Beroemdheden die met gewone mensen trouwden

Films | Trouwen met iemand die beroemd is, dat kan niet gemakkelijk zijn.Toch dromen heel veel mensen weg bij de verhalen van beroemde acteurs die met "gewone" mensen trouwen. Wat blijkt uit dit lijstje? Als je ambitie hebt om zelf een celebrity aan de haak te slaan, dan is de horeca een goede plaats om te beginnen.

Door MediaForta

Deel dit nieuws

Beroemdheden die met "gewone" mensen trouwden

Trouwen met iemand die beroemd is, dat kan niet gemakkelijk zijn.Toch dromen heel veel mensen weg bij de verhalen van beroemde acteurs die met "gewone" mensen trouwen. Wat blijkt uit dit lijstje? Als je ambitie hebt om zelf een celebrity aan de haak te slaan, dan is de horeca een goede plaats om te beginnen.

Jon Bon Jovi en zijn jeugdliefde

De frontman van het gelijknamige Bon Jovi breekt vooral vele meisjesharten in de jaren tachtig. Maar enkele jaren later zelfs ook die van zijn collega's, ouders en investeerders toen hij er heimelijk vandoor ging tijdens het toeren om met zijn jeugdliefde Dorothea Hurley te trouwen. De boze reacties ebden gelukkig weg en vandaag voeden ze vier kinderen op. Ze leerden elkaar kennen in de geschiedenisles op de middelbare school, toen Jon bij haar wilde spieken. Dit huwelijk is een unicum in de stoere rockwereld.

Anne Hathaway en de juweelontwerper

De actrice kwam eigenlijk nog maar net uit een relatie en had besloten even single te blijven, maar dat was buiten het Palm Springs Filmfestival gerekend. Ze viel als een blok voor Adam Schulman, maar dacht aanvankelijk dat hij een relatie had. Toen ze zes weken later vernam dat hij ook vrijgezel was, vroeg ze hem uit.

Patrick Dempsey en de kapster

Helemaal opkijken doen we niet, maar praktisch is het wel. De man met de prachtige haren, die in Grey's Anatomy furore maakte als McDreamy, viel als een blok voor een kapster, Jillian Fink. Fink op haar beurt, die als kapster al heel wat furore had gemaakt, was een grote fan van Dempsey. Als ze plots zijn naam in de salonagenda ziet, denkt ze dat het een grap is van een medewerker, maar hij daagt werkelijk op. Na drie jaar zijn haar te knippen en heel wat heen en weer geflirt, durfden ze eindelijk te daten. In 1997 trouwen ze en krijgen ze in totaal drie kinderen. In 2015 kwam het na jaren van geruchten uiteindelijk toch tot een scheiding.

Matt Damon en de barvrouw

De braafste acteur van Hollywood ontmoette zijn vrouw, Luciana Barroso, tijdens een achtervolging van dolgedraaide fans. De barvrouw redde de acteur uit zijn netelige situatie en de vonk sloeg over. Samen hebben ze vier kinderen in een huishouden dat gewoon werkt en nooit in de boekjes komt, want er is geen schandaal te bespeuren. Werkelijk een opperbeste kerel.

Meryl Streep en de beeldhouwer

De grandioze actrice speelt in een hogere klasse wat het afschermen van geliefden betreft. Zelfs als haar echtgenoot populair is binnen eigen kringen, weet ze hem toch goed weg te houden uit de media. Tijdens haar Oscarspeech bedankte ze hem voor de jarenlange steun. Zelfs hoe ze elkaar ontmoetten is niet helemaal zeker, alleen dat er een loft en haar broer bij waren betrokken.

Nicolas Cage en de serveerster

Hij was nog maar net uit de echt gescheiden van Lisa Marie Presley, toen hij enkele maanden later terug in het huwelijksbootje stapte met Alice Kim. Geen beroemde vrouwen meer, maar een serveerster die hij ontmoette in een nachtclub. Een jaar later werd hun zoon, Kal-El, geboren.

Ellen Pompeo en de muziekproducent

De cast van Grey's Anatomy is niet alleen romantisch op het scherm, maar ook in het echte leven. Ellen Pompeo ontmoette haar man, Chris Ivery, in de kruidenierszaak. Hoewel ze sinds hun huwelijk in 2007 al constant in de boekjes verschijnen met op til staande scheidingen, voeden ze ondertussen al twee dochters op en lijkt er voorlopig geen einde aan hun huwelijksgeluk.

Scarlett Johansson en de journalist

Nadat ze al eens in het huwelijk trad met Ryan "Deadpool" Reynolds, maar twee jaar later weer scheidde, trouwde ze in 2013 opnieuw, dit keer met een Franse journalist. Romain Dauriac was de gelukkige, die privacy trouwens heel erg op prijs stelt, die aan haar werd voorgesteld door een gezamenlijke kennis. Hijzelf is een kunstjournalist, die recent een creatief bureau begon.

Jessica Alba en de productie-assistent

Als je een kans wil maken bij de hoofdrolspeler, hoef je niet per se een hoge pief te zijn. Cash Warren, die productie-assistent was bij de opnames van The Fantastic Four, maakte indruk op de zwoele brunette. Ondertussen schopte hij het tot producent.

Jeff Bridges en de serveerster

The Dude uit The Big Lebowski heeft één van de meest gerespecteerde trouwboekjes in Hollywood. Jeff Bridges trouwde met Susan Geston in 1977, maar dat liep niet van een leien dakje. Tijdens het draaien zag hij haar aan het werk op een dude ranch met twee blauwe ogen en een gebroken neus, maar toch was hij helemaal weg van haar. Hij vroeg Susan uit, maar ze zei neen. Meerdere keren. De aanhouder wint echter en op de wrapparty van zijn film vroeg hij haar ten dans. Ze hebben ondertussen drie kinderen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top