De meest pikante tv-series

Dit zijn de meest pikante series die ooit op het kleine scherm te zien waren.
De meest pikante tv-series © -

Sex sells, dat is de ongeschreven regel binnen de entertainment-industrie. Door de jaren heen zijn er veel tv-series met een erotische inslag gemaakt. Dit zijn de meest pikante series die ooit op het kleine scherm te zien waren.

Californication

Californication © -

Een romanschrijver kampt met een schrijversblok en een zwak voor drugs, drank en seks terwijl hij worstelt om de relatie met zijn vriendin en dochter in stand te houden. Californication is één van onze favoriete tv-series. Lekker ontspannen, volwassenen entertainment met een hoek af. De dialogen en bepaalde scènes - met redelijk wat veel naakt - zijn dan ook niet voor iedereen geschikt.

David Duchovny (The X-Files) schittert als schrijver Hank Moody, die met een writer’s block zit en ook met familiale problemen te kampen heeft, want hij kan amper weerstaan aan vrouwelijk schoon. Moody is ook liever lui dan moe wat wellicht een verklaring is voor z'n gebrek aan productiviteit. Zijn echtgenote Karen en dochter Becca sluiten hun echtgenoot/vader diep in hun hart, maar krijgen het met de dag moeilijker om het gedrag van Hank nog langer te tolereren. Gelukkig is er ook nog zijn manager, Charlie Runkle, een redelijk perverte professional met een gigantisch libido, die altijd klaar staat om zijn cliënt te helpen. De rode draad doorheen de serie is de voortdurende 'struggle' die Moody moet leveren om zichzelf te bewijzen als waardige echtgenoot en vader. Zijn hedonistische instelling en zijn zwak voor vrouwen, drank en drugs laten dat echter niet toe.

Hung

Hung © -

Hung is niet meteen de meest bekende serie bij ons en dat is jammer want deze reeks belicht de American Dream wel op een succesvolle en heel aparte, satirische manier. Bovendien is de reeks - vooral naar Amerikaanse normen - stevig gekruid met pikante situaties en heel wat blootscènes. Thomas Jane (The Punisher, Deep Blue Sea) kreeg net als actrice Jane Adams (Restless, The Brave One) een Golden Globe-nominatie voor zijn vertolking in deze reeks.

True Blood

True Blood © -

De beste vampierenreeks, na tal van losse tv-flodders en oneindig veel vampierenfilms, is True Blood, gemaakt door het tv-genie Alan Ball ('Six Feet Under', 'American Beauty'). True Blood gaat over het samenleven van en de strijd tussen mens en vampier in het denkbeeldige stadje Bon Temps, ergens in Louisiana. Centraal staan Sookie Stackhouse, een serveuse met een paranormale gave (zij hoort van op afstand) en haar liefdesrelatie met vampier Bill Compton. Wat Twilight is voor jongeren, is True Blood voor volwassenen. True Blood is macaberder, perverser en goorder dan de meeste van de tv-series. Elke aflevering biedt een evenwicht tussen erotiek, humor, tragedie, mysterie, fantasie, seks, horror en suspens.

Nip/Tuck

Nip/Tuck © -

Seks, verleiding en liposuctie. Deze dramaserie laat op een grappige, spannende en diepgaande wijze de oppervlakkige wereld van de plastische chirurgie zien. We zien de complexiteit en kwetsbaarheid van patiënten die hun psychische gebreken proberen te maskeren door middel van fysieke cosmetische verbetering. De stoutmoedige bekroonde serie Nip/Tuck is in Amerika een kijkcijferhit en brengt vlijmscherp entertainment en tv-drama van het allerhoogste niveau. Nip/Tuck won in 2005 de Golden Globe Award voor 'Beste drama-serie' en werd in 2004 voor dezelfde prijs genomineerd. De serie kreeg opeenvolgend drie Emmy-nominaties in de categorie 'Make-up' en won de prijs in 2004. Joely Richardson (Julia) ontving in 2004 en 2005 Golden Globe-nominaties voor 'Beste actrice in een serie' en Julian McMahon (Christian) kreeg een Golden Globe-nominatie voor 'Beste acteur in een serie' in 2005.

