Bloodline, Netflix-drama van de bovenste plank!

Op 27 mei kun je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van de Netflix Original-serie Bloodline. Top, wij kijken er reikhalzend naar uit!
Bloodline, Netflix-drama van de bovenste plank! © Netflix

Op 27 mei kun je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van de Netflix Original-serie Bloodline. Top, wij kijken er reikhalzend naar uit!

Bloodline is topdrama in een heerlijke setting en met een fantastische cast. De serie is gemaakt door Todd Kessler, Glenn Kessler en Daniel Zelman, het trio dat eerder de misdaadserie Damages bedacht. Seizoen 1 werd in maart 2015 vrijgegeven op Netflix en was volgens veel recensies zo ongeveer het beste wat Netflix al te bieden had met zijn Original-series. Drama met een grote D. En seizoen 2 belooft al even goed te zijn!

Wij stellen de serie graag aan je voor en zeggen er meteen bij waarom wij Bloodline zo absoluut de moeite waard vinden.

Heb jij Bloodline nog niet gezien? Bekijk de dertien afleveringen van seizoen 1 nu op Netflix. Zo ben je mee met het verhaal en klaar voor de start van seizoen 2, op 27 mei!Start Netflix op Proximus TV via het menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204!

Het verhaal

Het verhaal © Netflix

Bloodline vertelt het verhaal van de Rayburns, een hechte familie die in de Florida Keys door iedereen gerespecteerd wordt.

Patriarch Robert Rayburn en zijn vrouw Sally runnen samen een hotel en ook de kinderen doen het goed. Zoon John is de lokale sheriff, Kevin heeft een eigen zaak en Meg behartigt als advocaat de belangen van de familie. Alleen de oudste zoon, Danny, past niet helemaal in het plaatje. Hij is het zwarte schaap van de familie en woont niet in de buurt. Zijn vader is hem eigenlijk liever kwijt dan rijk.

Wanneer hij opduikt voor een familiereünie en te kennen geeft dat hij wil blijven, blijkt dat de Rayburns allemaal het een en ander te verbergen hebben.

Geen slechte mensen …

Geen slechte mensen … © Netflix

Het eerste seizoen wordt ingeleid met de zin “We are not bad people, but we did a bad thing”. Van bij het begin wordt je meegezogen in het verhaal van deze familie en de oudste zoon, het zwarte schaap.

Hoe is hij zo geworden? Wat is er gebeurd? Wat vindt de rest van de familie van zijn terugkeer? En dan duiken er nog lijken op ook, hoe zit het daarmee?

Bloodline beantwoordt al die vragen en nog veel meer, maar wel op zijn eigen tempo. Als kijker zit je voortdurend met vragen. Wat betekent die eerste zin? Wat is er nu eigenlijk gebeurd? Intrigerend!

Topcast

Topcast © Saeed Adyani / Netflix

De cast in Bloodline is fantastisch, de rollen lijken de acteurs stuk voor stuk op het lijf geschreven. Je voelt de spanning in de familie, de complexe relaties, de geheimdoenerij en het mysterieuze van de plot in elke aflevering.

In seizoen twee zullen we een aantal nieuwe gezichten zien, zoals John Leguizamo (in de rol van de criminele Ozzy Delvecchio) en de prachtige Andrea Riseborough (als Evangeline).

Bakken vol talent, dat vraagt om een kort overzicht. We stellen de familie even aan je voor!

Sam Shepard en Sissy Spacek zijn Robert en Sally Rayburn

Sam Shepard en Sissy Spacek zijn Robert en Sally Rayburn © Merrick Morton / Netflix

Sam Shepard en Sissy Spacek spelen de humeurige vader en de elegante moeder van de familie.

Sam Shepard is acteur, scenarioschrijver en toneelauteur. Hij speelde mee in talrijke films met bekende acteurs, zoals Fair Game (met Sean Penn en Naomi Watts), Inhale (met Dermot Mulrooney en Diane Kruger), en Brothers (met Jake Gyllenhaal, Tobey Maguire en Natalie Portman), Darling Companion (met Diane Keaton), Safe House (met Denzel Washington) en Killing Them Softly (met Brad Pitt).
 
