Deze celebritykoppels zijn niet kapot te krijgen

Films | Na de split van Jennifer Aniston en Justin Theroux en de breuk tussen Channing Tatum en Jenna Dewan eerder dit jaar, lijkt duurzame liefde in Hollywood steeds meer een illusie. Gelukkig zijn er ook koppels die het tegendeel bewijzen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na de split van Jennifer Aniston en Justin Theroux en de breuk tussen Channing Tatum en Jenna Dewan eerder dit jaar, lijkt duurzame liefde in Hollywood steeds meer een illusie. Gelukkig zijn er ook koppels die het tegendeel bewijzen!

Goldie Hawn en Kurt Russell

Hoewel Goldie Hawn en Kurt Russell nooit in het huwelijksbootje zijn gestapt, vormen ze wel al sinds 1983 een koppel. Ze kwamen elkaar toen tegen op de set van Swing Shift. In 1986 kregen ze samen een zoon, Wyatt. De andere kinderen van Goldie Hawn, onder wie Kate Hudson, zien Kurt Russell ook als hun enige echte papa.

Will Smith en Jada Pinkett Smith

Will Smith en Jada Pinkett leerden elkaar kennen op de set van de Fresh Prince of Bel Air in 1994. Drie jaar later stonden ze voor het altaar. Met Jaden (1998) en Willow (2000) volgden er twee kinderen. Gevraagd naar het geheim van hun huwelijk vertelde Will dat ze altijd aan zichzelf zijn blijven werken om zo de beste versie van zichzelf aan elkaar te kunnen presenteren.

Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick

Nadat ze eerder een relatie had met Robert Downey Jr., werd Sarah Jessica Parker door een van haar broers voorgesteld aan Matthew Broderick in het theater. Een voltreffer zo bleek, want in 1997 gaven ze elkaar het ja-woord. In 2002 zag zoon James het levenslicht en in 2009 kwam er dankzij een draagmoeder met Marion en Tabitha ook nog een meisjestweeling bij.

Tom Hanks en Rita Wilson

Nadat zijn eerste huwelijk op de klippen liep, vond Tom Hanks de liefde bij zijn collega Rita Wilson, die hij leerde kennen op de set van de sitcom Bosom Buddies. In 1988 stapten ze in het huwelijksbootje en met Chester (1990) en Truman (1995) kreeg het koppel twee zoons. Toen zij vorig jaar borstkanker kreeg, bleef hij trouw aan haar zijde staan. Volgens Hanks is het enige waar de twee ooit ruzie over hebben, wie wie het liefst ziet... Een beetje melig, maar kom.

Meryl Streep en Don Gummer

Enkele maanden nadat haar eerste partner overleed aan botkanker, stapte Meryl Streep in het huwelijksbootje met kunstenaar Don Gummer in 1978. Samen kregen ze vier kinderen: Henry (1979), Mamie (1983), Grace (1986) en Louisa (1991). Na al die jaren lijken ze op de rode loper nog altijd even verliefd en toegewijd.

Sting en Trudie Styler

De voormalige zanger van The Police leerde actrice en producer Trudie Styler kennen in 1982 en liet voor haar zijn vrouw staan. Het koppel kreeg vier kinderen: Mickey (1984), Jake (1985), Coco (1990) en Giacomo (1995) en stapte in 1992 in het huwelijksbootje. Vriendschap is naar eigen zeggen de basis van hun duurzame relatie.

Kevin Bacon en Kyra Sedgwick

Kevin Bacon en Kyra Sedgewick leerden elkaar kennen terwijl ze samen in het stuk Lemon Sky speelden. In 1988 stapten ze in het huwelijksbootje en al gauw werd hun huwelijk bekroond met de geboorte van twee kinderen: Travis (1989) en Sosie Ruth (1992). Zelf beweren ze dat het geheim van hun lange huwelijk de geweldige seks is. OK dan.

Felicity Huffman en William H. Macy

Deze tortelduifjes leerden elkaar kennen in het Atlantic Theater Center en trouwden in 1997. Ze hebben twee dochters: Sophia Grace (2000) en Georgia Grace (2002). Sindsdien deelden ze al vaak de set met elkaar. Op de rode loper hebben ze geen probleem om hun genegenheid te tonen.

David en Victoria Beckham

Toen voetballer David Beckham en Victoria Adams, ook wel bekend als Posh Spice, in 1997 voor elkaar vielen, was dat meteen wereldnieuws. Twee jaar later stapten de twee in het huwelijksbootje. Het koppel heeft vier kinderen: Brooklyn (1999), Romeo (2002), Cruz (2005) en Harper (2011). Ondanks geruchten over een affaire met zijn persoonlijke assistente Rebecca Loos in 2004 is het koppel nog steeds bij elkaar.

Michael Douglas en Catherine Zeta Jones

Michael Douglas kreeg het goede voorbeeld van thuis mee: zijn vader Kirk en zijn stiefmoeder Anne Buydens zijn immers al meer dan zestig jaar getrouwd. Michael zelf trouwde in 2000 met Catherine Zeta-Jones. Bij hun eerste ontmoeting had Michael gezegd dat hij de vader van haar kinderen wou worden en zo geschiedde ook: Dylan zag het levenslicht in 2000, Carys kwam in 2003 ter wereld. In 2013 ging het koppel even apart wonen, maar al gauw bleek dat ze elkaar niet konden missen.

Ozzy en Sharon Osbourne

Sharon Arden was amper achttien toen ze de zanger van Black Sabbath leerde kennen: Sharons vader was zijn manager. In 1982 stapten ze in het huwelijksbootje en met Aimee (1983), Kelly (1984) en Jack (1985) volgden de kinderen elkaar in sneltempo op. Begin jaren 2000 werd het gezin beroemd dankzij de realityreeks The Osbournes. Ondanks enkele moeilijke periodes door zijn druggebruik en haar gevecht tegen kanker, is het koppel nog altijd gelukkig samen.

Helen Mirren en Taylor Hackford

Nadat haar relatie met Liam Neeson was afgesprongen, vond Helen Mirren in 1986 de liefde bij regisseur Taylor Hackford. Op 31 december 1997, haar 53ste verjaardag, stapte ze in het huwelijksbootje in de Schotse Highlands. De twee leerden elkaar kennen op de set van White Nights.

Brooke Shields en Chris Henchy

Nadat haar huwelijk met tennisspeler Andre Agassi op de klippen was gelopen, leerde Brooke Shields scenarist Chris Henchy kennen dankzij gemeenschappelijke vrienden. In 2001 stapten de twee in het huwelijksbootje en met Rowan (2003) en Grier (2006) kreeg het koppel twee dochters. Nadien kozen ze voor een leven uit de schijnwerpers en dat zou wel eens het geheim kunnen zijn van hun relatie!

Isla Fisher en Sacha Baron Cohen

De actrice leerde de Britse komiek kennen in 2002 op een feestje in Sydney en verloofde zich twee jaar later. Pas in 2010 stapten ze in het huwelijksbootje in Parijs. Het koppel heeft drie kinderen samen: Olive (2007), Elula (2010) en Montgomery (2015).

Maggie Gyllenhaal en Peter Sarsgaard

Nog twee acteurs die bij elkaar de liefde vonden. Maggie Gyllenhaal begon in 2002 een relatie met Peter Sarsgaard, een goede vriend van haar broer Jake. In 2009 gaven ze elkaar het ja-woord in Italië. Twee dochtertjes, Ramona (2006) en Gloria (2012), maakten hun geluk compleet.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top