Samsung weet hoe het geweldige smartphones moet bouwen. Dat bewees de Zuid-Koreaanse gigant al meerdere malen en deze stof- en waterbestendige Galaxy A5 is geen uitzondering op de regel.
De Samsung Galaxy A5 (2017) ziet er niet alleen goed uit met zijn verzorgde vormgeving. Het toestel ligt ook nog eens goed in de hand en voelt erg premium aan. Het 5,2 inch Super AMOLED-beeldscherm is helder en kleurrijk en heeft een Full HD beeldresolutie. Op de voorzijde vind je bovendien een ingebouwde vingerafdruksensor voor meer beveiligingsmogelijkheden.

Onder de motorkap van de Galaxy A5 (2017) vinden we een 1,9 GHz octa-core processor, 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslagcapaciteit die door middel van een MicroSD geheugenkaartslot vlot kan worden uitgebreid tot een slordige 256 GB.

Het toestel heeft daarnaast een behoorlijk krachtige batterij met een capaciteit van 3.000 mAh die het langer uithoudt zonder opladen dan een vergelijkbaar toestel. Ook je foto’s en filmpjes kan je zonder blozen aan je vrienden laten zien want de Galaxy A5 beschikt zowel aan de voor- als achterkant over een 16-megapixelcamera. De moeite dus!

Meer info over de Samsung Galaxy A5 (2017)