De fabuleuze Sissy Spacek is al jaren een gevierde Amerikaanse actrice. Ze won een Oscar en Golden Globe voor haar rol als Loretta Lynn in Coal Miner’s Daughter (1980). In haar carrière werd ze maar liefst vijf keer genomineerd voor een Oscar, onder meer voor haar rollen in Crimes of the Heart en In the Bedroom. Ze speelde daarnaast ook mee in JFK, The Long Walk Home, Four Christmases en The Help.

Ben Mendelsohn is Danny Rayburn

Ben Mendelsohn is Danny Rayburn © Merrick Morton / Netflix

Ben Mendelsohn is een Australische acteur die sinds 2010 een grote naam is in Hollywood. Hij speelde mee onder meer naast Guy Pearce in Animal Kingdom. Die prestatie leverde hem rollen op in Christopher Nolans The Dark Knight Rises (met Christian Bale en Anne Hathaway), The Place Beyond the Pines van Derek Cianfrance (met Ryan Gosling en Bradley Cooper), en Killing Them Softly van Andrew Dominik (met Brad Pitt). Zijn rol in Bloodline leverde hem nominaties op voor de Golden Globes en de Emmy’s.

Terecht, want hij is fantastisch in zijn rol van verschoppeling van de familie, oudste zoon Danny Rayburn. De ene keer heb je geweldig veel medelijden, de andere keer kun je het niet laten eens met je ogen te rollen als hij weer maar eens de verkeerde keuze maakt.
 
Zijn vriendinnetje in de serie wordt gespeeld door Chloe Sevigny, bekend van Boys Don’t Cry, American Psycho,Those Who Kill, enz.

Kyle Chandler is John Rayburn

Kyle Chandler is John Rayburn © Merrick Morton / Netflix

Kyle Chandler is een veelgevraagd acteur in Hollywood. In Bloodline kruipt hij in de huid van detective John Rayburn, lokale sheriff en tweede zoon van de Rayburns. Hij is grtrouwd met Diana, gespeeld door Jacinda Barrett.

We kennen Kyle Chandler van talloze films en series, zoals Tour of Duty (1990), Grey’s Anatomy (2006-2007), Super 8 (2001), Argo (2012), Zero Dark Thirty (2012), Broken City (2013), The Wolf of Wall Street (2013), enz. Hij won een Emmy voor zijn rol als Coach in de tv-serie Friday Night Lights én voor zijn rol in Grey’s Anatomy.

Jacinda Barret kennen we onder meer uit Suits, waar ze speelt aan de zijde van haar echtgenoot, Gabriel Macht.

Linda Cardellini is Meg Rayburn

Linda Cardellini is Meg Rayburn © Saeed Adyani / Netflix

Dochter Meg Rayburn wordt gespeeld door de prachtige Linda Cardellini. Haar vriend in de serie is Marco, gespeeld door Enrique Murciano.

Linda Cardellini is een Amerikaanse actrice die bij ons vooral bekend is voor haar rol als verpleegster Samantha Taggart in de televisieserie ER. In 2013 was ze in Mad Men bijna onherkenbaar in de rol van Sylvia Rosen, de getrouwde maîtresse van Don Draper. Deze rol leverde haar een Emmy-nominatie op. Ze speelde daarnaast onder meer naast Will Ferrell en Mark Wahlberg in de film Daddy’s Home (2015) en in de komedie Welcome to Me, waar ze deel uitmaakt van een sterrencast met onder andere Will Ferrell, Tim Robbins, Joan Cusack en James Marsden.

Enrique Murciano is een Amerikaans acteur, die bij ons vooral bekend is van tv-series Without a Trace en CSI: Crime Scene Investigation. Hij speelde ook mee in films als Lost City (met Bill Murray), Black Hawk Down en Speed 2: Cruise Control (met Sandra Bullock).

Norbert Leo Butz is Kevin Rayburn

Norbert Leo Butz is Kevin Rayburn © Saeed Adyani / Netflix

Norbert Leo Butz speelt de onstuimige jongste zoon, Kevin Rayburn. Hij is getrouwd met Belle, gespeeld door Katie Finneran.

