De week van de sterren (10 januari)

De nieuwe vriendin van De Lau is er niet zomaar eentje want ze ging ooit op de vuist met Véronique De Kock, de computer van Lindsay Lohan werd gestolen en er zouden wel eens naaktfoto's kunnen opstaan, Gunther Levi verzekert ons ervan dat hij niet aan de drank zit, Isabelle A werd ooit gepluimd door haar manager maar is er weer helemaal bovenop en Miley Cyrus showde iets te veel borst in een fotoshoot. De opmerkelijkste showbizznieuwtjes van de afgelopen week lees je hier!

Gunther Levi: 'Ik, alcoholverslaafd? Zever!'

Gunther Levi heeft genoeg van de roddels. Er werd geschreven dat hij De Romeo’s wilde verlaten en dat de andere bandleden genoeg van hem hebben omdat hij met een alcoholprobeem kampt, maar da’s volgens de zanger-acteur je reinste onzin. ‘Niets van. Ik ben onlangs een beetje uit de bocht gegaan tijdens een avondje uit. Blijkbaar stoorden sommige mensen zich daaraan en zijn ze vanalles gaan rondbazuinen. Met de Romeo’s ga ik ook gewoon verder’, vertelde een kordate Gunter.

Elke Clijsters richt een relatiebureau op

Elke Clijsters heeft haar nieuwe roeping gevonden: ze begint samen met een vriendin een relatiebureau. ‘Nog tien dagen tot de lancering van ons eigen datingbureau dat zich richt op toffe singles’, postte ze op Twitter. De media wilde uiteraard meteen van Mevrouw Jelle Van Damme weten of het een grap was, maar neen: ‘Het klopt inderdaad. Ik doe het samen met een vriendin. Het gaat een echt relatiebureau worden met voldoende privacy en geen website. Op 17 januari beginnen we eraan’, bevestigt de zus van Kim.

Vriendin De Lau vocht ooit met Véronique De Kock

De Lau heeft alvast geen relatiebureau meer nodig: hij is eindelijk van straat. De gelukkige heet Leentje en is een licenciate in de handelswetenschappen uit Brugge. Ze baat al een hele tijd een succesvolle modezaak uit en trok als model heel de wereld rond. De nieuwe verovering van de goed in de markt liggende broer van Astrid is niet de eerste de beste: een hele tijd geleden deed het gerucht de ronde dat ze een affaire had met Julio Iglesias en ze vocht ooit met Véronique De Kock, die haar een oorbel uittrok. De Lau is alvast dolverliefd: ‘Leentje is een schat van een vrouw. We kennen elkaar al enige tijd en sinds kort is ze mijn vriendin’, vertelde hij aan de geïnteresseerde journalisten.

Rihanna stak brief van Chris Brown in brand

Rihanna heeft definitief genoeg van Chris Brown. De rapper stuurde haar aan het begin van dit jaar een brief waarin hij zijn excuses aanbod voor alle miserie die hij haar bezorgde, maar de zangeres stak het papiertje zonder verpinken in brand. Ook de halsketting die erbij zat, wilde ze niet hebben. ‘Geen idee wat ze met de ketting gaat doen. Verkopen en het geld aan een goed doel schenken misschien’, gist iemand haar omgeving. Brown sloeg Rihanna een aantal jaren geleden bont en blauw. In die zaak weigerde hij afgelopen week trouwens een voorstel van de aanklager, die zijn straf wilde verminderen als hij schuld zou bekennen voor ‘eenvoudige mishandeling’. Eerst werd hij aangeklaagd voor zware mishandeling.

Hoe zou het zijn met Isabelle A? Prima!

Isabelle A haalt opgelucht adem, want haar financiële toestand ziet er heel wat rooskleuriger uit dan een tijdje geleden. De Gentse zangeres brak door toen ze amper vijftien was en scoorde een aantal hits met als hoogtepunt ‘Hee lekker beest’, maar achteraf ging haar manager met het geld aan de haal en bleef ze gepluimd achter. ‘Ik ben eindelijk schuldenvrij. Voor het eerst in jaren beleefde ik weer plezier aan de feestdagen en kon ik deftige kerstcadeautjes kopen. Er kon zelfs een eigen auto af, terwijl ik vroeger altijd afhankelijk was van een sponsor. Ik voel me beter en da’s aan alles te merken’, aldus een dolgelukkige Isabelle.

