Het sappigste showbizznieuws van de week

Films | Astrid Coppens lijkt eindelijk verlost van 'den John', Herman Brusselmans krijgt nog steeds giftige reacties op zijn relatie en George Clooney werd aangeklaagd voor mishandeling: ook deze week stond de wereld niet stil in showbizzland. Ontdek hier alles wat je moet weten om weer helemaal bij te zijn!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Astrid Coppens lijkt eindelijk verlost van 'den John', Herman Brusselmans krijgt nog steeds giftige reacties op zijn relatie en George Clooney werd aangeklaagd voor mishandeling: ook deze week stond de wereld niet stil in showbizzland. Ontdek hier alles wat je moet weten om weer helemaal bij te zijn!

Astrid Coppens wint ook in beroep van 'den John'

De nachtmerrie van Astrid Coppens is voorbij. Het beroep dat haar ex John Bryan had aangetekend in hun miljoenenproces is afgewezen door de rechtbank.

Astrid, die bekend raakte dankzij het tv-programma Vlaamse Hollywoodvrouwen, was zeven jaar getrouwd met de Amerikaanse zakenman, maar hun huwelijk mondde uit in een vechtscheiding. Bryan eiste 2 miljoen dollar van haar omdat ze tijdens hun huwelijk inkomsten voor hem verborgen zou gehouden hebben.

Vier jaar lang ging Astrid door de hel, maar eind vorig jaar ving 'den John' bot bij de rechtbank. Bovendien moest hij nog eens opdraaien voor alle gerechtskosten - goed voor meer dan 1 miljoen euro. Nu ook zijn beroep afgewezen is, is dat een nieuwe mokerslag. Volgens de advocaat van Coppens zou Bryan bovendien failliet zijn. Astrid zelf reageerde opgelucht bij Het Laatste Nieuws: "Gerechtigheid is eindelijk geschied".

Herman Brusselmans en zijn Lena nog altijd lastiggevallen voor hun relatie

Lena, de 25-jarige vriendin van Herman Brusselmans, was onlangs te zien in een Nederlandse tv-show en dat leverde weer heel wat giftige reacties op. Voor de 35 jaar oudere schrijver was dat allerminst verrassend, zo vertelde hij in Dag Allemaal. "Lena en ik zijn nu ruim twee jaar samen en er wordt nog altijd vijandig gekeken en gereageerd. Je ziet ze gewoon denken: 'Dat meisje kan toch veel beter krijgen dan zo’n oude vent'! Daarom komen wij ook heel weinig buiten en gaan wij niet naar feestjes of recepties."

"We zijn zelfs al eens fysiek lastiggevallen. Lena lag op een bankje in het park op mijn schoot en ineens trok de één of andere gast haar bij haar benen terwijl hij haar uitschold voor hoer."

Brusselmans en zijn vriendin trekken zich niets aan van de reacties. "Wij zijn gewoon een koppel zoals een ander en wij zien elkaar graag."

Johnny Depp aangeklaagd voor mishandeling op de filmset

Johnny Depp heeft een klacht aan zijn been voor mishandeling. De acteur zou op de filmset van City of Lies medewerker Gregg Brooks enkele keren in de ribben hebben gestompt na een ruzie.

Het conflict ontstond toen de 55-jarige acteur te lang bleef filmen op een bepaalde plek en locatiescout Brooks moest ingrijpen. Na enkele harde woorden ging Depp over op fysiek geweld en moesten de bodyguards tussenkomen. Volgens Brooks rook Depps adem naar alcohol.

De locatiescout werd naar eigen zeggen drie dagen na het incident ontslagen op de set omdat hij niet wou afzien van zijn recht om Johnny Depp aan te klagen.

Eline De Munck niet langer samen met Christophe

Op professioneel vlak gaat het Eline De Munck voor de wind: met haar brillenlijn Odette Lunettes ontpopte ze zich tot succesvolle zakenvrouw. Ook privé leek ze het geluk gevonden te hebben met Christophe (42), een DJ en vader van drie kinderen, voor wie Eline zich een toegewijde plusmama toonde. Maar recent doofde de liefde tussen de twee toch uit.

Waarom het precies fout liep, wil Eline niet kwijt. "Het is nog te vroeg, ik wil dit nu eerst verwerken", aldus Eline in Dag Allemaal.

George Clooney betrokken bij ongeval met scooter op Sardinië

De Amerikaanse acteur George Clooney is dinsdagochtend op Sardinië lichtgewond geraakt bij een verkeersongeval met een scooter. De 57-jarige Clooney is in Olbia, in het noordwesten van het Italiaanse eiland, om een nieuwe tv-serie te draaien. De acteur reed dinsdagochtend op een scooter en botste tegen een wagen. Clooney belandde op de voorruit van de auto. De acteur van onder meer Ocean's Eleven werd naar het ziekenhuis gebracht met een wonde aan het been maar mocht het ziekenhuis dezelfde dag nog verlaten. De man die het ongeval veroorzaakte vertelde aan de Italiaanse media dat hij verblind was door de zon.