Norbert Leo Butz is een bekend Broadway-acteur, waar hij onder meer bekroond werd voor zijn rollen in Catch Me If You Can en Dirty Rotten Scoundrels. Op het scherm was hij daarnaast ook te zien, onder meer in Dan in Real Life (naast Steve Carell), The English Teacher (met Julianne Moore) en verschillende tv-series, zoals The Good Wife, CSI en Blue Bloods.

Katie Finneran is een Amerikaanse actrice die werkt voor film, tv en theater. We zagen haar onder meer in You’ve Got Mail en Bewitched en in verschillende tv-series, waaronder Sex and The City, Frasier en Damages.

De Florida Keys: prachtig, exotisch, bloedheet

De Florida Keys: prachtig, exotisch, bloedheet

De serie speelt zich af in vakantiesfeer, maar dan toch niet. De familie Rayburn baat al vijfenveertig jaar met succes een hotel uit op een eiland in de Florida Keys.

Een tropisch klimaat, de oceaan, een zwoele bries… Zon, zee en strand! En drama, veel drama.

De Florida Keys zijn prachtig, en de serie ook. Zelfs als de plot zijn gevaren laat zien en ook de nadelen van het leven in een vakantieoord aan de kust duidelijk worden … alles ziet er altijd verbluffend uit, met prachtige kleuren en veel sfeerbeelden. Ook het hotel van de familie, Rayburn House, ziet er geweldig uit.

Seizoen 2: “Wat je ook doet, het loopt altijd fout af…”

Seizoen 2: “Wat je ook doet, het loopt altijd fout af…” © Saeed Adyani / Netflix

Seizoen 2 begint met de familie Rayburn die alles doet om de ondenkbare misdaad uit seizoen 1 te verdoezelen. Mysterieuze vreemdelingen uit Danny's verleden komen naar de Keys met gevaarlijke plannen. De politie jaagt op de waarheid en de eens zo hechte familie gaat bijna ten onder aan wantrouwen en paranoïa. Leugens stapelen zich op, allianties worden gesmeed en ook weer tenietgedaan, relaties kapotgemaakt …

En als goede mensen met hun rug tegen de muur staan… dan doen ze soms slechte dingen. Dat belooft!

Het volgende filmpje geeft een overzicht van het eerste seizoen. Heel fijn om je geheugen op te frissen, maar opgepast: spoiler alert! Als je het eerste seizoen nog wil zien voordat het tweede begint – doen! –  kun je dit filmpje best aan je voorbij laten gaan.Bekijk de dertien afleveringen van seizoen 1 nu op Netflix. Zo ben je mee met het verhaal en klaar voor de start van het tweede seizoen, op 27 mei! Start Netflix op Proximus TV via het menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204!

Music Maestro

Bekijk alles
Wat je moet weten over Rihanna

Wat je moet weten over Rihanna

Op haar nieuwe, negende album is het vier jaar na de laatste worp Anti nog altijd wachten. Maar Rihanna zat de laatste jaren niet stil: ze acteerde en lanceerde een eigen beauty- en lingerielijn. Op 2

De tien favoriete platen van Sioen

De tien favoriete platen van Sioen

Frederik Sioen is een vaste waarde in het Belgische muzieklandschap. Als hij niet op tour is met zijn bevriende Zuid-Afrikaanse vrienden voor 'Calling Up Soweto' (de hommage aan 'Graceland' van Paul S

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

In de jaren ’80 introduceerde Gust De Coster de term Belpop: die sloeg op muziek van Belgische pop- en rockgroepen, voornamelijk uit dat decennium. De eighties waren een vruchtbare bodem voor het genr

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino kennen we allemaal: 'Pulp Fiction', 'Inglorious Bastards', 'One upon a time in Hollywood', 'From Dusk till Dawn', ... De man rijgt de fantastisch coole films gewoon aaneen. En hij do

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Donderdag werden de MIA’s, de prijzen van de Vlaamse muziekindustrie, uitgereikt. Angèle werd de grote winnares van de avond met maar liefst vijf MIA’s maar blonk ook uit door haar afwezigheid.De dert