'Naaktfoto's op gestolen computer Lindsay Lohan'

Lindsay Lohan laat de wereld weten dat haar computer gestolen werd op de luchthaven van Shanghai. Ze belooft een beloning aan degene die haar de laptop terugbezorgt, maar wil er geen geldbedrag opplakken. Dat doet geruchten circuleren als zou er ‘gevoelig materiaal’ op de harde schijf van LiLo staan. De showbizzsite TMZ.com gaat nog wat verder en noemt man en paard: volgens hen gaat hem om naaktfoto’s en gesprekken met bekende koppen, waaronder Woody Allen.

Hans Otten noemt Story-hoofdredacteur 'rioolamoebe'

Bekend Vlaanderen neemt Story-hoofdredacteur Frederik De Swaef wel eens vaker op de korrel en nu zit de lont weer in het kruidvat: Hans Otten noemde hem een ‘rioolamoebe’ nadat hij een artikel over een schietpartij in Molenbeek deelde op de sociale media. En daar stopte het niet mee: Otten loste nog een tweede salvo waarin hij De Swaef een ‘loser zonder talent, persoonlijkheid en inspiratie’ noemde. De Story-baas prikte terug door het olijke Hans nog eens duidelijk te maken dat hij een rechtszaak tegen het blad verloor en vroeg om als volwassenen met elkaar om te gaan. Hans Otten heeft het niet zo begrepen op het boekje nadat erin te lezen stond dat hij op zijn huwelijksfeest een deur van een hotel zou hebben ingebeukt met de bereidwillige medewerking van sterrenkok Viki Geunes.

Miley toont stuk rechterborst in fotoshoot

Stilte rond het persoontje van Miley Cyrus zit er nog niet meteen in. In 2013 leerde ze de wereld ‘twerken’ en maakte ze komaf met haar imago van braaf kindsterretje door een reputatie op te bouwen die collega’s als Rihanna en Lady Gaga doet verbleken tot kloosterzusters. Nu zijn er weer beelden van een fotoshoot voor ‘You Magazine’ op het internet gelekt waarop ze nogal veel van haar rechterborst laat zien. Of de foto’s daadwerkelijk zullen worden gepubliceerd, is nog niet zeker. Verder menen Amerikaanse celebspotters zeker te weten dat Miley een relatie heeft met Twilight-acteur Kellan Lutz, maar die drukt de geruchten de kop in: ‘We zijn vrienden en komen wel eens op dezelfde plaatsen, maar verder is er niets aan de hand. Ik ben op dit moment ook niet op zoek’, aldus Lutz.

Cameron Diaz: 'Ja, ik gebruikte ooit botox'

Cameron Diaz heeft een boek geschreven en daarin neemt ze geen blad voor de mond. Ze geeft in ‘The Body Book’ toe dat ze ooit botox probeerde. ‘Ik accepteer het verouderingsproces nu. Ja, ik heb ooit botox gebruikt, maar achteraf zag mijn gezicht er helemaal anders uit, en dus ben ik er mee gestopt. Liever rimpels dan een ander gezicht. Ik lach graag en dus vind ik mijn lachrimpels ook geen probleem’, verduidelijkt de blonde actrice.

Lindsay: 'Scheefgegroeide tenen zijn niet om mee te lachen'

Voor schlagerzangeres Lindsay is 2014 niet zo best begonnen: ze is dit jaar al twee keer geopereerd. ‘Mijn grote tenen waren scheefgegroeid omdat ik te nauwe schoenen droeg. Ik heb helse pijnen geleden, en dan werkte de medicatie ook al niet. Achteraf kreeg ik de juiste pijnstillers, waardoor ik gelukkig nog een beetje van de feestdagen heb kunnen genieten. Ik loop nog met krukken, maar mijn eerste optreden is pas gepland op vijfentwintig januari’, legt de zus van Christoff uit in de boekjes.