Entourage

Entourage © -

In Entourage volgen we een opkomende Hollywoodster op zijn weg naar eeuwige roem. Het filmwereldje wordt gevoelig op de korrel genomen in deze uitstekend geschreven reeks, maar toch zijn het vooral de enthousiaste vertolkingen die de serie naar een hoger niveau tillen. Bovendien zijn er elk seizoen enkele opvallende gastoptredens van bekende figuren uit de branche. De serie toont ook hoe het er achter de schermen aan toe gaat in Hollywood, en dat levert uiteraard behoorlijk wat pikante scènes op.

The Sopranos

The Sopranos © -

The Sopranos is een van de meest invloedrijke series van de laatste tien jaar. Centraal staat Tony Soprano, een Amerikaanse Italiaan die werkt voor een afvalbedrijf, maar in het echte leven maffiabaas is. Niet alleen schetst de serie een accuraat beeld van het gewelddadige maffiamilieu in New Jersey, ook komen de familie- en liefdesperikelen van Tony en de zijnen uitgebreid aan bod. De ongewone combinatie van harde misdaadscènes en soapachtige elementen zorgen ervoor dat The Sopranos allesbehalve een conventionele televisieserie is. De dialogen zijn spitsvondig, grof en doorspekt met heel wat humor. De actiescènes zijn dan weer realistisch en gewelddadig en de seksscènes open en bloot. Het hoge realiteitsgehalte is één van de talrijke troeven (naast de vertolking, het scenario en de werkelijk fantastische muziek van o.a. Cream, Bob Dylan, Nick Lowe, Elvis Costello, Bruce Springsteen, Los Lobos, Van Morrison, Nils Lofgren etc.) waarmee The Sopranos zich onderscheidde van andere series. In The Sopranos zit uiteindelijk niet heel veel seks, maar de seks is wél altijd aanwezig: Carmela Soprano die helemaal opgedirkt en met hoge hakken thuis zit te wachten, de gesprekken tussen Tony en zijn psychiater, en hoe zij dan koket haar benen over elkaar slaat...

Girls

Girls © -

De HBO-serie Girls vertelt de belevenissen van vier (vrouwelijke) twintigers in het hedendaagse New York. De serie werd bedacht en geschreven door Lena Dunham die ook mocht regisseren, produceren én acteren. Je krijgt dialogen en situaties te zien die erg realistisch zijn, maar die gevoelige kijkers beslist tegen de borst zullen stoten. Aflevering twee opent bijvoorbeeld met een neukscène waarin de jongen aan het einde vraagt: "Waar wil je dat ik klaarkom?", kwestie van de zaken even in de juiste context te zetten. Daar net voor heeft hij ook nog een plejade afgestoken aan schuttingswoorden en heeft hij de vrije loop gegeven aan zijn gore fantasieën. Maar vreemd genoeg komt Lena Dunham hiermee weg. Geen glitter en glamour, maar straight to business. Gewoon de dingen tonen en zeggen zoals ze zijn of zoals je ze als twintigjarige beleeft. Zelf is Dunham geen fotomodel, maar een mollig meisje vol met complexen en angstgevoelens (angst dat het 'spul' bijvoorbeeld langs de zijkanten uit een condoom loopt, terwijl de jongen nog in haar zit...). Ze deelt een apartement met haar beste vriendin Marnie, een 'personal assistent' in een kunstgalerij en de enige met fotomodel-looks. Een preutse meid met moederallures voor wie seks schromelijk overschat wordt. Verder zijn er nog Shoshanna en haar nichtje Jessa. De eerste, een eersteklas seut die nog maagd is en die gek is op Sex And The City, de tweede net het omgekeerde: een hippie voor wie reizen, wiet en de vrije liefde heel belangrijk zijn.

Six Feet Under

Six Feet Under © -

Six Feet Under is één van de origineelste en ook wel meest gewaagde tv-reeksen die de laatste tien jaar ons scherm sierde. Over een lichtjes excentrieke familie begrafenisondernemers, nota bene. Opmerkelijk aan Six Feet Under is dat het lijkt alsof de serie tegen zoveel mogelijk heilige huisjes probeert aan te trappen. Zo wordt er zonder verpinken omgegaan met zaken als homofilie, drugsgebruik, seks en uiteraard de dood, al is het nooit de bedoeling om te shockeren om te shockeren.