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Valt Nick Cave te herleiden tot tien platen? In het geheel niet. 's Mans oeuvre is zodanig omvangrijk dat hij zelf een team van archivarissen nodig heeft om alles te catalogiseren. Met deze selectie v

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Ook in januari moesten we weer afscheid nemen van heel wat muzikaal talent. Van Lexii Alijai bijvoorbeeld. De naam zegt je misschien niet veel, maar de Amerikaanse rapster was goed bezig om de muziekw

De rode loper van de Grammy Awards

De rode loper van de Grammy Awards

Op de uitreiking van de 62ste Grammy Awards werden Billie Eilish en Lizzo de grote winnaars. De twee straalden op de rode loper, net als Ariana Grande, Dua Lipa en vele anderen. Bekijk hier een select

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Leve het internet! Leve YouTube en leve de creatieve geesten die muziekvideo's uploaden of de artiesten die menen dat hun muziek beter wordt bij gratie van een clipje. Het wereldwijde web onthoudt all

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

Leve Lady Gaga en alle vrouwen die vandaag het mooie weer maken in de rock, pop, dance etc. Give credit where credit is due. Vrouwelijke artiesten worden nog te vaak onderbelicht en te weinig naar waa

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

Sam Vloemans is muzikant, componist, arrangeur en producer. Hij is de drijvende kracht achter muziekcollectief Cargo Mas, naast eerdere projecten zoals zijn eigen band en Bord du Nord.

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

Hoog tijd om een blik te werpen op de bands en artiesten die hun opwachting maken voor 2020. We beperken ons in de keuze tot België. Talent genoeg van jonge - en iets oudere - muzikale duizendpoten di

Sport in de kijker

Bekijk alles
De voorjaarskoersen van Flanders Classics komen eraan! Flanders wie?

De voorjaarskoersen van Flanders Classics komen eraan! Flanders wie?

Met de Omloop Het Nieuwsblad begint op 29 februari het Vlaamse voorjaarsseizoen. De Vlaamse voorjaarsklassiekers zijn wijd en zijd bekend. Ze worden door miljoenen mensen wereldwijd bekeken en behoren

De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De groepsfase ligt al twee maanden achter ons, dus is het nu tijd voor de achtste finales in de UEFA Champions League. Zestien ploegen uit vijf landen maken hun opwachting in de race naar de beker met

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Het is weer feest in de NBA, want het All Star Weekend staat voor de deur. Het is editie nummer 69 van de jaarlijkse hoogmis in het Amerikaanse basketbal. Dit jaar nemen - net zoals vorig jaar - Team

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De wintermercato 2020 is er weer één voor de geschiedenisboeken. Het was een transferperiode om duimen en vingers bij af te likken. Zo trokken enkele jonge talenten naar de Europese topploegen en kwam

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

Wie is vertrokken, wie is erbij gekomen? We geven u per club een overzicht van de inkomende en uitgaande transfers. Zo kunt u zelf oordelen wie zich heeft versterkt en wie verzwakt is…

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

De eerste maand van het nieuwe jaar ligt alweer achter ons. En die bracht al een flinke dosis spanning mee in sportland. Dat belooft enkel maar goeds voor februari. Zo begint de UEFA Champions League

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

Het wereldkampioenschap veldrijden staat voor de deur. In het Zwitserse Dübendorf strijden de beste veldrijders van de wereld voor de befaamde regenboogtrui. Grote vraag bij de mannen is: wie klopt Ma

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Het NBA-seizoen draait intussen op volle toeren. Dat wil zeggen dat we een eerste balans kunnen opmaken. Tien zaken die ons opvielen, van de opkomst van de LA Lakers en een verbazingwekkende Luka Donc

Het gala van de Gouden Schoen

Het gala van de Gouden Schoen

Hans Vanaken van Club Brugge heeft voor het tweede jaar op rij de Gouden Schoen op zijn naam geschreven. De middenvelder bleef nipt Dieumerci Mbokani van Antwerp voor, ook al een ex-winnaar. Derde wer

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Het Grand Slam-seizoen opent dit jaar op 20 januari en dat gebeurt naar goede gewoonte met de Australian Open in de Rod Laver Arena. Maar naar welke tennissers (m/v) moeten we uitkijken in 2020?Bekijk