Toon uit Thuis is niet populair

De fans van 'Thuis' leven heel erg mee met hun soap, en acteur Bill Barberis kan daar van meespreken. Hij kruipt al een tijdje in de huid van Toon, die in het klusjesbedrijf ‘De Kabouters’ werkt en zijn collega Frank het bloed vanonder de nagels pest. Op het Thuis-forum en op Facebook krijgt zijn personage heel wat kritiek te slikken: ze noemen hem bijvoorbeeld ‘degoutant’. ‘Ach ja, ze hadden mij op voorhand gewaarschuwd dat Frank waanzinnig populair is. Ik veronderstel dat die reacties betrekking hebben op mijn personage en niet op mezelf. Ik ga me alleszins niet verstoppen omdat ik op tv kom. Voorlopig heb ik nog geen sacoche in mijn gezicht gekregen van een kwade bomma’, lacht de man.

Zoekt Madonna haar heil bij jonge Nederlander?

Madonna is nog geen maand weg bij Brahim Zaibat (foto) en het gerucht doet al de ronde dat ze iemand anders heeft gevonden. Weer een toyboy, zo blijkt, want het doelwit is de Nederlandse achtergronddanser Timor, die amper zesentwintig lentes op de teller heeft. De Nederlander was in 2008 de sensatie van de talentenjacht ‘So you think you can dance’ en werd na afloop van dat programma als de vliegende bliksem naar de States gestuurd waar hij met Madonna samenwerkte aan een dansproject. Volgens insiders nam ze de Timor op oudejaarsavond mee naar een feestje en was er duidelijk meer aan de hand, maar in de entourage van de jongeman ontkent men alles.

Music Maestro

Quarantaine: let’s make some music!

Met het dromerige ‘My Future’ heeft Billie Eilish een nieuw nummer uitgebracht over de lockdown. Uiteraard zijn er nog een hele rits muzikanten en artiesten die zich hebben laten inspireren door de ve

Muziekfestivals die cultuurgeschiedenis schreven, deel 3: de eighties

Nu we verstoken zijn van onze teergeliefde zomerfestivals, richt Proximus Pickx elke week zijn spots op een legendarisch festival dat zijn stempel gedrukt heeft op een welbepaald decennium. In dit der

Het opmerkelijke verhaal achter de zomerhit ‘Dragostea Din Tei’

Proximus Pickx duikt elke week in de muziekgeschiedenis, op zoek naar de strafste verhalen achter zomerhits die wereldfaam hebben genoten. Deze keer doen we uit de doeken hoe de gruwelijk catchy zomer

Schoonheid in coronatijden: de Antwerpse provincie in vijf prachtnummers

In deze moeilijke tijden voor de provincie Antwerpen, blikken we terug op enkele liedjes die ons herinneren aan de schoonheid van ’t stad en het omringende platteland. In deze vijf nummers bezingen An

Vijf dingen die je niet wist over David Duchovny

De Amerikaanse acteur David Duchovny wordt vandaag 60. Denk je echt alles te weten over de ster van ‘X-Files’ en ‘Californication’? Hier zijn vijf wist-je-datjes die je misschien niet kende over de ac

Het succes van 'Like Me': waarom jong en oud genieten van dit succesrecept

De muzikale fictiereeks ‘#LikeMe’ is een waanzinnig succes geworden. Een enorm populaire serie, twee gouden albums, uitverkochte concerten… Ketnet en productiehuis Fabric Magic hebben letterlijk goud

Billie Eilish leert zichzelf beter kennen in My Future

Tieneridool Billie Eilish heeft een nieuw nummer gelanceerd, en wat voor eentje. My Future staat nog maar enkele dagen online maar sloeg op de streamingdiensten meteen in als een bom. Redenen genoeg o

Wat je nog niet wist over Amy Winehouse

Negen jaar geleden verloor de muziekindustrie één van haar meest unieke stemmen, die van Amy Winehouse. Na het overlijden van de Britse singer-songwriter ging documentairemaker Asif Kapadia aan de sla