Weeds

Weeds © -

Weeds gaat over een alleenstaande moeder die haar geld verdient met het verkopen van marihuana in een buitenwijk in California. De serie laat de geheimen en leugens zien wanneer we een kijkje nemen in de keurige huizen met de prachtige tuinen in deze wijk. Dat resulteert in een innemende en hilarische schets, die qua sfeer herinneringen oproept aan de betere 'suburbia' films 'American Beauty' of 'Garden State' en duidelijk uit hetzelfde vaatje tapt als 'Six Feet Under'. Met de nodige pikante scènes uiteraard.

Lip Service

Lip Service © -

Lip Service is het Britse antwoord op The L Word: het seks- en liefdesleven van een aantal lesbische vrouwen uit Glasgow. Seks, leugens en echte liefde zijn de de ingrediënten van deze sexy BBC-reeks. Cat is een zelfverzekerde architecte, zenuwachtig door de terugkomst van haar voormalige liefde Frankie, een getalenteerde maar emotioneel nogal roekeloze fotografe. Cats terugkeer naar Glasgow, na twee jaar afwezigheid, is onaangekondigd en laat een spoor van ravage in haar kielzog achter. En Tess, Cat's beste vriendin en huisgenote, wordt constant verliefd op de verkeerde vrouwen... Lip Service geeft een bijzondere kijk binnen 'modern-day' relaties – zowel binnen als buiten de slaapkamer.

Boardwalk Empire

Boardwalk Empire © -

Boardwalk Empire vertelt het (deels waargebeurde) verhaal van Enoch 'Nucky' Thompson, een corrupte politicus die tijdens de drooglegging in de jaren twintig en dertig uitgroeide tot de machtigste man van Atlantic City, New Jersey. Maffia, seks, corrupte politiek, prostitutie, religie, Al Capone; het komt allemaal samen in Boardwalk Empire, overigens geschreven en geproduceerd door Terence Winter, een van de schrijvers van The Sopranos. Het prachtige decor, het indrukwekkende oog voor detail, de historische accuraatheid en de diepgaande karakterontwikkeling maken van Boardwalk Empire een van de beste series van deze tijd.

Masters of Sex

Masters of Sex © -

Het gaat er behoorlijk stomend aan toe in de Amerikaanse reeks Masters of Sex. Wetenschapper William Masters en zijn assistente Virginia Johnson gaan in de jaren '50 op onderzoek naar de lichamelijke reactie van mannen en vrouwen op seks. Daarvoor bestuderen en observeren ze duizenden orgasmes, met een heuse seksuele revolutie tot gevolg. William is een briljant geleerde die maar moeilijk overweg kan met zijn eigen gevoelens. Virginia is een alleenstaande moeder die haar tijd ver vooruit is. Masters of Sex belicht hun ongewone leven en de romance die langzaamaan ontluikt.

Red Shoe Diaries

Red Shoe Diaries © -

In de erotische dramaserie Red Shoe Diaries vormen Jake, een getalenteerde en ambitieuze jonge stadsarchitect, en zijn bloedmooie verloofde, de succesvolle binnenhuisarchitecte Alex, een fascinerend koppel. Alex wordt echter heen en weer geslingerd tussen twee mannen. Jake is haar veilige, onvoorwaardelijke en vaste vriend, haar andere minnaar is een woeste en opwindende bouwvakker, die ze heeft opgescharreld op een werf. Beide heren zijn even aantrekkelijk en koesteren de vurigste gevoelens voor haar. Alleen weten ze het niet van elkaar. Alex houdt een geheim dagboek bij, waarin ze nauwkeurig al haar erotische uitspattingen bijhoudt. Tot in de pikantste details beschrijft ze hoe de twee mannen haar wereld grondig door elkaar hebben geschud, haar geleidelijk elke controle over zichzelf hebben doen verliezen om haar uiteindelijk naar de absolute wanhoop te drijven.

The Tudors

The Tudors © -

The Tudors vertelt het verhaal van Hendrik de Achtste, een van de meest roemruchte vorsten uit de geschiedenis van het Engelse Koningshuis. Hij regeerde als een tiran, zorgde voor de afscheiding tussen de Engelse Kerk en de Kerk van Rome en trouwde maar liefst zes keer. Zes vrouwen is niet niks, en tel er dan nog een stuk of wat maîtresses bij. Geen stoffige geschiedenisles dus, maar geweld, seks en passie. Rijzende ster en sekssymbool Jonathan Rhys Meyers speelt de knappe en gepassioneerde Koning Hendrik Vlll. Gefixeerd op macht en hongerig naar liefde, heerst de jonge koning over Engeland en Ierland zoals hij zijn leven leeft - met meedogenloze overgave. The Tudors laat zien dat jaloezie, politieke spelletjes, ijdelheid en lust van alle tijden zijn.