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Op zondag 12 januari 2020 vindt het Belgisch Kampioenschap veldrijden plaats in Antwerpen. Vorig jaar won Toon Aerts dit BK. Hij haalde daarmee zijn eerste Belgische trui als prof binnen. Maar wie zij

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wint een speler van Club Brugge voor de vierde keer op rij de Gouden Schoen, wie wordt de beste Belg in het buitenland, wie wordt verkozen tot beste coach, wie is de doelman van het jaar, wie de belof

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Hugh Grant: meer dan de koning van de romcoms

Hugh Grant: meer dan de koning van de romcoms

Hugh Grant steelt de show in The Gentlemen, de nieuwste gangsterkomedie van de Britse regisseur Guy Ritchie. Wij zetten enkele van de beste films van de Britse koning van de romantische komedies op ee

Mijn Keuken Mijn Restaurant schiet uit de startblokken met deze vijf duo’s

Mijn Keuken Mijn Restaurant schiet uit de startblokken met deze vijf duo’s

In 2008 viel Vlaanderen massaal voor 'Mijn Restaurant'. Zes jaar later was er 'Mijn Pop-uprestaurant!'. En vanaf 3 maart pakt VTM elke dinsdag en donderdag om 20u35 uit met een nieuwe culinaire wedstr

Krokusvakantie? Filmpret voor klein en groot bij Proximus Pickx!

Krokusvakantie? Filmpret voor klein en groot bij Proximus Pickx!

Vakantie? Daar hoort een ontspannende familiefilm bij. Zin in zo’n film? Kijk in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx en ga naar ‘Slingers en confetti’.

Waarom Torpedo een mijlpaal is in de Vlaamse filmgeschiedenis

Waarom Torpedo een mijlpaal is in de Vlaamse filmgeschiedenis

De film ‘Torpedo’ speelt zich af in het jaar 1943. Een groep Vlaamse rebellen krijgt een geheime opdracht en moet een lading uranium in een gekaapte duikboot van Congo naar Amerika brengen. Het proble

Deze boeken uit de 19de eeuw zijn nog altijd springlevend dankzij de verfilming!

Deze boeken uit de 19de eeuw zijn nog altijd springlevend dankzij de verfilming!

Met Little Women heeft Greta Gerwig het beroemde, gelijknamige boek van Louisa May Alcott (1868) nieuw leven in geblazen.

Deze verleidsters zijn helemaal klaar voor Temptation Island 2020

Deze verleidsters zijn helemaal klaar voor Temptation Island 2020

Geen relatietest zonder verleiding. Deze vurige verleidsters plannen het de mannen wel heel moeilijk te maken op het eiland der verleiding...

Tv-tips van de week (17 t.e.m. 23 februari)

Tv-tips van de week (17 t.e.m. 23 februari)

Niets op tv? Dat dacht je maar! Wij selecteerden het beste uit het zendschema!

Temptation Island 2020: maak kennis met de verleiders

Temptation Island 2020: maak kennis met de verleiders

Wie zorgt voor de ultieme verleiding in een nieuw seizoen van de ultieme relatietest? Vanaf 28 februari maken deze heren het televisiescherm elke week wat heter. Maak kennis met de acht verleiders die

Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Een documentaire is vaak pakkender dan een ‘gewone’ film, omdat het verhaal echt gebeurd is. Een documentaire kan ook een hele nieuwe hoek belichten van een gekend verhaal. Scherp je kennis aan over e

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Wie zegt dat een film per se ontspannend moet zijn? Kies eens voor een film met een goed uitgedokterde plot(twist), raadselachtige mysteries of intriges en laat je uitdagen vanuit je woonkamer. Zo den

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

Nog tot 19 februari bekijk je de beste romantische komedies en feelgoodfilms op Proximus Pickx in de valentijnselectie. Neem een kijkje in de Op aanvraag-catalogus en kies voor ‘Valentijn voor iederee

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
Proximus ePro League : speeldag 13

Proximus ePro League : speeldag 13

De wedstrijd van de laatste kans voor Club Brugge, een bijzonder zware partij voor KV Mechelen en Anderlecht dat een optie kan nemen op de play-offs. Speeldag 13 belooft weer erg spannend te worden.