Internationale zussendag: deze bekende zussenbands veroverden de wereld

Op de eerste zondag van augustus vieren zij die gezegend zijn met een zus de internationale zussendag. Ook Proximus Pickx doet mee: wij serveren de meest gevierde zussenbands uit de muziekgeschiedenis

Bart Kaëll wordt 60: een portret van ‘Bart Gijselinck’

Vandaag is naast Will Tura ook een andere Vlaamse zanger jarig. Bart Gijselinck, u welbekend onder de artiestennaam Bart Kaëll, viert vandaag zijn zestigste verjaardag. Proximus Pickx vat voor u zijn

Will Tura wordt tachtig: een portret van de 'keizer van het Vlaamse lied'

Met een arsenaal van meer dan 700 hits heeft Will Tura volledig het recht om als ‘keizer van het Vlaamse lied’ beschreven te worden. Hij krijgt voor zijn tachtigste verjaardag een standbeeld in ‘zijn’

Muziekfestivals die cultuurgeschiedenis schreven, deel 2: de seventies

Nu we verstoken zijn van onze teergeliefde zomerfestivals, richt Proximus Pickx elke week zijn spots op een legendarisch festival dat zijn stempel gedrukt heeft op een welbepaald decennium. In dit twe

Sport in de kijker

One day, one goal: grandioos rabonaschot van Lamela verbluft White Hart Lane

Eind oktober 2014 is White Hart Lane getuige van een adembenemend kunststukje: de Argentijnse winger Erik Lamela pakt in de Europa League-wedstrijd tegen de Griekse voetbaldwerg Asteras Tripolis uit m

One day, one goal: verschroeiende halve volley van Dani Alves jaagt Getafe-doelman schrik aan

Maart 2011. Hun tachtigste seizoen op rij in de hoogste Spaanse voetbalcompetitie is een waar boerenjaar voor FC Barcelona. Met een sterrenelftal bestaande uit o.a. Messi, Iniesta, Xavi, Piqué en Puyo

Dit zijn de duurste voetbaltransfers in elk van de drie linies

Vandaag is het dag op dag twee jaar geleden dat Kepa Arrizabalaga zijn krabbel onder een contract bij Chelsea zette. Daarmee was een transfersom gemoeid van 72 miljoen euro, wat van hem de duurste doe

One day, one goal: Jack Wilshere scoort een van de mooiste teamgoals ooit

Met drie spelers een hele defensie wegtikken in één tijd, het overkwam het Arsenal-trio Santi Cazorla, Olivier Giroud en Jack Wilshere in 2013. Die laatste legde in het Premier League-duel met Norwich

De dag waarop Van Avermaet voor altijd Gouden Greg zou worden

Dag op dag vier jaar geleden beleefde de Belgische wielerwereld een moment om blijvend te savoureren. In Rio de Janeiro, op het wereldvermaarde strand van Copacabana, kroonde Greg Van Avermaet zich op

One day, one goal: Kaká toont zijn klasse tegen Manchester United

Enkel en alleen een beroep doen op je voeten volstaat niet altijd in het voetbal. Soms is er een vleugje genie nodig om de weg naar het vijandelijke doel te overbruggen. Op 24 april 2007 demonstreert

One day, one goal: Tim Cahill volleyt de netten aan flarden tegen Nederland

We schrijven woensdag 18 juni 2014. In het bloedhete Porto Alegre neemt Australië het in de poulefase van het WK in Brazilië op tegen Nederland. In de 21ste minuut zou Tim Cahill er zijn moment de glo

François Fornieri zorgt voor extra lokale verankering bij Standard

François Fornieri, eigenaar van het farmabedrijf Mithra, wordt aandeelhouder bij Standard en co-gedelegeerd bestuurder samen met Bruno Venanzi, die voorzitter blijft. Maar wie is die Luikse zakenman e

One day, one goal: de weergaloze treffer van James Rodriguez tegen Uruguay

Op 28 juni 2014, tijdens de match tussen Colombia en Uruguay, wist een zekere James Rodriguez de wereld te verbazen met zijn talent door zijn team voor het eerst in de geschiedenis naar de kwartfinale

