Nicholas slaat weer toe!

Films | Klaar voor een beetje magie in je leven? Vanaf 4 februari kun je op VTM weer kijken naar Nicholas en zijn coole trucs.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Klaar voor een beetje magie in je leven? Vanaf 4 februari kun je op VTM weer kijken naar Nicholas en zijn coole trucs. Onze jonge goochelaar - of street magician - is terug om iedereen in Vlaanderen en ver daarbuiten van zijn sokken te blazen.

Je kunt Nicholas elke donderdag om 20.35 uur aan het werk zien op VTM.

Klik hier om het programma op te nemen of bekijk het live waar je ook bent op proximustv.be.

Wie is Nicholas ook weer?

Eerst even ons geheugen opfrissen.

Nicholas Arnst is niet geboren in België, maar in Jeddah, Saoedi-Arabië. Hij groeide wel op in Brugge.

Van kleins af aan was hij gepassioneerd door street magic. De betovering begon toen hij op zijn elfde tijdens een feestje een goochelaar aan het werk zag: “Vooral de truc waarbij een muntstuk naar boven viel, maakte veel indruk”.

Nicholas heeft enkele jaren in Tenerife gewoond, waar hij zijn goocheltrucs voorstelde aan het grote publiek. Uiteindelijk kon hij België toch niet missen en is hij teruggekeerd. Sindsdien mogen wij dus genieten van zijn kunsten. Zijn doel? Simpel! Mensen verbazen, verwonderen en een reactie bij hen uitlokken. Volgens hem is goochelen op straat heel interessant. Je weet nooit hoe mensen gaan reageren op de act. Het is onmogelijk om de omstandigheden volledig te controleren.

Nicholas studeert trouwens psychologie in Leuven. De lessen helpen hem om mensen te lezen. “Net als een psycholoog moet een goochelaar zich in iemand anders kunnen verplaatsen – de magie gebeurt in het hoofd van de toeschouwer.”

Het televisieverhaal van ons street magician begon met ‘Belgium's Got Talent’, waar hij de jury en het publiek keer op keer verwonderde. Hij sneuvelde in de halve finale, maar kreeg daarna wel een programma op VTM. En nu komt hij dus alweer terug met een tweede reeks! Top!

Nicholas bij bekende koppen

Na de eerste reeks, waar hij de straat op trok om iedereen te verbazen met zijn street magic, verlegt hij nu zijn terrein.

Deze keer gaat hij niet alleen de straat op om argeloze voorbijgangers te verrassen, hij zoekt ook bv’s en artiesten op in tv-studio’s, vlak voor of na een optreden.

Natalia, de dames van K3, de ‘bomma’ van Familie, Dimitri Vegas & Like Mike … hij weet ze allemaal te intrigeren.

Een filmpje van vorig jaar, met Karen Damen:

Vegas, baby!

Dit jaar trekt Nicholas ook naar Las Vegas!

Ongetwijfeld een droom voor hem, want Vegas is niet alleen een bedevaartsoord voor gokkers, maar ook voor goochelaars. Alle groten der aarde treden hier op of hebben hier op het podium gestaan: David Copperfield, Siegfried & Roy, David Blaine, Penn & Teller enz.

Nicholas ontmoet in Vegas een paar van zijn grote voorbeelden maar verspreidt ook zijn eigen magic mojo in en rond de woestijnstad.

Op pad

In Antwerpen, Luik, Keulen en Londen gaat Nicholas een paar van zijn vrienden-goochelaars opzoeken, elk met hun eigen goochelspecialiteit.

Overal waar hij komt, scant Nicholas de omgeving op zoek naar dingen waar hij zijn publiek mee kan verrassen. Het maakt niet uit of dat publiek nu een andere goochelaar is, een klas vol studenten of een topvoetballer tussen zijn trainingen door. Nicholas neemt ze allemaal mee op een magische trip die ze niet snel zullen vergeten.

Een terugblik: Belgium’s Got Talent

Nicholas blies de jury en het publiek helemaal weg tijdens zijn auditie, en meer dan een boek speelkaarten had hij daarvoor niet nodig!

Het lege blikje

Heb je deze al gezien?

Nicholas trekt ook hier weer de straat op om mensen te verbazen en deze
meisjes weten alvast niet wat hen overkomt.
Hij tovert een leeg en geopend blikje om in een schijnbaar nieuw en gevuld exemplaar.

Nicolas bij Qmusic

Nicholas bracht een bezoek aan Ornelis & Vancoillie in de studio en deed een goocheltruc voor met een luisteraar.
Sven, Maarten en nieuwsmeisje Dorothee wisten niet wat ze zagen...

Straf!!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top