Blind Getrouwd-koppel Aljosja en Lieve wonen nu ook samen

Bij aanvang leken de slaagkansen van Aljosja en Lieve in Blind Getrouwd beperkt, maar al snel groeiden de twee uit tot de publiekslievelingen. Na de stopzetting van het experiment bleven de twee getrouwd, maar beslisten ze nog niet samen te wonen. Maar ondertussen hebben ze die stap toch gezet.

"Ik ben bij Lieve gaan wonen", vertelt Aljosja in Dag Allemaal. "Lieve is opgegroeid in Brugge en heeft er een emotionele band mee. Gent verlaten was dus maar een kleine toegeving van mijn kant." Het koppel woonde natuurlijk al eens samen tijdens het programma, maar ziet dit toch als een belangrijke stap. Ook om de twijfels van de buitenwereld te counteren.

"Als mensen ons aanspraken, vroegen ze niet hoe het met ons ging, maar of we nog samen waren. Op de Sinksenfoor in Antwerpen werden zelfs stiekem foto’s van ons gemaakt. het verbaasde sommige mensen blijkbaar om ons nog samen te zien. Vandaar dat we dit nieuws nu delen, om duidelijk te maken dat al die twijfels niet meer nodig zijn."

Temptation Tim in het ziekenhuis met hernia

Tim Wauters, wereldberoemd in Vlaanderen na zijn deelname aan Temptation Island, kent voorlopig niet zo’n prettige zomer.

De 31-jarige man uit Aalst raakte bekend door zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn vriendin Deborah Leemans, die als sneeuw voor de zon smolt toen hij Cherish leerde kennen. Zo eindigde Temptation Island voor hem met een verlovingsring in het vuur en een dikke njet van Cherish.

Voorlopig lijkt het geluk van Temptation Tim niet te keren, want afgelopen week belandde hij in het ziekenhuis met een hernia en kapotte nekwervel. Om de pijn te bestrijden, kreeg hij een epidurale toegediend.

Niels Albert papa van dochtertje Alexine

Heuglijk nieuws voor voormalige wereldkampioen veldrijden Niels Albert. Zijn vriendin Valeska beviel maandag van hun eerste kindje, dochtertje Alexine. De geboorte werd aangekondigd met een gedicht en een foto op Instagram:

Moet je nu eens horen,
Ik ben op mijn verjaardag geboren!
Ik kreeg de naam Alexine
en ben van alle vingers en teentjes voorzien.
Ik heb echt mijn best gedaan,
Ik meet 47,5cm en weeg 3.130kg zonder broekje aan.
Dat was toch behoorlijk zwaar
Voor die arme ooievaar.
Mijn mama en papa zijn heel fier
en ik vind het best gezellig hier.
Hopelijk mag ik jou ook snel ontmoeten,
Mama en papa doen je ook vele groeten.

 

ALEXINE 3130gram. 47cm. #proud

A post shared by Niels Albert (@nielsalbert13) on

Justin Bieber verloofd met Hailey Baldwin

Justin Bieber (24) heeft zijn vriendin, model Hailey Baldwin (21) ten huwelijk gevraagd. Dat bevestigde de Canadese popster deze week zelf op Instagram. "Ik ging nog een tijdje wachten om het bekend te maken, maar het doet snel de ronde dus luister, het is heel simpel, Hailey ik hou zoveel van jou", klinkt het in het bericht. Bieber en Baldwin hadden al eens een relatie in 2015 en werden dit jaar weer samen gespot. Toen Baldwin ook nog eens met een grote ring aan haar vinger verscheen, waren de boekjes al snel zeker.

 

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Kylie Jenner jongste miljardair ooit

Jonger dan Mark Zuckerberg (Facebook), Evan Spiegel (Snapchat) en Bill Gates (Microsoft): Kylie Jenner is op haar twintigste de jongste selfmade miljardair ooit. De halfzus van Kim Kardashian pronkt deze week dan ook op de cover van het Amerikaanse zakenblad Forbes.

Kylie Jenner dankt haar fortuin aan haar eigen make-uplijn, haar imperium op sociale media en haar bekende familienaam. Geheim wapen? Haar lippen, waarmee ze haar eigen cosmetica aan de lopende band promoot op sociale media. Haar bekende naam leverde haar bovendien miljoenendeals op met verschillende kleding- en schoenenmerken.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top