The Borgias

The Borgias © -

The Borgias, een serie over de schandaalpaus Alexander VI, valt in vele opzichten te vergelijken met The Tudors. Ook hier speelt seks een belangrijke rol, al is het vooral de ontplooiing van de macht in al zijn geledingen die als rode draad doorheen de serie loopt. Een knappe reeks met een briljante hoofdrol voor Jeremy Irons.

Waag je kans en win

Bekijk alles

Music Maestro

Bekijk alles
2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

2019 is iets meer dan halfweg. Hoog tijd om vooruit te blikken op de bands en artiesten die hun opwachting maken voor 2020. We beperken ons in de keuze tot België. Talent genoeg van jonge - en iets oudere - muzikale duizendpoten die in 2020 potten zullen breken. Glazen bol-modus aan!

Tien tributebands om in de gaten te houden!

Tien tributebands om in de gaten te houden!

Het is een fenomeen van de laatste jaren: tributebands. Tributebands verschillen van coverbands in die zin dat ze enkel het repertoire van één band spelen. En ze hebben succes, jazeker! Je zou denken: waarom beginnen muzikanten niet zelf een groep en schrijven ze geen eigen songs? Maar soms zit het plezier van het spelen gewoon in de vertolking van de muziek van je idolen. Tributebands zijn hot. We selecteerden er tien, waarvan sommige het succes van het origineel quasi benaderen...

New Wave: levend en wel!

New Wave: levend en wel!

New Wave leeft. En hoe! Wie de affiche van het jaarlijkse W-Fest bekijkt, belandt in een donkere oase van all things new wave. Oud en nieuw staan er broederlijk/zusterlijk naast elkaar. Dat kan maar één ding betekenen: new wave leeft.

De blues: een verzamelnaam voor heel wat stijlen…

De blues: een verzamelnaam voor heel wat stijlen…

De blues is in de loop van de 19de eeuw ontstaan op de plantages in het zuiden van de Verenigde Staten. Het zijn de klaagliederen van de zwarte slaven die onder sobere instrumentale begeleiding hun leed, armoede, ellende… onder woorden brengen. Muziek waarin heel wat mensen zich dus kunnen herkennen. Alleen al in de Verenigde Staten bestaan er een tiental verschillende soorten blues. En wereldwijd zijn er veel blueslike of bluesy genres te vinden die er wat van weg hebben.

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Augustus was opnieuw een maand waarin we afscheid moesten nemen van een paar muziekhelden. Een overzicht van de legendes die de voorbije maand niet overleefden.

Vlaanderen goed vertegenwoordigd op Zeeland Nazomerfestival

Vlaanderen goed vertegenwoordigd op Zeeland Nazomerfestival

Van 27 augustus tot en met 7 september barst de 19de editie van Zeeland Nazomerfestival los met theater op locatie in Zeeland en muziek op het Abdijplein in Middelburg. Deze nazomer staan er drie grote locatietheatervoorstellingen op het programma, en op het Abdijplein in Middelburg, traditiegetrouw het hart van het Zeeland Nazomerfestival, spelen ook dit jaar weer grote namen uit de Nederlandse muziekscene. Het het Vlaamse saxofoonkwartet BL!NDMAN gaat er tijdens de openingsavond van het Abdijplein de klassieke tour op met het bekroonde programma '32 FOOT / the Organ of Bach', en ook Zeeuws talent krijgt een podium, want het voorprogramma wordt dagelijks verzorgd door PopaanZee.

Start to jazz: deze 10 platen horen absoluut in je platenkast!

Start to jazz: deze 10 platen horen absoluut in je platenkast!

Door de ene verguisd, door de andere aan het hart gedrukt: jazz. Onder de noemer jazz huizen heel wat artiesten. Maar welke moet je bij wijze van introductie absoluut in je platenkast staan hebben?

De rode loper van de MTV Video Music Awards

De rode loper van de MTV Video Music Awards

Op de uitreiking van de 35ste MTV Video Music Awards ging Taylor Swift aan de haal met de hoofdprijs voor Beste Video. Ook Lil Nas X, Billy Ray Cyrus, Shawn Mendes en Camila Cabello vielen in de prijzen. Ontdek hier de foto’s vanop de rode loper!

