Leuke boel daar op de set van ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’, met Dwayne Johnson, Kevin Hart en Jack Black. Bekijk hier een making-of!

‘Jumanji: Welcome to the Jungle’ is een film van Jake Kasdan, met een sterrencast die uitstekend presteert en voor grappige scènes zorgt. In de hoofdrollen zie je Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan. In deze making-of vertellen ze waarom deze film zo leuk was om te maken.
 
In de eerste ‘Jumanji’ (1996) werden de spelers – onder meer Robin Williams – van een oeroud bordspel in de jungle gezogen. Om naar huis te kunnen terugkeren, moesten ze het spel uitspelen. Op het einde van de film bleef de vervloekte speldoos achter op een strand.

De speldoos van destijds is voor deze film omgetoverd tot een videogame, die dezelfde gevolgen heeft voor de spelers ervan. De slachtoffers zijn deze keer vier middelbare scholieren: de nerdy Spencer, footballspeler Fridge, de gemene Bethany en grijze muis Martha. Wanneer de vier de videogame ontdekken, belanden ze meteen in de junglewereld van het spel. Ze veranderen in de avatar die ze bij het begin van het spel hadden gekozen (en hier doet de sterrencast zijn geslaagde intrede). Al snel ontdekken ze dat je Jumanji niet zomaar speelt - je moet het zien te overleven. Om het spel te verslaan, moeten zij het gevaarlijkste avontuur van hun hele leven ondernemen, anders kunnen ze voor eeuwig in de game vast blijven zitten...
 
‘Jumani: Welcome to the Jungle’ is nog tot 28 augustus 2018 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.