Ik ga het zeggen, Walter! De meest hilarische antwoorden...

Ik ga het zeggen, Walter!

Het Rad van Fortuin was jarenlang één van de populairste spelletjesprogramma’s op de buis. Dat kwam niet enkel door de aanstekelijke spelformule, maar ook door de soms hilarische antwoorden van de kandidaten. De eerste Vlaamse versie van de populaire spelshow werd op de toenmalige BRT gepresenteerd door Mike Verdrengh. Over de legendarische aflevering in het filmpje hierboven spreken ze vandaag nog. Wij hebben enkele andere missers op een rijtje gezet.

.s.b.ll. .O

Over naar het Walter Capiau-tijdperk op vtm. We zoeken een Vlaamse zangeres!

De achilleshiel van Julian

Het Rad is van oorsprong een Amerikaans format, en aan de andere kant van de oceaan heet het logischerwijs ‘Wheel of Fortune’. Ook daar mag er af en toe eens gelachen worden. Zelfs als alle letters er staan, is het soms moeilijk om de gezochte term correct uit te spreken. Ook verder in de uitzending blijkt dat het niet het dagje van Julian was. Alhoewel: hij slaagde er toch nog in om de uitzending te winnen.

Tom Hanks

Deze poging is minstens even hilarisch. Helaas voor de bewuste kandidate levert het geen punten op voor originaliteit.

Bordenwisser

Na Walter Capiau werd Bart Kaëll de immer goedgemutste presentator van ‘Het Rad’. En eens te meer bleek dat het vinden van de oplossing niet altijd even makkelijk is, ook al lijkt het evident.

Goedlachse agente

In de Amerikaanse versie was het hip om in je werkoutfit deel te nemen aan het programma. Maar als het op prijzen winnen aankwam lukte het deze goedlachse politievrouw iets minder.

Een druppel op een hete zomerdag

Dat er met ‘Het Rad van Fortuin’ heel wat te lachen viel, was ook de makers van het legendarische programma ‘Alles Kan Beter’ niet ontgaan.

Compilatie

Om af te sluiten: de grappigste missers gebundeld in één filmpje!

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?