De tien meest legendarische rockclubs ooit

De tien meest legendarische rockclubs ooit

We kennen allemaal de coolste Belgische rockzalen, zoals de AB, 4AD, De Vooruit, Reflektor... maar weet je ook welke clubs wereldwijd tot de meest legendarische gerekend worden? Wij zochten het even uit en kwamen terug van een reis vol rock-‘n-roll en verhalen.

Dit waren de zomerhits van 2019

Dit waren de zomerhits van 2019

Niels Destadsbader won dan wel voor het derde jaar op rij de Radio 2 Zomerhit 2019 met 'Mee Naar Boven', er werden deze zomer nog heel wat andere zomerse hits gescoord! Wij zetten de nummers op een rij die je voor altijd zullen terug katapulteren naar de hete zomer van 2019!

De muzikanten met de kortste carrières

De muzikanten met de kortste carrières

Sommigen stierven vroegtijdig, anderen beslisten om andere dingen te gaan doen. En dan zijn er ook muzikanten die echt wel verrassende plotwendingen hebben meegemaakt. Een overzicht van de muzikanten van wie de carrière te snel voorbij was.

De tien meest misbegrepen lyrics

De tien meest misbegrepen lyrics

Ken Li! Of hoe je zingt wat je niet hoort! De tien meest misbegrepen songs ooit.  Herinner je je de doortocht van die Bulgaarse zangeres bij ‘Music Idol’ Bulgarije, die de songs ‘Ken Lee’ van Mariah Carey te berde bracht?

Sport in de kijker

Bekijk alles
De UEFA Champions League is terug: dit moet je allemaal weten

De UEFA Champions League is terug: dit moet je allemaal weten

Op 17 september is het weer zover. Dan weerklinkt in verschillende stadions de hymne van de UEFA Champions League. Voor het zover is, praten we je nog even bij.

Niet te missen deze week in de NFL op Eleven Sports : Los Angeles Rams - New Orleans Saints

Niet te missen deze week in de NFL op Eleven Sports : Los Angeles Rams - New Orleans Saints

De NFL zit alweer op kruissnelheid met deze week drie wedstrijden live op Proximus Pickx via Eleven Sports!

Tops en flops van week 1 in de NFL

Tops en flops van week 1 in de NFL

Lamar Jackson is de koning in de lucht, bij de Browns gaat het mis bij het opstijgen, de Jets missen hun landing en de Patriots zijn al van de grond.

De Euromillions Basketball League is er weer: wat moet je weten?

De Euromillions Basketball League is er weer: wat moet je weten?

De Belgische basketballiefhebber kan ontwaken uit zijn zomerslaap. De Euromillions Basketball League staat weer voor de deur, mét nieuwe formule. Wat moet je allemaal weten?

NFL: Ontdek de 32 ploegen die de Super Bowl willen spelen

NFL: Ontdek de 32 ploegen die de Super Bowl willen spelen

Het 100ste seizoen van de NFL gaat donderdag van start met een wedstrijd tussen de Chicago Bears en de Green Bay Packers, twee ploegen die al bestonden toen de competitie in 1920 werd opgericht. Gedurende 5 maanden zullen 32 teams een verwoede strijd leveren met als inzet de kwalificatie voor de play-offs en een plek in de Super Bowl, die op 2 februari in Miami zal doorgaan. Volg het spektakel op Proximus Pickx via Eleven Sports.

"Back to School" voor de Jupiler Pro League

"Back to School" voor de Jupiler Pro League

Het seizoen 2018/2019 kreeg met Racing Genk een mooie kampioen en zag met KV Mechelen een club uit de Proximus League de beker winnen. Het voorbije seizoen kende echter ook enkele minder fraaie momenten. De Operatie Propere Handen zorgde voor een schokgolf door de Belgische voetbalwereld.

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in september allemaal volgen bij Proximus Pickx

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in september allemaal volgen bij Proximus Pickx

In september draai je als sportliefhebber overuren. De Europese voebalcompetities zijn begonnen, er staan interlands gepland en de UEFA Champions League is gearriveerd. Daarnaast staat ook de vernieuwde Euromillions League basket voor de deur en is het uitkijken naar de ontknoping op de US Open en in de Vuelta, om nog maar te zwijgen van het WK wielrennen. Zoals je ziet: het aanbod van Proximus Pickx zit weer bomvol.

