Van muzikale komedies gefilmd op zonnige locaties tot films over zomerse romances… Check onze 10 favoriete films om de vakantie tot bij jou te brengen.

De tv-tips van de week (20 t.e.m. 25 augustus)

De tv-tips van de week (20 t.e.m. 25 augustus)

Wat is er de komende dagen de moeite waard om op tv te bekijken? Dat lees je hier!

Cultrollen uit de koker van Quentin Tarantino

Cultrollen uit de koker van Quentin Tarantino

Met Once Upon a Time in Hollywood heeft Quentin Tarantino zonder twijfel een van zijn beste films afgeleverd. Met onvergetelijke rollen voor Leonardo DiCaprio als Rick Dalton, de tv-acteur die het probeert te maken in het veranderende Hollywood van 1969 en Brad Pitt als Cliff Booth, zijn vaste stuntdubbel, chauffeur en manusje-van-alles.

Hi-la-risch: de beste komediefilms om te kijken met het hele gezin

Hi-la-risch: de beste komediefilms om te kijken met het hele gezin

Lachen, gieren, brullen en stiekem gniffelen om de ‘volwassen’ mopjes die de kleinsten nog niet helemaal begrijpen. Wat is er leuker dan met het hele gezin naar een komediefilm kijken? Plan wat quality time in en kijk gezellig samen naar de grappigste (kinder)films. We geven onze suggesties: huilen van het lachen verzekerd!

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (16 augustus)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (16 augustus)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

MINDHUNTER, seizoen 2: Son of Sam, Charles Manson en veel gruwelijke misdaden

MINDHUNTER, seizoen 2: Son of Sam, Charles Manson en veel gruwelijke misdaden

Bijna twee jaar na het succesvolle eerste seizoen komt David Fincher met nieuwe afleveringen van MINDHUNTER. Vanaf 16 augustus op Netflix!

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
Zes mensen opgepakt in zaak rond CS:GO-matchfixing

Zes mensen opgepakt in zaak rond CS:GO-matchfixing

In Australië heeft het gerecht zes mensen opgepakt in een zaak rond matchfixing binnen CS:GO. Ze zouden afspraken gemaakt hebben rond het vervalsen van wedstrijden om er vervolgens weddenschappen op af te sluiten.

Astralis Group komt ook met FIFA-team op de proppen

Astralis Group komt ook met FIFA-team op de proppen

Astralis Group, dat onlangs werd afgesplitst van RFRSH Entertainment om de teams in onder te brengen, heeft nu ook een eigen FIFA-team gelanceerd. Future FC komt zo naast Astralis en Origen terecht.

Brussels Guardians laat LoL-team gaan

Brussels Guardians laat LoL-team gaan

Brussels Guardians heeft gisteren op Twitter laten weten dat het zijn team in League of Legends heeft laten gaan. Die beslissing maakt het nadat het al een tijdje de zwakke prestaties aan elkaar rijgt.

Team Liquid opent nieuw complex in… Utrecht

Team Liquid opent nieuw complex in… Utrecht

Team Liquid, een van de grootste esportsorganisaties in de wereld, heeft aangekondigd dat het een nieuw trainingscomplex gaat openen. Dat krijgt zowaar een plek in Utrecht.

Amsterdam krijgt eigen esportsstadion

Amsterdam krijgt eigen esportsstadion

Rabobank en H20 Esports investeren samen in de creatie van het Rabo Esports Stadium Amsterdam. Dat moet het eerste volwaardige esportsstadion in Nederland worden.

Fnatic zet Xizt en Twist op de bank

Fnatic zet Xizt en Twist op de bank

Het CS:GO-team van Fnatic heeft met Xizt en Twist twee spelers op de bank gezet. Het hoopt met de veranderingen opnieuw te kunnen doorgroeien naar de top van de ranking.

Ford lanceert eigen esportsteam

Ford lanceert eigen esportsteam

Het Amerikaanse automerk Ford heeft met Fordzilla een eigen esportsteam opgericht. Het team zal in eerste instantie deelnemen aan toernooien in Forza Motorsport 7, maar ook andere games staan op het programma.

HEROIC haalt b0RUP binnen

HEROIC haalt b0RUP binnen

HEROIC heeft een vervanger gevonden voor Niels-Christain "NaToSaphiX" Sillassen. Die werd na amper drie maanden weggestuurd bij HEROIC. Zijn plek wordt nu ingenomen door Johannes "b0RUP" Borup.

Misfits en Kroenke kopen ook franchise in Call of Duty League

Misfits en Kroenke kopen ook franchise in Call of Duty League

Acitivision Blizzard heeft aangekondigd dat het nog eens twee slots in de vernieuwde Call of Duty League heeft verkocht. Kroenke Sports & Entertainment en Misfits Gaming vervoegen het lijstje.

Ongemeen spannende eindfase in LEC

Ongemeen spannende eindfase in LEC

Dit weekend werden de laatste wedstrijden in het reguliere seizoen van de Summer Split in de LEC afgerond en met nog enkele teams die streden voor de laatste plekjes in de play-offs werd het ongemeen spannend.

NBA-ster Kevin Garnett investeert in esports

NBA-ster Kevin Garnett investeert in esports

Kevin Garnett, een voormalige ster uit de NBA, de Amerikaanse basketbalcompetitie, heeft via zijn bedrijf Big Ticket Sports geïnvesteerd in Triumph Esports, dat teams heeft in verschillende games.

Fortnite-wereldkampioen slachtoffer van swatting

Fortnite-wereldkampioen slachtoffer van swatting

Kyle “Bugha” Giersdorf, de 16-jarige winnaar van het solotoernooi op de Fortnite World Cup, is het slachtoffer geworden van swatting. Politie viel zo met getrokken wapens zijn kamer binnen.

Top