Nu op Netflix: Sense8, seizoen 2!

Series | Op Netflix kun je nu kijken naar het tweede seizoen van Sense8, een bijzondere serie van de Wachowski-zussen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sense8 is iets speciaals, en dat is zacht uitgedrukt. De serie werd voor Netflix gecreëerd door Lana en Lilly Wachowski, de makers van The Matrix. De serie kwam in het eerste seizoen met ongecensureerde liefde, gays en transgenders, telepathie en een wereldwijde orgie. Het tweede seizoen belooft al even speciaal te zijn.

We volgen acht personages, verspreid over de hele wereld. In het eerste seizoen ontdekten deze acht hypergevoelige mensen (‘Sensates’) na een gewelddadig visioen dat ze – hoewel ze elkaar nog nooit hadden ontmoet – mentaal met elkaar verbonden waren. Én dat er jacht op hen werd gemaakt door mensen die hun gave als een bedreiging zagen. De uitdaging: overleven.
Alle acht personages leerden hoe ze elkaar daarbij konden helpen. Een boodschap van liefde, samenwerking en optimisme, uitgedragen door sterke acteurs.
 
Benieuwd? De eerste twee seizoenen en een kerstspecial van Sense8 treamen nu op Netflix.
Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV en bekijk deze serie rechtstreeks op je tv-scherm (menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204)!

Seizoen 2

Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste eindigde. Duistere krachten blijven de Sensates achtervolgen.

De acht komen meer te weten over BPO, de geheime organisatie die op zoek is naar hen, én anderen zoals hen. Ze proberen zich te beschermen tegen deze organisatie, die vastbesloten is hen op te sporen en te doden.



8 Sensates in gevaar

We volgen acht Sensates, hypergevoelige mensen die wereldwijd met elkaar in verbinding staan. Daardoor konden ze elkaar zien en onderling praten alsof ze naast elkaar stonden en hadden ze toegang tot elkaars diepste geheimen.

De acht personages in kwestie zijn Capheus (Toby Onwumere), Kala (Tina Desai), Lito (Miguel Angel Silvestre), Nomi (Jamie Clayton), Riley (Tuppence Middleton), Sun (Donna Bae), Will (Brian J. Smith) en Wolfgang (Max Riemelt).

Whispers

Een van de duistere mannen die achter de Sensates aan zitten, is Dr. Whispers (Terrence Mann). Met de hulp van BPO, achtervolgt hij de Sensates en dwingt hij hen stil te staan bij hun identiteit, om te kunnen overleven.

Angelica ‘Angel’ Turing

Daryl Hannah (‘Splash’, ‘Wall street’) speelt de Angelica ‘Angel’ Turing, een Sensate van dezelfde cluster als Jonas. Zij is de moeder van de ‘nieuwe’ cluster en activeert hun psychische verbinding.

Een mix van culturen

Omdat de Sensates wereldwijd verspreid wonen, word je als kijker ondergedompeld in verschillende culturen, werelden, omgevingen. En het is een bonte mix: hetero, homo, transgender …

‘Sense8’ biedt een fascinerende mix van kleuren, rassen, culturen en voorkeuren!

Actie!

Het scenario van ‘Sense8’ speelt in op de ontelbare mogelijkheden waarmee de personages met elkaar in verbinding kunnen komen, en de ontmoetingen volgen elkaar in sneltempo op.

Verwacht je aan een flinke portie actie, achtervolgingen en gevechten. De Koreaanse actrice Donna Bae (onder meer bekend van ‘Lost’) krijgt kansen genoeg om als Sun haar kunde in de martial arts te demonsteren.
 
De eerste twee seizoenen en een kerstspecial van Sense8 streamen nu op Netflix.
Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV en bekijk deze serie rechtstreeks op je tv-scherm (menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204)!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top