Tien om te zien op de US Open: de next generation bij de vrouwen

Tien om te zien op de US Open: de next generation bij de vrouwen

De US Open staat voor de deur. Terwijl bij de mannen andermaal wordt gekeken naar het trio Nadal-Federer-Djokovic, is het bij de vrouwen de vraag wie er ditmaal verrast. Er staat in ieder geval veel vrouwelijk talent klaar om de tennishemel te bestormen. We schotelen je 10 namen voor.

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

Wat moet je allemaal weten over de Red Lions, de beste hockeyploeg ter wereld?

De Red Lions zijn momenteel de beste hockeyploeg ter wereld. Ze kroonden zich vorig jaar tot wereldkampioen en voeren de wereldranking aan. Maar hoe kwamen ze zover? Een bloemlezing.

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Dodelijke ongevallen tijdens wielerwedstrijden

Het overlijden van onze landgenoot Bjorg Lambrecht deze week in de Ronde van Polen is de zoveelste klap voor de wielerwereld. Lambrecht is jammer genoeg niet de enige wielrenner die een ongeval tijdens een wedstrijd niet overleefde. Bekijk het tragische lijstje met enkele van zijn bekendste voorgangers.

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

Bjorg Lambrecht: een groot wielertalent is niet meer

De wielerwereld is in rouw door het tragische overlijden van de 22-jarige Bjorg Lambrecht. De renner van Lotto-Soudal kwam maandag zwaar ten val in de Ronde van Polen en smakte met zijn borstkas tegen een betonnen duiker. Lambrecht werd nog gereanimeerd maar overleed later op de operatietafel.

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

Niet te missen: deze sportevenementen kan je in augustus allemaal volgen bij Proximus Pickx

In augustus trekken de Europese voetbalcompetities zich na een kleine zomerpauze opnieuw op gang. Daarnaast wordt er nog gefietst, gehockeyd, getennist en geracet dat het een lieve lust is. En zoals steeds is Proximus Pickx je vaste leidraad.

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
De winnaars van de Ensors 2019

De winnaars van de Ensors 2019

Afgelopen zaterdag 14 september werden de Ensors uitgereikt tijdens een feestelijk gala in Oostende. Een overzicht van de winnaars!

De tv-tips van de week (van 16 t.e.m. 22 september)

De tv-tips van de week (van 16 t.e.m. 22 september)

Wat is er de komende dagen op de buis? Dat verneem je hier!

De beste documentaires op Netflix

De beste documentaires op Netflix

Sommige merken gebruiken hun bekendheid voor een doel dat ze belangrijk vinden. Bij outdoorspecialist Patagonia is de planeet hun grootste bezorgdheid.

Bradley Cooper in vorm: zijn beste films

Bradley Cooper in vorm: zijn beste films

De Amerikaanse superster Bradley Cooper is een veelgevraagde acteur en minstens even begeerd bij de vrouwen vanwege zijn looks. Hij startte relatief laat met acteren, op zijn 24ste, dankzij een rolletje in 'Sex and the City'. Maar sindsdien is zijn filmografie een lange lijst, verschijnt hij bijna elk jaar op het grote scherm en was hij zelfs drie jaar lang de best betaalde acteur. We sommen graag even de filmische hoogtepunten op uit zijn carrière.

Zij zoeken de liefde in Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Zij zoeken de liefde in Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Liefde kent geen grenzen, dat heeft het eerste seizoen van Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond dubbel bewezen met de mooie koppels Jan en Romina en Manu en Hilde. Ook dit jaar gaan vijf Vlaamse boeren in het buitenland, onder wie ook één vrouw, op zoek naar een lief van hier.

Het sappigste showbizznieuws van de week

Het sappigste showbizznieuws van de week

Er gaat geen week voorbij zonder verse showbizzroddels… Natalia is in blijde verwachting, ook Lesley-Ann Poppe gooit zich op de CBD-markt en Adele vraagt de scheiding aan. De opmerkelijkste nieuwtjes uit het BV- en Hollywooduniversum lees je hier!

IJzingwekkende Franse horrorserie Marianne nu op Netflix

IJzingwekkende Franse horrorserie Marianne nu op Netflix

Netflix voegt dagelijks nieuwe titels toe aan het aanbod, en dat is deze week niet anders. Uitschieter is de nieuwe Franse horrorserie 'Marianne', die onze favoriete streamingsdienst op vrijdag 13 september - de datum is niet toevallig gekozen - op je loslaat. De eerste beelden zijn in elk geval bloedstollend en jagen je al onmiddelijk de stuipen op het lijf.

