10 toffe coworkingplekken in België

Nieuws | Coworkingplekken zijn in opmars. Wij hebben een selectie gemaakt van tien toffe flex offices.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Factory Forty Brussel

Coworkingplekken zijn in opmars. Wij hebben een selectie gemaakt van tien toffe flex offices. In de hoofdstad kun je bijvoorbeeld terecht bij Factory Forty. Hier vind je een zeventigtal werkplekken en een aantal vergaderzalen. Het licht, de toffe collega's en Pitchuk de huiskip zorgen voor tonnen inspiratie.

La Forge Luik

Liever een werkplek in Luik? In de open ruimte van La Forge in het centrum van Luik vind je een dertigtal bureaus. Daarnaast tref je er ook nog een opleidingsruimte, een conference room en een vergaderzaal aan. Er worden regelmatig toffe activiteiten georganiseerd, zodat je de andere coworkers beter leert kennen. De eerste vijf dagen zijn gratis.

HAVN CoWork

Starters en kleine bedrijven die een flexibele werkplek, een privékantoor of een vergaderzaal in Antwerpen zoeken, kunnen terecht bij HAVN CoWork aan het bruisende Eilandje. De huiselijke sfeer met Scandinavisch vintagemeubilair in combinatie met een moderne kantoorvibe zorgt voor de ideale werkplek.

Coworking Namur

Flexplekken, bureaus van 2 tot 6 personen, vergaderzalen en een eventruimte... Dat is Coworking Namur in een notendop. Het interieur is origineel en inspirerend. Nood aan ontspanning? Dan kun je een potje tafelvoetbal spelen.

LikeBirds

Samen werken is zoveel toffer dan alleen. Dat is het motto van LikeBirds. Het is een creatieve werk- en ontmoetingsplek voor freelancers, creatieve ondernemers en andere inspiratiezoekers. En er is een dakterras waar het in de zomer heerlijk vertoeven is!

Switch Coworking

In Charleroi is Switch Coworking de place to be. Het kantoor is 24/24 geopend en biedt diverse formules aan: van een dagpas tot ongelimiteerd gebruik. Er zijn ook regelmatig interessante infosessies en workshops over interessante onderwerpen: van Facebook en crowdfunding tot networking of Google Analytics.

Bar d'Office

Bar d'Office is een netwerk van diverse coworkingplekken in Antwerpen, Leuven, Edegem, Aalst, Melle, Mechelen, Ieper, Turnhout en Kortrijk. Leden kunnen terecht op alle locaties. Je kunt er gefocust werken, inspirerende contacten leggen, deelnemen aan diverse activiteiten of je eigen events organiseren.

Transforma BXL

Flex offices, vaste bureaus, een goed uitgeruste keuken, een privéparking en een gezellige tuin maken van Transforma BXL een aangename werkplek. Leuk om te weten: de koffie is gratis, er is een cozy corner met een Guitar Hero-set en op donderdag kun je je inschrijven voor een yogasessie.

Co.Station

Co.Station heeft niet enkel een vestiging in Gent, maar ook in Brussel. Je vindt er flexplekken en kleine en grote bureaus. Experts en influencers geven er vaak lezingen. Wie met de wagen komt, kan ondergronds parkeren. Fiets je naar Co.Station? Dan kun je snel een douche nemen en je spullen in de lockers opbergen. In het restaurant geniet je dagelijks van een gezonde maaltijd van chef Alfonso of Romain Roquette.

Fosbury & Sons

Digitale nomaden en entrepreneurs die in Antwerpen op zoek zijn naar een toffe werkplek, moeten Fosbury & Sons in de WATT-toren eens overwegen. De kantoren hebben zes meter hoge plafonds, stalen ramen en veel licht. Leden kunnen er ook dagelijks genieten van gezonde gerechten en premium koffie in samenwerking met Coffeelabs. De indrukwekkende ruimte van 3000 m² werd ingericht door de Antwerpse interieurarchitecten van Going East.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top