Belgische wint GIRLGAMER Esports Festival in Dubai

Belgische wint GIRLGAMER Esports Festival in Dubai

Het GIRLGAMER Esports Festival is het eerste esports-evenement ter wereld dat het vrouwelijke gaming-geslacht in de schijnwerpers zet. De 2020-editie vond plaats op 22 februari in Dubai. Kelly Verh

De ploeg en persoonlijke tactiek van Genk-speler “AbdullahWaiss”

De ploeg en persoonlijke tactiek van Genk-speler “AbdullahWaiss”

We gaan verder met onze reis langs de spelers die onze Belgische clubs met de controller in de hand vertegenwoordigen. Na onze trip richting Moeskroen brachten we vandaag een bezoekje aan Abdullah Wai

Belgian League week 6: Sector One verzwakt niet, TimeOut volgt

Belgian League week 6: Sector One verzwakt niet, TimeOut volgt

Na het uitstel van matchday 5 om technische redenen kwamen de zes teams van de Belgian League maandagavond weer in actie. League of Legends-fans bleven meer dan een week op hun honger zitten. Terwi

DH Anaheim: Noward wordt als enige Belg op het toernooi 24e

DH Anaheim: Noward wordt als enige Belg op het toernooi 24e

Vorig weekend vond de Dreamhack Anaheim plaats in het Anaheim Convention Center. Howard “Noward” Castiaux plaatste zich als één van de meer dan 1200 deelnemers voor de grote finale van het Fortnite-to

Proximus ePro League : speeldag 12

Proximus ePro League : speeldag 12

Vervelen doen we ons niet met de Proximus ePro League. Niet alleen zagen we alweer heel wat doelpunten, ook de spanning is te snijden. Het is steeds weer moeilijk in te schatten wie de drie punten pak

Belgian Games Awards 2020: drie winnaars zijn bekend in categorieën esports

Belgian Games Awards 2020: drie winnaars zijn bekend in categorieën esports

Afgelopen vrijdag 21 februari werden op het 1UP-salon in Kortrijk de Belgian Games Awards uitgereikt. Deze awards bekronen het beste uit de Belgische gamewereld, met ook prijzen in drie esports-catego

Esports Europa: Europese federatie voor esports is een feit

Esports Europa: Europese federatie voor esports is een feit

Op vrijdag 21 februari is in het Europese parlement in Brussel de European Esports Federation (EEF) voorgesteld. Op de eerste bijeenkomst van 23 naties werd een voorzitter aangeduid. De Duitser Han

Razer en x-kom AGO werken samen aan nieuwe manier van spelerstraining en -ontwikkeling

Razer en x-kom AGO werken samen aan nieuwe manier van spelerstraining en -ontwikkeling

Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, gaat een partnerschap aan met x-kom AGO, een van Polens grootste e-sport-teams. Als onderdeel van de samenwerking zullen de spelers van x-kom AGO w

De ploeg en persoonlijke tactiek van Moeskroen-speler “RMPVal”

De ploeg en persoonlijke tactiek van Moeskroen-speler “RMPVal”

We zetten onze tocht richting de verschillende spelers in de Proximus ePro League verder. Vandaag trekken we naar Moeskroen om er Valentin “RMPVal” Yzerbyt te ontmoeten. Valentin vertrouwde ons to

Virtueel racen in Porsche Esports Supercup 2020

Virtueel racen in Porsche Esports Supercup 2020

Virtueel racen wordt steeds populairder. Ruim 4.900 simracers namen deel aan de kwalificaties voor de Porsche Esports Supercup 2020. Onder de deelnemers enkele bekende namen uit de 'echte' racerij, zo

RIV4L College League: EPHEC bezet de eerste plaatsen

RIV4L College League: EPHEC bezet de eerste plaatsen

Het is nog maar twee weken geleden dat de RIV4L College League opnieuw werd hervat en toch staan sommige scholen al aan de top van het klassement. Dit is het geval voor EPHEC in elke categorie. De

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.