Netflixtoppers op Filmfestival Venetië

Netflixtoppers op Filmfestival Venetië

Vorig jaar ging de Gouden Leeuw voor het eerst naar een Netflixfilm, met name de prachtige zwartwitvertelling 'Roma' van Alfonso Cuarón, en ook dit jaar waren de Netfix (co)producties goed vertegenwoordigd op het filmfestival van Venetië. In de prijzen vielen ze deze keer niet, ook al waren Noah Baumbachs 'Marriage Story' en Steven Soderberghs 'The Laundromat' (foto) getipt voor een award. De hoofdprijs ging dit jaar naar 'Joker', een dure studiofilm over de legendarische Batman-slechterik van regisseur Todd Phillips met Joaquin Phoenix in de hoofdrol.

Maak kennis met de wereldbewoners van Donderen in Keulen

Maak kennis met de wereldbewoners van Donderen in Keulen

Met veel humor en een beetje show trapte Sven de Leijer zondagavond zijn gloednieuwe quiz Donderen in Keulen af.Sven heeft van negen erg uiteenlopende landen in de wereld – van Turkije en Colombia tot Senegal en de Verenigde Staten – telkens drie inwoners de kleren van het lijf gevraagd. Het is aan de quizzende Belgen om in dit mondiale kluwen hun eigen vooroordelen te ontmaskeren, en de stereotypen te bevestigen of ontkrachten.

Nathalie Meskens: hotter dan ooit

Nathalie Meskens: hotter dan ooit

Ook dit najaar is Nathalie Meskens niet van ons scherm te slaan. Ze acteert in Gina & Chantal, presenteert het zevende seizoen van de panelshow Beste Kijkers, is een van de BV’s die de uitdaging aangaat in Beat VTM én een van de teamkapiteins in Wat een Jaar! Een overzicht van de veelzijdige carrière van de leading lady van VTM!

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (11 september)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (11 september)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Tijd voor film: nu in de bioscoop (11 september)

Tijd voor film: nu in de bioscoop (11 september)

Zin in een avondje uit? Dan is een film meepikken altijd een uitstekend idee. Ontdek hier wat voor fraais je deze week kan gaan bekijken in 's lands filmzalen, en welke de meest bezochte bioscoopfilms van het moment zijn.

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
BLAST Pro Series kondigt BLAST Premier aan met prijzenpot van 4.25 miljoen dollar

BLAST Pro Series kondigt BLAST Premier aan met prijzenpot van 4.25 miljoen dollar

BLAST Pro Series heeft een nieuw Counter-Strike: Global Offensive toernooi aangekondigd dat de naam BLAST Premier meekrijgt. Het toernooi zal een totale prijzenpot van 4.25 miljoen dollar tellen en zal doorgaan in 2020. Het circuit heeft twee Season Finals waarbij de winnaar telkens 500.000 dollar mee naar huis neemt. In de Global Final kan de winnaar zelfs 1.000.000 dollar winnen.

Esport team PSV promoveert Yusufcan Ercan

Esport team PSV promoveert Yusufcan Ercan

PSV Esports heeft zich versterkt met Yusufcan Ercan (19) voor hun FIFA team. PSV maakte het nieuws bekend via hun Twitter pagina en hun website. Ercan heeft grote schoenen om te vullen bij PSV, want hij moet fungeren als de vervanger van Belg Stefano Pinna, die bij PSV en internationaal hoge toppen kon scheren.

Defusekids verliest nipt van Fnatic Rising op EU Masters

Defusekids verliest nipt van Fnatic Rising op EU Masters

Gisterenavond nam Defusekids het op tegen Fnatic Rising in z’n eerste wedstrijd binnen hun aartsmoeilijke groep. Een dik halfuur leek het erop dat Defusekids met de overwinning naar huis zou kunnen gaan, maar Fnatic Rising vocht terug en door een aantal foutjes bij Defusekids gaven ze de zege nog uit handen.

Nederlander “ChrisJ” naar DreamHack Malmö met mousesports

Nederlander “ChrisJ” naar DreamHack Malmö met mousesports

Nederlander Chris “ChrisJ” de Jong heeft zich met zijn CS:GO teamgenoten bij mousesports kunnen kwalificeren voor DreamHack Malmö. Ze klopten onderweg naar de finale teams als FATE en GamerLegion en keken in die finale dan het Servische CR4ZY in de ogen, dat ze uiteindelijk wisten te verslaan.

