Bekijk je favoriete programma’s ook op vakantie dankzij de Proximus TV-app

Films | Binnenkort op vakantie, maar je kan je favoriete serie moeilijk missen? Geen nood, sinds 1 april kan je in de hele Europese Unie live of opgenomen series, films, documentaires en andere programma’s bekijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Je kan voortaan via alle Belgische netwerken tv-kijken met de Proximus TV-app. Installeer ‘m dus zeker voor je naar de bergen, het strand of een wondermooie stad vertrekt. Want af en toe is het tijd voor een pauze en wat is er dan ontspannender dan een beklijvende reeks bekijken?

Bekijk op je smartphone of laptop meer dan 80 zenders, blader door de tv-gids, check wat er via TV Replay beschikbaar is, pauzeer, spoel terug en vooruit, programmeer en bekijk opnames op al je toestellen, voeg programma’s uit de Op aanvraag-catalogus toe aan je favorieten en gebruik je smartphone of tablet als afstandsbediening! Je hoeft thuis enkel een decoder van Proximus te hebben, en de app te installeren.

De TV-app is beschikbaar voor Android en iOS en werkt precies hetzelfde als thuis met je decoder. Je gebruikt het mobiele surfvolume van thuis in heel de EU en kiest zelf wat je het best past: onderweg kan je kijken via het gsm-netwerk, terwijl je op een gemoedelijke camping, hotel of in een bed and breakfast gebruik kan maken van het draadloze netwerk ter plekke. Kies je voor het gsm-netwerk? Zet dan de geolocatie van je toestel aan: zo kan er gecheckt worden of je effectief binnen de EU zit. Hoe? Dat lees je hier (onderaan de pagina)!

Het belangrijkste nog even samengevat:

Gebruik de complete app in België via elke 3G- en 4G-verbinding of een wifi-netwerk, ook zonder gsm-abonnement van  Proximus of met een draadloze internetverbinding van een andere aanbieder.

Met een wifi-netwerk en/of mobiel internet via 3G of 4G kan je ook in de rest van de Europese Unie de app gebruiken.

Buiten de Europese Unie
kan je met de app enkel de tv-gids bekijken en opnames instellen, programma’s bekijken is niet mogelijk.


Meer info over de Proximus TV-app
Veelgestelde vragen

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top