Waarom iedereen van Ronaldo houdt

Of je nu Braziliaan of Argentijn bent of supportert voor Real Madrid of Barcelona, iedereen houdt enkel en alleen maar positieve gevoelens over aan de Braziliaanse voetballegende Ronaldo. Waaraan heef

Ingenieuze vrije trap Ronaldinho bezegelt WK-lot van Engeland

Het WK 2002 zal voor ons Belgen altijd in het geheugen gegrift blijven als het wereldkampioen waar de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast België richting de exit duwde in het achtste finaledu

One day, one goal: het weergaloze kunststukje van Giroud tegen Crystal Palace

De liefde tussen Arsenal en Franse balvirtuozen kent een lange geschiedenis. In 2012 streek Oliver Giroud neer op de Londense bodem. Ondanks zijn neus voor doelpunten, stoorden sommigen zich aan zijn

Focus op films, series & tv

Vóór de relatiesoap: vijf rollen die Johnny Depp groot hebben gemaakt

Heb je onlangs iets gehoord of gelezen over Johnny Depp, dan ging dat wellicht niet over zijn verdiensten als acteur. De Amerikaan (57) kwam de laatste tijd bijna uitsluitend in het nieuws met de aans

Deze striphelden schopten het tot op het witte doek

Striphelden uit onze jeugdjaren beleven alsmaar vaker een tweede leven in de cinemazalen. Vanavond om 20u50 zendt Eén "Asterix en de Olympische Spelen" opnieuw uit, maar de olijke Galliërs zijn lang n

'Hasta la Vista!', en andere klassiekers waar personages met een beperking schitteren

Regisseur Geoffrey Enthoven kwam in 2011 met de taboedoorbrekende film ‘Hasta la Vista!’ op de proppen. Het concept: drie jonge gasten, elk met een beperking, gaan samen op reis naar Spanje. Een ‘wijn

Dit kijkvoer wordt momenteel het meest verslonden op Netflix

Netflix was de voorbije weken voor vele gebruikers het toevluchtsoord bij uitstek om de verveling tegen te gaan, bij gebrek aan andere afleiding in deze coronazomer. Hieronder een overzicht van de tie

Vijf dingen die je niet wist over David Duchovny

De Amerikaanse acteur David Duchovny wordt vandaag 60. Denk je echt alles te weten over de ster van ‘X-Files’ en ‘Californication’? Hier zijn vijf wist-je-datjes die je misschien niet kende over de ac

Duik al schaterlachend het weekend in met de grappigste internetfilmpjes

Hoera! Het einde van de werkweek is in zicht. Dat vieren we door uit te blazen met het meest hilarische beeldmateriaal dat het wereldwijde web rijk is. Dit is onze oogst van de voorbije week.

Vlucht dit weekend van de hittegolf dankzij deze kijktips

Het was deze week al erg warm, maar tijdens het weekend klimt het kwik nog enkele graden hoger. Geen nood als er geen zwembad in de tuin staat, voor afkoeling kan je ook perfect binnenblijven. Proximu

International Cat Day: vijf films die je laten 'spinnen' van plezier

Op 8 augustus is het International Cat Day. In deze coronatijden koesteren we onze huisdieren nog meer dan anders en Proximus Pickx viert deze dag van de viervoeter met vijf opvallende films waarin ka

Charlize Theron wordt 45: van traumatische jeugd naar topper in Hollywood

Charlize Theron is een zeer grote naam in Hollywood. De in Zuid-Afrika geboren actrice wordt vandaag 45 jaar en het is dan ook hoog tijd om haar in de picture te zetten. Proximus Pickx grasduint doorh

Shame! Deze klasbakken van het witte doek blijven onder de radar

Robert Pattinson is vanavond om 20u30 op Q2 te zien in ‘Water for Elephants’, als verliefde olifantentemmer. In de film over een rondtrekkend tweederangscircus is een glansrol weggelegd voor Christoph