“DaddyJordi” en “ThomasLol” weg bij mCon Esports

“DaddyJordi” en “ThomasLol” weg bij mCon Esports

Esports organisatie mCon Esports heeft via hun Twitter pagina aangekondigd dat ze afscheid zullen nemen van Jordi “DaddyJordi” Bust en Thomas “ThomasLol” van Schaik, respectievelijk de jungler en support van hun League of legends team. Daardoor zal de organisatie op zoek moeten naar een nieuwe jungler. Een nieuwe support speler vonden ze al in Gijs “Gijsje” Boschman.

Splyce trekt naar play-in Worlds, Fnatic naar groepsfase

Splyce trekt naar play-in Worlds, Fnatic naar groepsfase

De afgelopen drie dagen vonden de Regional Qualifiers van de LEC plaats, waar vier teams het tegen elkaar opnemen voor twee plaatsjes op het wereldkampioenschap. Die teams waren Fnatic, Splyce, Schalke 04 en Origen. G2 Esports had al een plaatsje op worlds na hun overwinning in de LEC.

AVANGAR klopt ForZe en wint BLAST Pro Series Moskou

AVANGAR klopt ForZe en wint BLAST Pro Series Moskou

Het hing in de lucht na hun glansprestatie op de StarLadder Major in Berlijn waar ze de tweede prijs mee naar huis namen, maar nu wint AVANGAR ook BLAST Pro Series Moskou. Daarmee zet AVANGAR zichzelf nog wat extra in de verf als één van de meest interessante en veelbelovende CS:GO teams van het moment.

Sector One neemt afscheid van “Forsaken”, stelt “Nightmares” voor

Sector One neemt afscheid van “Forsaken”, stelt “Nightmares” voor

Belgische esports organisatie Sector One heeft op twitter een wijziging in hun League of Legends line-up aangekondigd. De Nederlander Dennis “Forsaken” Kroes, die voor Sector One de support rol invulde, zal het team gaan verlaten. Om de leegte die hij achterlaat op te vullen, doet de organisatie voortaan beroep op de kwaliteiten van Nederlander Richard “Nightmares” Gielisse

Heroic komt naar DreamHack Rotterdam

Heroic komt naar DreamHack Rotterdam

Het Deense CS:GO team Heroic zal aanwezig zijn op DreamHack Rotterdam. Dat heeft zowel het team als DreamHack bevestigd. Heroic kreeg een uitnodiging voor een rechtstreekse deelname aan het event, waardoor ze zich bij de vier eerder bevestigde teams mogen voegen, namelijk AVANGAR, DreamEaters, CR4ZY en Besiktas. Besiktas is het enige team dat niet werd uitgenodigd, maar zich kwalificeerde via de DreamHack Showdown in Valencia.

Luminosity laat volledige CS:GO roster gaan

Luminosity laat volledige CS:GO roster gaan

CS:GO team Luminosity heeft bevestigd dat het zijn volledig Braziliaans roster laat gaan. De spelers zelf zullen nog wel deelnemen aan de EPL en de ECS, maar doen dat onder eigen naam en dus niet meer die van Luminosity. Het nieuws komt niet meteen als een verrassing want geruchten dat de Canadese organisatie z’n roster aan de kant wil schuiven doken de laatste tijd wel vaker op.

Defusekids komt in aartsmoeilijke groep terecht op EU Masters

Defusekids komt in aartsmoeilijke groep terecht op EU Masters

Belgisch team Defusekids was door zijn overwinning in de Benelux Premier League gekwalificeerd voor de EU Masters. Ondertussen zijn de groepen voor de groepsfase bekend gemaakt en die is, voor Defusekids dan, op z’n minst zwaar te noemen.

Tijd van “NEO” bij FaZe zit erop

Tijd van “NEO” bij FaZe zit erop

Filip “NEO” Kubski, de Poolse CS:GO speler die actief was als wisselspeler voor team FaZe, zal het team nu verlaten. Dat maakte de organisatie recent bekend. De geruchten van een mogelijk vertrek speelden al een tijdje, zeker na de erg zwakke prestatie van FaZe op de StarLadder Major in Berlijn, waar ze 12e-14e eindigden. Ze verloren wedstrijden tegen Vitality, Renegades en CR4ZY.

Top