Veel meer dan Mr. Bean: vijf vergeten filmrollen van Rowan Atkinson

Vanavond is het schuddebuiken met Rowan Atkinson in de spionagekomedie ‘Johnny English’, om 21u05 op VTM. Proximus Pickx nam de filmografie van Mr. Bean onder de loep, en stelde vast dat de Engelse ko

Het succes van 'Like Me': waarom jong en oud genieten van dit succesrecept

De muzikale fictiereeks ‘#LikeMe’ is een waanzinnig succes geworden. Een enorm populaire serie, twee gouden albums, uitverkochte concerten… Ketnet en productiehuis Fabric Magic hebben letterlijk goud

Nieuws van het esport-front

ScreaM gaat aan de slag als Valorant-prof bij Team Liquid

Team Liquid, de Amerikaanse organisatie die beschouwd wordt als een van de belangrijkste binnen de esportswereld, heeft zijn nieuwe team op Valorant aangekondigd en een Belg maakt er deel van uit! We

Europese topteams treffen elkaar op DreamHack Open Summer 2020

De DreamHack Open Summer 2020 vindt plaats van 8 tot 16 augustus in Europa, Amerika, Azië en Oceanië. Belangrijk om te weten: het evenement zal enkele van de beste Europese teams samenbrengen! In Euro

ESL Benelux Championship kondigt zijn winterseizoen aan

De ESL Benelux Summer had dit jaar veel verrassingen en wendingen in petto op zowel CSGO als Clash of Clans, vanaf de eerste kwalificatiewedstrijden in maart tot de finales in mei. ESL Benelux wilde d

LG R6S: Team 86 en Activit-E plaatsen zich voor de play-offs

Het einde van de groepsfase van de Rainbow Six Siege-competitie nadert met rasse schreden en twee teams hebben zich al gekwalificeerd. Vier teams zullen op de laatste dag strijden om de resterende twe

NA- en GOS-teams krijgen met IEM New York laatste kans op kwalificatie voor de Major van Rio

Op 6 oktober begint de IEM New York 2020, met 32 uitgenodigde teams en $250.000 aan prijzengeld. Het toernooi is de laatste kans voor de Noord-Amerikaanse en GOS-teams om zich te kwalificeren voor de

FIFA 21: de eerste indrukken

Ook al ligt de release van FIFA 21 nog enkele weken in de toekomst, de informatie over het voetbalspel begint binnen te sijpelen. Het is dan ook tijd om de eerste beschikbare informatie over de nieuwe

Belgian League: Mechelen overklast Aethra en vervoegt Sector One in finale

Afgelopen maandag kwamen KVM Esports en Aethra elkaar tegen in de halve finale van de Belgian League-zomersplit. Een ultieme BO3 besliste over de tegenstander van Sector One in de finale. Ondanks een

Onze landgenoot Davidp tekent bij G2 Esports en wint meteen vierde Ignition Series op Valorant

David Prins, alias “Davidp”, is een naam die CSGO-fans meer dan waarschijnlijk bekend in de oren klinkt. Hij was inderdaad een van onze beste vertegenwoordigers als professionele speler op het Valve-s

Nisqy en Cloud9 heersen over de LCS

Terwijl het LEC in volle gang is en ons een topseizoen biedt, staan twee Europese teams in de top 10 van ESPN’s global power rankings van de maand juli. Maar wat is het niveau van de LCS-teams aan de

Worlds 2020 op LoL gaan door ondanks coronacrisis

League of Legends-fans kregen dit weekend goed nieuws van Riot Games. De computerspelontwikkelaar kondigde aan dat de tiende editie van de League of Legends Worlds zal starten op 25 september. We're

Esportskalender: augustus

Elke maand vindt u dankzij Proximus Pickx de kalender met Belgische en internationale esportsevenementen die u niet mag missen! BELGIËLeague of LegendsBelgian League: play-offs | 3 augustus: wedstrijd

LG R6S: WanteD en Team86 bevestigen, Activit-E haalt uit

De tweede week van de nieuwe LouvardGame Rainbow Six Siege-competitie ging afgelopen maandag van start. Na de eerste twee felbevochten speeldagen hebben deze plaatsgemaakt voor enkele overtuigende suc

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?